Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:30:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem tako huda na mojega, da si je moral sam zložit stvari in umiva Majo, kar je počel do sedaj tolikokrat, da imam prste na eni roki dovolj za preštet. Sem tako jezna nanj, da mi je čisto vseeno če se ta trenutek odseli, še prepozno je. Enako. Jaz sem z mojim danes spregovorila mogoče par stavkov in sem v stanju ko mi je čiso vseeno, če gre in se ne vrne!! Si na istem kot jaz. A se dobive v Lj na kuhanem vinčku? se pridružim ker sem na svojga jezna k a čmo ustanovit klub jeznih babnic Danes smo že 4 članic ne bo nikoli primanjkovalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:30:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober večer! Danes popoldne je bil varuška za Tilna, midva z Nejcem sva šla pa v mojo firmo po paket za novo leto.Namen smo imeli jutri dopoldne iti,potem me je pa sodelavka klicala, da so že dobili.Tako da bomo jutri lepo doma na toplem,ker se ne mislim gužvati po cesti.Pa še Nejc je imel mamico samo zase. pa a je dragi zdržal z Tilnom,? jaz sem šla z Markom v knjižnico moj dragi pa je mirku Filipa. Ko sva prišla nazaj pa je bil že ves nejevolen, a otoka sem nahranila previla. No in ko sva se z Markom poštimala je moj že kinknu v spalnici a tamalga je imel pri sebi. skor je padu z pojstle.dobr da sem ga ujela, drugače bi direktno priletel na glavo , a zna ta moj pazit na otroka VALJAR!!!!!!!! zgleda da ga bom res mogla uporabit, Barbaw
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:31:04
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem tako huda na mojega, da si je moral sam zložit stvari in umiva Majo, kar je počel do sedaj tolikokrat, da imam prste na eni roki dovolj za preštet. Sem tako jezna nanj, da mi je čisto vseeno če se ta trenutek odseli, še prepozno je. Enako. Jaz sem z mojim danes spregovorila mogoče par stavkov in sem v stanju ko mi je čiso vseeno, če gre in se ne vrne!! Si na istem kot jaz. A se dobive v Lj na kuhanem vinčku? se pridružim ker sem na svojga jezna k a čmo ustanovit klub jeznih babnic Danes smo že 4 še mene štejte! zdej mi bodo pa še rakete otroka zbudile... j.e.b.e.m.t.i.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:32:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce a ima katera možnost posnet koncert Glasba zmagovalka na TVSLO danes zvećer? Je Špelin@ prosila, če bi katera lahko??? ob kateri uri pa začne?? mi je sporočila, da sploh ne ve kdaj je na sporedu Sporočim!! a to mate že zmenjeno? ker mi lahko posnamemo sem gledala na sporedu pa nisem nič zasledila enako, nič našla Ma saj bo že sporočila, če bo. mafi, a te je tvoj tud uspel razkačit?? totalka Estrella, ma zgleda da je bol če dela cel dan ker drugače mi sam pritisk dviguje Pod to se pa podpišem Mislim, da smo res preveč odtujeni in posledica je ta, da nismo več navajeni biti v družbi s partnerjem. Mene pa še ta občutek podrejenosti in nemoči dodatno zaj...bava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:32:36
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava še mene štejte! zdej mi bodo pa še rakete otroka zbudile... j.e.b.e.m.t.i. Pri nas je pa tak mir
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:33:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem tako huda na mojega, da si je moral sam zložit stvari in umiva Majo, kar je počel do sedaj tolikokrat, da imam prste na eni roki dovolj za preštet. Sem tako jezna nanj, da mi je čisto vseeno če se ta trenutek odseli, še prepozno je. Enako. Jaz sem z mojim danes spregovorila mogoče par stavkov in sem v stanju ko mi je čiso vseeno, če gre in se ne vrne!! Si na istem kot jaz. A se dobive v Lj na kuhanem vinčku? se pridružim ker sem na svojga jezna k a čmo ustanovit klub jeznih babnic Danes smo že 4 no k smo že pri tem, veš kaj me še razkači:: to da neke babnice tolk hvaljo svoje da so naj naj..., pol si pa mislim a je z mano kej narobe al kaj al pa z mojjim dragijem. Bom naslednič pov vprašala kje se take nabavi (mogoče so uvoženi)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:33:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem tako huda na mojega, da si je moral sam zložit stvari in umiva Majo, kar je počel do sedaj tolikokrat, da imam prste na eni roki dovolj za preštet. Sem tako jezna nanj, da mi je čisto vseeno če se ta trenutek odseli, še prepozno je. Enako. Jaz sem z mojim danes spregovorila mogoče par stavkov in sem v stanju ko mi je čiso vseeno, če gre in se ne vrne!! Si na istem kot jaz. A se dobive v Lj na kuhanem vinčku? se pridružim ker sem na svojga