Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:50:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kam je pa multitasking pobegnila? sem na fb in na g mailu in tu hkrati, pa se mi zatika multitasking malo šepa na dveh stolčkih je težko sedet kaj šele na treh tako velike rite pa nima, da bi lahko na treh stolčkih sedela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:50:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mojga dedca še vedno ni s šihta A je šel na pir? Ne, je brizgajo Ja na šihtu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:51:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mojga dedca še vedno ni s šihta A je šel na pir? Ne, je brizgajo Ja na šihtu Mam dolgo lajtngo. Do kdaj pa misli delat danes? Ali do jutri?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:51:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kam je pa multitasking pobegnila? sem na fb in na g mailu in tu hkrati, pa se mi zatika multitasking malo šepa na dveh stolčkih je težko sedet kaj šele na treh tako velike rite pa nima, da bi lahko na treh stolčkih sedela velika je dovolj, celo prevelika, zato ne folgam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:52:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kam je pa multitasking pobegnila? sem na fb in na g mailu in tu hkrati, pa se mi zatika multitasking malo šepa na dveh stolčkih je težko sedet kaj šele na treh tako velike rite pa nima, da bi lahko na treh stolčkih sedela velika je dovolj, celo prevelika, zato ne folgam sem vedela da bo en tak komentar padu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:52:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mojga dedca še vedno ni s šihta A je šel na pir? Ne, je brizgajo Ja na šihtu Mam dolgo lajtngo. Do kdaj pa misli delat danes? Ali do jutri? Ne vem, bi mogel bit že doma, ker ju dela normalno, pa še za silvestra verjetno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:53:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kam je pa multitasking pobegnila? sem na fb in na g mailu in tu hkrati, pa se mi zatika multitasking malo šepa na dveh stolčkih je težko sedet kaj šele na treh tako velike rite pa nima, da bi lahko na treh stolčkih sedela velika je dovolj, celo prevelika, zato ne folgam sem vedela da bo en tak komentar padu Ti ilegalaka, a še ne spiš? Jaz četam z edino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:54:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kam je pa multitasking pobegnila? sem na fb in na g mailu in tu hkrati, pa se mi zatika multitasking malo šepa na dveh stolčkih je težko sedet kaj šele na treh tako velike rite pa nima, da bi lahko na treh stolčkih sedela velika je dovolj, celo prevelika, zato ne folgam sem vedela da bo en tak komentar padu Saj veš, da ima nabrit jezik.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:55:05
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz bi tudi McDonaldsov BigMac.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:55:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kam je pa multitasking pobegnila? sem na fb in na g mailu in tu hkrati, pa se mi zatika multitasking malo šepa na dveh stolčkih je težko sedet kaj šele na treh tako velike rite pa nima, da bi lahko na treh stolčkih sedela velika je dovolj, celo prevelika, zato ne folgam sem vedela da bo en tak komentar padu Ti ilegalaka, a še ne spiš? Jaz četam z edino ja kr ne morem it spat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:55:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kam je pa multitasking pobegnila? sem na fb in na g mailu in tu hkrati, pa se mi zatika multitasking malo šepa na dveh stolčkih je težko sedet kaj šele na treh tako velike rite pa nima, da bi lahko na treh stolčkih sedela velika je dovolj, celo prevelika, zato ne folgam sem vedela da bo en tak komentar padu Ti ilegalaka, a še ne spiš? Jaz četam z edino Zakaj pa tukaj ne četata?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:56:06
|
|
|
|
Estrella*
|
Kaj a ve mislite že na 10tko pobegnt???
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 29.12.2008 22:57:11 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:56:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz bi tudi McDonaldsov BigMac. Kako pa veš kaj sem jedla?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:57:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kam je pa multitasking pobegnila? sem na fb in na g mailu in tu hkrati, pa se mi zatika multitasking malo šepa na dveh stolčkih je težko sedet kaj šele na treh tako velike rite pa nima, da bi lahko na treh stolčkih sedela velika je dovolj, celo prevelika, zato ne folgam sem vedela da bo en tak komentar padu Ti ilegalaka, a še ne spiš? Jaz četam z edino Zakaj pa tukaj ne četata? kje pa četata?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:57:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj a ve mislite že na tko pobegnt??? 10-ko? Danes še ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:57:43
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz bi tudi McDonaldsov BigMac. Kako pa veš kaj sem jedla? Sem je pridišalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:58:00
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kam je pa multitasking pobegnila? sem na fb in na g mailu in tu hkrati, pa se mi zatika multitasking malo šepa na dveh stolčkih je težko sedet kaj šele na treh tako velike rite pa nima, da bi lahko na treh stolčkih sedela velika je dovolj, celo prevelika, zato ne folgam sem vedela da bo en tak komentar padu Saj veš, da ima nabrit jezik. to itak
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:58:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz bi tudi McDonaldsov BigMac. Kako pa veš kaj sem jedla? Sem je pridišalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:58:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: edinaos pravi, da se bo javila, samo ima trenutno preveč dela z FB jem Pa se je **** malo nazaj čudila moji izjavi, da se bodo naše poti po koncu porodniške manj križale... No, očitno bo to še prej, ker so aktualne druge "igračke"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:59:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kam je pa multitasking pobegnila? sem na fb in na g mailu in tu hkrati, pa se mi zatika multitasking malo šepa na dveh stolčkih je težko sedet kaj šele na treh tako velike rite pa nima, da bi lahko na treh stolčkih sedela velika je dovolj, celo prevelika, zato ne folgam sem vedela da bo en tak komentar padu Ti ilegalaka, a še ne spiš? Jaz četam z edino Zakaj pa tukaj ne četata? kje pa četata? na g mailu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:59:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: edinaos pravi, da se bo javila, samo ima trenutno preveč dela z FB jem Pa se je **** malo nazaj čudila moji izjavi, da se bodo naše poti po koncu porodniške manj križale... No, očitno bo to še prej, ker so aktualne druge "igračke" Je Edina malo zahinavila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:59:55
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: edinaos pravi, da se bo javila, samo ima trenutno preveč dela z FB jem Pa se je **** malo nazaj čudila moji izjavi, da se bodo naše poti po koncu porodniške manj križale... No, očitno bo to še prej, ker so aktualne druge "igračke" Ja to pa je za pričakovat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 23:00:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: edinaos pravi, da se bo javila, samo ima trenutno preveč dela z FB jem Pa se je **** malo nazaj čudila moji izjavi, da se bodo naše poti po koncu porodniške manj križale... No, očitno bo to še prej, ker so aktualne druge "igračke" prej al slej bo verjetno tako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 23:01:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj a ve mislite že na tko pobegnt??? 10-ko? Danes še ne. Kdaj pa??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 23:01:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kam je pa multitasking pobegnila? sem na fb in na g mailu in tu hkrati, pa se mi zatika multitasking malo šepa na dveh stolčkih je težko sedet kaj šele na treh tako velike rite pa nima, da bi lahko na treh stolčkih sedela velika je dovolj, celo prevelika, zato ne folgam sem vedela da bo en tak komentar padu Ti ilegalaka, a še ne spiš? Jaz četam z edino Zakaj pa tukaj ne četata? kje pa četata? na g mailu a tam se tudi da čvekat, matr sem za svetom
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.