Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.12.2008 17:32:17
|
|
|
|
Grethy
|
Sam ne mi rečt da so te štopal ????? Pa da te niso slučajno še nagovarjal za v godbo na pihala ????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.12.2008 17:33:08
|
|
|
|
Grethy
|
Korina 1 ku kuc
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.12.2008 17:49:44
|
|
|
|
gigi1
|
Gretka vidim, da si multiaktivna . A si sploh kaj spala? Jaz sem že OK. Pa tudi zju3 ni blo panike, samo mal sem bila neprespana. 3 urce so def. premalo Kje je zdej tist link? Mene je tud na uni temi prešinlo, da je imel Kruce bližnje srečanje. Upam, da ni bilo nič slabega. Vse drage prijateljice 40-. Dobrodošle ste v klub tatišastih, ki jim bo ratalo v l. 2009. V klub neobupanih 40+ pa nikar, ker si vse, ki smo tam želimo, da bi ve imele v naročju že pred to magično številko
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.12.2008 17:50:01
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Sam ne mi rečt da so te štopal ????? Pa da te niso slučajno še nagovarjal za v godbo na pihala ???? O, sej sem bil 100% da se jim ne bom izognil, pa je zato pivce teklo samo v času prisotnosti pice... Prej in pol pa sokec. Zašpilal sem jim pa dve veliki 00
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.12.2008 17:51:19
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Sam ne mi rečt da so te štopal ????? Pa da te niso slučajno še nagovarjal za v godbo na pihala ???? O, sej sem bil 100% da se jim ne bom izognil, pa je zato pivce teklo samo v času prisotnosti pice... Prej in pol pa sokec. Zašpilal sem jim pa dve veliki 00 YEEEEEEE Sem si kar oddahnila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.12.2008 17:54:08
|
|
|
|
ZARA
|
Uffff, dobre ste! Vsaka vam čast. In vse lepo vam želim.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.12.2008 18:04:38
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Sam ne mi rečt da so te štopal ????? Pa da te niso slučajno še nagovarjal za v godbo na pihala ???? O, sej sem bil 100% da se jim ne bom izognil, pa je zato pivce teklo samo v času prisotnosti pice... Prej in pol pa sokec. Zašpilal sem jim pa dve veliki 00 dobro si jih ;-)
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.12.2008 18:07:11
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Uffff, dobre ste! Vsaka vam čast. In vse lepo vam želim. Hvala Zara , me veseli, da veš da smo tu ... Tudi jaz tebi želim vse lepo predvsem pa naj bo čim preje kar si želiš, če še ni
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.12.2008 18:14:53
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Hvala Zara , me veseli, da veš da smo tu ... Tudi jaz tebi želim vse lepo predvsem pa naj bo čim preje kar si želiš, če še ni Jst sicer imam naraščaj in se bližam počasi (kar je zelo pomemben podatek) vašim letom. Ampak velikokrat berem ta forum, kljub temu, da malo pišem nanj. Mene predvsem zelo fascinira, koliko ste pripravljene pretrpet in čez dat za dete. In se včasih sprašujem, če bi bila sama tudi tako mirno vse prenesla.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.12.2008 18:17:28
|
|
|
|
Bumo
|
Grethika, samo sem se na hitrico ustavila še, da super,da si odprla to temo in, da se vztrajnost in borba za svoje želje zmeraj poplačata. Forumašicam 40x želim full lepe praznike, srečno leto 2009 in naj vam prinese . Evo, ne bom več smtila tukaj,grem nazaj na svojo temo .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.12.2008 18:36:37
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Hvala Zara , me veseli, da veš da smo tu ... Tudi jaz tebi želim vse lepo predvsem pa naj bo čim preje kar si želiš, če še ni Jst sicer imam naraščaj in se bližam počasi (kar je zelo pomemben podatek) vašim letom. Ampak velikokrat berem ta forum, kljub temu, da malo pišem nanj. Mene predvsem zelo fascinira, koliko ste pripravljene pretrpet in čez dat za dete. In se včasih sprašujem, če bi bila sama tudi tako mirno vse prenesla. O Zara verjetno da bi kar z nami v vrsti ob zidu stala, kamor bi te prtisnlo življenje in pol bi se skupaj z nami (enkrat ena, enkrat druga) zaganjala proč od njega in skušala zmagat, ostale pa bi te v nizkem štartu vspodbujale, kot bi ti nas ... smo kot ena velika familija sestric in zadnje čase tudi bratcev , ki se nekako ne predamo ... kot pravi Gigi, da pa vse tu na tej temi, stiskamo pesti za tiste mlade borke, da preden ujamejo štirico, zmagajo na fronti in bodo na tej temi le dobrodošle klepetavke mamice ... in še enkrat res ti hvala za lep komentar ... naj bodo tvoji sončki zdravi, uspešni in tvoji tvoji ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.12.2008 18:38:10
