|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
29.1.2009 16:55:38   
Anonimen
Larilu in kepica, ne me strašit, k ne bom nič več jedla user posted image  

Drugače Larilu, pa mislim da smo 3 anonimne user posted image  user posted image  user posted image  dokler bomo še lahko user posted image  No, tu gor bo verjetno šli, v živo pa ne prav dolgo user posted image

Jaz sem v 1. user posted image  nosečniške hlače začela nostiti nekje po 14. t, poznalo se mi je mislim da okoli 12 t, ampak zdaj verjetno ne bo šlo tako dolgo user posted image  Sem pa že na svoji kilaži od prvega poroda, tako da nimam ravno cunj, ki bi bile zelo ohlapne, če jih pa zdaj nabavim in začnem nosit, bo pa še prej očitno da nekaj dogaja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  No, bomo videli koliko časa bo....Do 7t imam še 10 dni fore....hm, hitro bo to user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 801
29.1.2009 17:22:34   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

user posted image sam ne vem kako naj z odpovedjo naredim to je touser posted image

boljše, da oni tebe odpustijo, kot da daš odpoved, ker če daš sama nisi opravičena do nekega dohodka na zavodu oz. csd. ne vem točno, ampak se pozanimaj. moja kolegica je imela ful pi***darije, pa ni hotla dat odpovedi ravno zaradi tega. so pa nekateri delodajalci in sodelavci pravi user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem rajši brez službe in vlečem socialno, kot pa da me en je**be v glavo, ampak moja zgodba je malo drugačna.

danes me je pa tak pikalo, kot da bi mi en iglo tiščal malo nad jajčnik.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 802
29.1.2009 17:23:35   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

A ste že povedala domačim, prijateljem? Če še niste... kdaj pa nameravate?

po nuhalniuser posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 803
29.1.2009 17:26:52   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Imam pa 1 vprašanje za vse, ki niste 1. noseče, torej barika, Bety in ostale (se opravičujem, sem še prefrišna in ne obvladam vseh situacij user posted image ): se vam je tokrat trebuh hitro poznal user posted image  Kdaj približno user posted image  Ali drži, da se v 2. ali 3. user posted image  prej pozna in je večji user posted image  Sprašujem zato, da vsaj približno lahko ve, kaj pričakovati - do kdaj bomo lahko skrivali in kdaj bom mogla garderobo zamenjati user posted image

Uživajte so user posted image  in lep pozdravček od anonimne user posted image    user posted image  user posted image  user posted image

ja, kr hitro, že dobre 3 tedne nosim user posted image  hlače. Baje da se prej pozna, ker so mišice bolj ohlapne. med Martinom in drugim user posted image  bo samo 22 mesecev razlike, tak da verjetno zadeve še niso šle nazaj (mišice mislimuser posted image user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 804
29.1.2009 17:28:40   
barika
user posted image  sem velik napisalauser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 805
29.1.2009 17:34:22   
Anonimen
user posted image

Evo spet mene malo, danes imam malo več časa. Midva bova povedala po NS, ker imam tudi potem v kratkem rd. Bodo pa verjetno vsi veseli, saj a že nekaj časa se šalila, da hočeva še enega, samo ne vem, koliko so naju kaj resno jemali.

Kar se pa napihnjenosti tiče imam pa jaz občutek, da se je malo umirila. Je pa res, da je bilo podobno tudi v 2 nosečnosti, tako da bo kr res, ker danes sem v čisto vsakdanjih kavbojkah pa me še nič ne tiščijo. Upam, oz. predvidevam, da bom do takrat ko imam namen komot skrivala, sploh ker nimam ravnomanekenske postavice in v 2 nosečnosti mi še 3 mesece pred rokom niso verjeli da sem noseča, so pač mislili, da sem se malo bolj poredila user posted image user posted image user posted image jah se smejim, sej po 3. otročku bom pa lepo shujšala na mojo idealno težo. Prisežem, ad se bom potrudila user posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 806
29.1.2009 17:47:52   
jullie
jaz sem po porodu fajn shujšala za 7 kg in sem imela še manj, kot pa pred porodom..vendar, ko sem nehala dojiti sem se v treh mesecih 8kg zredila ..tako, da sem zdaj orenk na plusu user posted image .. zdaj pa še nosečnost in sem si že morala kar prve hlače kupit, ker mi ostalo itak ni nič več prav... sestra mi je zadnjič rekla, da sem kot krof user posted image  , pa ji nisem htela povedat, da bom kmalu še večji, ker jo bo kap glede na to, da je mali šele pol leta star... samo vem, da dolgo ne bom mogla biti tiho..
..v prvi nosečnosti se je takoj izvedelo, ker sem bila dva meseca na bolniški..in so sodelavci vse naprej povedali ..in, ko se je fant odločil, da bo svojim najboljšim prijatlom povedal, se je izkazalo, da so vsi že vedeli user posted image  ..zato bi pa rada, da se zdaj ne bi vse takoj izvedelo.. pa, da v službi izvejo bolj na koncu.. samo to mi pa verjetno ne bo ratalo ..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 807
29.1.2009 17:50:45   
Anonimen
user posted image
dajte mi povedat, a je nosečnost res taka zmeda. no naj razložim. dopoldne v službi me je trebuh bolel, se napihnil da so me hlače tiščale, tečna sem bila k rit pa cela utrujena, brez energije. pridem domov tečna, moj dragi je kar tiho. no in čez pol ure, trebuh nič napihnjen, polna energije in sem celo bajto posesala, pomila po tleh, zdj psa peljem na sprehod. zdaj pa kar energija.
aja še to, a ve tudi na uro gledate ponoči, jaz ob treh skozi na uro gldam pa še moj maček ima preblisk da se bi ful crkljal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
29.1.2009 17:58:57   
Anonimen
user posted image

