|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
3.2.2009 10:58:41   
betty
Sayuri - mi imamo tudi zvecer taksne zure. zaspi mi sele med 22 - 22.30. najbolj zabaven pa je vrtiljak. samo zdej ze doseze tiste letece krave, pa osljicke, tko da jih prime in vlece. mislim, da bo razmontiral vse :)

Matejci - mi imamo tudi ful snega. po moje okrog 40 cm. se dobro, da je cesta ful lepo spluzena, tast pa je s strojem ocistil dvorisce, tako da bova kasneej sla vseeno na svez zrak.

A ja - vceraj zjutraj se je petkrat sam obnil na trebuscek. user posted image user posted image user posted image samo potem mu rokica malo nagaja, ker je ne zna  ven potegnit. potem pa zacne jokati.
Danes pa je tudi ze pokazal kaj zna. v postelji se zjutraj tako suce za 360 stopin in brca v ograjo, da vse ropota. jst mu pravim: mali unicevalec:) pa se dudo je zabrisal ven in postelje :)  lump!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
3.2.2009 10:59:50   
Ryssa
Dobro jutro!

Vsem tistim kjer sneži, sem favš user posted image Pri nas ne, pa bi blo fajn če bi. Ga je pa ponoč kar nekaj nametalo.

Prejle sva jedla oz. spljuvala jabolko. To ni res kaj dela user posted image Ko da bi mu drek dajala. Pol pa dežeka dela s polnimi usti jabolka.

Pa tudi banana in jaboko kombinirano ne gre. Gre mu sam banana v riževi kašici, to je edino kar poje. Upam da bo kmal boljše. Pa sem bila 100% da bo ful rad jedel gh, japajade user posted image

Luštne slikice user posted image user posted image

Jaša čestitke user posted image user posted image user posted image

Pa tejkaz javi se, nekatere te rade beremo user posted image

naty welcome back user posted image

sayuri dobro da imaš blazine.

Nič, grem, ne vem zakaj noče zaspat - kr neki jamra user posted image Grem pogledat.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
3.2.2009 11:04:42   
Erin
Pri nas je 40 cm snega..ne gremo nikamor..bova en drug dan šla. Na sumu pa imava vedno bolj refluks. A se spomnite ko sem pisala da zeleno kaka in rumeno poliva... mislim da se mu res toliko kislina dviguje da tako trza kot tisti otroci s posebnimi potrebamiuser posted image zato se tud vsake toliko strese. Oni pa strašijo z ne vem čim vse... pa nič dorečenega... So rekli če bi bil reflusk da nujno ležišče dvignit, AR mleko kupit (KATERO NAJ KUPIMO?)user posted image in več gostih obrokov... z današnjim dnem bom začela uvajat tretjega- poleg jutranje kašice in večerne riževe še zelenjavno popoldansko-kosilo.
A v AR mleko tudi lahko riževe kosmiče dajem?user posted image Pomoje da ane?

Zoja Miša, nisem pametna, no vsaj ne tolk...user posted image internet je pameten..jaz le vse najdemuser posted image Sem bolj iznajdljiva..

Jaša - čestitke za 6 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

sayuri - user posted image user posted image user posted image zate...otročka bi blo pa fajn ločit da ne bosta en drugega motila. Imaš to možnost?

Slikice so prekrasneuser posted image user posted image user posted image

Spali smo - dobro - midva na toplem, ati je pa v dnevni zmrzoval..midva s Tilnom sva tega navajenauser posted image user posted image user posted image - ponoči 19° medtem ko je v spalnici 23°... Tilen se je dvakrat zbudil, sem ga pocrkljala, 1x podojila ker ga je mislim da kislina pekla..mislm daje res vse skupaj aka močna zgaga... aja so rekli da čče ima tak polivek da je povečano izločanje žolča ampak niso nič povezali s tiki... midva sva, pa sva rekla če je to variata tudi pa oni neeeeeeeeee...me prav zanima če imam prav?!user posted image user posted image user posted image Poj grem lah za Dr Hausmankouser posted image user posted image user posted image Da 3 pediatri, en kirurg in en nevrolog ne vejo...

Tako da posneto imamo, tiki so se mu umirili, če bodo spet greva en dan k P po napotnico za Lj, danes ne bomo nikamor prišli po tem snegu... v vsakem primeru pa ima EEG v naslednjih tednih tako da ta preiskava ne uide...

sayuri!!! Huuser posted image Polde... povejte našim avgustovčkom da pod kavčem/posteljo nimajo kaj iskat!  Samo da je vse ok in je padel na mehko....

