![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.3.2009 14:38:32
|
|
|
|
lana70
|
Hja, jaz dam za striženje in pramene (ponavadi na folijo), tam okrog 35 E.....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.3.2009 12:02:47
|
|
|
|
aqua77
|
Pa kje ste konzerve????? Vas bom probala privabit sem.... Zdaj se je treba samo še zmenit, katera se javi, da ga bo očedla....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.3.2009 19:52:04
|
|
|
|
lana70
|
pa kje ste punce.....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.3.2009 21:04:13
|
|
|
|
lana70
|
aqua77, mislim, da ne bo neke gužve okrog tega mladca.....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.3.2009 21:14:53
|
|
|
|
Barbara111
|
punce vidim ,da ste si dan popestrile in večer z dobrim moškim ste prave asice
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.3.2009 21:53:54
|
|
|
|
lana70
|
ah, ni sile, saj vidiš, da ni gužve okrog njega,...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.3.2009 21:59:50
|
|
|
|
Barbara111
|
jaz se opravičujem,ker sem kar k vam padla pač včasih vse po malo preberem pol pa še kar komentiram
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.3.2009 9:42:55
|
|
|
|
barbara b
|
Lep nedeljski sončni pozdrav Jutranja je že popita, sedaj pa razmišljam, da bi šla malo nabirati regrat. Obvezno pa je treba iti ven na sonček!!! No tudi kakšnih dopoldanskih obiskov se ne bi branila, ker bi lahko skuhala še en
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.3.2009 7:43:27
|
|
|
|
pikica36
|
jutroo!klepetulje zgleda da smo vse martinčkale ćez vikend na svežem zraku in na sončku, da je bilo tako zatišje tule gor.no, še aqui nam ni prišla do živega s svojo stimulacijo meni je oproščeno- sem na sredi ciklusa tako da 100/h , malo se hecam, sploh ni take sile no, zdaj pa delat, pridem še kaj naokrog
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.3.2009 8:34:23
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro čvekice, tudi jaz sem se čez vikend "martinčkala" bolj malo ker se mi pozna da sem že v drugi polovici cilkusa in se mi je posledično tudi želja po slončkanju zmanjšala grem delat, pa se še kaj javim...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.3.2009 8:37:33
|
|
|
|
pikica36
|
mausika nič pavze O je lahko kadarkoli , pusti se presenetiti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.3.2009 8:38:37
|
|
|
|
pikica36
|
Dajamaja (42) + nov postopek v marcu Kiwi (41) + nov postopek v marcu Miklarom (37) + nov postopek v marcu Lana70 (38) + začetek postopka 11.03. mausikaa (40) M ne pričakuje 14.3. Polaris (?) v pripravah na postopek Reni70 (38) + nov postopek v aprilu Pogum (36) + nov postopek konec leta BBpikica (41) pavza gigi (42) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE Bety11 (43) 2. PREGLED 11.03. HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.3.2009 8:45:27
|
|
|
|
mausikaa
|
vzeto na znanje samo meni dejansko pade želja po po ovulaciji...ta ciklus si merim temperaturo, pa testke sem delala za O, skratka čisto sem se okupirala in se mi zdi, da je ravno to napaka
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.3.2009 8:48:15
|
|
|
|
pikica36
|
saj vem, saj smo vse iste, samo da jaz nikoli ne vem kdaj imam O. nimam nekih posebnih znakov in kako kaže T se da kaj razbrat iz tega??
