Vilika
|
Mi smo bili danes končno spet po 14ih dneh na plavanju in je bilo super. Naš tamal ful obvlada odrivanje od stene bazena , sem bla čist važna . Pol smo mel pa vajo, ko smo dali vse otročke skupaj, da se malo gledajo... tam je blo smeha, ko je naš hotel skoraj vsako igračo, ki jo je imel kdo drugi v roki (me je bilo kar malo sram - grabežljivček, saj se mu oprosti, ker je najmlajši, ne) IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Jutro Če se gremo tekmovanje v količini snega, zihr zmagam Po moje Vilika še bolj vodi. Saj res, kaj pa Vilika štrajka zadnje dni? Ima kakšno opravičilo? Viiiliiikkaaa!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa Pogrešam pa še tejkoz, naty, nyno, ozziebo, anayo, viliko, in še in še. Kje ste? Evo me na raport Zelo lepo, da me pogrešate. Sayuri - super, super, super da ste končno zdravi. Bravo za bageristko Zaro , so mi všeč take punce, ki niso preveč 'popunčkane' in obvladajo tudi kaj 'moškega' . Sneg - ah, men gre na jetra, cel dan pada, nimam pojma kolk ga je - ogromno. Sam gledat ga je lepo. Danes smo šli na plavanje, pa se ni blo najbolj lepo peljat z otročkom po taki cesti... Vi verjetno niste šli? Ryssa - to je pa čudno, da vaš nič ne mara . Naš dela take frise kot si jih opisala pri korenčku in krompirju, zato to vedno zakamufliram s čim drugim . Kar vstrajajte - bo že pogruntal da je hrana dobra. EMA - muska mi je zelo padla v uho , pevka bi se mogla mal utišat... neža in tejka sta se celo malo oglasili - izgleda kot da sta zmenjeni GH - mi jemo 2x dnevno za cel obrok GH in 3x - 4x dnevno še mleko (cca 180ml). Dopoldan jemo riževo/ovseno/koruzno/bananino/gresovo kašico, ponavadi zmešam po ene tri skupaj (3 žličke bananine, 2 žlički ovsene, 5 žličk riževe) in prilijem okol 180 ml vode. In ponavad vse poje , ker mu je njammmi. Popoldan pa imamo sadno ali zelenjavno. Sadje vedno dajem v kombinaciji z zmiksanim rižem, k zelenjavi pa tudi krompirček. Banani se nasplošno izogibam, da ga ne zapre - jo ima pa zeloo rad in hruško pa jabolko tudi. Poje pa rižek + sadež in pol (npr. eno jabolko in pol hruške, pri enem obroku. Sadje dajem že skoraj od začetka surovo. Danes smo prvič probali dati k hruški nariban piškotek (plazma) - neverjetno, kako je biloo to dobro, mmmmmmmmm, kaj je cmokljal in odpiral ustka na široko, kar smejalo se mu je. Mulc, kako ve kaj je dobro. Pa je dobil čisto malo za pokusit, po obroku. IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Povejte, če vaši mali štruklji že protestirajo, če jih vzame v roke nekdo, ki ga prvič vidijo ali pa zelo zelo redko? Naš zadnji teden nekaj protestira (naredi šobico, potem pa milo zajoka in se obrača v mojo smer). Ampak najbolj pri tistih, ki so zanj preglasni in vsiljivi. Drugače pa ni problemov zaenkrat. Zakaj sem se bolj slabo javljala?? Malo me po novem pritegne FB. Glavni razlog pa je ta da, je bil to najslabši vikend kar jih pomnim . Z dragim (ma kakšnim dragim ) sva imela namreč nonstop neke prepire - brezvezne. In seveda nisem imela volje za nič (nič nismo počeli, nikamor nismo šli... dolgcajt, še večji kot med tednom ). Danes je stanje za stotinko boljše...ampak ne bom kar tako popustila in postala prehitro spet medena.... To je zaenkrat to - grem še malo TV pogledat pol pa ajat. Lepo noč želim vsem.
< Sporočilo je popravil Vilika -- 2.2.2009 21:27:30 >