|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
27.7.2009 11:36:38   
gigi1
Ojla konzervice

Dajči sem mela glih mal lufta, pa sem te zvrcnila. A kosiš po tej vročini???? user posted image user posted image user posted image

Gretka smo te pogrešale. Pa kaj se s tabo dogaja? Lupčka

Pikica sej diham. Hiperventiliram user posted image  user posted image  user posted image .
Kako pa to, da z dopustom začneš v torek? A pri vas v službi tud ob ponedeljkih lustri dol padajo? user posted image

Aquica savna za plavalčke ni priporočljiva. Ti greš lahko, vaš naj te pa samo odzuni gleda user posted image  user posted image  user posted image . Super, da so možnosti za naturo. Navijam user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
27.7.2009 11:46:36   
aqua77
Žižek, za plavalčke pri nas ni panike, jih imamo za izvoz, pa še mladiča imam za moža, tako da edino kar štima pri nas so plavalčki!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vem sicer, da savna mal zmanjšuje zadevo, sa se tolažim s tem, da itak sam enga rabiva, da pravo pot najde! Ima pa tako ali tako cel labirint in tek čez ovire na poti do cilja, tako da nama je važno, da sva sproščena in da uživava.
Če pa kaj rata, naju bo pa šokiralo, ker sva z mislimi že v postopku...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
27.7.2009 18:46:24   
gigi1
Saj glih zaradi labirintov morjo bit super in nič omamljeni od vročine. Jih zdela, tako kot nas user posted image  user posted image  user posted image . Super, da sta uživala. Saj ponavadi rata ravno takrat, ko se sprostiš in ne misliš preveč na to.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
27.7.2009 20:26:13   
mismis
Samo toliko, da rečem živjo vsem skupaj user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
28.7.2009 8:11:22   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

kako smo kaj?

Če se ne motim, danes praznuje svoj rojstni dan naša Dajamaja

Dajči, veliko, veliko sreče in da se ti izpolnijo vse tvoje želje. Vse najboljše...

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
28.7.2009 9:20:14   
aqua77
Dajči vse naj, naj pa naj se ti čim prej izpolne največja želja... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
28.7.2009 9:45:48   
gigi1
Dajči vse najlepše ti želim. Naj se vama uresniči želja in "tapretečen" klomifen naredi mali čudež. RTM

user posted image

Mišmiška hvala za info user posted image

Mikla kje si pa tisto posteljco stavhala? Jst bi tud tako mela user posted image . Če pa otroka kmalu ne bo, bom šla kar sama not spat user posted image

Vsem želim en prelep dan

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
28.7.2009 11:36:28   
Bety11
Bety je super....user posted image ..vse je Ok in Damjan lepo raste....Paradajz napadam cele dneve...pa sladoled...user posted image user posted image ...Zdaj sem že v 31.tednu in od srede v 32. ...user posted image user posted image user posted image  Magična meja je 34, ko je otrok popolnoma razvit in potem rabi samo, da se še zredi.....Jaz vem, da bom rodila od 24.9. do 26.9. .....Korenjak bo....

Na pregledu je bilo vse super....Izvidi odlični in počutje dobro....

Naslednji pregled je 12.8. ...

Vse naj vama želim...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
28.7.2009 11:44:10   
gigi1
Bety jupiiii user posted image  user posted image  user posted image . Kar tako naprej. Do 24.9. ni več daleč user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
28.7.2009 22:03:02   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Dajči vse najlepše ti želim. Naj se vama uresniči želja in "tapretečen" klomifen naredi mali čudež. RTM

user posted image

Mišmiška hvala za info user posted image

Mikla kje si pa tisto posteljco stavhala? Jst bi tud tako mela user posted image . Če pa otroka kmalu ne bo, bom šla kar sama not spat user posted image

Vsem želim en prelep dan

Se podpišem!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
29.7.2009 8:27:28   
mausikaa
Dajči vse naj-naj, pa naj tisti "tapretečen" Klomifen res naredi svoj user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
29.7.2009 8:28:22   
mausikaa
Betty super, kr tko naprej...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
29.7.2009 18:32:17   
pikica36
hoj beybe! samo toliko da vas še pozdravim, ponoči pičimo proti morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
imejte se lepo, uživajte pa da preberem same lepe novice ko se vrnem!!!

DAJČI- TEBI PA VSE NAJ, NAJ, NAJ..............................user posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
29.7.2009 20:18:34   
dajamaja
Ojla, generacijo!

Hvala za vse lepe čestitke! Včeraj je bil en res lep dan in same lepe čestitke so letele. Zvečer smo še pa malo zagreznili - prav cart (za razliko od mene danes ...)user posted image .

Mismis lepo da si se spomnila. Moram res v kratkem v prestolnico, pa da gremo na en pir, al dva.

Bety
super za lepe rezultate in zdaj je res še čisto malo do tvoje dolgo pričakovane sreče! Res si pojem vztrajnosti in uspeha!

Gigi, nisem pol kosila, ker sem tako smotana, da še kosilnice nisem mogla vžgat user posted image . Sem pa mal okolico urejala....naša mala tolk enga kakca proizvede, da moram non stop za njo z ajmprom letat.

