|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
28.12.2008 19:24:06   
Neža7
Zoja Miša...... hitro se lepo pozdravi user posted image

user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 526
28.12.2008 19:25:35   
Neža7
matejchi.......

user posted image

in ful lepe slikice

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 527
28.12.2008 19:30:28   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Današnje obmesečnice:
user posted image

mishel - DAVID 
      Čestitke za prvo ''avgustovsko'' polovičko!    user posted image

nell - TIBOR

Čestitke za 4 mesece!

user posted image  

Čestitke vsem, ki ste danes in še par dni nazaj....

user posted image

Sedaj grem po tuš. Bi morala kuhat ampak ne bi rada Nežo zbudila, ker mislim, da ne bo tako trdo spala danes.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 528
28.12.2008 19:36:37   
K_a_t_j_a
user posted image

mishel - DAVID 

nell - TIBOR

Čestitke za 4 mesece!

user posted image  

Bravo za prvo polovičko David in čestitke za 4 mesece Tiborju od nell!!

user posted image user posted image user posted image user posted image Gajka
za Roka, ko tak pridno papa kašice!! user posted image
matejchi lepe slikice! Fajn, da ste uživali!user posted image
Sayuri zdajle je pa tvoja svakinja na tv!user posted image
Zoja Miša pozdravi se user posted image user posted image user posted image
Naše noči so super, če dam Janu riževo kašico v mleko. Ponavadi spi celo noč takrat. Zdaj že panča v spalni vreči in se še sam vstanem, če mu je treba dudo dat. Danes je tak rdeč, kot še ni bil nikoli do sedaj, zdaj je še huje po Allernovi, prej ko je pil še moje mleko in Milumil ni bil tak. Danes pa po ličkah, trebuščku, prsih, malo po rokicah in v pregibu (koleno) vse rdeče.user posted image user posted image Pojma nima več kaj mu je??user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 28.12.2008 19:39:02 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 529
28.12.2008 19:48:53   
Krysia
Dober večr vsem.

Najprej čestitke Davidu za polovičko user posted image user posted image ! Ne morem verjet, da je že pol leta, odkar sem prebrala, da se je rodil prvi avgustovček. Pa čestitke Tiborju za tretjino! user posted image user posted image

Mi smo s epa danes potepal po Gorenjski - najprej bli pri mojih v Vodicah na kosilu, potem šibal na Bled en krog okrog jezera - ful sonček in Rok bil skoz buden - je blo očitno preveč zanimivo, da bi spal. Potem smo šli pa še h kolegici na Jesenice (no, tm zraven Jesenic, ne čist na Jesenice)

Zdej pa Rok spi kot dojenček user posted image - je čist zmatran, user posted image je šel pa do enega kolega ... jst pa na raport na RR, pa pol še mal na facebook pogledat ... pol se bo pa že kej našlo za delat - trenutno se en stroj cunj pere, pa posoda me čaka tm v kuhni - smo včeraj kekse pekli, pa še nism čist vsega pospravla user posted image

Pridne bodte ... se tipkamo

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 530
28.12.2008 19:52:50   
Krysia
aja, še mal me boste brale:

Zoja miša, pozdravi se! Plavanje se bliža - če bo ... jst bom mogla vse kupit .... neoprenske hlačke in obroč ... ampak vse za naše avgustovčke, a ne?

Buhtlčk, men tud grejo te rakete pa petarde pa to na živce - se prov čudim, da Roka večkrat pokonc ne vržejo s tem pokanjem!

Matejchi, lepo da si nazaj ... pa očitno ste užival! Super!

No, zdej pa grem. Sigurno sm še kej pozabla ... ne me tepst user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 531
28.12.2008 21:35:40   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Pa imam jaz 51 kg.

user posted image user posted image user posted image user posted image

JAz sem jih tolk imela v 1 letniku... madonca si lahka..kot peresce...(pa ne zamert)user posted image user posted image user posted image

ne peresce, -en žakl cementa...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 532
28.12.2008 22:04:36   
Erin

user posted image

mishel - DAVID 

nell - TIBOR

Čestitke za 4 mesece!

