gajka -> RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** (9.1.2009 11:28:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi IZVIRNO SPOROČILO: tatly matejchi-ti pa me tak vedno nekaj pikas al kak bi temu rekla,ce te kaj moti pri meni me pa ne brat Ah mal se pa lahko pohecamo a ne... samo poskusi drugič preden objaviš vprašanje ga naglas prebrat.. mogoče ti bo odgovor na dlani.. al pa preberi embalažo ali pa recepte... saj mislim da je na vsakem izdelku tudi info telefon.. no na večini.. pa še glej ga zlomka frutek je slovenski, verjetno tudi slovensko piše, edino če si onega za tuji trg kupila..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] Jaz sem dobila od kolegov eno kašico od Hippa z jabolko, jagodami, malinami in borovnicami, pa celo gor piše, da je od 4. meseca dalje! [sm=zmeden.gif] Včasih se mi zdi, da temlem proizvajalcem otroške hrane tudi ni preveč za verjet in moraš še zraven malo zdravo pamet uporabljat. Še Milupa ima npr. neko bio ovseno kašico za mešanje z mlekom, na kateri piše, da je od 4. meseca dalje, pa je gluten notri... No, ja, res pa, da piše povsod samo od 4. meseca dalje in za 6 mesecev drži, da je od 4. meseca dalje... [sm=smiley36.gif] Sem pravkar prebrala še opozorilo na tej Hippovi kašici: Da se izognete morebitnemu razbitju stekleničke, ne uporabljajte kovinskih žličk. [sm=smiley3.gif] [sm=jezicek.gif] Pa še ta zanimivost: piše, da je brez konzervansov, še vedno jo lahko pa tudi po odprtju v hladilniku valjaš 3 dni... [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|