jezna k a čmo ustanovit klub jeznih babnic Danes smo že 4 še mene štejte! zdej mi bodo pa še rakete otroka zbudile... j.e.b.e.m.t.i. Oprosti, ampak tole si tako napisala, da je meni šlo kar na moj me pa gleda kaj mi je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:33:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce a ima katera možnost posnet koncert Glasba zmagovalka na TVSLO danes zvećer? Je Špelin@ prosila, če bi katera lahko??? ob kateri uri pa začne?? mi je sporočila, da sploh ne ve kdaj je na sporedu Sporočim!! a to mate že zmenjeno? ker mi lahko posnamemo sem gledala na sporedu pa nisem nič zasledila enako, nič našla Ma saj bo že sporočila, če bo. mafi, a te je tvoj tud uspel razkačit?? totalka Estrella, ma zgleda da je bol če dela cel dan ker drugače mi sam pritisk dviguje Jaz se jezim, če ga ni, če pa je ga pa naganjam. Nič mi ni prav. Vsesplošno gledano pa sem raje sama doma z otroci kot z njim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:33:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava še mene štejte! zdej mi bodo pa še rakete otroka zbudile... j.e.b.e.m.t.i. Pri nas je pa tak mir Pri nas tud in to je edina stavr, ki mi je tu všeč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:33:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava jaz sem pa ravno razmišljala, da za novo leto zbolim al sem pa noseča al pa dojim ... evo: 5 let nazaj: noseča 4 leta nazaj: dojila 3 leta nazaj: rota virus 2 leti nazaj:gripa 1 leto nazaj: noseča zdaj: dojim tko da se ga že dolg nisem napila za silvestra ja punca, bo pa drug let tolk bolj vlažno, ko boš za nazaj prinašala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:33:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem tako huda na mojega, da si je moral sam zložit stvari in umiva Majo, kar je počel do sedaj tolikokrat, da imam prste na eni roki dovolj za preštet. Sem tako jezna nanj, da mi je čisto vseeno če se ta trenutek odseli, še prepozno je. Enako. Jaz sem z mojim danes spregovorila mogoče par stavkov in sem v stanju ko mi je čiso vseeno, če gre in se ne vrne!! Si na istem kot jaz. A se dobive v Lj na kuhanem vinčku? se pridružim ker sem na svojga jezna k a čmo ustanovit klub jeznih babnic Danes smo že 4 članic ne bo nikoli primanjkovalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:34:58
|
|
|
|
Svojeglava
|
no po en stran pa še dobro, če ga ni zvečer doma... vsaj lahko v miru po forumih letam... drugač me pa tamle s kavča vpraša: a magisterij pišeš, ko me vidi, da tipkam... pa rečem, da sem na forumu pa je sam tiho... glih tolk, da mi slabo vest naredi... majke mu...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:35:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem tako huda na mojega, da si je moral sam zložit stvari in umiva Majo, kar je počel do sedaj tolikokrat, da imam prste na eni roki dovolj za preštet. Sem tako jezna nanj, da mi je čisto vseeno če se ta trenutek odseli, še prepozno je. Enako. Jaz sem z mojim danes spregovorila mogoče par stavkov in sem v stanju ko mi je čiso vseeno, če gre in se ne vrne!! Si na istem kot jaz. A se dobive v Lj na kuhanem vinčku? se pridružim ker sem na svojga jezna k a čmo ustanovit klub jeznih babnic Danes smo že 4 članic ne bo nikoli primanjkovalo v to sem sigurna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:35:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem tako huda na mojega, da si je moral sam zložit stvari in umiva Majo, kar je počel do sedaj tolikokrat, da imam prste na eni roki dovolj za preštet. Sem tako jezna nanj, da mi je čisto vseeno če se ta trenutek odseli, še prepozno je. Enako. Jaz sem z mojim danes spregovorila mogoče par stavkov in sem v stanju ko mi je čiso vseeno, če gre in se ne vrne!! Si na istem kot jaz. A se dobive v Lj na kuhanem vinčku? se pridružim ker sem na svojga jezna k a čmo ustanovit klub jeznih babnic Danes smo že 4 še mene štejte! zdej mi bodo pa še rakete otroka zbudile... j.e.b.e.m.t.i. evo mamo še eno v klubu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:35:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava še mene štejte! zdej mi bodo pa še rakete otroka zbudile... j.e.b.e.m.t.i. Pri nas je pa tak mir Pri nas tud in to je edina stavr, ki mi je tu všeč Pa da imaš hišo je druga(več pucanja).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:36:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi no k smo že pri tem, veš kaj me še razkači:: to da neke babnice tolk hvaljo svoje da so naj naj..., pol si pa mislim a je z mano kej narobe al kaj al pa z mojjim dragijem. Bom naslednič pov vprašala kje se take nabavi (mogoče so uvoženi) Ne poznam nobene take, ki bi hvalila svojega dragija. Mogoče pa so ti deci copate.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:36:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava no po en stran pa še dobro, če ga ni zvečer doma... vsaj lahko v miru po forumih letam... drugač me pa tamle s kavča vpraša: a magisterij pišeš, ko me vidi, da tipkam... pa rečem, da sem na forumu pa je sam tiho... glih tolk, da mi slabo vest naredi... majke mu... saj res, a si posodobila net?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:36:18