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo Grethika, samo sem se na hitrico ustavila še, da super,da si odprla to temo in, da se vztrajnost in borba za svoje želje zmeraj poplačata. Forumašicam 40x želim full lepe praznike, srečno leto 2009 in naj vam prinese . Evo, ne bom več smtila tukaj,grem nazaj na svojo temo . Bumooooooooooooooo ... deklca ... dobrodošla ... hvala za lepe želje in le pridi še kaj "posmetit" semle ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.12.2008 18:40:42
|
|
|
|
Serendipity
|
All the best še z moje strani.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.12.2008 18:43:04
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Gretka vidim, da si multiaktivna . A si sploh kaj spala? Jaz sem že OK. Pa tudi zju3 ni blo panike, samo mal sem bila neprespana. 3 urce so def. premalo Kje je zdej tist link? Mene je tud na uni temi prešinlo, da je imel Kruce bližnje srečanje. Upam, da ni bilo nič slabega. Vse drage prijateljice 40-. Dobrodošle ste v klub tatišastih, ki jim bo ratalo v l. 2009. V klub neobupanih 40+ pa nikar, ker si vse, ki smo tam želimo, da bi ve imele v naročju že pred to magično številko Evo dušo draga z rahlo zamudo imaš tu link: http://www.coolinarika.com/recepti/grupe-jela/deserti/torte zdej pa kuhlo, pa šprudlo v roke, pa gas na slaščice Kdo je reku s...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.12.2008 18:44:24
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity All the best še z moje strani. Se* wilkomen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Luškane navijačice, fullllllll ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.12.2008 18:44:36
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce +40 navijam za vas,močno navijam za vaših . LP Mojca
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.12.2008 18:47:14
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Punce +40 navijam za vas,močno navijam za vaših . LP Mojca Oj Mojcej ... kako je s tabo ???? Vse ok???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.12.2008 18:48:18
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity All the best še z moje strani. Se* wilkomen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Luškane navijačice, fullllllll ... Za vas - samo the best! sulfinija - kako si ti?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.12.2008 18:50:13
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Punce +40 navijam za vas,močno navijam za vaših . LP Mojca Včerja zvečer za minutko rdeči flek na mini vložku kot zandjič uro pred pregledom sedaj vse ok,tudi včeraj zvečer je potem bilo vse ok dalje.Mogoče mi kapilare pokajo,ali mi je poknila žila ker tri dni nisem mogla na blato in sem mogoče malo bolj pritisnila.Komaj čakaaaaaaaaaaaaam torek,da slišim Oj Mojcej ... kako je s tabo ???? Vse ok???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.12.2008 18:59:01
|
|
|
|
sonček33
|
Vso podpora in razumevanje tudi od mene. Gretka nedaj se!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.12.2008 19:02:27
|
|
|
|
zarja1
|
ja srčice meni še kr manjka do 40+, samo bom pa itak vaša zvesta navijačka.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.12.2008 19:10:34
|
|
|
|
dajamaja
|
Ho, ho, ho .. se na hitro pofočkam še pri generaciji . Itak, da pašem tudi sem. Sicer bom danes bolj redkobesedna, ker m še delo čaka in moj odgnja s PCja (sicer samo vljudno sprašuje, če bom še kaj šivala danes ). In kaj ste dobrega danes naredili zase in svojo veliko željo? Jaz sem jedla govedino (0 krvna grupa ) in bila na sprehodu. Pa zmerne razgibalne vaje ob sesalcu in ostali telovadni opremi .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.12.2008 19:22:16
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Ho, ho, ho .. se na hitro pofočkam še pri generaciji . Itak, da pašem tudi sem. Sicer bom danes bolj redkobesedna, ker m še delo čaka in moj odgnja s PCja (sicer samo vljudno sprašuje, če bom še kaj šivala danes ). In kaj ste dobrega danes naredili zase in svojo veliko željo? Jaz sem jedla govedino (0 krvna grupa ) in bila na sprehodu. Pa zmerne razgibalne vaje ob sesalcu in ostali telovadni opremi . Neverjetna si ... jaz pa ob osnovnih rekvizitih (kuhalnica, pisker, hrana) pol pa še (cota, pronto, meglio) pa veliko krožnih in gor-dol (opa, nič erotike) gibov ... pa spet mal za bit pred PC ... in gre dan u noč
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.12.2008 19:23:56
|
|
|
|
mausikaa
|
meni tudi enostavno zmanjka ur v dnevu... moja organizacija doma očitno "suks"
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.12.2008 19:24:18
|
|
|
|
Grethy
|
sonček33 in zarjica lepotički naši ... upam da sta nalezljivo noseči ... se pridemo vse stiskat ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?