Neža - glede sedenja - se je sama usedla? Samostojno sedenje naj bi bil ko se otrok sam v sedenje dvigne..

Tiste ki ste v preteklih dneh navajale podatke glede prve GH prosim da jih še enkrat povedo, prosim...

naty - super da ste boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anita, kdaj sta pa vi2 začeli z uvajanjem?user posted image

PA ŠE 1X HVALA ZA VSE LEPE ŽELJE!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
3.2.2009 11:06:39   
Erin
Aja še to... naš nonstop dela diža in cvili k stara vratauser posted image ... a vaši tudi tako???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
3.2.2009 11:06:52   
anita goitan
anita, kdaj sta pa vi2 začeli z uvajanjem?

erin 1.2. goveja župca

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
3.2.2009 11:09:10   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Aja še to... naš nonstop dela diža in cvili k stara vratauser posted image ... a vaši tudi tako???user posted image user posted image user posted image

tudi pa še gi gi...itd če pa CD wd Iron Maidenu vidi jao skor govoriuser posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
3.2.2009 11:29:56   
Nejka23
Dan user posted image
Kako ste? Nas je skoraj zamedlo, ampak saj so ze spluzili,tako da hoces noces moras,greva na fizio ki jo imaba ob 13h...Saj ni dalec user posted image
        drugace pa Jaka zdejle spi na meni,pa ga bom kr pustila,da bo spocit na fizio...Uvajanje GH se je  izkazalo za katastrofo,tako da bom se pocakala kaksen teden ali dva...Je bil tak jok in pljuvanje,da kr joj...Samo da se priklopi,pa je srecen user posted image user posted image user posted image
Moram ga pohvalit,da se sedaj sam obrne na obe strani,levo in desno,na trebuscka in nazaj user posted image user posted image user posted image   Seveda ce se prej fajn razmigava in ga uspem sprostiti....
Neza,po slikicah si mi zelo znana,ne vem kam tenaj dam???user posted image

I,mate super slikce vse, meni nikakor ne uspe na shrani.si....Pa sem se vceraj ponovno prijavila,pa mi nic ne posljejo gesla za aktivacijo user posted image user posted image user posted image Bi vam rada pokazala Jaka in Lano...No, sej bom
Nic,grem pocasi pripravit stvari,da potem samo skociva v avto...Najbols bi ble pa kr sanke user posted image

Lp, Nejka

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
3.2.2009 11:32:45   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

pojedli smo rezino japčka oz jabočne čežane v cca 1uri...še dobr da sm na porodniški..vmes je reklame jedla pa si zobke ščetkala, pa moj mobi grizla, ni da ni...
A mislte da nama bo šlo tole uvajanje, tko zlo počasuser posted image

počasi se daleč pride... tudi jaz mislim, da še ne bo za božič pršuta jedla...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4383
3.2.2009 11:36:56   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

tinka- lahk!!!!!!!!!!!!!user posted image

erin- user posted image , pa lepo da ste doma; jutri pa se jim ne pust!!!!!!!!!!

me je hitra erin prehitela, včeri sem šla spat.

js grem zdej babco klicat. ker to je pa že preveč. iz spanja 4 mesece cele noči, se zdej vse slabša. ne vem, mogoče mi sporoča, da je čas za GH. zdej se je 1 mesec zbujal 1x na noč. zdej že 2x. in zjutri kr neki na 1 uro... ne vem več kaj bi rad. iz mleka sem nardila že celo seminarsko, če ga je dost al ne... ga je. bomo vidl kaj bo rekla.

čestitke jaši!

erin user posted image za vredi noč.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
3.2.2009 11:58:35   
majči22
Lepo pozdravljene!

Naša noč bolj slaba, tako da se danes pridružujem klubu neprespanih.user posted image Mislim, da je drugi zobek na poti.

Erin super za dobro noč. Glede možnega refluksa tudi jaz mislem, da je lahko to.
Sej nevem če si kej brala, ko sm napisala, da smo mi imeli tud problem ko je bila stara 14 dni. Se mi je pa ponoči skor zadušila in je bila cela penasta al slinasta. No pa so mi tud prec rekli za epilepsijo. Vendar se je P potem bolj nagibala na refluks. Smo pa imeli tudi mi do enega 4m dvignjeno posteljo. In je bilo boljše.
Glede na to, da res že ves čas pišeš, da veliko bruha, mislim, da je res refluks in ne epilepsija.

Tako, da kar pogumno boš videla, da ni nič takšnega, kar bi bil dolgotrajen problem.

