veselka
|
oj, sm se končno mal priheftala na forum. odkar sem v službi, sem čist out. tm neki nujnega delam, doma pa grem tako ali tako večinoma skor takoj spat, ker me služba in vožnja čist zdelata. mi pa zopet rahlo slabosti nagajajo, ampak ni take panike. dons se mi je zaluštal falafel, pa sm mojga po službi odvlekla tja. seveda sem si nevede naročila premalo porcijo , tko da naslednjič vzamem maxi falafel sendvič. pa še po tortico sm šla v zvezdo, po mojo najljubšo, so jo na srečo imeli, in sem ravno zdej zmazala cel kos ja, okus je pa tale nosečniški res neki groznega... tko nekak čudno grenko je skos. bombonov ni fajn preveč jest... da ne bodo zobki še bolj bogi, od čigumijev mi pa še vedno slabo ratuje. tko da se kr trudim potrpet, al pa vsaj kej pijem (seveda še vedno ne čiste vode ) tud js imam rahle težave s količino dnevne tekočine. prej sm se s cedevito nalivala, občasno še vedno, sam zdej bolj sprint pali. mora pač bit kislo. kaki sokovi in čaji mi pa še vedno ne grejo. tko da se trudim vsaj 1,5 l vase zlit, kar je glede na normalno moje stanje precej. pa ful mi jabolka pašejo, no ena vrsta, ki ni prekisla. drugače jabolk niti ne jem, ker mi niso preveč dobra. ampak zdej so mi pa slastna . me je pa danes (sm prešla v 12. teden) mal začelo v trebuhu špikat, pa imela sem bolečino podobno menstrualni. pa sm klicala ginekologinjo, pa se ni nihče javil . zdej kej komplicirala ne bom, ker itak je tko najbolš. mi je pa sodelavka učeraj govorila (je tudi nosečka), da lahko v tem času boli zaradi raztezanja maternice in ker se dviguje... neki tacga. glede seksa smo pa tudi mi tako tako, bolj slabo. 1x sva seksala, na začetku, pa sem imela pol rjav izcedek. potem je G rekla, da nej neki časa probam ne, pol so se pa itak slabosti začele... kasneje sva sicer probala, ampak imam občutek kot bi imela nožnico v krču... tud na pregledu pri G me velik bolj boli, ko tisto kovinsko zadevo vame stlač. tko da ne vem. verjetno je bolj psihične narave vse skupaj. se pa zato nič manj rada ne crkljam pr mojmu. morva pa zdej počasi nama postlo kupit. trenutno spiva samo na jogiju, sam dolg ne bi več šlo. buši se mi že kr pozna. čeprav zdej še ni panike vstat, pa verjetno še neki časa ne bo. vonji me tud še motijo. sm misnla, da bo v službi kriza (delam v analitskem mikrobiološkem lab.), sam ni tolk hudo. je pa res, da me kr pri miru za računalnikom pustijo, ker mam itak nujno dve analitski metodi za vpeljat. doma je pa druga zgodba. mačji wc je največja katastrofa. čeprav sm zdej odkrila učikovito dišavo za v elektriko, ki naj bi tud nevtralizirala neprijeten vonj. in deluje. pa zamenjava cel pesek po 1 tednu, sam kaj ko to že po treh dneh smrdi. mi gre pa na ob pogledu na umazano posodo, pa pomivanje mi je tudi zelo neprijetno. ajoj, ampak za Pio mi je pa ful hudo. tko da tud zanjo držim pesti, da bosta čimprej novi . Pia, drži se ups, zdej sm pa tolk napisala, da upam, da se bo sploh komu dal brat