Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.7.2009 11:36:38
|
|
|
|
gigi1
|
Ojla konzervice Dajči sem mela glih mal lufta, pa sem te zvrcnila. A kosiš po tej vročini???? Gretka smo te pogrešale. Pa kaj se s tabo dogaja? Lupčka Pikica sej diham. Hiperventiliram . Kako pa to, da z dopustom začneš v torek? A pri vas v službi tud ob ponedeljkih lustri dol padajo? Aquica savna za plavalčke ni priporočljiva. Ti greš lahko, vaš naj te pa samo odzuni gleda . Super, da so možnosti za naturo. Navijam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.7.2009 11:46:36
|
|
|
|
aqua77
|
Žižek, za plavalčke pri nas ni panike, jih imamo za izvoz, pa še mladiča imam za moža, tako da edino kar štima pri nas so plavalčki!!! Vem sicer, da savna mal zmanjšuje zadevo, sa se tolažim s tem, da itak sam enga rabiva, da pravo pot najde! Ima pa tako ali tako cel labirint in tek čez ovire na poti do cilja, tako da nama je važno, da sva sproščena in da uživava. Če pa kaj rata, naju bo pa šokiralo, ker sva z mislimi že v postopku...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.7.2009 18:46:24
|
|
|
|
gigi1
|
Saj glih zaradi labirintov morjo bit super in nič omamljeni od vročine. Jih zdela, tako kot nas . Super, da sta uživala. Saj ponavadi rata ravno takrat, ko se sprostiš in ne misliš preveč na to.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.7.2009 20:26:13
|
|
|
|
mismis
|
Samo toliko, da rečem živjo vsem skupaj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.7.2009 8:11:22
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj kako smo kaj? Če se ne motim, danes praznuje svoj rojstni dan naša Dajamaja Dajči, veliko, veliko sreče in da se ti izpolnijo vse tvoje želje. Vse najboljše...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.7.2009 9:20:14
|
|
|
|
aqua77
|
Dajči vse naj, naj pa naj se ti čim prej izpolne največja želja...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.7.2009 9:45:48
|
|
|
|
gigi1
|
Dajči vse najlepše ti želim. Naj se vama uresniči želja in "tapretečen" klomifen naredi mali čudež. RTM Mišmiška hvala za info Mikla kje si pa tisto posteljco stavhala? Jst bi tud tako mela . Če pa otroka kmalu ne bo, bom šla kar sama not spat Vsem želim en prelep dan
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.7.2009 11:36:28
|
|
|
|
Bety11
|
Bety je super.... ..vse je Ok in Damjan lepo raste....Paradajz napadam cele dneve...pa sladoled... ...Zdaj sem že v 31.tednu in od srede v 32. ... Magična meja je 34, ko je otrok popolnoma razvit in potem rabi samo, da se še zredi.....Jaz vem, da bom rodila od 24.9. do 26.9. .....Korenjak bo.... Na pregledu je bilo vse super....Izvidi odlični in počutje dobro.... Naslednji pregled je 12.8. ... Vse naj vama želim...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.7.2009 11:44:10
|
|
|
|
gigi1
|
Bety jupiiii . Kar tako naprej. Do 24.9. ni več daleč
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.7.2009 22:03:02
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Dajči vse najlepše ti želim. Naj se vama uresniči želja in "tapretečen" klomifen naredi mali čudež. RTM Mišmiška hvala za info Mikla kje si pa tisto posteljco stavhala? Jst bi tud tako mela . Če pa otroka kmalu ne bo, bom šla kar sama not spat Vsem želim en prelep dan Se podpišem!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.7.2009 18:32:17
|
|
|
|
pikica36
|
hoj beybe! samo toliko da vas še pozdravim, ponoči pičimo proti morju imejte se lepo, uživajte pa da preberem same lepe novice ko se vrnem!!! DAJČI- TEBI PA VSE NAJ, NAJ, NAJ..............................
