Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 8.2.2009 11:49:46
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: cebrca IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk ....... A se to z vodo meša? S čim boste gres delale - z vodo, adaptiranim mleko, s čim?? Erin jaz nimam druge izbire kot vodo, z adaptiranim mlekom ne morem, ker ga ne sme... aha z vodo... kaj pa druge... kaj boste uporabile -vodo, dodatek..??? --> Za te kašice ki se z mlekom mešajo... z apatamilom
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 8.2.2009 12:54:24
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: cebrca IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk ....... A se to z vodo meša? S čim boste gres delale - z vodo, adaptiranim mleko, s čim?? Erin jaz nimam druge izbire kot vodo, z adaptiranim mlekom ne morem, ker ga ne sme... aha z vodo... kaj pa druge... kaj boste uporabile -vodo, dodatek..??? --> Za te kašice ki se z mlekom mešajo... z apatamilom mah zaenkrat sploh nimam kašic , in tud ne vem če jih bom kupila.. dns je jedla riž z banano, vse doma skuhano oz pripravljeno
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 8.2.2009 13:38:47
|
|
|
|
Ryssa
|
Naš lump je pa prebrisan, frutek je tak jedel kot da že 14 dni ni nič dobil. Pa sploh ni nekaj dober slivov.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 8.2.2009 14:38:04
|
|
|
|
ozziebo
|
Teja in Taja, vse najboljše !
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 8.2.2009 14:56:28
|
|
|
|
nell
|
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo Teja in Taja, vse najboljše ! Še od mene in Tiborja, čestitke
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 8.2.2009 15:00:43
|
|
|
|
bella02
|
cebrca, ne bom te tepla, veš, da ne, samo te pa opozarjam, da je to nevarno. Naša Tjaša je pri starosti enega meseca postala flekasta in otekle so ji rokice od zapestja in nogice od gležnjev naprej. So bili prstki prav bogi. To ti samo zato povem, ker bi bila naslednja faza otekanje okoli ust in lahko predvidevaš, kaj bi temu lahko sledilo. Ne solim ti pameti, ker sem se iz tvojih nasvetov že kaj naučila, samo prijateljski nasvet ti dam. Pa ti itak zdaj veš, pri čem si, naj bo to raje dobronamerno opozorilo za ostale. Zoja Miša, tvojemu možeku vse naj naj Teja in Taja, vse najboljše !!! Pa čestitke tudi vajini mamici, saj vsi vemo, zakaj!
< Sporočilo je popravil bella02 -- 8.2.2009 15:08:00 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 8.2.2009 15:03:58
|
|
|
|
tejkaz
|
Samo čestitke Teja & Taja, čestitke za polovičko. Zara, čestitke za 7 mesecev. od Zoje Miše (sem skoraj ime napisala), vse najboljše. Mi tudi nismo spali. Nič novega.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 8.2.2009 19:02:13
|
|
|
|
matejchi
|
mah zaenkrat sploh nimam kašic , in tud ne vem če jih bom kupila.. dns je jedla riž z banano, vse doma skuhano oz pripravljeno Sta imele pa enak zajtrk... za čas kosila pa malo korenčka in cvetače... smo pa prehlajeni in kašljamo.. to smo prinesli iz Maribora .