Lupčka vsem!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
29.7.2009 20:22:40   
aqua77
En hiter pozdravček vsem skupaj... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
30.7.2009 7:41:34   
mausikaa
dobro jutro tudi z moje strani...naj bo dan lep

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
30.7.2009 12:40:47   
lana70
aloha, zgolj da vas pozdravim...mislim na vas.......tamali vlači povsod s seboj tega prenosnika...pa sem se malo zagrebala.....nooo, me že dol meče....pozdravčke vsem, jaz sem ok...čakamo prvi pregled v ponedeljek....uu vidim, da se je RR malce preoblekla...lepoouser posted image ..ajd

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
30.7.2009 14:22:49   
gigi1
Helou

Sam kratek pozdravček vsem, k mam full gužvo user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
30.7.2009 15:21:33   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

aloha, zgolj da vas pozdravim...mislim na vas.......tamali vlači povsod s seboj tega prenosnika...pa sem se malo zagrebala.....nooo, me že dol meče....pozdravčke vsem, jaz sem ok...čakamo prvi pregled v ponedeljek....uu vidim, da se je RR malce preoblekla...lepoouser posted image ..ajd

Ajt češplja, držimo pesti za v ponedeljek!

Điđi kak piščal v tej gužvi? Zakaj pa sploh gužva, da se ti spet ne vidi v dno dušeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
30.7.2009 15:34:11   
aqua77
Krucek kako kaj na šihtu? user posted image  Ti paše? user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 3170
30.7.2009 15:47:07   
miklarom
Dajči - z malo zamude, a ti voščim iz srca vse najboljše in naj nse ti izpolni tista tvoja največja želja, saj sama veš katerauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aqua - navijam da ti rata pred postopkomuser posted image user posted image user posted image

gigi - ojla, a se ti dopade postlica auser posted image , saj je še nimam doma, bo pa nekje novembra, k prej si nočem nič kaj nabavljati. je pa naročena preko ebay-a iz nemčije pripeljejo direkt na dom. In kako si mi kaj ti lubika. Men je tak vroče da za znoret, komaj guram iz dneva v danuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
30.7.2009 15:53:13   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Dajči - z malo zamude, a ti voščim iz srca vse najboljše in naj nse ti izpolni tista tvoja največja želja, saj sama veš katerauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aqua - navijam da ti rata pred postopkomuser posted image user posted image user posted image

gigi - ojla, a se ti dopade postlica auser posted image , saj je še nimam doma, bo pa nekje novembra, k prej si nočem nič kaj nabavljati. je pa naročena preko ebay-a iz nemčije pripeljejo direkt na dom. In kako si mi kaj ti lubika. Men je tak vroče da za znoret, komaj guram iz dneva v danuser posted image

Hvala mikla!!! user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem srečala prijateljico od moje mami, ki je ful dobra šlogarca... user posted image user posted image user posted image  

Mi je rekla, da nam je že ratal, da bo avgusta + ... user posted image user posted image user posted image  Bomo vidli kolk ma prav.... user posted image user posted image user posted image user posted image  

Jaz sem ji samo odgovorila: sanja svinja o kukuruzu.... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
30.7.2009 17:05:32   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Hvala mikla!!! user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem srečala prijateljico od moje mami, ki je ful dobra šlogarca... user posted image user posted image user posted image  

Mi je rekla, da nam je že ratal, da bo avgusta + ... user posted image user posted image user posted image  Bomo vidli kolk ma prav.... user posted image user posted image user posted image user posted image  

Jaz sem ji samo odgovorila: sanja svinja o kukuruzu.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojla, tenutno v službi torej OKuser posted image
In kaj pa če je vse res?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
30.7.2009 17:45:42   
gigi1
He, he a vam kej vročina v glavo seka? user posted image  user posted image

Kruce piščal mučo boljše hvala. Črna hrasta pa mal je še zelen okol user posted image . Sem čist v naravnih barvah user posted image . Gužva je pa letnemu času primerna user posted image .
Pa ne morem met vsak dan zdekoltitano dušo user posted image  user posted image  user posted image

Aquica navijam, da je vse res user posted image  user posted image  user posted image . Pa kaj je s to koruzo dons? Sej še ni sezona user posted image

Lana pridna si, da na nas misliš na dopustu user posted image  Upam, da so se slabosti umirile. Komaj čakam na ponedeljek user posted image

Mausi upam, da je dan bil lep user posted image

Mikla res je svetovna, Boš dala navodila kako jo naročit?

Lupčke vsem in en pirček za ohladitev user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 30.7.2009 17:46:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 3174
30.7.2009 18:39:02   
mausikaa
user posted image o Gigi tale Hajni je pa "sedel" 
danes sem malček prej zaključila, tko da sem že čisto na off user posted image  
jutri pa petek, hvala bogu, pol pa dva dni fraj user posted image user posted image user posted image  vmes pa upam, da zvem kakšno dobro novičko
Krucek kaj Prometrium lahko dobim brez recepta v uni lekarni takoj čez mejo, sem mal gledala po škatlicah in vidim, da mi ga primanjkuje, mi je na pregledu zadnjič rekla da naj ga vseeno papcam, da mogoče bo pa pomagal, če nam je po kakšnem čudežu uspelo kaj narediti...

sem razmišljala, Klomifen sem jedla od februarja, razen bolečih O ni blo nič učinka, vmesnih UZ kontrol itak da nisem imela (ker jim kao časovno ne gre skozi, če bi vse spremljali user posted image  ) zakaj v končni fazi ne pogledajo takoj hormonov in ne pošljejo takoj na HSG?  sploh pri nas ki nismo več mladičke (smo pa prave lisičke)  samo čas zgubljamo...in če pomislim, da bi me po njihovi "doktrini" morala poslati še na laparo preden me da na konzilij (in seveda bi morala po laparo počakati vsaj 6 mesecev - tko mi je rekla) ja madona, sej bi šla prej v penzion preden bi dočakala user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?