|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
3.2.2009 9:14:05   
Vilika

user posted image

tejkaz - JAŠA
Čestitke za polovičko! user posted image

user posted image

Se pridružujem čestitkam user posted image .
Imam pa slab občutek, da se nam tejka noče več oglašat user posted image , je nazadnje omenjala nekaj o tem, da samo še po ZS user posted image . Lahko bi vsaj na kratko napisala če ste OK, kako kaj Jaša in Eva, kako novo stanovanje/hiška...

Čestitke tudi gajkini mamici user posted image za RD.

Pa tudi moja hondica ima danes že 6 let user posted image user posted image user posted image user posted image , samo to ni za praznovat - gre preveč dinarčkov pa še iz leta v leto smo bliže temu, da jo bo treba enkrat menjat - mah, še kakšnih 10 let bo zdržala, valda user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
3.2.2009 9:24:56   
Maja T.
Zoja Miška, sem ti ZS poslala 

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
3.2.2009 9:28:29   
Neža7
Zdravo mamice...

Zgleda, da bomo danes kar notri user posted image  Ful zunaj sneži user posted image

user posted image

Danes je naša Neža spala od 18:00 do 7:15 user posted image  in je pravkar ponovno zaspala.

Sori za zamudo user posted image  Upam, da sem vse dala

user posted image  

Nejka23   JAKA 
betty - ROK
Vilika  VID
pingo80  LANA
tinka14 NEJC 
erta   AJDIN 
anaya NELI 
nell TIBOR
karmar URŠA 
Aradej LUCIJA
tatly STELLA
mishel DAVID

user posted image  

in za danes

tejkaz - Jaša

user posted image

Erin.... Ko bo čas seveda

GH: 11.11.2008
SEDIMO: 16.12.2008 (VENDAR SEDAJ BOLJ LEPO SEDI SAMA)

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
3.2.2009 9:33:39   
sayuri
Vilika, bi hodila v Ribnico na telovadbo z Vidkom?

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
3.2.2009 9:35:04   
sayuri
Lovro mi je s postelje padel user posted image  Hvala Bogu na blazino. Ampak je jokal, kot dež. Sedaj se že smeje. V momentu. Sem bla zraven user posted image  ZAro sem previjala, njega pa na postelji imela. SPloh mi ni jasno.... user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
3.2.2009 9:37:34   
Neža7
user posted image  Sen videla, da ste mislila, da sem vam kaj zamerila... O, ne,ne!

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
3.2.2009 9:39:25   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Lovro mi je s postelje padel user posted image  Hvala Bogu na blazino. Ampak je jokal, kot dež. Sedaj se že smeje. V momentu. Sem bla zraven user posted image  ZAro sem previjala, njega pa na postelji imela. SPloh mi ni jasno.... user posted image

HB za blazinico user posted image  Sedaj so res tako hitri naši user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
3.2.2009 9:44:22   
Neža7
Maja.T..... Kako lepo dajaš hrano čez dan. Čist krasno delas user posted image  Eni so pač bolj lahki kot drugi.
Naša je na zlati sedini user posted image  Kako mi je uspelo do 6mes jo spravit tam mi ni jasno včasih. HB kar sem gledala, da je bilo v spondnji meji do 4.mesca.
Bomo videli kako bo pri 9 mes in posvetovalnici....

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
3.2.2009 9:50:29   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Ribncanka se obrne v postelji k svojemu mozu in rece:
"Vejš kuga, lub muj muz, tjab pa hudu hitru pride."
On pa odgovori:
"Vejs kuga, draga zjana, s mejla glih tulk cajta ku jest."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
3.2.2009 9:56:42   
Vilika
bella - fuuuul pohvalno za minus kilograme user posted image user posted image user posted image , ful si pridna. Jaz sem izgubila samo ene 2, po dieti -manj žri - pa itak se ne držim preveč user posted image . Aja, in Sayuri tudi pohvale user posted image user posted image user posted image

Sayuri - ja, na plavanju so ostali otroci približno 8 mesecev stari - vsi že sedijo in imajo zobke user posted image . Glede zobarja, hmm, mislim da je pri nas tudi samo ena otroška - na videz se mi zdi zelo v redu, kako je pa v resnici, žal ne vem. Probajte, če vas bo vzela. Ker sama tudi nimam zobozdravnika - pri nas me noben noče - prej sem ga imela pa na faksu... Bom še v Ribnici poskusila srečo user posted image - Sarkič, al kaj je že.

