Zoja Miša
|
No, pa sem le našla čas. In to samo zato, ker smo danes doma, ker sem bolana . Čeprav danes sem malo bolje, včeraj me je pa čisto položilo, sem na obisku pri tašči čisto podlegla, sem imela vročine 38,5 . Pa se mi ni zdelo. No, kuhalo me je kar fejst. Pa sem sedaj na lekadolih, 3 na dan, pa se nekako pobiram, se mi zdi. Princeska je pridna, tudi, vstaja ponoči namesto mene in tako kar gre. Smo te dni uvedli polaganje v postlico za večerno spanje in zaenkrat je ne morem prehvalit, ker zaspi dosti prej, kot pa prej, ko smo jo vlačili po rokah . In ponoči pridno spi. Je 2x, ampak potem zaspančka nazaj. Bravo mi. Pa upam, da se ne hvalim prehitro Sedaj se bom pa potrudila komentirati zadnjih 5 strani Gajka, Rok je prav luškan z okraski korenčka okoli in okoli. Vilika, bravo za plavalca Vida. In ko smo že ravno pri tem, kje se kupijo neoprenske hlačke za plavanje in koliko stanejo? In ali katera ve, kateri del bazena je pogorel na DIF-u? Menda je ne ta, kjer bi morali mi imeti plavanje? Erta, ker zaostajam, vseeno ve naj Ajdinu za 4 m in super za prestano operacijo. Ryssa, pri tvojih kg pa pazi, da te kam ne odpihne Cebrca, v knjigi sem prebrala, da ga ni otroka, ki ne bi po določenem času prijel flaške...tako da mislim, da ni panike, če tebi mleka zmanjka. Pa pozdravite se. Sama vem, kako bad je biti takole bolan In kot vidiš, sem zbolela Sayuri, lepi 2 novoletni darili pod jelko Bella, tudi jaz mislim, da je bolje iti z kengorujčkom. In tudi jaz sem našla Božični Beepop! Andrejaboris, jupiii za nov avatar! Neža, bravo zate, ker si zadovoljna sama s seboj, takšna, kot si! Spoštujem to! anaya - NELI Čestitke za 4 mesece! Erin, upam, da je Tilen bolje! Miškolinček, no, jaz pravim enako. Pa kaj je sedaj to, bolezni na pohodu?! O alarm, ostale 3 strani kasneje. je šel v štrcuno