|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
2.2.2009 18:14:08   
kaja02
moja je pa pol mal čudna, dans že ves dan vriska in nasploh je dobre voljeuser posted image

saj se ne pritožujemuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
2.2.2009 18:24:39   
kaja02
pri nas pa spet tko snežiuser posted image  

mam pa jutri zdravnika s Kajo; dans je mogla kri dat, pa ji je una tam tko grdo kri vzela, jo je pikala mal levo, mal desno, kaja pa jokala zravn, ona pa njej, ja sej pa ja ni tko hudo, njo res ni bolel, user posted image babji

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
2.2.2009 18:59:08   
Erin
SAmo na hitro...

V petek je začel z drobnimi treslaji glave, v soboto jih je bilo vedno več zato smo odšli v bolnico. UZ so dobri, 5 dohtarjev ne ve kaj mu je, čakamo še na EEG v LJ, kar bomo pa čakali nekaj časa... zaenkrat smo doma, mali zgleda dobro, kaj je z njim v resnici nimam pojma
Še vedno je slabe volje, tiki so se malo umirili...

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
2.2.2009 18:59:24   
Ryssa
No, pol se pa ne obnaša sam naš čudno danes. Je tudi zaspal malo pred tretjo in spal 2 uri user posted image
Ko ne spi je pa tečka, nerazpoložen, kot da bi z levo nogo vstal. Pa še mal je zaprt, pa je pol še bolj siten.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
2.2.2009 19:25:44   
gajka
Erin - user posted image Držim pesti za Tilna! user posted image user posted image user posted image Mogoče je pač le samo neko prehodno stanje in nič resnega.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
2.2.2009 19:26:56   
Ryssa
Erin user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
2.2.2009 19:49:04   
pf
Erin držim pesti, da bo vse vredu z vama. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
2.2.2009 19:52:47   
Erin
Evo mam še par minut časa...
nimam pojma kaj ste pisale zato ne zamert ker nimam časa ne brat in posledično komentirat...

Te tike je imel včeraj največ (cc 15x po 6 trzljajev), ena zdravnica jih je videla ampak drugi ne in niso verjeliuser posted image user posted image mislm halo. So rekli naj ga snemava in s tem posnetkom greva k svoji P in bova dobila napotnico pod NUJNO za EEG v lj, a nasprotnem primeru bova čakala nekaj tednov...no in prej ga snemava in nama uspe posneti te tikeuser posted image ... res grozno zgledajouser posted image user posted image user posted image
Jutri greva k P in hočeva takooooooooj v LJ pa PIKA. So rekli da je možen refluks, ampak potem bi imel že od začetka nekaj podobnega, potem je možna epilepsija, pa tudi ne vejo, lahko so "samo" tiki...najbolj me skrbi ker je to prišlo ČEZ NOČuser posted image user posted image user posted image .. Ne znajo se zment niti ne vejo kaj mu je..mislim a so delal doktorat a ne? A jim ni nič u glavi ustal? A SPLOH OBSTAJA KAKŠEN SLOVENSKI HAUSE???  Oni kar gledajo pa kimajo z glavo in rečejo NE VEM: in to naj bi bil odgovor od strokovnaka..user posted image Razočarana sem nad slovenskim zdravstvom.. k da bi same budale delale tam..user posted image user posted image user posted image

MEne je pa strah ko user posted image križa... prve dni mi je šlo kar na bruhanje od skrbi... se samo bojim da se nebi vse skupaj stopnjevalo..
upam da so res samo tiki in bodo izzveneli...

Se še javim..je treba dat malega spančkat...

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
2.2.2009 19:54:20   
Zoja Miša
Erin, user posted image  mirno noč.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
2.2.2009 19:54:27   
Erin
Aja..HVALA ker ste mislile na najuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
2.2.2009 20:02:12   
Zoja Miša
Jao Erin, katastrofa! Tole naše zdravstvo!!!user posted image user posted image user posted image

Želim vama, da je to le prehodno in da se ne bosta rabila okoli dohtorjev sprhajati, ker je pri nas res vse za user posted image . Sem sama sedaj, ko sem s Kajo Lino okoli hodila videla, da je porazno! Mi je že sedaj orng user posted image , ko pomislim na operacijo njenega nebauser posted image .

