Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:18:23
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava prej sem nekam vmes pisala... sori, ne obvladam še tegale citiranja... a sta šle drsat? Me je Darmar klicala, da je v Loki v kinu zastonj risanka Franček in želvje jezero al neki takega, pa sva šle rajš v kino... ej že tm je blo tko mraz, da je za znort... - namreč v šk. loki imamo ultra star kino v starem mestnem jedru...zunaj mi je v avtu kazal -5, tko da sem vesela, da nisva šle drsat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:19:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce a ima katera možnost posnet koncert Glasba zmagovalka na TVSLO danes zvećer? Je Špelin@ prosila, če bi katera lahko??? ob kateri uri pa začne?? mi je sporočila, da sploh ne ve kdaj je na sporedu Sporočim!! a to mate že zmenjeno? ker mi lahko posnamemo sem gledala na sporedu pa nisem nič zasledila enako, nič našla Ma saj bo že sporočila, če bo. mafi, a te je tvoj tud uspel razkačit??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:20:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana7: kar se tiče 1 nov. mi je res , pa ne zaradi samega spomina na mrtve, je stavr čist OK, le tista obsesija, ki si jom opisovala ni prav nič okusna. Božič mi nikoli ni predstavljal nekaj pomembnega, NL pa se mi je priskutilo verjetno zato, ker sem vedno nekaj pričakovala,pa ponavadi je bilo vse skupaj podobno 1.11 Vse tako prisiljeno. Meni se je novo leto zamerilo, ko sem bila zlasana v Nemčiji, potem sem spet veselo pričakovala naslednje NL, pa je moj bivši, takrat to še ni bil, jokal, da hoče nazaj v vojsko. Po tistem pa je bilo edino eno novo leto dobro in to je preden je Jaka nastal. Po tistem pa katastrofa. Najbolj se mi je zamerilo takrat, ko se je rodil in je bilo njegovo prvo novo leto, pa so se vsi drli po hiši (smo bili pri tašči na 15 kvadratih) in mi ga zbudili. Potem pa mi še pijana soseda uleti in .... Od takrat na smrt sovražim pesem Gostilna je moj dom in mi gre na bruhanje ko jo slišim. Se mi je Konečnik tako priskutil, da bi ga brcnila v jajca, če bi ga kje srečala. Pa ni on nič kriv, ampak .... Že tako ali tako sem bila cele dneve med 4 stenami na 14 kvadratih, kjer so bile še vse naše stvari, tako da sem imela ravno 3 kvadrate kjer sva se z Jako igrala. Uf, je bilo težko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:20:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava prej sem nekam vmes pisala... sori, ne obvladam še tegale citiranja... a sta šle drsat? Me je Darmar klicala, da je v Loki v kinu zastonj risanka Franček in želvje jezero al neki takega, pa sva šle rajš v kino... ej že tm je blo tko mraz, da je za znort... - namreč v šk. loki imamo ultra star kino v starem mestnem jedru...zunaj mi je v avtu kazal -5, tko da sem vesela, da nisva šle drsat... svojeglava v tem starodavnem kinu sem pa še jaz ene parkrat bila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:20:55
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana, men so praktično vsi prazniki odveč Enostavno ne uživam v njih. Pa to mrzlično nakupovanje se mi bruha ko grem v štacuno. Pa verjemi mi, da nisi osamljen primerek, jaz jih kar nekaj poznam jaz jih pa ne poznam, pa se zato še bolj bedno počutim recimo 1. november - grob mojih starih staršev več ali manj ga itak jaz urejam, rožice posadim, operem... zadnja leta se samo jaz ukvarjam s tem, kar raste tam ampak to, da se vijejo kolone na pokopališče in ne morem sploh do groba prit, pa miljarde sveč, toliko plastike, samo onesnaževanje, samo zapravljanje in duvanje, kdo ma več sveč če želiš, lahko kadarkoli prideš tja... v miru... blabla...saj veš, o čem govorim velika noč... zelo podobno - tile določeni