Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka11 oooo ste face! morm se pa mal na vasi temi ustavit. mam enga skorcka, zdej smo zacel, no ja gremo v 4 ali 5 krog, delat na se enem. vsak cas bom vstopila v kristusova leta. sem si pa rekla da ce v enem letu ne rata, se bom sprijaznila z enim pa je to to. nisem tu da bi koga obsojala, tud priblizno ne. vem, da je drugace ce cakas na prvega, tud meni verjetno pol ni bi prislo na misel, da bi rekla kaj takega. sam tkole za druzga sem pa res, cist zares v dilemi. razumsko sem 100% prepricana, da ce v enem letu ne rata, pa k.... vse skup, sej mam tok lustnega 4 letnika, ki mi pomeni vse na svetu. po drugi strani si pa zeloooooo zelim se enega. ja pa spet premislujem, pa sej nam je lepo, zakaj bi izzivala sreco, saj beremo kaj vse lahko gre narobe po 34 letu... pol spet premislujem, ma ja zakaj bi slo pa ravn pri meni kej narobe, sej pri vecini je itak vse ok... sam glede na to, da so 4 krogi ze mino in je minilo kot bi mignil, ostane jih samo se 8, pa bo eno leto okrog...a pol se bom pa kr sprijaznila al kaj??? dejte mi mal pomagat, da ne bom tkole zblojena... pa res drzim pesti da vam cimprej uspe in postanete najboljse mamice na svetu... katka helou, seveda je to tvoje mnenje in je čist ok, ker se gre pač zate ... praviš da beremo o tem, ja res je vendar so včasih to kar stare statistike ... vse se je spremenilo, življenjska doba, rodna doba .... tako da bo kar za vstrajat ... in jaz verjamem, da če ti ne rata v enem letu, da se boš trudila še kako leto več, samo če je želja po otroku res močna in če si to oba s partnerjem želita, me pa bomo navijale zate non stop, če boš le z nami ... torej : NA USPEH !!!