|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
27.12.2008 14:42:33   
anaya
Neža7: pa mam jaz tut kašico brez dodanega mleka, pa je full gosta. Naredim 150ml mleka 5 žličk AM in 1,5 žličke kosmičev.... kaj to ni prav???user posted image user posted image  Mater sem neka mama še kašice ne znam skup naret....

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 476
27.12.2008 14:57:51   
tatly

IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Neža7: pa mam jaz tut kašico brez dodanega mleka, pa je full gosta. Naredim 150ml mleka 5 žličk AM in 1,5 žličke kosmičev.... kaj to ni prav???user posted image user posted image  Mater sem neka mama še kašice ne znam skup naret....

anaya-saj vsega pa je nemoremo vedet,saj jaz nimam pojma o teh kasicah se dobro da ste ve tukaj.kake kosmice das to not?se ze dobijo taki za v mleko al naribas tiste cele?mi smo pa bli sedaj na sprehodu

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 477
27.12.2008 15:10:35   
Zoja Miša
No, pa sem le našla čas. In to samo zato, ker smo danes doma, ker sem bolanauser posted image . Čeprav danes sem malo bolje, včeraj me je pa čisto položilo, sem na obisku pri tašči čisto podlegla, sem imela vročine 38,5user posted image . Pa se mi ni zdelo. No, kuhalo me je kar fejst. Pa sem sedaj na lekadolih, 3 na dan, pa se nekako pobiram, se mi zdi. Princeska je pridna, user posted image tudi, vstaja ponoči namesto mene in tako kar gre. Smo te dni uvedli polaganje v postlico za večerno spanje in zaenkrat je ne morem prehvalit, ker zaspi dosti prej, kot pa prej, ko smo jo vlačili po rokahuser posted image . In ponoči pridno spi. Je 2x, ampak potem zaspančka nazaj. Bravo mi. Pa upam, da se ne hvalim prehitrouser posted image

Sedaj se bom pa potrudila komentirati zadnjih 5 straniuser posted image

Gajka, Rok je prav luškan z okraski korenčka okoli in okoli.user posted image

Vilika, bravo za plavalca Vida. In ko smo že ravno pri tem, kje se kupijo neoprenske hlačke za plavanje in koliko stanejo?
In ali katera ve, kateri del bazena je pogorel na DIF-u? Menda je ne ta, kjer bi morali mi imeti plavanje?
Erta, ker zaostajam, vseeno ve naj Ajdinu za 4 muser posted image  in super za prestano operacijo.

Ryssa, pri tvojih kg pa pazi, da te kam ne odpihneuser posted image

Cebrca, v knjigi sem prebrala, da ga ni otroka, ki ne bi po določenem času prijel flaške...tako da mislim, da ni panike, če tebi mleka zmanjka. Pa pozdravite se. Sama vem, kako bad je biti takole bolanuser posted image  In kot vidiš, sem zbolelauser posted image

Sayuri, lepi 2 novoletni darili pod jelkouser posted image
Bella, tudi jaz mislim, da je bolje iti z kengorujčkom. In tudi jaz sem našla Božični Beepop!user posted image

Andrejaboris, jupiii za nov avatar!
Neža, bravo zate, ker si zadovoljna sama s seboj, takšna, kot si! Spoštujem to!user posted image

anaya - NELI

Čestitke za 4 mesece!

user posted image

Erin, upam, da je Tilen bolje!

Miškolinček, no, jaz pravim enako. Pa kaj je sedaj to, bolezni na pohodu?!

O alarm, ostale 3 strani kasneje. user posted image  je šel v štrcunouser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 478
27.12.2008 15:22:22   
sayuri
Zoja Miša, tud tebe je položilo? Pa kaj so res vsi nekaj bolni? Neoprenske kopalke boš pa kupila lahko tam na Difu. NIso nujne, so pa fajn. Otroček je lahko tud v plavalni plenički user posted image . Nič ne vem, kateri del bazena je pogorel user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 479
27.12.2008 15:24:48   
sayuri
Zoja evo link. Hlačke pridejo 23.50€

http://www.kad.si/babyswim/index.php?stran=main&id=257

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 480
27.12.2008 15:43:20   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Jaz ima 180ml AP in 4,5 malih žlič riževo kašico.... Moja kašico je tako... na 40ml = 1 mala žlička (to je za stekleničko) Na žličko je pa tako.... 50ml =1 jedilna žlička.
Na žličko jaz zelo redko naredim riževo kašico, ker jo dobiva 2x na dan v steklenici. Nežo imam sadne in zelenjavne kašiče raje na žličko kot riževo (čeprav dodam malo sadno kašico v riževo)

user posted image

To je moja kašico za stekleničke.