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
2.2.2009 20:09:27   
majči22
Erin lepo, da si se javila.
Cel dan sem mislila na vaju.
Čeprav jaz kar težko verjamem, da bi šlo za epilepsijo.
Kako pa te tiki sploh zgledajo. A se trese,al kaj? Sploh si ne predstavljam!

Erin probaj se čim bolj sprostiti, vem da ti trenutno beži poglavi miljon stvari. Sam boš videla, da se bo vse porihtalo in bo vse vredu.

No glede zdravstva pa nebi izgubljala besed, ker sva podobnega mnenja.

Lep večer vsem, grem me mala princeska kliče. Spet sva sami, je šel user posted image že nazaj delat. user posted image

< Sporočilo je popravil majči22 -- 2.2.2009 20:10:52 >

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
2.2.2009 20:31:02   
Vilika
Čer čer!

sem vas na hitro prebrala...

ERINuser posted image   , bogica, si ne upam niti predstavljati kako te skrbi za sinčka user posted image . Drži se še naprej.
Tilenčku pošiljam 1000 dobrih misli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj bo čimprej vse OK, in naj se ne izkaže za kaj resnega.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
2.2.2009 20:34:07   
cebrca
sayuri ni panike, je lepo bit pogrešan!user posted image Bučke nucam tiste, ki zgledajo kot kumarice. Jo olupim narežem na koščke in skuham. Ena bučka in ena banana je za 2x. Ja pa malo jo ohladim, da ko je kašica narejena je prijetno mlačna. Ivan se nič ne pritožuje v naročju pri drugih, si gosposko vzame čas, da si ogleda vse novo, ko pa rata lačen ali žejen pa začne gledat kje je mami.user posted image Filip in zobar, mogoče bi to uspelo, kar je matejchi predlagala, zobarja zamenjat.
Zoja Miša user posted image za papanje, pridna Kaja Lina, se vidi da veliko telovadita in veliko pokuri!

Luna2008 Ivan je prišel na cel obrok v 4 dneh, ampak zato, ker sem jaz imela premalo mleka in je bil lačen. Adaptirano mleko pa njemu ne gre, tako mu tudi mlečnih kašic ne morem delat.

matejchi vse slikceuser posted image

Erin vse upamo, da je le trenutno tako in da je vse skupaj le posledica strahu! Držimo pesti za Tilna, pa hvala ker nas obveščaš. Za tolažbo pa veš da smo vse tukaj zate!user posted image user posted image user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
2.2.2009 20:53:03   
Nejka23
Erin, močno,močno držim pesti, da bo s Tilnom vse ok!!!!
Upam, da je samo prehodno,da ima samo tike,ki minejo...
Pošiljamo vama Ogroooooooomno objemov in pa angelčkov,ki naj vaju čuvajo....

Za vsak slušaj pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Nejka

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
2.2.2009 20:59:25   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Zoja miša vesela bodi da ti tak lepo papa user posted image
Teb vsej ne bo treba do osnovne šole pumpat user posted image

Sem mu dala prej prvič bučko. Sem skor umrla zraven kake frise je pokal, pa blek je govoril, pa kr tresu se je tolk mu je blo nagravžno user posted image Kremžil se je res tak, da so mi solze tekle zraven - od smeha (dolgo mi verjetno ne bo smešno).
Kljub vsemu nama je ratalo ca 30g pojest. Sej sem ga posnela, bi skor mogla video pokazat user posted image
Čist popolnoma nič mu ne paše, ne jabolko, ne korenček, ne hruška, ne bučka, no ja edino banana še kolkrtolk, sam mu je ne upam dajat zaradi kakanja.

Sem se spomnila na zgodbo ene mamice, ketere hči ni marala ničesar drugega kot banano...ta ji je potem začela banano dodajat vsem jedem - ala krompir, korenček, bučke, vsepovsod je bla zraven banana in tamala je vse jedla b.p., sam da je bla banana zraven.