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 8.2.2009 19:47:02
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz . Zara, čestitke za 7 mesecev. Tudi jaz se pridružujem čestittkam!!! Se opravičujem, ker sem jo prej izpustila pri slavljenčkih.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 8.2.2009 19:49:11
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Vse napisala, potem pa eh, če si smotan, si smotan V glavnem, Ryssa, ni tako izpadlo. Arany, hvala za vse info in poslano. Sandra, bravo, končno tvoje tri princeske! Bella, vem se lepo zahvaljuje vsem za čestitke! Darila je bil pa vesel Pa balonov tudi! Princeska jih pa le postrani gleda. Anita, kaj pa Zoja sedaj rada dela? Bled, hmmm...ni slaba ideja. Luna, jaz tudi vse kuham. Jutri bom mango, me prav zanima kako bo to izpadlo Katja, bravo za Janovb obrat!!! Nam to rata le po naključju za enkrat. Erin, kaj vem, po mojem ga bom z mlekom, Milumil imam, če se mora Tejkaz, pa tudi če bi ime napisala, nič zato . Mi lahko poveš ali čez športni del vozička gre dežna prevleka? In če ne, kako v dežju izvedeš sprehod? Matejchi, ste uživali v Mb? Mi smo drugače lepo preživeli dan, malo obiskov, tudi moja sestrična . Sva nasvete delila, kot po tekočem traku. In vas hvalila. Brez vas, res ne vam kako bi Vas mam rada. Čestitke tudi sandrinima Taji in Teji za 6m
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 8.2.2009 19:50:06
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Uf, še Zara, vse naj!!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 8.2.2009 19:50:51
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Kdaj bo pa 4 del ????
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 8.2.2009 20:33:09
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša A mi lahko katera svetuje, kaj naj počnem z mojim otrokom, ko je buden, ker ji nič ne pače, ne po rokah, ne v postlici, ne na igralni podlogi, ne ležalnik...mislim jaz se počutim že prav bedasto, a delam kaj narobe?! Samo ko sedi za računalnikom je o.k. ali pa ko stvari meče ali iz mize ali iz polic Mogoče mini lap top? Se opravičujem za pozen odgovor... Žiga je pa hotel Maruši dat Monte... a ni prijazen?? Moj je pa v MB pozabil... pa še hotela sem ga vprašat, če ima vse, samo on itak nikoli nič ne pozabi... :) Menda pride za njim.. ga dobi okoli 5.30 zjutraj po "kolegu"... :)) Kje hudiča v Lj je ORL (oralna kirurgija), vprašanje je resno.. Pogrešam erto, žannežo pa še kakšno.. anita kaj pa je pisalo na siol.net.... zoja miša upam, da si si privoščila biftek, jaz sem si ga .. bella je pa sigurno pred TV sedaj...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 8.2.2009 20:34:52
|
|
|
|
anita goitan
|
zoja miša ta vikend lepo sedi in jo lahko komot pustim samo, se tud zvrne ja, pač igra se z raznimi igračkami in prirejenimi igračkami: plastične posodice za v skrinjo, embalaže od vitaminov,.. in aktivno se muva po tleh, naprej se še ne plazi, v krogu 360° se, nazaj in prekobcava iz hrbta na trebušček in obratno
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 8.2.2009 20:37:01 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 8.2.2009 20:35:23
|
|
|
|
anita goitan
|
anita kaj pa je pisalo na siol.net.... ja a nisi šla po glavni dobitek lotka Zoja spi, nona dela čudeže
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 8.2.2009 20:37:43 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 8.2.2009 21:00:53
|
|
|
|
gajka
|