Zoja Miša.... jaz bom še bolj vesela, ko bom prišla na 70kg user posted image  Ampak za sedaj, ko vidim slike (eno leto nazaj) se kar user posted image  ko vidim kaj mi je Neža naredila med user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  BRAVO NEŽA!!!! user posted image

Vidve sva nazaj iz sprehoda, da sedaj grem Nežiko dat v pižamo in nahranit.. Potem kuhazt, ko gre spat okoli 18. ure

Me že kliče... Mami!!!! user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 481
27.12.2008 15:48:07   
Neža7
Evo pa še Neža in mamica preden smo šli na božično kosilo user posted image

user posted image

Ena je naredila KAKA user posted image user posted image  (Neža, ne jaz user posted image user posted image )

Adijo user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 482
27.12.2008 16:27:58   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Čer. JAz sem danes pospravljala svojo garderobno omaro. 3/4 oblačil sem mogla dat stran, ker so mi premajhna user posted image  ali pa sem se jih naveličala. Jih bom kar prodala. user posted image  Nekatera so čist nova ali samo 1x oblečena. user posted image

Jaz sem tudi to naredil prejšen mesec in res mi ni kaj veliko ostalo user posted image  Kako lahko tudi jaz prodam par stvari prek interneta kot ti? user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 483
27.12.2008 16:47:54   
erta
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
erta
- samo da je za teboj vse skupajuser posted image Kdaj imaš sedaj prvi pregled? Upam da bo vse ureduuser posted image user posted image user posted image in da je konec črnega obdobja zate in tvojo družino

Hvala in jaz tudi upam, da bo vse ok, prvi kontrolni pregled pa bom imela šele 7 marca, je kar gužva v Leonišču, ampak v teh treh mesecih pa se bo tudi pokazalo če je vse narejeno tako kot more biti. Btw ko sem vas brala nazaj, sem videla tvojo sliko, in ti moram priznati da sem osupnila nad tvojo lepoto user posted image tako me spominjaš na filmse dive iz 60-tih

erta super, da je operacijo dobro uspela. Sedaj se pa še malce pazi in počivaj. Sem imela pa lani tudi jaz na GIN oddelku v KCju krasno izkušnjo s sestrami / brati, dohtarji...pa čeprav sem morla takrat na čiščenje

user posted image nisem vedela da imaš to izkušnjo za sabo, ampak hvala Bogu nagradil te je z Zaro in Lovrotom, ki sta res prava sončka user posted image

Pravzaprav so vsi avgustovčki zelo lušni, al se to samo meni zdi user posted image user posted image

Nasmeh je brezplačno sredstvo za izboljšanje videza.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 484
27.12.2008 16:53:48   
erta
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Čer. JAz sem danes pospravljala svojo garderobno omaro. 3/4 oblačil sem mogla dat stran, ker so mi premajhna user posted image  ali pa sem se jih naveličala. Jih bom kar prodala. user posted image  Nekatera so čist nova ali samo 1x oblečena. user posted image

Jaz sem tudi to naredil prejšen mesec in res mi ni kaj veliko ostalo user posted image  Kako lahko tudi jaz prodam par stvari prek interneta kot ti? user posted image

Kako in kje se to da prodati? Ker jaz imam par škatel skoraj enkrat samo oblečenih stvari user posted image Sem jih mislila odnest v karitas al pa v kontejner HUMANe odvržt, ampak lahko bi še kakšen evro zase "zaslužila" user posted image

Kar se pa kil tiče, sem jih pred nosečnostjo imela 58 na mojih 156 cm (sem bolj kot pingvin ja user posted image ), na koncu nosečnosti pa okroglo 82 kg user posted image , domači so mi se kar smejali, sedaj mi pa priznavajo da sem se jim smilila in da so mislili da me bo razneslo user posted image ,...sam hitro sem izgubila 20kg ker je bilo veliko vode, tako da sedaj imam 60 kar je pa še vedno preveč na mojo višino, da grem na dijeto ne morem, se ne splača, vem , ker nisem karakter da zdržim več kot 3 dni, ker glih takrat ko se odločim iti na dieto mi začnejo dišati vroč kruh in druga peciva user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 485
27.12.2008 17:03:08   
erta
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Mojuser posted image pa šiba na Stol-turno mal smučat, fouš sem mu, čeprou nimam nič kondicije.