Očitno je res neki v luftu, ker je naš Tibor danes bil tud čist vn iz tira...sploh ni veljalo nič druzga ko na rokah, ko je bil pa tam, pa tud ni veljalo... sem se že v soboto spravila Tiborju sobico poslikat, ker mi tiste nalepke niso čist nič več všeč...pa sem slikala v eni roki Tiborja, v drugi čopič in glej ga zlomka kar naenkrat je mel Tibor tud čopič...si lahko predstavljate kako sva potem zgledalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ravno prebrala poročilo od Erin - verjamem, da te je moralo še toliko bolj jeziti, če ti noben ni verjel...ne razumem kako bi si kdo sploh lahko kaj takšnega izmišljaluser posted image user posted image user posted image Upam da se čimprej vse uredi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislimo na vas.

Js pa šibam, ker zgubljam živce, ker nam net nagaja...ga sneg je...

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
2.2.2009 21:17:37   
cebrca
Očitno je za vse čuden dan. Čakam da bo kera prišla na čvek danes ko imam čas pa nobene ni. Mislim da bom šla kar na kavč k mojmu, upam da me bo kaj vesel!

Nočko bejbe!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
2.2.2009 21:24:21   
Vilika
Mi smo bili danes končno spet po 14ih dneh na plavanju in je bilo super. Naš tamal ful obvlada odrivanje od stene bazena user posted image , sem bla čist važna user posted image . Pol smo mel pa vajo, ko smo dali vse otročke skupaj, da se malo gledajo... tam je blo smeha, ko je naš hotel skoraj vsako igračo, ki jo je imel kdo drugi v roki  (me je bilo kar malo sram - grabežljivček, saj se mu oprosti, ker je najmlajši, ne)

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jutro   Če se gremo tekmovanje v količini snega, zihr zmagam   Po moje Vilika še bolj vodi. Saj res, kaj pa Vilika štrajka zadnje dni? Ima kakšno opravičilo? Viiiliiikkaaa!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Pogrešam pa še tejkoz, naty, nyno, ozziebo, anayo, viliko, in še in še.
Kje ste?

Evo me na raport user posted image Zelo lepo, da me pogrešate.

Sayuri - super, super, super da ste končno zdravi. Bravo za bageristko Zaro user posted image , so mi všeč take punce, ki niso preveč 'popunčkane' in obvladajo tudi kaj 'moškega' . Sneg - ah, men gre na jetra, cel dan pada, nimam pojma kolk ga je - ogromno. Sam gledat ga je lepo. Danes smo šli na plavanje, pa se ni blo najbolj lepo peljat z otročkom po taki cesti... Vi verjetno niste šli?

Ryssa - to je pa čudno, da vaš nič ne mara user posted image . Naš dela take frise kot si jih opisala pri korenčku in krompirju, zato to vedno zakamufliram s čim drugimuser posted image . Kar vstrajajte - bo že pogruntal da je hrana dobra.

EMA - muska mi je zelo padla v uho user posted image , pevka bi se mogla mal utišat...

neža in tejka sta se celo malo oglasili  - izgleda kot da sta zmenjeni user posted image

GH - mi jemo 2x dnevno za cel obrok GH in 3x - 4x dnevno še mleko (cca 180ml). Dopoldan jemo riževo/ovseno/koruzno/bananino/gresovo kašico, ponavadi zmešam po ene tri skupaj (3 žličke bananine, 2 žlički ovsene, 5 žličk riževe) in prilijem okol 180 ml vode. In ponavad vse poje user posted image , ker mu je njammmi.
Popoldan pa imamo sadno ali zelenjavno. Sadje vedno dajem v kombinaciji z zmiksanim rižem, k zelenjavi pa tudi krompirček. Banani se nasplošno izogibam, da ga ne zapre - jo ima pa zeloo rad in hruško pa jabolko tudi. Poje pa rižek + sadež in pol (npr. eno jabolko in pol hruške, pri enem obroku. Sadje dajem že skoraj od začetka surovo.