dnevi, ko moraš določene stavri počet.. grrr ne gre mi ta folklora mogoče je problem v moji posvetnosti Jaz tudi 1. nov. ne maram. Sicer ne rabim skrbet za noben grob in če bi bilo po moje jih sploh ne bi bilo. Meni se zdi čisto dovolj, da se spomniš na nekoga večkrat in ga imaš v mislih. Da pa moraš imeti novi pelc mantelj (krznen plašč ali pač kaj takega) pa milijon rož in sveč, ker te drugače vlačijo po zobeh, je pa zame svetovna bedarija. Veliko noč še prenašam, ker mi tistih 6 jajc ni težko pobarvat, pa Jaka uživa ob tem. Drugega pa se itak ne dogaja. Prenažiranje mi je ob vsakem prazniku odveč, ker se lahko tudi tako nažrem, če mi paše. mi gremo zadnjih par let za 1.nov. kar od doma, letos smo šli v terme olimija za par dni, na grob grem (kot ste že rekle) rajši med letom, ko grem vsaj v miru...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:21:07
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana7: kar se tiče 1 nov. mi je res , pa ne zaradi samega spomina na mrtve, je stavr čist OK, le tista obsesija, ki si jom opisovala ni prav nič okusna. Božič mi nikoli ni predstavljal nekaj pomembnega, NL pa se mi je priskutilo verjetno zato, ker sem vedno nekaj pričakovala,pa ponavadi je bilo vse skupaj podobno 1.11 Vse tako prisiljeno. Tudi pri nas ni ne vem kakšnega prazničnega vzdušja.Mož itak dela do zadnjega,otroka bosta šla normalno spat,jaz se bom pa do polnoči tudi že fino naspala .Mi je sestra prej rekla,da se jutri opolnoči slišiva Sem ji rekla, da naj me ne budi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:22:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober večer! Danes popoldne je bil varuška za Tilna, midva z Nejcem sva šla pa v mojo firmo po paket za novo leto.Namen smo imeli jutri dopoldne iti,potem me je pa sodelavka klicala, da so že dobili.Tako da bomo jutri lepo doma na toplem,ker se ne mislim gužvati po cesti.Pa še Nejc je imel mamico samo zase. pa a je dragi zdržal z Tilnom,? jaz sem šla z Markom v knjižnico moj dragi pa je mirku Filipa. Ko sva prišla nazaj pa je bil že ves nejevolen, a otoka sem nahranila previla. No in ko sva se z Markom poštimala je moj že kinknu v spalnici a tamalga je imel pri sebi. skor je padu z pojstle.dobr da sem ga ujela, drugače bi direktno priletel na glavo , a zna ta moj pazit na otroka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:22:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem tako huda na mojega, da si je moral sam zložit stvari in umiva Majo, kar je počel do sedaj tolikokrat, da imam prste na eni roki dovolj za preštet. Sem tako jezna nanj, da mi je čisto vseeno če se ta trenutek odseli, še prepozno je. Enako. Jaz sem z mojim danes spregovorila mogoče par stavkov in sem v stanju ko mi je čiso vseeno, če gre in se ne vrne!! Si na istem kot jaz. A se dobive v Lj na kuhanem vinčku? Zmenjeno Sam prej kot ob 22 ne bo šlo. Si še zdaj nisem šla po začimbe. Zadnjič sem tašči z muko rekla, da je bilo presladko. Ona meni vedno govori kako ne mara sladkega pudinga pa sladko kavo in sladko nasploh, a čežano, kuhano vino, mlečni riž in še kaj pa skuha tako sladko, da je za bruhat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:22:20