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.3.2009 8:52:28
|
|
|
|
pikica36
|
edino prsa me začnejo bolet nekje v drugi polovici(no, recimo, danes je 14 dan, pa jih že rahlo čutim- neko ščemenje)pa ne vem a je to znak da je O že bila , da je ... ali se že začenja pms skratka.. kr neki
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.3.2009 8:52:50
|
|
|
|
mausikaa
|
malo si poglej na http://www.fertilityfriend.com/ zanimiva stran, lep graf se ti izriše, meni se ujema glede na temperaturo in testke ki sem jih naredila ta ciklus, pa glede na sluz... kakšen bo pa rezultat bo pa treba še malo počakat, upam na + in se pripravljam na -
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.3.2009 8:55:24
|
|
|
|
pikica36
|
nč jasno.. kaj pomeni97.9 ,98.5 prosim pojasnilo ups... pri nas sneži
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.3.2009 9:10:48
|
|
|
|
mausikaa
|
sneži?? od kje pa si... spremeni si nastavitve - te niso v °C ampak v Fahrenheitih...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.3.2009 9:12:07
|
|
|
|
Še ena T
|
Dober dan! Tudi jaz sem bila med vikendom bolj malo doma, tako da nisem nič pokukala gor. Še dobro, da je bil vseeno čas zvečer za kakšen Ampak sem pa utrujena zadnje čase. Mogoče že spomladanska utrujenost? Vsako pomlad me daje (oz. mi je dober izgovor) Jaz sem vsak mesec bolj prepričana, da zdaj pa bo +. Pol sem pa razočarana kakšen mesec bolj, kakšen mesec manj. Vsak mesec so drugačne okoliščine, kakšen mesec imam veliko energije, drug mesec prav očiten PMS, kakšen ciklus ob parnih dnevih, drugič ves čas, tretjič samo na par kritičnih dni Včeraj sem naredila eno neumnost: punci, ki ji tudi ni uspelo in se je s tem sprijaznila, sem začela jamrat, kako ne rata. (Jaz imam vsaj enega otroka že, ona pa nobenega - znam pa res jamrat ta pravemu). No, na koncu sva se obe nasmejali, ko je povedala, kako je enkrat razložila mali sosedici, ki jo je vprašala, zakaj nima otrok. Rekla je, da je otrok nekje preveč, drugje pa premalo. Mala punčka jo je resno pogledala in rekla: aha, pri nas jih je pa preveč, a ne...? (ima še 2 bratca in eno sestrico) Uf, zdaj pa delat. LP
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.3.2009 9:37:11
|
|
|
|
pikica36
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa sneži?? od kje pa si... s koroške- bogu za nogu hvala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.3.2009 16:30:29
|
|
|
|
reni70
|
OO drage moje konzervice,.....kako ste kaj Jest se vam res opravičujem,ker tako malo čvekam z vami tukaj. Moram pa vam priznat,da ste mi najboljše na tem forumu,in tud največ zvem tukaj pri konzervah Naj še jest povem od O. Danes je moj 14 dan,boli me okrog jajčnikov ko ,vsak mesec čutim O. MAUSIKAA,TUD MENI PADE ŽELJA PO KAK TEDEN PRED M. OKROG O.PA BI SAM AKCIJO HEHE. Aja punce pa še hujšat sem danes začela,moram zgubit -10 kg Joj joj kolk dela imam sama iz sabo. Obljubim,da bom večkrat prišla potrkat na vaša vrata. Papa
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.3.2009 17:43:43
|
|
|
|
pikica36
|
oj, reni jaz tud 14 dan se pravi da maš zdaj obdobje za , no, pol ti ne zamerimo če nas boš malo zanemarjala , ampak drug teden pa ni opravičila jaz sem tud na dieti , moram ene 3-4 kg dol dat, pa mi čez teden nekako uspeva čez vikend pa..... ne najbolje kkao dieto pa imaš če ni skrivnost? ali maš samo sistem "manjžri"
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.3.2009 18:04:54
|
|
|
|
reni70
|
PIKICA 36,....sej bolj malo al zaspana ratam,al otroc še ne spijo,al je pa moj zmatran Zdele me pa tko boli okoli jajčnikov,sploh levi,da tud ne bi mogla. Ja ločevalno dieto sem vsekala,upam,da bom zdražala,kajti sem človek z zelo malo vztrajnosti,oz znam vztrajat samo tam,kjer mi paše. Rada papam mnjami mnjami.Pa sej nisem glih debela,je pa že na meji,tko,da boljš zdej neki nardit,da se bom jest boljš počutla. Prej sem imela skoz 60-62 kg to je moja idealna teža.Zdej pa 70kg Pikica ti ne rabiš ločevalne,več heheh, pa manj jest pa bo šlo dol.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.3.2009 20:51:39
|
|
|
|
lana70
|
čer punce.....očitno smo imele vse neke opravke čez vikend...pri nas tudi sneži..pa nisem skoroške, haha pikica36, sm kar pogledala, potem sem pa videla da nisi s postojnskega...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.3.2009 7:49:19
|
|
|
|
pikica36
|
jutrooo zaspanke!!! reni, ti kar vztrajaj , pravijo da so kar fajn rezultati po tej dieti. joj, da bi blo dovolj za izgubo kg, bi bla js manekenka . ma največji problem mi je spravit dol te 3 kg. na 59 kg pridem brez problema , pol je pa naprej . pa saj bo., kje pa ste ostale beybe
|
Najbolj brane vsebine v rubriki7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.