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 533
28.12.2008 22:06:31   
sandra123
Čeruser posted image ....smo se že včeraj vrnili z dopusta, ampak ste toliko načvekaleuser posted image user posted image user posted image , da kar nisem uspela vsega še prebratuser posted image ...Upam, da ste me kaj pogrešaleuser posted image ...V glavnem smo se imeli lepo, bilo bi pa lahko še boljše, če Tina ne bi imela svoje trme na pohoduuser posted image ...Mali dve sta bili pridni 100/uro, ju ne morem prehvaliti, spali sta super, razen zadnjo noč, ko je bilo spet na sporedu skoraj vsako uro hranjenjeuser posted image ...no, v glavnem sta spali večinoma od 19.30-4-ih, enkrat celo do 6.30 user posted image user posted image user posted image ...Kopale se pa me 3 nismo nič, saj sta bili malo prehlajeni - jima je teklo iz noskauser posted image ....No, ko smo se včeraj vrnili domov, je bila pa katastrofa user posted image user posted image user posted image ...Taja je bila čisto aut, ni mogla zaspati v posteljici, je kar kakšno urco in pol jokala....komaj mi j uspelo, da sem jo umirila in da je zaspalauser posted image ...No, ampak je pridno potem spala do 8.30 zjutrajuser posted image , pa me je že malo skrbelo, da ni kaj narobe z njouser posted image ...seveda pa ga je temu primerno Teja sračkala od pol 1-ih naprejuser posted image ....ja, ena ga mora sračkat, da ne morem spat user posted image user posted image user posted image ...
Gajkauser posted image user posted image user posted image za Roka in njegovo zanimanje za GHuser posted image ...Kako je pa kaj z dojenjem??? Še vedno veselica???
Erinuser posted image user posted image user posted image user posted image za Tilna, da se čimprej pozdraviuser posted image ...
Matejchi, WB, pa user posted image user posted image user posted image za prijeten dopust s tvojo družinicouser posted image

No, seveda sem že pozabila, kaj še moram pokomentirati, ko ste toliko načvekaleuser posted image user posted image user posted image , ne bodite jezne, ker sem čisto aut iz dogajanj na RR user posted image user posted image ...
Sayuri....z mojim prihodom v LJ ta teden ne bo ničuser posted image user posted image ...je moj user posted image dežuren v službi vse 3.dniuser posted image , pa user posted image user posted image user posted image za dve lepi darili pod smrekcouser posted image ...

Nočko, se ju3 slišimouser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 28.12.2008 22:08:03 >

Lp, Sandra

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 534
28.12.2008 22:09:44   
sandra123

user posted image

mishel - DAVID 

nell - TIBOR

Čestitke za 4 mesece!

user posted image  

Se pridružujem čestitkam!!!!!!! user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 535
29.12.2008 0:57:52   
nyna84
Pozdravček še od mene!

Najprej user posted image user posted image user posted image  za vse obmesečnice, sploh Davidu za polovičko!!!

Matejchi in sandra123 WB! Jaz upam da bomo šli tudi mi kmalu kaj plavat - pogrešam vodo (kopalk pa niti ne user posted image )

Pošljam user posted image user posted image user posted image  za vse prehlajene in bolne in upam, da se čimprej pozdravite! user posted image
Mi smo se HB pozdravili user posted image , tako da komaj čakam, da bo spet sonček (brez burje), da bomo lahko šli kaj na svež zrak. Smo imeli ta vikend koline, tako da je imel user posted image  ogromno dela in smo bile me 3 bolj same v stanovanju. Je bil tak dolgčas - sploh ker je bil zunaj tak lep sonček in sem ga gledala samo skozi okno. Pa smo preživele, važno da bodo dobre salame in klobase, ane? user posted image user posted image  Pa danes smo šli na dedka mraza (brez Lane, ker se mi je zdelo premrzlo - je bila zunaj že tema) in smo skoraj zmrznili. Na koncu sploh nisem več čutila lic in čeljusti. user posted image

Še par komentarjev:
GH - še kar čakamo, pa niti ne vem kaj. Včasih ji dam par žličk rižolinota, to je zaenkrat pa tudi vse. Počasi bomo že začeli. Me pa nekaj zanima - koliko količinsko pojedo vaši user posted image  na obrok? Jaz sicer ne vem, koliko Lana poje, ko se dojiva, ampak če ji dam AM, poje maksimalno 120ml. In če mi poje 30ml rižolinota, je to že napredek. user posted image  Je bila na zadnjem sistematskem velika 64,5cm in težka 7190g (je kar lepo "zalita" user posted image )

teža - jaz sem bila tudi pred nosečnostjo 53kg (167cm), konec nosečnosti sem imela 65kg, zdej me pa ne vprašat, ker se po porodu še nisem vagala, ma verjetno imam okrog 60kg (tko na oko). Bom najbolj vesela, če ostanem kar taka, ker se bolje počutim ko na mehkem sedim, samo trebuh pa z veseljem podarim, če ga katera hoče. user posted image

Zdej je pa cajt, da grem spat ane?
Nočko!