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava prej sem nekam vmes pisala... sori, ne obvladam še tegale citiranja... a sta šle drsat? Me je Darmar klicala, da je v Loki v kinu zastonj risanka Franček in želvje jezero al neki takega, pa sva šle rajš v kino... ej že tm je blo tko mraz, da je za znort... - namreč v šk. loki imamo ultra star kino v starem mestnem jedru...zunaj mi je v avtu kazal -5, tko da sem vesela, da nisva šle drsat... svojeglava v tem starodavnem kinu sem pa še jaz ene parkrat bila no da boš vedla: še vedno je ISTI!!! nič se ni spremenilo... če želiš it obujat spomine in gledat kak film, se dobr obleč ker je mraz kot pes!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:22:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana7: kar se tiče 1 nov. mi je res , pa ne zaradi samega spomina na mrtve, je stavr čist OK, le tista obsesija, ki si jom opisovala ni prav nič okusna. Božič mi nikoli ni predstavljal nekaj pomembnega, NL pa se mi je priskutilo verjetno zato, ker sem vedno nekaj pričakovala,pa ponavadi je bilo vse skupaj podobno 1.11 Vse tako prisiljeno. Meni se je novo leto zamerilo, ko sem bila zlasana v Nemčiji, potem sem spet veselo pričakovala naslednje NL, pa je moj bivši, takrat to še ni bil, jokal, da hoče nazaj v vojsko. Po tistem pa je bilo edino eno novo leto dobro in to je preden je Jaka nastal. Po tistem pa katastrofa. Najbolj se mi je zamerilo takrat, ko se je rodil in je bilo njegovo prvo novo leto, pa so se vsi drli po hiši (smo bili pri tašči na 15 kvadratih) in mi ga zbudili. Potem pa mi še pijana soseda uleti in .... Od takrat na smrt sovražim pesem Gostilna je moj dom in mi gre na bruhanje ko jo slišim. Se mi je Konečnik tako priskutil, da bi ga brcnila v jajca, če bi ga kje srečala. Pa ni on nič kriv, ampak .... Že tako ali tako sem bila cele dneve med 4 stenami na 14 kvadratih, kjer so bile še vse naše stvari, tako da sem imela ravno 3 kvadrate kjer sva se z Jako igrala. Uf, je bilo težko. to stisko s kvadrati sem tudi jaz krepko okusila, ko smo bili trije na 7m2 Obup!!No pa smo pregurali, kar je najbolj važno, kajne!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:23:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana7: kar se tiče 1 nov. mi je res , pa ne zaradi samega spomina na mrtve, je stavr čist OK, le tista obsesija, ki si jom opisovala ni prav nič okusna. Božič mi nikoli ni predstavljal nekaj pomembnega, NL pa se mi je priskutilo verjetno zato, ker sem vedno nekaj pričakovala,pa ponavadi je bilo vse skupaj podobno 1.11 Vse tako prisiljeno. Tudi pri nas ni ne vem kakšnega prazničnega vzdušja.Mož itak dela do zadnjega,otroka bosta šla normalno spat,jaz se bom pa do polnoči tudi že fino naspala .Mi je sestra prej rekla,da se jutri opolnoči slišiva Sem ji rekla, da naj me ne budi Jaz bom izklopila telefon. Itak bo spet padla linija kot vsako leto zaradi preobremenjenosti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:23:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava prej sem nekam vmes pisala... sori, ne obvladam še tegale citiranja... a sta šle drsat? Me je Darmar klicala, da je v Loki v kinu zastonj risanka Franček in želvje jezero al neki takega, pa sva šle rajš v kino... ej že tm je blo tko mraz, da je za znort... - namreč v šk. loki imamo ultra star kino v starem mestnem jedru...zunaj mi je v avtu kazal -5, tko da sem vesela, da nisva šle drsat... svojeglava v tem starodavnem kinu sem pa še jaz ene parkrat bila no da boš vedla: še vedno je ISTI!!! nič se ni spremenilo... če želiš it obujat spomine in gledat kak film, se dobr obleč ker je mraz kot pes! men je deloval kot bordel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:24:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana, men so praktično vsi prazniki odveč Enostavno ne uživam v njih. Pa to mrzlično nakupovanje se mi bruha ko grem v štacuno. Pa verjemi mi, da nisi osamljen primerek, jaz jih kar nekaj poznam se podpišem, na sploh mi gre pa na živce valentinovo, kao eni srčki...., če imaš koga rad mu lahko podariš ali pokažeš ljubezen bilo kateri dan.