Maja T - probaj dati malo manj mleka, takrat ko imata GH, pa ji daj čajček za odžejat user posted image . Ja, in polleg foruma in ostalih stvari je zdaj še ta FB -  sem si rekla, da se moramo malo omejiti pri tem računalniku - nonstop  sem kle user posted image
Krysia - lep začetek uvajanja GH ste imeli pri vas user posted image pa izgleda, da mu je to dalo potem preveč energije user posted image .

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
3.2.2009 10:01:19   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Sayuri - ja, na plavanju so ostali otroci približno 8 mesecev stari - vsi že sedijo in imajo zobke user posted image . Glede zobarja, hmm, mislim da je pri nas tudi samo ena otroška - na videz se mi zdi zelo v redu, kako je pa v resnici, žal ne vem. Probajte, če vas bo vzela. Ker sama tudi nimam zobozdravnika - pri nas me noben noče - prej sem ga imela pa na faksu... Bom še v Ribnici poskusila srečo user posted image - Sarkič, al kaj je že.

Sarić. JAz hodim k njemu privat. SAj on je drugače otroški zobar.

Povej, če bi hodila telovadit z Vidkom enkrat na teden v športni center v Ribnico. Drug teden se začne telovadba...smo si jo zrihtale mamice, ki smo na RR user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
3.2.2009 10:02:46   
anita goitan

Ribncanka se obrne v postelji k svojemu mozu in rece:
"Vejš kuga, lub muj muz, tjab pa hudu hitru pride."
On pa odgovori:
"Vejs kuga, draga zjana, s mejla glih tulk cajta ku jest."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da se n boš polulalauser posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
3.2.2009 10:04:34   
Vilika

Vilika, bi hodila v Ribnico na telovadbo z Vidkom?

Možno user posted image
Sem jaz enkrat že mail pisala za to telovadbo, pa so mi odgovorili, da nimajo dosti prijav... pa če bi našla še vsaj 3 mamice... pa potem nisem šla v to. A imaš kaj več informacij? Kdaj, kako, kolikokrat, cena?

Ufff - sreča za blazino na tleh in da Lovru ni kaj hudega. V momentu se to nardi, meni ne bo nikoli, nikoli jasno, kako je našemu takrat to uspelo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
3.2.2009 10:07:24   
Vilika
aha - vidim da si že nekaj odgovorila - kolikokrat pa je, ob kateri uri/dan, in cena? me še zanima user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
3.2.2009 10:18:33   
sayuri
Vilika, saj tako so tud nam odgovorili, ko smo vprašale, če bo telovadba. Evo, prilagam link, pa si preberi, kaj smo se do sedaj zmenile.

http://www.ringaraja.net/forum/m_2734923/mpage_48/tm.htm

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
3.2.2009 10:19:52   
naty13
Dannnnnnnnn.

Sneg pada kot nor. user posted image Čisto preveč ga je. user posted image

Smo imeli pestrih 10 dni. Najprej je prejšni petek Nejc zakuhal na 40-41 vročine. To je trajalo 3 dni, potem je imel 4 dni v popoldanskem oz. večernem času okrog 39, dopoldne ne. Prejšno soboto sem mela potem še jaz vročino skor 39, ležat nisem mogla, ker sem zbijala Nejcu vročino, ga crkljala,.... v bistvu dopoldne sem preležala, da sem zbila vročino in se mal k moči spravila, na nedeljo zakuha še user posted image , ki je tudi cel teden rabu, da je k sebi prišel. In jaz pedenala desce od spredaj in zadaj + še namesto user posted image zutrej in zvečer delala zunaj. user posted image V sredo ponoči je še Jošt začel tako kašljati da se je kar davil. Smo šli k p dopoldne in HB je bil samo prehlad, je imel pa tudi 3 dni vročino okrog 38.  Pa še 2. pikica nam je včeraj splavala po vodi. user posted image

Brala sem vas. Slikice sem tudi pogledala. Vsi ste krasni. user posted image user posted image user posted image user posted image

srečanje  - šefica za srečanje, še mene na seznam, ker prideva z Joštom, če bomo zdravi user posted image

Erin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj čimprej ugotovijo, kaj je Tilnu.

hranjenje - Jošt zjutraj dobi mleko cca 17-190ml ga poje. Okrog 8h mlečna kašica narejena na vodi, poje cca. 150ml, potem okrog 10h mleko, ker gre potem spat cca. 120ml, okrog 12h ima sadje ali zelenjavo cca 150ml, potem spet mleko pred spanjem cca. 120ml, okrog 15.30 ima sedaj po novem sadje in poje cca. 150ml, pa še ob 17h za spat mleko in poje cca. 150ml, zdej ko je bil bolan je pojedel manj in sva mu dala okrog 21h še mal, da je pojedel. user posted image Čez dan vsega skupaj poje med 1000-1100ml, včasih mal več, vščasih mal manj.