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 536
29.12.2008 7:53:30   
anita goitan
jutro
izvolite, dišeča user posted image
noč juhu, dns ok, samo 3x jedla, drgač spala, vmes se je z jokom neki zbudila sem ji s Calgelom fejst zgorno dlesn namazala in je spala naprej.

Me2 sva sami, šel smučat na Višarje, popoldan pa obiske dobimo,
se beremo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 537
29.12.2008 7:56:12   
anita goitan
preden smo šli na vipavsko burjo sva se še mal stisnleuser posted image

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 538
29.12.2008 8:41:27   
gajka
Današnje obmesečnice:
user posted image

Tamy30 - MARTIN
miškolinček - FILIP

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 539
29.12.2008 10:27:10   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Še vedno nisem nič za nazaj prebrala, se oproščam, ne me tepst.

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Sigurno sm še kej pozabla ... ne me tepst

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin in Filip čestitke user posted image user posted image user posted image

anita zelo sta lepi user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 540
29.12.2008 10:43:25   
anita goitan
ma ki ste vseuser posted image , jaz pucam, na hitro mal pospravljam po flatu..obiski..Zoja spijouser posted image , potem greve vn čeprou mi kaže da je -3° ma naj se punca navadi, včeri burje 155km/h ..

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 541
29.12.2008 10:48:55   
Erin
Jutroooooooo

Mi tudi prehlajeni..mi2 z user posted image smrkava in vneto grlo, Tilen je celo noč kašljal... Ga je ponočči tako zabasan nosek motil in kašelj da sva se 2x "joškala"... Sem ugotovila tudi da naš sploh ne zna skozi usta dihat...kar vztraja in vztraja in hoče dihat skozi nos pa čeprav ne gre.

Kaj naj naredim glede kašlja? Ga peljem k P ali počakam...  V petek vročina danes to...ajej...user posted image user posted image

anita - lepa slikca pa hvala za koficouser posted image

sandra - dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image ME veseli da ste se imeli lepo in da si se malo odpočilauser posted image Si potrebovala to...

naty - kje si?????????????????  Si se odločila da nas boš zapustila?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 542
29.12.2008 10:51:36   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Današnje obmesečnice:
user posted image

Tamy30 - MARTIN
miškolinček - FILIP

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Še jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 543
29.12.2008 10:54:24   
Erin
Horoskop za današnji dan: 29.12.

user posted image Dnevni horoskop – Oven
Danes boste morda veliko stvari začeli narobe, kljub temu, da ste bili dovolj pametni in načrtovali vnaprej. Vaša koncentracija enostavno ni močna in vas ne bo mogla podpirati. S tem ni nič narobe, ne boste postali zamorjeni, ker ne boste mogli cel dan biti na nogah. Pravzaprav boste celo uživali v zabavah in ovirah, ki vam jih bo prinesel dan. Če dan ne bo tekel tako, kot ste si zamislili, ne žalujte. Nikomur ni mar, zakaj bi torej bilo vam?
user posted image Dnevni horoskop – Bik
Trenutno je vaše življenje bolj prepleteno z življenjem drugih ljudi, kot si mislite, zato ne mislite, da vaša dejanja ne bodo imela učinka domin. Vse odločitve, ki jih prinesete, od tega, koliko se boste odišavili zjutraj, do tega, kje boste nakupili špecerijo, imajo velik vpliv na druge ljudi. Zato bodite previdni, kje boste izrazili svojo frustracijo in kako jo boste izrazilo. Če majhne stvari naredijo spremembo, potem bi lahko velike stvari, kot je recimo jeza, naredile veliko škode.
user posted image Dnevni horoskop – Dvojčka
Nikoli ni dobra ideja, da svoja čustva skrivate pred nekom, četudi jih poskušate obvarovati pred svojo jezo ali razočaranjem. Enostavno ne morete zase zadržati pomembnih stvari, kako se ob nekom počutite, je pa prav gotovo pomembna stvar. Ljudje vam bodo prisluhnili in zlahka bodo začeli na vas gledati z drugimi – lepšimi očmi, če le stopite naprej in jim pokažete pot, kako to storiti. Sprostite se in delite vse svoje misli.
user posted image Dnevni horoskop – Rak
(dnevni horoskop) Morda imate trenutno res nekaj viška denarja v svojem žepu, vendar ga morate tam tudi obdržati. Danes poskusite ne preveč zapravljati. Tisto, kar dobite za svoj denar, vam ne bo prineslo pravega užitka, zato bo bolje, če ta denar privarčujete za črne dni. Ti črni dnevi so verjetno veliko bližje, kot mislite. Na vseh področjih svojega življenja morate igrati varno – v razvijajočem razmerju ne prehitevajte stvari. Ne morete si privoščiti preveč domnevanja o tem, kako oseba čuti do vas.
user posted image Dnevni horoskop – Lev
Nekdo v vašem življenju se do vas obnaša zdaj vroče, zdaj hladno. Danes bi morali odviti vodovodno pipo in oditi stran. Trdo ste delali, da bi s to osebo vzpostavili neko vez, vendar ni vredno. Pretesno ste se oprijeli, ko bi v resnici morali popustiti. Morda, ko vas ne bo več v bližini, bo ta oseba razumela vrednost, ki jo prinašate v njegovo življenje, morda pa tudi ne. Trenutno ne prejemate, kar si zaslužite, in je bolje za vas, da greste naprej. Nadzorujte svojo usodo.
user posted image Dnevni horoskop – Devica
Nepričakovana sprememba v vašem vsakdanjiku vam bo prisolila klofuto pred nekom, do koga začenjate nekaj čutiti. Poskrbite, da se boste smehljali, ko ga boste poslušali, ko vam bo govoril. Morda bo težko, bitje vašega srca bo preglasilo vse glasove okoli vas, vendar se morate sprostiti in se prepustiti času, ko ste z njim. Počasi ga okušajte in imeli boste možnost, da s to osebo morda celo vzpostavite neko povezavo.