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:24:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober večer! Danes popoldne je bil varuška za Tilna, midva z Nejcem sva šla pa v mojo firmo po paket za novo leto.Namen smo imeli jutri dopoldne iti,potem me je pa sodelavka klicala, da so že dobili.Tako da bomo jutri lepo doma na toplem,ker se ne mislim gužvati po cesti.Pa še Nejc je imel mamico samo zase. pa a je dragi zdržal z Tilnom,? jaz sem šla z Markom v knjižnico moj dragi pa je mirku Filipa. Ko sva prišla nazaj pa je bil že ves nejevolen, a otoka sem nahranila previla. No in ko sva se z Markom poštimala je moj že kinknu v spalnici a tamalga je imel pri sebi. skor je padu z pojstle.dobr da sem ga ujela, drugače bi direktno priletel na glavo , a zna ta moj pazit na otroka VALJAR!!!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:25:04
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana7: kar se tiče 1 nov. mi je res , pa ne zaradi samega spomina na mrtve, je stavr čist OK, le tista obsesija, ki si jom opisovala ni prav nič okusna. Božič mi nikoli ni predstavljal nekaj pomembnega, NL pa se mi je priskutilo verjetno zato, ker sem vedno nekaj pričakovala,pa ponavadi je bilo vse skupaj podobno 1.11 Vse tako prisiljeno. Meni se je novo leto zamerilo, ko sem bila zlasana v Nemčiji, potem sem spet veselo pričakovala naslednje NL, pa je moj bivši, takrat to še ni bil, jokal, da hoče nazaj v vojsko. Po tistem pa je bilo edino eno novo leto dobro in to je preden je Jaka nastal. Po tistem pa katastrofa. Najbolj se mi je zamerilo takrat, ko se je rodil in je bilo njegovo prvo novo leto, pa so se vsi drli po hiši (smo bili pri tašči na 15 kvadratih) in mi ga zbudili. Potem pa mi še pijana soseda uleti in .... Od takrat na smrt sovražim pesem Gostilna je moj dom in mi gre na bruhanje ko jo slišim. Se mi je Konečnik tako priskutil, da bi ga brcnila v jajca, če bi ga kje srečala. Pa ni on nič kriv, ampak .... Že tako ali tako sem bila cele dneve med 4 stenami na 14 kvadratih, kjer so bile še vse naše stvari, tako da sem imela ravno 3 kvadrate kjer sva se z Jako igrala. Uf, je bilo težko. jaz sem pa ravno razmišljala, da za novo leto zbolim al sem pa noseča al pa dojim ... evo: 5 let nazaj: noseča 4 leta nazaj: dojila 3 leta nazaj: rota virus 2 leti nazaj:gripa 1 leto nazaj: noseča zdaj: dojim tko da se ga že dolg nisem napila za silvestra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:25:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana7: kar se tiče 1 nov. mi je res , pa ne zaradi samega spomina na mrtve, je stavr čist OK, le tista obsesija, ki si jom opisovala ni prav nič okusna. Božič mi nikoli ni predstavljal nekaj pomembnega, NL pa se mi je priskutilo verjetno zato, ker sem vedno nekaj pričakovala,pa ponavadi je bilo vse skupaj podobno 1.11 Vse tako prisiljeno. Meni se je novo leto zamerilo, ko sem bila zlasana v Nemčiji, potem sem spet veselo pričakovala naslednje NL, pa je moj bivši, takrat to še ni bil, jokal, da hoče nazaj v vojsko. Po tistem pa je bilo edino eno novo leto dobro in to je preden je Jaka nastal. Po tistem pa katastrofa. Najbolj se mi je zamerilo takrat, ko se je rodil in je bilo njegovo prvo novo leto, pa so se vsi drli po hiši (smo bili pri tašči na 15 kvadratih) in mi ga zbudili. Potem pa mi še pijana soseda uleti in .... Od takrat na smrt sovražim pesem Gostilna je moj dom in mi gre na bruhanje ko jo slišim. Se mi je Konečnik tako priskutil, da bi ga brcnila v jajca, če bi ga kje srečala. Pa ni on nič kriv, ampak .... Že tako ali tako sem bila cele dneve med 4 stenami na 14 kvadratih, kjer so bile še vse naše stvari, tako da sem imela ravno 3 kvadrate kjer sva se z Jako igrala. Uf, je bilo težko. to stisko s kvadrati sem tudi jaz krepko okusila, ko smo bili trije na 7m2 Obup!!No pa smo pregurali, kar je najbolj važno, kajne! Res je. Samo naslednjič grem vseeno raje v