Zoja Miša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za kajo Lino. Res je pridna za papat. user posted image

Jaši čestitke za pol leta. user posted image user posted image user posted image

mali mož se je že zbudil. Spal eno urco. user posted image Tadolga runda še pride. user posted image

pa pa

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
3.2.2009 10:25:46   
anita goitan
pojedli smo rezino japčka oz jabočne čežane v cca 1uri...še dobr da sm na porodniški..vmes je reklame jedla pa si zobke ščetkala, pa moj mobi grizla, ni da ni...
A mislte da nama bo šlo tole uvajanje, tko zlo počasuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
3.2.2009 10:26:06   
sayuri
naaaaaattttyyyyyy, kooončno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
3.2.2009 10:27:13   
sayuri

pojedli smo rezino japčka oz jabočne čežane v cca 1uri...še dobr da sm na porodniški..vmes je reklame jedla pa si zobke ščetkala, pa moj mobi grizla, ni da ni...

Se bo navadila. Sedaj res samo okuša. RAbi otroček nekaj časa, da poveže vse skupaj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4369
3.2.2009 10:31:55   
anita goitan

Se bo navadila. Sedaj res samo okuša. RAbi otroček nekaj časa, da poveže vse skupaj. user posted image

sestrca me je edin opozorila da njuna fantina je japčk napenjal oz jim težave pozročal, kako pa vašimuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
3.2.2009 10:39:14   
sayuri
anita, kuhano jabolko da bi napenjalo??? Surovo razumem, ampak kuhano...po moje ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4371
3.2.2009 10:46:06   
matejchi
Evo.. jaz sem tudi oba porihtala, user posted image in Maruša spita že od 9., vmes sem skočila še po polento, ker je (kako to, če se mi je pa zdelo, da je v omari...) ni bilo..user posted image
miškolinček tudi jaz hodim na oralne "servise" v MB, en čas nosečnosti sem imela tudi vaginalne tam.., rodit sem šla pa tudi v MB, pri zobarju je problem, ker so tukaj vsi tako zasedeni "na kartico", "na keš" so pa vsi fraj.... user posted image . Tako da jutri grem v MB na oralnega.. pregled!

Jaša zdravja veliko, ostalo pa itak samo pride!

user posted image
kako bodo uživali v vrtcu.. (medtem so že prišli ven)..
user posted image
na ograji se vidi, koliko ga je..

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
3.2.2009 10:51:08   
sayuri
Naša žurerka včeraj ob destih zvečer

user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
3.2.2009 10:52:07   
betty
ojla!

ce sem prav prebrala, potem praznuje JASA  6 mesecev! mami Tejkaz - poljubcka mu dej se od mene!

Skratka - moj Rok mi vzame cel dan. Tko ,da sem res 100% mama. NAjraje mi zaspi v vozicku, ko pa ga s kosaro prinesem notri v vezo (kjer je kr hladno), tko da ga niti ne slecem se zbudi v piclih 2 minutkah. ce sva zunaj pol ure bo spal glih tolk., ce ga furam 2 uri bo spal pa tud dve uri . notri pa kr nekaj tecka, nic mu ni prav, ocke si mane. potem zaspi na flaski in spi  20 -30 minutk. in po toliko casa spi 4 krat na dan. ce greva ven , pa samo trikrat. s tem da dopoldan in proti veceru zaspi po pol urece, na sprehodu pa dlje. in kaj naredim jst v teh polurcah? skoraj nic :) sem kr zmatrana. pa se moj je nekaj bolan. pravi da si je vzel dopust dva dni in da prihaja domov spat. jst bi tudi spala....

Glede nase prehrane pa smo probali:
hipp korencek-jabolko, pa mlecno kasico milupa riz - banana, pa kuhano jabolko, pa cvetaco z dodatkom aptamila. Moram rect, da je pravi jedec in mu ful pase.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
3.2.2009 10:53:25   
anita goitan

Naša žurerka včeraj ob destih zvečer

user posted image

jaouser posted image mamo tud mi eno tako doma..včer zaspala ob 19ih, sam ob pol devetih bla že budna..mogoče jo je šraufanje zgornjega soseda zbudlo al pa kar tako ker je škoda cajta za spat in smo se igrali do 22ih.potem pa nasilo spat..jok, joška in spanje..na obroke seveda

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?