Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 9:04:14
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa dobro jutro... Žiži in Naska navijam za vaju Mausikaa, v ponedeljek se vidimo, ker se mi bo od vseh teh (ne)simptomov zmešal. Sam melm stvari, tko da rabim kakšno drugo okupacijo.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 9:04:26
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa dobro jutro... Žiži in Naska navijam za vaju Enako! Mi se odpravljamo ...... Ma naj mi katera smsa kak sta opravle tidve Se vidimo v soboto!1 ČAAAOOO
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 9:15:39
|
|
|
|
zarja1
|
Žiži, Žiži.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 9:19:12
|
|
|
|
neodkrita
|
Pozdravljene pupe. No tudi ta mesec je prišla . Sicer pa vse po starem. Še vedno po tihem upam in upam ..... Za vse, ki čakate navijaaam
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 9:20:13
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Naska, tebi pa želim jutri uspešno punkcijo in da se tam nekje zadaj v kotu skrita najde še kakšna celica
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 10:10:59
|
|
|
|
Rakica_80
|
Citiram iz teme IVF/ICSI: Gigi ima zarodek Bravooooo kaj sem ti rekla, verjami kaj sem ti zadnjič napisala Kruce....uživajte na dopustu, v soboto pa se itak vidimo Navijam za ostale močno močno Moje poročilo pa dobite po 11 uri, če se hormon kej premika
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 10:45:13
|
|
|
|
gigi1
|
Lubike moje jupiiiiii mamo jo eno lepo Žižolinco . Reš je reku, da tolk lepga zarodka pa res ni pričakoval. V isti sapi pa, da ne smeva bit preveč evforična, da ne bova spet razočarana. Jaz sem pa kar evforična . Me nič ne briga. Zgubit tko nimam kaj Srčice moje zlate. Hvala, hvala hvala . Res ste zlate. Rada vas imam muuučo fejst bi rekla Zarja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 10:48:04
|
|
|
|
Naska
|
ŽIŽIŽIŽIŽIŽIŽI BRAVOOOOO!!! Jaz imam pa dve celici.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 10:49:53
|
|
|
|
gigi1
|
Naska jupiiii . Džombe smo res face . Držim pestke, da se obe oplodita . Kdaj imaš ET?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 10:51:36
|
|
|
|
Naska
|
v torek - kaj so to džombe?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 10:52:50
|
|
|
|
Fidolina
|
Gigi SUPER!!!!! ČESTITAAAMMM!!!!! . Jupi!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 10:55:18
|
|
|
|
Fidolina
|
O NASKA TUDI TEBI jupijupijaaa jupijooooo...!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 10:56:10
|
|
|
|
KIWI
|
Žižika, še tukaj, braaaaaavvvoooooooo Naska, pripravi se na svojo deco! Lepo si pridelala! Hja, DŽOMBE = konzerve = to smo me, 40+ Pa pozdavček vsem ostalim!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 10:56:19
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska v torek - kaj so to džombe? Besednjak bivše JLA. Tisti vojaki, ki so tik pred odpustom iz vojske . Gušterji so pa novinci
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 11:00:18
|
|
|
|
BarbiG
|
Gigi, bravoooooooooo. Zdaj pa lepo do konca.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 11:01:35
|
|
|
|
BarbiG
|
Naska, tudi tebi iskreno čestitam za dve celici.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 11:03:46
|
|
|
|
gigi1
|
Neodkrita jaz močno upam, da za vse nas posije sonček. Barbi kako si?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 11:25:42
|
|
|
|
neodkrita
|
Vse čestitke Gigi, res sem vesela zate!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 11:55:21
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Džombe smo res face pa ste res!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 11:55:54
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska Jaz imam pa dve celici.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 12:00:39
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Neodkrita jaz močno upam, da za vse nas posije sonček. Barbi kako si? Kaj pa ti za računalnikom? Takoj pejdi bok žulit. Sicer pa sem zdele kar OK. Sem bila pa cel dopoldan zaspana, dol me skoz špika, slabo mi je bilo, glava me je bolela, pa še pred simptome mam več al manj skoz. Tko da sem se odločila it v ponedeljek kar v službo, da bom razmišljala še o čem drugem kot o tem, kaj se dogajaj v mojem telesu. Ti pa lepo počivaj. Ptvi trije dnevi po ET-ju so najbolj pomembni.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 13:17:59
|
|
|
|
lana08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lubike moje jupiiiiii mamo jo eno lepo Žižolinco . Reš je reku, da tolk lepga zarodka pa res ni pričakoval. V isti sapi pa, da ne smeva bit preveč evforična, da ne bova spet razočarana. Jaz sem pa kar evforična . Me nič ne briga. Zgubit tko nimam kaj Srčice moje zlate. Hvala, hvala hvala . Res ste zlate. Rada vas imam muuučo fejst bi rekla Zarja Bravo Žiži, držim pesti da čez 9m rodiš prelepega otročka.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 14:41:10
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lubike moje jupiiiiii mamo jo eno lepo Žižolinco . Reš je reku, da tolk lepga zarodka pa res ni pričakoval. V isti sapi pa, da ne smeva bit preveč evforična, da ne bova spet razočarana. Jaz sem pa kar evforična . Me nič ne briga. Zgubit tko nimam kaj Srčice moje zlate. Hvala, hvala hvala . Res ste zlate. Rada vas imam muuučo fejst bi rekla Zarja za žižolinco , žiži, čez 8,5 mesecev, nič prej in tebi džomba naska za 2 celici ....drugič ti bomo rekli gušterka, če boš take pisala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 15:42:34
|
|
|
|
Rakica_80
|
Punce moje, sedaj vam komaj javljam, da mi je zrastel hormon na celih 0,49, uauuuu, to pa je moj rekord Zadnjič je bil komaj 0,35, tako da pivce in krvomočnica res pomagajo Mi je rekla sestra, ko sem klicala po 11 uri, da moram priti na UZ,jaz pa njej, neee jutriiii Vam javim jutri situejšon Gigi, še enkrat čestitke, fuuuul sva vesela zate Naska, jupiiiiiiiii za dve celici BarbiG Ženske moje, jaz tako močno navijam za vas in vsaki posebej pošiljam pozitivno energijo, naj bo ta konec leta za nas zelo zelo uspešen in da drugo leto crtamo naše male sončke
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?