user posted image Dnevni horoskop – Tehtnica
Vas jezi nekdo, ki deluje precej pametno? Vam je kdaj padlo na misel, da ste tudi vi pametni? Obstaja velika verjetnost, da tudi vi jezite to osebo. Dogovoriti se morata za pogovor in se bolje spoznati. Vzpostavila bosta močno intelektualno povezavo in ugotovila, d imata veliko tega skupnega. Čas je, da razumete svojo moč in si priznate, da sicer niste popolni, ste pa precej posebni.
user posted image Dnevni horoskop – Škorpijon
(dnevni horoskop) Danes je pomembno, da nekaj svoje energije posvetite iskanju ravnovesja med vašim domačim in družabnim življenjem. Harmonija doma bi se lahko porušila ali uničila ravnovesje zaradi stvari, ki se dogajajo v vaši službi ali šoli, kar pa ni pošteno. Bodite malce več doma. Porabite kvaliteten čas z ljudmi, s katerimi živite. To je najboljši način, da si povrnete primerno perspektivo, da vidite, kaj je resnično pomembno.
user posted image Dnevni horoskop – Strelec
Vaša sposobnost povezovanja z drugimi je trenutno precej močna in to obdobje vašega življenja ustvarja kot primerno za službene pogovore, zmenke in vse ostale situacije, kjer morate pustiti pozitiven vtis na osebo, s katero se boste srečali. Vaša prirojena osebnost in očarljivo vedenje vam je vedno pomagala hitro najti prijatelje, vendar nikoli ni igrala tako ključne vloge v vašem zasebnem življenju, kot zdaj. Smatrajte, da je vsaka oseba, ki jo srečate, vaš naslednji sanjski nadrejeni.
user posted image Dnevni horoskop – Kozorog
Ne dovolite, da početje drugih ljudi z njihovim denarjem vpliva na vaše početje z vašim denarjem. Četudi se je njihovo vlaganje izkazalo za dobro, je morda za vas prepozno, da bi vskočili na ta vagon. Lahek denar ni veliko vreden, vi pa ste sposobni svoje kovčke napolniti na staromoden način – s služenjem denarja. Vaši finančni cilji so za vas edinstveni, zato vam kopiranje načrtov drugih ljudi ne bo prav nič koristilo.