A sam še pri nas ne jemo še nič GHuser posted image No v soboto imave P in bomo nato začeli počasi s korenčkom.

No pri nas je okrog pol metra snega. Moj oči že tri dni skoz sam kida, je že čist konc. Pa še ful velik ima za skidat. user posted image

Glede obračanja na trebušček ali hrbet naša še čist nič. Roke ne zna dat ob telo.user posted image Zdej pa mislim, da bi se že mogla a ne?

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
3.2.2009 12:05:11   
nell

user posted image

tejkaz - JAŠA
Čestitke za polovičko! user posted image

user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gajka pa tvoji mamici tud vse najboljšeuser posted image

Mi smo danes po dolgem času spet spali celo noč...se mi je zjutri kr smejalo. Ga je pa začel zvečer svirat...ko je treba spat, bi se on igral in smejal in ne vem kaj vse še. Ga je včeri ati dajal spat - ma ja ni šans...sem mogla js prevzet.

jokec...bežim

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
3.2.2009 12:07:25   
Neža7

Neža - glede sedenja - se je sama usedla? Samostojno sedenje naj bi bil ko se otrok sam v sedenje dvigne..

To pa ne user posted image  Jaz jo dam dol. Sedi in se igra..... Potem bomo kar še malo počakali glede sedenje.

Kako je danes Tilen?

user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
3.2.2009 12:07:58   
MATEJKA_
MAJČI - ne, midve še tudi ne jeva gh. začneva pa naslednjo soboto, ko dopolnimo 6. mesecev. sva do zdaj imele strogo prepoved. sem pa opazla, da se je naši user posted image  prebava začela ful spreminjat, in to bo zdaj nabrž znak, da je črevesje končno pripravljeno za gh.

vprašanje - že imate vse Muser posted image ? jaz sem mislila, da sem svojo 1. po porodu že imela, (točno 4 tedne po porodu), pa sem se očitno zmotla, ker od takrat dalje ni več nič. 1x sem celo že vmes test N delala user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
3.2.2009 12:09:40   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

user posted image
kako bodo uživali v vrtcu.. (medtem so že prišli ven)..
user posted image
na ograji se vidi, koliko ga je..

user posted image  nisem edina pri okno s fotoaparat user posted image  WOW se je kar nabralo user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
3.2.2009 12:13:33   
Neža7

Na sumu pa imava vedno bolj refluks. A se spomnite ko sem pisala da zeleno kaka in rumeno poliva... mislim da se mu res toliko kislina dviguje da tako trza kot tisti otroci s posebnimi potrebamiuser posted image zato se tud vsake toliko strese. Oni pa strašijo z ne vem čim vse... pa nič dorečenega... So rekli če bi bil reflusk da nujno ležišče dvignit,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neža je prve 4 mes ležala tako, ker je imela težave.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
3.2.2009 12:19:11   
tejkaz
Dan

Gajka, Zoja Miša, Sayuri, Miškolinček, Ozziebo, Krysia, Vilika, Neža7, Naty, Matejchi, Betty, Ryssa, Erin, Tinka14, Nell, hvala za čestitke ob Jaševi polovički.

Gajka, vse najboljše tvoji mamici. user posted image user posted image

Slavljenec je v redu. Zdaj spančka.

Njegova sestrica je malce prehlajena ampak je danes že bolje. Smo hitro in še pravočasno ukrepali. Cebrca, hvala za materino dušico, mislim da od vsega najbolj pomaga.

Hiška, je super. Danes moramo kupiti lopato, da se izkopljemo do ceste.

Erin, jaz tudi mislim da gre bolj za refluks. V AR mleko riževih kosmičev ne boš mogla namešat, ker je zelo gosto. In verjetno ga bo zaprlo, če boš naredila samo AR mleko. Ena kolegica ima hčerko, ki ima tike. Ima Turnerjev sindrom (mislim da se ne napiše tako, da se samo izgovori tako). Vendar je to že od rojstva. Reci svoji P naj vaju magari da na pregled, da izključijo ta sindrom.

Vilika, imaš prav, veš. Sem kar nalašč malo poniknila, če grem nekaterim tok v nos, je bolje da si pišete brez mene. Vedno je bil prepir zaradi mene. Tako se vsaj ne kregate več.

Erin za seznam- GH 26.1.

Hodi katera na fizioterapijo k Romani Jančar na Metelkovo?