hotel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:25:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober večer! Danes popoldne je bil varuška za Tilna, midva z Nejcem sva šla pa v mojo firmo po paket za novo leto.Namen smo imeli jutri dopoldne iti,potem me je pa sodelavka klicala, da so že dobili.Tako da bomo jutri lepo doma na toplem,ker se ne mislim gužvati po cesti.Pa še Nejc je imel mamico samo zase. pa a je dragi zdržal z Tilnom,? jaz sem šla z Markom v knjižnico moj dragi pa je mirku Filipa. Ko sva prišla nazaj pa je bil že ves nejevolen, a otoka sem nahranila previla. No in ko sva se z Markom poštimala je moj že kinknu v spalnici a tamalga je imel pri sebi. skor je padu z pojstle.dobr da sem ga ujela, drugače bi direktno priletel na glavo , a zna ta moj pazit na otroka mogoče bi potreboval kak šnelkurs
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:26:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem tako huda na mojega, da si je moral sam zložit stvari in umiva Majo, kar je počel do sedaj tolikokrat, da imam prste na eni roki dovolj za preštet. Sem tako jezna nanj, da mi je čisto vseeno če se ta trenutek odseli, še prepozno je. Enako. Jaz sem z mojim danes spregovorila mogoče par stavkov in sem v stanju ko mi je čiso vseeno, če gre in se ne vrne!! Si na istem kot jaz. A se dobive v Lj na kuhanem vinčku? se pridružim ker sem na svojga jezna k
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:26:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana7: kar se tiče 1 nov. mi je res , pa ne zaradi samega spomina na mrtve, je stavr čist OK, le tista obsesija, ki si jom opisovala ni prav nič okusna. Božič mi nikoli ni predstavljal nekaj pomembnega, NL pa se mi je priskutilo verjetno zato, ker sem vedno nekaj pričakovala,pa ponavadi je bilo vse skupaj podobno 1.11 Vse tako prisiljeno. Meni se je novo leto zamerilo, ko sem bila zlasana v Nemčiji, potem sem spet veselo pričakovala naslednje NL, pa je moj bivši, takrat to še ni bil, jokal, da hoče nazaj v vojsko. Po tistem pa je bilo edino eno novo leto dobro in to je preden je Jaka nastal. Po tistem pa katastrofa. Najbolj se mi je zamerilo takrat, ko se je rodil in je bilo njegovo prvo novo leto, pa so se vsi drli po hiši (smo bili pri tašči na 15 kvadratih) in mi ga zbudili. Potem pa mi še pijana soseda uleti in .... Od takrat na smrt sovražim pesem Gostilna je moj dom in mi gre na bruhanje ko jo slišim. Se mi je Konečnik tako priskutil, da bi ga brcnila v jajca, če bi ga kje srečala. Pa ni on nič kriv, ampak .... Že tako ali tako sem bila cele dneve med 4 stenami na 14 kvadratih, kjer so bile še vse naše stvari, tako da sem imela ravno 3 kvadrate kjer sva se z Jako igrala. Uf, je bilo težko. to stisko s kvadrati sem tudi jaz krepko okusila, ko smo bili trije na 7m2 Obup!!No pa smo pregurali, kar je najbolj važno, kajne! Res je. Samo naslednjič grem vseeno raje v hotel. Ne vem, če bi moj žep zdržal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:26:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana7: kar se tiče 1 nov. mi je res , pa ne zaradi samega spomina na mrtve, je stavr čist OK, le tista obsesija, ki si jom opisovala ni prav nič okusna. Božič mi nikoli ni predstavljal nekaj pomembnega, NL pa se mi je priskutilo verjetno zato, ker sem vedno nekaj pričakovala,pa ponavadi je bilo vse skupaj podobno 1.11 Vse tako prisiljeno. Meni se je novo leto zamerilo, ko sem bila zlasana v Nemčiji, potem sem spet veselo pričakovala naslednje NL, pa je moj bivši, takrat to še ni bil, jokal, da hoče nazaj v vojsko. Po tistem pa je bilo edino eno novo leto dobro in to je preden je Jaka nastal. Po tistem pa katastrofa. Najbolj se mi je zamerilo takrat, ko se je rodil in je bilo njegovo prvo novo leto, pa so se vsi