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.7.2009 20:18:34
|
|
|
|
dajamaja
|
Ojla, generacijo! Hvala za vse lepe čestitke! Včeraj je bil en res lep dan in same lepe čestitke so letele. Zvečer smo še pa malo zagreznili - prav cart (za razliko od mene danes ...) . Mismis lepo da si se spomnila. Moram res v kratkem v prestolnico, pa da gremo na en pir, al dva. Bety super za lepe rezultate in zdaj je res še čisto malo do tvoje dolgo pričakovane sreče! Res si pojem vztrajnosti in uspeha! Gigi, nisem pol kosila, ker sem tako smotana, da še kosilnice nisem mogla vžgat . Sem pa mal okolico urejala....naša mala tolk enga kakca proizvede, da moram non stop za njo z ajmprom letat. Lupčka vsem!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.7.2009 20:22:40
|
|
|
|
aqua77
|
En hiter pozdravček vsem skupaj...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.7.2009 12:40:47
|
|
|
|
lana70
|
aloha, zgolj da vas pozdravim...mislim na vas.......tamali vlači povsod s seboj tega prenosnika...pa sem se malo zagrebala.....nooo, me že dol meče....pozdravčke vsem, jaz sem ok...čakamo prvi pregled v ponedeljek....uu vidim, da se je RR malce preoblekla...lepoo ..ajd
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.7.2009 14:22:49
|
|
|
|
gigi1
|
Helou Sam kratek pozdravček vsem, k mam full gužvo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.7.2009 15:21:33
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 aloha, zgolj da vas pozdravim...mislim na vas.......tamali vlači povsod s seboj tega prenosnika...pa sem se malo zagrebala.....nooo, me že dol meče....pozdravčke vsem, jaz sem ok...čakamo prvi pregled v ponedeljek....uu vidim, da se je RR malce preoblekla...lepoo ..ajd Ajt češplja, držimo pesti za v ponedeljek! Điđi kak piščal v tej gužvi? Zakaj pa sploh gužva, da se ti spet ne vidi v dno duše
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.7.2009 15:34:11
|
|
|
|
aqua77
|
Krucek kako kaj na šihtu? Ti paše?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.7.2009 15:47:07
|
|
|
|
miklarom
|
Dajči - z malo zamude, a ti voščim iz srca vse najboljše in naj nse ti izpolni tista tvoja največja želja, saj sama veš katera Aqua - navijam da ti rata pred postopkom gigi - ojla, a se ti dopade postlica a , saj je še nimam doma, bo pa nekje novembra, k prej si nočem nič kaj nabavljati. je pa naročena preko ebay-a iz nemčije pripeljejo direkt na dom. In kako si mi kaj ti lubika. Men je tak vroče da za znoret, komaj guram iz dneva v dan
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.7.2009 15:53:13
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Dajči - z malo zamude, a ti voščim iz srca vse najboljše in naj nse ti izpolni tista tvoja največja želja, saj sama veš katera Aqua - navijam da ti rata pred postopkom gigi - ojla, a se ti dopade postlica a , saj je še nimam doma, bo pa nekje novembra, k prej si nočem nič kaj nabavljati. je pa naročena preko ebay-a iz nemčije pripeljejo direkt na dom. In kako si mi kaj ti lubika. Men je tak vroče da za znoret, komaj guram iz dneva v dan Hvala mikla!!! Včeraj sem srečala prijateljico od moje mami, ki je ful dobra šlogarca... Mi je rekla, da nam je že ratal, da bo avgusta + ... Bomo vidli kolk ma prav.... Jaz sem ji samo odgovorila: sanja svinja o kukuruzu....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.7.2009 17:05:32
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Hvala mikla!!! Včeraj sem srečala prijateljico od moje mami, ki je ful dobra šlogarca... Mi je rekla, da nam je že ratal, da bo avgusta + ... Bomo vidli kolk ma prav.... Jaz sem ji samo odgovorila: sanja svinja o kukuruzu.... Ojla, tenutno v službi torej OK In kaj pa če je vse res?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.7.2009 17:45:42
|
|
|
|
gigi1
|
He, he a vam kej vročina v glavo seka? Kruce piščal mučo boljše hvala. Črna hrasta pa mal je še zelen okol . Sem čist v naravnih barvah . Gužva je pa letnemu času primerna . Pa ne morem met vsak dan zdekoltitano dušo Aquica navijam, da je vse res . Pa kaj je s to koruzo dons? Sej še ni sezona Lana pridna si, da na nas misliš na dopustu Upam, da so se slabosti umirile. Komaj čakam na ponedeljek Mausi upam, da je dan bil lep Mikla res je svetovna, Boš dala navodila kako jo naročit? Lupčke vsem in en pirček za ohladitev
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 30.7.2009 17:46:05 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.7.2009 18:39:02
|
|
|
|
mausikaa
|
o Gigi tale Hajni je pa "sedel" danes sem malček prej zaključila, tko da sem že čisto na off jutri pa petek, hvala bogu, pol pa dva dni fraj vmes pa upam, da zvem kakšno dobro novičko Krucek kaj Prometrium lahko dobim brez recepta v uni lekarni takoj čez mejo, sem mal gledala po škatlicah in vidim, da mi ga primanjkuje, mi je na pregledu zadnjič rekla da naj ga vseeno papcam, da mogoče bo pa pomagal, če nam je po kakšnem čudežu uspelo kaj narediti... sem razmišljala, Klomifen sem jedla od februarja, razen bolečih O ni blo nič učinka, vmesnih UZ kontrol itak da nisem imela (ker jim kao časovno ne gre skozi, če bi vse spremljali ) zakaj v končni fazi ne pogledajo takoj hormonov in ne pošljejo takoj na HSG? sploh pri nas ki nismo več mladičke (smo pa prave lisičke) samo čas zgubljamo...in če pomislim, da bi me po njihovi "doktrini" morala poslati še na laparo preden me da na konzilij (in seveda bi morala po laparo počakati vsaj 6 mesecev - tko mi je rekla) ja madona, sej bi šla prej v penzion preden bi dočakala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?