miškolinček -> RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** (9.1.2009 10:53:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly za tega fruteka sem vprasala zato ker se ni jedla borovnic in malin-matejchi! sem ji dala danes ne kuhano jabolko pa jo je tak zveseljem papcala kuhana ji ni kaj sla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] upaj še da ne bo mela krčev po surovem kam se pa tebi tko mudi z Gh,tvoja je bla šele 4 mesece stara,naši so vsi že vsaj 5,eni pa že 6. Začne se vedno s kuhano stvarjo zaradi nezrelega črevesja,zato tudi uvajaš čimkasneje,začneš pa s korenjem in jabolkom pa banano ne pa z malinami in borovnicami moj je bil že 5 mesecev star ko je prvič dobil korenček pa še to samo za poskušino,pa jabolko pa banano,druga pa še ne...pa da ne bo pomote jaz ne dojim že odkar je bil 14 dni star pa se mi nič ne mudi. Punce ne norte tolk s to GH,ko bodo pa pri 1 letu imeli vse mogoče fleke in pike boste pa jambrale kaj je z vašimi otroci. Pustite jih naj sesajo,samo enkrat so tako majhni in dojenčki. Pa to ni letelo striktno nate Tatly,samo sem že prej eno brala o testeninah,pa skutkah,pa kaj jaz vem čem,...pol si pa še ti uletela z malinami pa imaš najmlajšo pupo tle,..pol pa nisem mogla bit več tiho zdaj ko se gremo direktna mnenja. Sem opazila da sem med redkimi,ki imam otroka na flaši od začetka,ga ne dojim pa se mi nič ne mudi z GH,smo probali samo osnovno...beri probali,nismo zamenjali še obroka. tko zdaj sem se zlajal,zdaj grem pa previjat...
|
|
|
|