Se samo na hitro javljam... Maja T. in Zara - čestitke za 7 mesecev! sandra123 in Taja & Teja - čestitke za pol leta! In seveda za avatar! Pa si vendarle dala na ogled svoje pupe. Arany - WB! Pa glej, da se z Domnom namalata na srečanju v CE! No, datum bo še treba prej določit... cebrca, a boš udarila po mizi, kdaj bo srečanje v CE? Uf, pri nas doma ena malo ''čudna'' situacija. Imamo za spremembo tak ljubi mir v našem štuku - je moj včeraj napi* mojo mamo, ker se je že spet namalala pri nas ravno sredi kosila (pa že zjutraj je ravno na naš fruštik natrofila) in ni znala več nazaj dol... Hja, o mojih deljenih občutkih v tistem trenutnu raje nebi... Še čakam na nadaljevanje zgodbe, ker pričakujem še kak ''napad'' z njene strani, seveda samo name... Kako luštno je biti med dvema ognjema... Ampak pustimo se presenetit! Včeraj zvečer smo testirali fredov obroč kar v ''ta veliki'' banji. Rok je bil več kot navdušen in je bila kopalnica skoraj bolj naškropljena, kot če ga kopava v njegovi banjici. Sem na začetku rekla, da se samo na hitro javljam... Evo, zdaj pa res grem. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 8.2.2009 21:18:29
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan anita kaj pa je pisalo na siol.net.... ja a nisi šla po glavni dobitek lotka Pa to se v LJ dvigne.. šla sem fanta tega vprašat, če se poročiva pa je rekel, da bo raje Urško Č. vzel.. ma bolj smisel za zapravljanje...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 8.2.2009 21:38:04
|
|
|
|
cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a cebrca kaj pa, če mu nardiš to kašico z Allernovo ali katerim drugim mlekom za alergike? Ja najbrž bomo mogla. Bom prej še P poklicala, da vidm kaj bo zdaj rekla! Jan je pa tak cukr!!!! Ryssa res morava enkrat Lana in Ivana dobit skupaj!!!! Taja, Teja vse najboljše za pol leta bella sem imela vse to v mislih, zato je pa dobil samo za poskusit, nekaj takega kot takrat ko smo adaptirano mleko sprobaval, pa najbrž če bi bila tako huda reakcija bi bila že takrat pri adaptiranem mleku. Zdaj vsaj točno vem pri čem smo z vsem skupaj, ker nisem točno vedela ali mleka ne mara ali ga ne prenese! gajka najprej grem po mizi udart k zobarju, že drugi zob se mi je odkrušil pa so mi spet zobarja prestavli! Pa Ivan čuti vplive jutrišnje polne lune in mi ne da dihat. Takoj ko pridem do zape začnem tolčt! za špricanje kopalnice!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 8.2.2009 21:38:53
|
|
|
|
cebrca
|
matejchi madona sva pa usklajeni 21:38:04
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 8.2.2009 21:44:23
|
|
|
|
bella02
|
Zara, tudi tebi vse najboljše. Nimamo plonkca, pol je pa tko. Matejchi, pa ne boš verjela, da nisem. Sej nisem glih taka njegova fenica, sam sem živela včasih blizu Šk. Loke, pa sem mal lokal patriota. Je pa res, da so mi pa nekateri komadi res hudi, pa četudi ga vsi popljuvajo. Briga me! Pa če bo dvorana polna, je verjetno kar precej podobno mislečih . Ja, pa naši so itak popolni, če njih poslušaš. Z mojim imava ravno danes tiho mašo. Pa smola za prehlad! Nič, zdaj pa spet učit! Nočka
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 8.2.2009 21:48:22
|
|
|
|
sandra123
|
Punce, hvala za čestitke za našo polovičko Smo imeli mini praznovanje, pa naj to končno delim še z vami Teja, Tina, Taja Taja, Tina, Teja
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 8.2.2009 21:51:33 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 8.2.2009 22:14:22
|
|
|
|
kaja02
|
TEJA & TAJA Čestitke za polovičko! ZARA Čestitke za 7 mesecev!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 8.2.2009 22:15:52
|
|
|
|
Barbarinha
|
Tako, nedelja je skoraj za nami, smo se že vrnili iz kosila pri mojih starših. in Luka sta nekaj sitna in sta šla aji. Mami pa bo prvo prilepila nekaj slikic, nato pa bo napisala CV, bi rada našla službo, če bo Bog dal, prvo za štiri ure, da bomo videli, kako se bo naše sonce obnašalo pri babici. Tako sva prvič pozirala skupaj: Pri dveh tednih že ležim v ležalniku: Moje malo kraljestvo: Takšen sem, ko se zbudim: Tako pa sem hud, ko me zbašejo v medvedovo kapo in gremo na obisk k babici: Ko zaspim pri ateju: Poziram mami: Uživam, ko se igram: Nadaljevanje sledi, če bo prvi poskus uspel!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 8.2.2009 22:23:05
|
|
|
|
kaja02
|
sandra.- jeeeee , pa si jih le dala na ogled, lepe punce maš, ni kej ryssa, katja, gajka, anita- hude slikice anita- kok lepe modre očke ma Zoja, kdo pri vas ma takšne? gajka- uživač mali!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?