user posted image Dnevni horoskop – Vodnar
Priložnost, za katero ste mislili, da ste jo za vedno izgubili, se je očitno spet pojavila na radarju. Na srečo ste vi prvi v vrsti, da jo zagrabite. Trenutno je to celo še bolj privlačna izbira, kot je bila pred časom, zato nimate nobenega razloga, da bi razmišljali o sprejemu tega. Ljudje, ki jih imate najraje na svetu, so tik za vami pri tem drznem koraku, kar vam bodo tudi pokazali. To je čas zelo vznemirljivih sprememb in rasti.
user posted image Dnevni horoskop – Ribi
(dnevni horoskop) Danes bodite odprti za spremembe. Dovolite svoji radovednosti, da vas vodi na nova in neznana mesta. Se sprašujete, če je neka očarljiva oseba še prosta? Stopite do nje in jo vprašajte. Njen odgovor bi lahko med vama naredil veliko spremembo. Se sprašujete, kako bi vam pristajal nov videz? Pojdite v nakupovalni center in obiščite trgovine, v katere ponavadi ne vstopate. Sprememba celotne garderobe bi lahko sprožila nekaj velikih priložnosti v vašem poslovnem življenju. Potiskanje stvari v novo smer bi lahko bilo precej zabavno.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 544
29.12.2008 10:54:58   
anita goitan
Kaj naj naredim glede kašlja? Ga peljem k P ali počakam... V petek vročina danes to...ajej...

če ful kašlja..jaz bi peljala do P, al pa pokliči..če ne pa počaki na tejkin nasvetuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 545
29.12.2008 11:19:34   
sayuri
DAn. Tud mene je nekaj položilo v posteljo. V soboto sem šla v kitajsko restavracijo in po moje sem se s hrano zastrupila. Bljak.user posted image  DAnes sem že boljše. Joj je blo grozno včeraj. Me je tko glava bolela, da sem vse dvojno vidla, kolikor sem sploh gledala. Pa tko mi je blo slabo,.... vse sem mogla stran zmetat, kar mi je smrdelo. Sem se spomnila na slabosti lansko leto tak cajt user posted image user posted image user posted image

neža, sem vidla, da si obleke že poslikala in dala oglas na mama.si user posted image . Samo moraš bit potrpežljiva. Zdajle-takle čas je slab odziv, ker je veliko ljudi po dopustih, pa veliko decembra januarja sami v trgovinah kupujejo, ko so razprodaje....
No, jaz sem vseeno do sedaj prodala že ogromno dojenčkastih oblačil in tud mojih. V vrednosti 300€, še malce več user posted image user posted image user posted image

Grem tjale na kavč še malo user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 29.12.2008 11:20:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 546
29.12.2008 11:21:59   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Kaj naj naredim glede kašlja? Ga peljem k P ali počakam...  V petek vročina danes to...ajej...user posted image user posted image

Nosek čistit, pa v čaj mu lahko daš Slezov sirup. SAj drugega tako majhni itak ne smejo. Vsi ostali sirupi so od 6 meseca naprej.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 547
29.12.2008 11:26:58   
sandra123

Današnje obmesečnice:
user posted image

Tamy30 - MARTIN
miškolinček - FILIP

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Se pridružujem čestitkam za naše obmesečnike user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 548
29.12.2008 11:29:59   
sandra123
Sayuri user posted image user posted image user posted image , pozdravi se user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Erin, če bi imel Tilen visoko vročino, ga rajši k Dr.-ju pelji, saj veš, bolje obisk prej kot kasnejeuser posted image , pa še prazniki so potem, pa boš nervozna, če ne bo mali boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za Tilna, da se čimprej pozdravitauser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 549
29.12.2008 11:32:05   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

neža, sem vidla, da si obleke že poslikala in dala oglas na mama.si user posted image . Samo moraš bit potrpežljiva. Zdajle-takle čas je slab odziv, ker je veliko ljudi po dopustih, pa veliko decembra januarja sami v trgovinah kupujejo, ko so razprodaje....
No, jaz sem vseeno do sedaj prodala že ogromno dojenčkastih oblačil in tud mojih. V vrednosti 300€, še malce več user posted image user posted image user posted image  

user posted image .... Vem, da ne bo takoj. Če ne bom prodala bom dala na karitas, ker so res ogromne name user posted image  Sem upala za še enega user posted image  ampak bi se morala zredit 25kg user posted image  ne hvala user posted image

Wow tebe gre super user posted image  Kar tako naprej user posted image  Vsak evro pride prav user posted image

Naša Neža je še vedno bolala. Noče kaj jest (ampak je bila zelo utrujena , ko sva poskusila) Možek je šel po melono in kivi, da ji dodam več vitamin C.
Drugače je super spala. 18:00 do 6:20 (3x sem je na začetku zbudila) Ob 2. uri je želela dudo, vendar nosek je bil spet pol, da sem ji v nosek dala kapljice in je morala zaspat brez dude. Kar je uspelo po 15 min.
Je nasmejana, kar me veseli user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?