Ti lahko smučaš tukaj : www.zurnal24.si user posted image

No zdej odkar sem v domači oskrbi imam ful več časa zase, tolk da celo igrice lahko igram user posted image
Mama kuha, pospravlja po stanovanju, Ajidna previja vse, jaz ga samo podojim in mal pocrkljam, user posted image pa opravi vse ostalo, hodi po nakupih, odnese smeti in pd. user posted image je prav lepo biti diktator user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 486
27.12.2008 17:33:49   
tatly
punce nekaj me zanima-gdaj lahko dojencek papa krompir?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 487
27.12.2008 17:39:28   
dojenč
oj sem vidla da imate temo o kašicah.sicer še nisem probale te z mlekom, ampak jaz ji naredim:1-2 albert keksa naribam, pa dam jabolko (olupljeno, jo tud naribam, samo jabolka mora biti ne škropljena) babice sigurno imajo,pa dam ji cetrt banane.mala to tak je, da kar usta odpira.
ma pa rada tudi špinačo, ja naša pikica žeprobava pravo hranouser posted image
grem zdaj delat raffaelo kroglice

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 488
27.12.2008 17:55:11   
bambi14
Spet z zamudo:

Neli
in Lana, vse najboljše za obmesečnice
majči22, vse najboljše za rojstni dan!

ampak bolje pozno kot nikoli.

Dojenč- obroč mi je prijazno odstopila Tejkazuser posted image in je super, mala uživa v njem in je že ugotovila, da če brca lahko kam priplava.Najbrž se jih da kupit v otroških trgovinah, je pa to
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173097

Gh- mala odpira usta ko velika, ful ima rada hipove kašice, trenutno sem probala samo s sadnimi in milupine mlečne kašice za zmešat z vodo. Počasi po 5 mesecu bo pa mogoče že dobila kako juhico/ kako žličko pri kosilu, da bojo starci tiho- grrr.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 489
27.12.2008 17:58:17   
anita goitan
večer,
sva bla v Radolvjici pr tašči in tastu oz kandidatih za ti dve funkcijiuser posted image user posted image , erin je pri oknu stala, in kuhalnico v rokah držalauser posted image user posted image user posted image
zdje se pa certamo, jutri  zjutraj pa dol na Primorsko bomo pr nas doma meli mal fesšte oz se dobimo vsi, ja smo štirje..kar velik nas bo
lep večer, upam da dns mal več spimuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 490
27.12.2008 18:30:56   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: erta

IZVIRNO SPOROČILO: Erin
erta
- samo da je za teboj vse skupajuser posted image Kdaj imaš sedaj prvi pregled? Upam da bo vse ureduuser posted image user posted image user posted image in da je konec črnega obdobja zate in tvojo družino

Hvala in jaz tudi upam, da bo vse ok, prvi kontrolni pregled pa bom imela šele 7 marca, je kar gužva v Leonišču, ampak v teh treh mesecih pa se bo tudi pokazalo če je vse narejeno tako kot more biti. Btw ko sem vas brala nazaj, sem videla tvojo sliko, in ti moram priznati da sem osupnila nad tvojo lepoto user posted image tako me spominjaš na filmse dive iz 60-tih

user posted image user posted image user posted image Si prepričana da si mene mislila?
Ja no..hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je kar nerodno postalo....user posted image user posted image user posted image user posted image

Bomo mislili nate marca..ampak jaz itak verjamem da je vse ok.user posted image user posted image

Kje so te kontejnerji Huumane..jaz bi tud vrgla en kup cunj..alpa če se me na kuu dobimo in mal med seboj pomenjamouser posted image user posted image user posted image user posted image Hmmmmmuser posted image user posted image user posted image

anita - ti si mi pa za las ušla... ob 15.15 sem gledala skozi okno je bil avto še pri sosedih, 5 min kasneje pa ne več...user posted image user posted image user posted image
Škoda da sem te zgrešila...