drli po hiši (smo bili pri tašči na 15 kvadratih) in mi ga zbudili. Potem pa mi še pijana soseda uleti in .... Od takrat na smrt sovražim pesem Gostilna je moj dom in mi gre na bruhanje ko jo slišim. Se mi je Konečnik tako priskutil, da bi ga brcnila v jajca, če bi ga kje srečala. Pa ni on nič kriv, ampak .... Že tako ali tako sem bila cele dneve med 4 stenami na 14 kvadratih, kjer so bile še vse naše stvari, tako da sem imela ravno 3 kvadrate kjer sva se z Jako igrala. Uf, je bilo težko. jaz sem pa ravno razmišljala, da za novo leto zbolim al sem pa noseča al pa dojim ... evo: 5 let nazaj: noseča 4 leta nazaj: dojila 3 leta nazaj: rota virus 2 leti nazaj:gripa 1 leto nazaj: noseča zdaj: dojim tko da se ga že dolg nisem napila za silvestra Jaz bi se ga že iz obupa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:27:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ne vem, če bi moj žep zdržal Saj moj tudi ne bi, samo tega ne bi dala več nikoli skozi, pa še zima je bila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:28:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem tako huda na mojega, da si je moral sam zložit stvari in umiva Majo, kar je počel do sedaj tolikokrat, da imam prste na eni roki dovolj za preštet. Sem tako jezna nanj, da mi je čisto vseeno če se ta trenutek odseli, še prepozno je. Enako. Jaz sem z mojim danes spregovorila mogoče par stavkov in sem v stanju ko mi je čiso vseeno, če gre in se ne vrne!! Si na istem kot jaz. A se dobive v Lj na kuhanem vinčku? se pridružim ker sem na svojga jezna k a čmo ustanovit klub jeznih babnic Danes smo že 4
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:28:37
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober večer! Danes popoldne je bil varuška za Tilna, midva z Nejcem sva šla pa v mojo firmo po paket za novo leto.Namen smo imeli jutri dopoldne iti,potem me je pa sodelavka klicala, da so že dobili.Tako da bomo jutri lepo doma na toplem,ker se ne mislim gužvati po cesti.Pa še Nejc je imel mamico samo zase. pa a je dragi zdržal z Tilnom,? Je pa Tilen čisto nezahteven čez dan,tako da ni imel posebnega dela. jaz sem šla z Markom v knjižnico moj dragi pa je mirku Filipa. Ko sva prišla nazaj pa je bil že ves nejevolen, a otoka sem nahranila previla. No in ko sva se z Markom poštimala je moj že kinknu v spalnici a tamalga je imel pri sebi. skor je padu z pojstle.dobr da sem ga ujela, drugače bi direktno priletel na glavo , a zna ta moj pazit na otroka Še dobro,da si bila blizu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:28:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce a ima katera možnost posnet koncert Glasba zmagovalka na TVSLO danes zvećer? Je Špelin@ prosila, če bi katera lahko??? ob kateri uri pa začne?? mi je sporočila, da sploh ne ve kdaj je na sporedu Sporočim!! a to mate že zmenjeno? ker mi lahko posnamemo sem gledala na sporedu pa nisem nič zasledila enako, nič našla Ma saj bo že sporočila, če bo. mafi, a te je tvoj tud uspel razkačit?? totalka Estrella, ma zgleda da je bol če dela cel dan ker drugače mi sam pritisk dviguje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:29:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava jaz sem pa ravno razmišljala, da za novo leto zbolim al sem pa noseča al pa dojim ... evo: 5 let nazaj: noseča 4 leta nazaj: dojila 3 leta nazaj: rota virus 2 leti nazaj:gripa 1 leto nazaj: noseča zdaj: dojim tko da se ga že dolg nisem napila za silvestra ja punca, bo pa drug let tolk bolj vlažno, ko boš za nazaj prinašala
|
|
|
ime za fantka3Sonček3ne po filmih ali kar koli takšnega :)
pa po pravici seveda :DLiam (
35%)
Bruno (
6%)
Nobeno (
58%)
Število vseh glasov: 269Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!