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava še mene štejte! zdej mi bodo pa še rakete otroka zbudile... j.e.b.e.m.t.i. Pri nas je pa tak mir Pri nas tud in to je edina stavr, ki mi je tu všeč oh mi smo pa v getu... tko da so petarde in rakete že cel mesec obvezne... pa ne navadne ampak take, da se celo naselje strese...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:37:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi no k smo že pri tem, veš kaj me še razkači:: to da neke babnice tolk hvaljo svoje da so naj naj..., pol si pa mislim a je z mano kej narobe al kaj al pa z mojjim dragijem. Bom naslednič pov vprašala kje se take nabavi (mogoče so uvoženi) Ne poznam nobene take, ki bi hvalila svojega dragija. Mogoče pa so ti deci copate. Jaz ga lahko pohvalim za marsikatero stvar, ampak, kaj ko je vseeno dec in ne more iz svoje kože To imajo zakoreninjeno globoko v sebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:38:15
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava no po en stran pa še dobro, če ga ni zvečer doma... vsaj lahko v miru po forumih letam... drugač me pa tamle s kavča vpraša: a magisterij pišeš, ko me vidi, da tipkam... pa rečem, da sem na forumu pa je sam tiho... glih tolk, da mi slabo vest naredi... majke mu... saj res, a si posodobila net? neki mi je začel hitrej delat, sam od sebe... tko kot je bil prej... ne vem kaj je blo vmes, nisem nič popravljala, ker sem rekla, da se itak selimo in se ne splača ****..,. zdej pa kr šiba, morm potrkat!... ah tale siol, za ****... jooj dans pa samo šimfam pa preklinjam!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:38:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi no k smo že pri tem, veš kaj me še razkači:: to da neke babnice tolk hvaljo svoje da so naj naj..., pol si pa mislim a je z mano kej narobe al kaj al pa z mojjim dragijem. Bom naslednič pov vprašala kje se take nabavi (mogoče so uvoženi) Ne poznam nobene take, ki bi hvalila svojega dragija. Mogoče pa so ti deci copate. no na šihtu mam take babnce, vse super vse štima... ma ne vem pomoje da so tud eni loleki al pa lažejo same sebe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:38:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava še mene štejte! zdej mi bodo pa še rakete otroka zbudile... j.e.b.e.m.t.i. Pri nas je pa tak mir Pri nas tud in to je edina stavr, ki mi je tu všeč oh mi smo pa v getu... tko da so petarde in rakete že cel mesec obvezne... pa ne navadne ampak take, da se celo naselje strese... getu?? Saj sem bila tud jaz poprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:39:10
|
|
|
|
tally
|
a teče debata o dedcih midva imava zadnje čase tako navado do ko je doma se že v pojstli spičiva , za dobro jutro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:40:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava no po en stran pa še dobro, če ga ni zvečer doma... vsaj lahko v miru po forumih letam... drugač me pa tamle s kavča vpraša: a magisterij pišeš, ko me vidi, da tipkam... pa rečem, da sem na forumu pa je sam tiho... glih tolk, da mi slabo vest naredi... majke mu... Moj je vsaj tiho.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:40:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi no k smo že pri tem, veš kaj me še razkači:: to da neke babnice tolk hvaljo svoje da so naj naj..., pol si pa mislim a je z mano kej narobe al kaj al pa z mojjim dragijem. Bom naslednič pov vprašala kje se take nabavi (mogoče so uvoženi) Ne poznam nobene take, ki bi hvalila svojega dragija. Mogoče pa so ti deci copate. Jaz ga lahko pohvalim za marsikatero stvar, ampak, kaj ko je vseeno dec in ne more iz svoje kože To imajo zakoreninjeno globoko v sebi Jaz ga lahko hvalim na takih področjih, ki nimajo nobene veze z življenjem DOMA.
|
VZGOJITELJICE/UČITELJICEnataly33Ali ste zadovoljni z otrokovo vzgojiteljico ali učiteljico?DA (
83%)
NE (
17%)
Število vseh glasov: 127Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!