Včeraj sem spet delala tvojo sladico, samo tokrat z jagodami..tudi njamiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image
Prej sem pa pekla piškotke..sem naredila te ki so na naši strani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 491
27.12.2008 18:35:50   
tinka14
Helou punce,
mi se mamo fajn, čeprav sva z user posted image bolj kot ne kr sama doma, ampak mama tolk "dela", da nama sploh ni dolgčas... najraje od tega dela je: plesanje s snežinkami...

uživajte še naprej tale lepi praznični čas!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 492
27.12.2008 19:04:27   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: erta

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Kako in kje se to da prodati? Ker jaz imam par škatel skoraj enkrat samo oblečenih stvari user posted image Sem jih mislila odnest v karitas al pa v kontejner HUMANe odvržt, ampak lahko bi še kakšen evro zase "zaslužila" user posted image

Jaz sem vedno nosila oblačila na karitas in sem videla, da sayuri tudi prodaja njene stvari in se mi ni zdelo neumno user posted image  Mali zaslužek vedno pride prav.user posted image

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 493
27.12.2008 19:13:57   
Neža7
Kako zunaj poka user posted image  Nežiko so že 2x zbudili, ker pod njen okno petarde mečajo. Rakete ne motijo ampak petarde user posted image

No, sedaj je tišina in upam, da bo tako ostalo.

Jaz sem skuhala in sedaj grem stanovanje počisti user posted image

To so moji dnevi user posted image user posted image user posted image
Verjetno vsi se vidimo na te sliki.
user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 494
27.12.2008 19:33:30   
ozziebo
Pozdravček!

Malo z zamudo user posted image :

Majči vse najnaj za rojstni dan

Ajdin (Erta), Neli (Anaya), Tibor (Nell), čestitke za obmesečnice!

Mi se malo crkljamo doma, danes malo na snegu, nikamor se ne mudi, je prav fajn...

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 495
27.12.2008 19:35:06   
ozziebo
Neža,  ti vedno kuhaš prejšnji večer?????????????

Anita, Tejka, Andrejaboris............ in še vse ostale, ki spimo na obroke, želim dolgo nočko!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 496
27.12.2008 19:46:18   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Neža,  ti vedno kuhaš prejšnji večer?????????????

Anita, Tejka, Andrejaboris............ in še vse ostale, ki spimo na obroke, želim dolgo nočko!

Samo, če moj dela popoldne in vem, da bom vreme ok naslednji dan za sprehod za vsi 3 in ni treba potem user posted image domov kuhat preden gre v službo.  Itak nima še kakšnega user posted image  nastrani, da ima čas, ko gre Neža spat. user posted image user posted image user posted image

PERFECT HOUSEWIFE user posted image user posted image user posted image  malo heca user posted image

Sedaj pa res grem, ker Neža trdo spi in petarde so tudi nahale pod oknom user posted image

Lahko noč mamice in naši user posted image

user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 497
27.12.2008 19:48:59   
Neža7
Možek je pravkar klical in je rekel, da je že na poti domov user posted image user posted image user posted image  Čeprav bi moral delat od 14:00 do 22:00 HURA!!!!! Tako sem vesela, da grem sesalit user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 498
27.12.2008 20:49:19   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

kje se kupijo neoprenske hlačke za plavanje in koliko stanejo?
In ali katera ve, kateri del bazena je pogorel na DIF-u? Menda je ne ta, kjer bi morali mi imeti plavanje?

Ja menda je prav naš pogorel user posted image , samo da bo v roku 1 meseca ok. Nas bodo že obvestil. Zna pa bit, da bodo prestavil kaj. Jaz sem optimist in sem si ravnokar kupila kopalke na ebayu za 7,5 € user posted image
Neoprenske hlačke pa kar pri njih kupiš, kot je napisala sayuri, majo pa tud pomerjanje organiziran
Pomerjanje hlačk:
- četrtek, 8.01.09 od 9.00 do 12.00; v garderobi malega bazena

(če bo ane....)

No, pa lah kupiš tud celo obleko, samo men se zdi boljš samo hlačke. Naš bolj je nagi bolj fino mu je.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 499
27.12.2008 21:06:41   
buhtlčk
evo našga so pa z raketami zbudil
jeuser posted image ti
je na srečo takoj zaspal nazaj, sam se spravljam pod tuš, pa zdaj skor ne upam....

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......