Pa super je biti pogrešan user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
3.2.2009 12:19:55   
majči22
sayuri je pa res prava dobrovoljka.user posted image
matejka to sem pa tudi jaz opazila, da je drekec drugačen kot je bil. Pa ne kaka več tako zelo pogosto.
Da bi pa opazila neko ful večjo potrebo po hrani pa ne.
tajkaz to pa sploh ni res. Vse smo te zelo pogrešale in smo komaj čakale da se vrneš na RR. Ti kar piši kakor misliš, to je edino prav. In ne nas tako zapuščat.

No tokle je pa pri nas snega.
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil majči22 -- 3.2.2009 12:22:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 4392
3.2.2009 12:21:01   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: betty

A ja - vceraj zjutraj se je petkrat sam obnil na trebuscek. user posted image user posted image user posted image samo potem mu rokica malo nagaja, ker je ne zna  ven potegnit. potem pa zacne jokati.
Danes pa je tudi ze pokazal kaj zna. v postelji se zjutraj tako suce za 360 stopin in brca v ograjo, da vse ropota. jst mu pravim: mali unicevalec:) pa se dudo je zabrisal ven in postelje :)  lump!

user posted image user posted image user posted image  BRAVO user posted image user posted image user posted image  Je kot naša user posted image

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
3.2.2009 12:25:02   
MATEJKA_
JAZ PA ŽE VESELO GLEDAM, KAM BOMO ŠLI POLETI NA DOPUST...user posted image user posted image user posted image . za prvomajske verjetno v umag, poleti pa v grčijo ali španijo. sem gledala, da je južna hrvaška poleti dražja od tujine. grške otoke in mallorco  dokaj dobro poznam, tako da bomo kar nekam tja pobegnili za 2 tedna. se že ful veselim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  je all inclisive ista cena ali celo cenejši kot hrvaška polpenzion... (če gledaš kake 4*, da je bolj čisto zaradi ta male). pri meni pa je že vedno bil pogoj, da mora biti hotel obvezno direktno na peščeni (ali peščeno-prodnati) plaži.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
3.2.2009 12:25:22   
majči22

user posted image

tejkaz - JAŠA
Čestitke za polovičko! user posted image

user posted image

Se pridružujem današnjemu mini RD. Sem že danes 2X pozabila.user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
3.2.2009 12:26:18   
miškolinček
Tejka lepo da si se javila,sem te jaz tud mela na sumu da zanalašč štrajkaš. Zdaj se pa lepo javljaj pa nič več tkole zgint...ti,ti lumpa,hlače dol pa po nagi ritiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...hecam se

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
3.2.2009 12:27:15   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

JAZ PA ŽE VESELO GLEDAM, KAM BOMO ŠLI POLETI NA DOPUST...user posted image user posted image user posted image . za prvomajske verjetno v umag, poleti pa v grčijo ali španijo. sem gledala, da je južna hrvaška poleti dražja od tujine. grške otoke in mallorco  dokaj dobro poznam, tako da bomo kar nekam tja pobegnili za 2 tedna. se že ful veselim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  je all inclisive ista cena ali celo cenejši kot hrvaška polpenzion... (če gledaš kake 4*, da je bolj čisto zaradi ta male). pri meni pa je že vedno bil pogoj, da mora biti hotel obvezno direktno na peščeni (ali peščeno-prodnati) plaži.

Ah kaj to, mi imamo že rezervirano.user posted image Gremo pa v Brelo. Se pa strinjam, da je letos full dražje kot v preteklih letih.
Sam tujina, kot je Španija in Grčija se mi zdi pa kar  prehitro.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
3.2.2009 12:29:35   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Naša žurerka včeraj ob destih zvečer

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ima isto pižamo kot Neža user posted image  (sedaj ji je že premalo)

Pri nam zgleda, da hoče sonce pokukat user posted image  Kako bi bilo fino, čeprav Neža sedaj spi. Jaz pa grem počasi kuhat user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
3.2.2009 12:36:00   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Erin za seznam- GH 26.1.

user posted image  BRAVO... upam, da lepo uspeva user posted image

Pa super je biti pogrešan user posted image

Se strinjam user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
3.2.2009 12:40:17   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

Ah kaj to, mi imamo že rezervirano.user posted image Gremo pa v Brelo. Se pa strinjam, da je letos full dražje kot v preteklih letih.
Sam tujina, kot je Španija in Grčija se mi zdi pa kar  prehitro.

Mi imamo tudi rezervirano user posted image  Mi se tako veselimo.
Nismo šli za par dni na toplice, ker naša še vedno hodi ob 18:00 spat in potem ne moramo iti na večerjo.... No ja! user posted image  Bomo pač šli za par ure, da lahko čofota v vodi.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?