Danes smo prvič probali dati k hruški nariban piškotek (plazma) - neverjetno, kako je biloo to dobro, mmmmmmmmm, kaj je cmokljal in odpiral ustka na široko, kar smejalo se mu je. Mulc, kako ve kaj je dobro. Pa je dobil čisto malo za pokusit, po obroku.

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Povejte, če vaši mali štruklji že protestirajo, če jih vzame v roke nekdo, ki ga prvič vidijo ali pa zelo zelo redko?

Naš zadnji teden nekaj protestira (naredi šobico, potem pa milo zajoka in se obrača v mojo smer). Ampak najbolj pri tistih, ki so zanj preglasni in vsiljivi. Drugače pa ni problemov zaenkrat.

Zakaj sem se bolj slabo javljala??
Malo me po novem pritegne FB. Glavni razlog pa je ta da, je bil to najslabši vikend kar jih pomnimuser posted image user posted image user posted image . Z dragim (ma kakšnim dragim user posted image ) sva imela namreč nonstop neke prepire user posted image - brezvezne. In seveda nisem imela volje za nič (nič nismo počeli, nikamor nismo šli... dolgcajt, še večji kot med tednomuser posted image ). Danes je stanje za stotinko boljše...ampak ne bom kar tako popustila in postala prehitro spet medena....

To je zaenkrat to - grem še malo TV pogledat pol pa ajat.

Lepo noč želim vsem. user posted image

< Sporočilo je popravil Vilika -- 2.2.2009 21:27:30 >

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
2.2.2009 21:28:51   
Vilika
3 x sem hotela objaviti post in 3x me je ven vrglo...
Četrtič sem ga končno objavila...
Potem se morala pa naknadno še sajlije dodajat, ker jih ni bilo...

user posted image user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
2.2.2009 21:56:38   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

SAmo na hitro...

V petek je začel z drobnimi treslaji glave, v soboto jih je bilo vedno več zato smo odšli v bolnico. UZ so dobri, 5 dohtarjev ne ve kaj mu je, čakamo še na EEG v LJ, kar bomo pa čakali nekaj časa... zaenkrat smo doma, mali zgleda dobro, kaj je z njim v resnici nimam pojma
Še vedno je slabe volje, tiki so se malo umirili...

erin, držim pesti, da bo z malčkom vse ok!!! user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
2.2.2009 21:57:09   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Krysia, nekaj zateuser posted image :

GENIALNO

TRIJE  PRIJATELJI SO ŠLI V MOTEL. RECEPTOR JE POVEDAL, DA STANE SOBA 30 EUR. VSAK OD PRIJATELJEV JE TOREJ PLAČAL 10 EUR IN ŠLI SO V SOBO.
NEKAJ KASNEJE SE JE RECEPTOR SPOMNIL, DA STANE SOBA LE 25 EUR, ZATO JE POSLAL POMOČNIKA, DA VRNE TREM PRIJATELJEM 5 EUR. POMOČNIK SE PO POTI NI IN NI MOGEL DOMISLITI, KAKO  RAZDELITI 5 EUR MED TRI LJUDI, ZATO JE VRNIL VSAKEMU 1 EUR, SAM PA OBDRŽAL 2  EUR.
TO POMENI, DA JE VSAK OD TREH PRIJATELJEV PLAČAL ZA SOBO 9 EUR, KAR JE SKUPAJ 27 EUR.
POMOČNIK JE OBDRZAL 2 EUR, KAR JE SKUPAJ 29 EUR.

IN KJE JE 1 EURO?

lahk js odgovorim?? user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
2.2.2009 21:58:14   
tinka14
in ja, dans je bil res čudn dan. smo vsi trije cel popoldan spal. 

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
2.2.2009 21:58:40   
kaja02
tinka- lahk!!!!!!!!!!!!!user posted image

erin- user posted image , pa lepo da ste doma; jutri pa se jim ne pust!!!!!!!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
2.2.2009 22:09:53   
kaja02
ekola, tkole pa zgledamo točno pri 6 mescih

user posted image

user posted image

user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
2.2.2009 22:17:45   
matejchi
user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?