tejkaz -> RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** (9.1.2009 8:42:53)
|
Jutro Spali, hm, spali nismo skoraj nič. Jaša je full bošček. Sem ponoči klicala dežurno kaj naj naredim, ker je težko dihal in je rekla naj ga kar pripeljem pokazat. Ma, saj mi je bilo žal, ker je bilo svinjsko mrzlo, pa še nič takšnega ni bilo. Izmerili so mu saturacijo - 98 kar je ok, pregledali in je vse ok. Verjetno mu pač tista sluz notri nagaja. Fajn so mu še nosek sčistili da je pol vsaj en čas malo bolje dihal, danes morava pa k svoji zdravnici, če ne bo bolje. Pa ni nič bolje. Ponoči sem ga potem po večini pokonci nosila, ker je edino tako spal, proti jutru je uspalo, da sva oba za en čas zaspala. Je skoraj nič, malo mu čaja dajem po žlički, grejem prsi, to je pa vse kar lahko. Diha pa tako plitko in hitro. Pljučka so pa HB čista. Ana_p, super da je Tai tako priden jedec, vendar a ni prekmalu za skutice? Glede čaja, pa kakor mu paše. Nekje sem enkrat prebrala, da če hoče otrok ponoči jesti, naj je do 9tega meseca. Kasneje pa se zamenja nočni obrok s čajem. Sandra, uboščki, tudi ve ste bolne. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image] da boste čimprej ok. Caligula, nisva edini s tem imenom. A imaš kaj problemov? Pri meni vsi, ki me prvič vprašajo za ime, mislijo da imam punčko, da o sklanjatvi imena sploh ne govorim. Kaja, tvoja tudi ljubosumna. Upam da jih čimprej mine. Pa luštni sta tvoji princeski. bambi, tvoja je tudi tako luštkana. Zoja Miša, pri nas je bilo zjutraj -15 Čakam naše, pridejo nov avto pokazat. Pa upam da bodo malo na Jaša popazili, da jaz skočim za kakšno uro eno oddremat.
|
|
|
|