hehe nosečnost zmeda user posted image Jah pri meni je zadnjič šef rekel, če sem noseča ker sem v enem dnevu ful napak naredila (običajno jih ne) sem rekla, kar mojga vpraši in to je bilo ravno na dan, ko sem imela prvi pregled. Je možek rekel, če se jim je utrgal, da so vsi tist dan težil s tem.

Mene pa skoz zebe, sploh se ne segrejem. Joj joj, kaj še bo. Jaz zaenkrat ponoči še lepo spim, upam, da bom čimdlje, ker v drugi nosečnosti na koncu skor 2 meseca nisem spala in sem vsakih 15 minut poslušala na zvoniku zvonenje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 809
29.1.2009 19:15:02   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image
dajte mi povedat, a je nosečnost res taka zmeda. no naj razložim. dopoldne v službi me je trebuh bolel, se napihnil da so me hlače tiščale, tečna sem bila k rit pa cela utrujena, brez energije. pridem domov tečna, moj dragi je kar tiho. no in čez pol ure, trebuh nič napihnjen, polna energije in sem celo bajto posesala, pomila po tleh, zdj psa peljem na sprehod. zdaj pa kar energija.
aja še to, a ve tudi na uro gledate ponoči, jaz ob treh skozi na uro gldam pa še moj maček ima preblisk da se bi ful crkljal user posted image

jauser posted image user posted image
a ni super, ko greš sama sebi na živce, žez kakšno uro si zaspan ko pri norcih, potem kot cota, na koncu pa kot rožica ..ali obratnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 810
29.1.2009 19:15:46   
barika
Jaz spim kot polhuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 811
29.1.2009 19:30:52   
ANABOJAN
punce moje,
vse sem vas prebrala.... nimam energije za kej dosti napisat, jaz sem tudi končla 7t in semi zdi da se mi že pozna, sploh ker mam trebušček že tako in tako... glih zdej mi je rekla moja kolegica, da prw dolgo pa res ne bom mogla skrivat, ker bom sumljiva... to me mal žalosti, ker sem hotla mal skrit...
skratka te slabosti čez dan me ubijajo.....
pupice se čujemo držte se....
aja pregled pri g imam v ponedljek 2.2.
ana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 812
29.1.2009 20:21:05   
Casiopea
Pozdravljene septemberke. A se vam lahko pridružim? user posted image  Končno sem se preselila iz foruma zanositev. Mislim, da sem v 7 tednu, če sem prav izračunala. Pregled imam 12.2.m ko bo že konec 9t. A ni to malo prepozno? Rok naj bi bil 19.9. Bom videla, kaj o povedala G? A je bil partner z vami na orvem pregledu oz. ali bo šel z vami?

... čim manj slabosti vsem septemberkam in čim več energije ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 813
29.1.2009 20:40:49   
jpnincy
Dober dan vse nosečke! Tukaj je uradno še ena med vami. Pred 14 dnevi sem se registrirala in prebirala ta forum, ker sem že vedela, da sem noseča, nisem pa imela še pregleda. Pregled sem imela v torek, in vsa vesela in ponosna lahko povem, da se je moje detece majhno, prav lepo videlo user posted image . Imam tudi 2 slikici, videl pa se je tudi utrip srčka, na kar je bil najbolj ponosen bodoči očka. Aja, zdaj sem noseča 7 tednov in 6 dni, moje dete je veliko 9mm, jutri moram it v laboratorij dat kri in vodo, naslednji pregled pa imam že 13.2.09. Mi je g. rekla da za to, ker bo takrat dobila vse izvide in, da bova videli kakšni bodo. Sicer me je ful ful strah, da ne bi bilo kaj narobe.
PDP imam 11.9.09,  do zdaj se počutim odlično (nič slabosti in bruhanja - že trkam na les), samo mal povečana lakota in napihnjenost ter problem kaj zjutraj oblečt za v službo???!!! Po naravi sem bolj suha in mi verjamete ali ne, nobenih kavbojk ne dobim več skupaj. Pač oblečem jih, zapnem zadrgo do polovice, gumb pustim odprt, čez pa oblečem dolg pulover, da se ne vidi. Ne gre drugače.

Zdaj pa mi prosim nekaj pomagajte. Na mama.si sem prebrala, da je plod v 8 tednu velik cca. 19mm, jaz vstopam v 8 teden in moje detece je veliko le 9mm. Mislite, da je lahko kaj narobe, ali je to normalno? Kako velike otročičke pa imate ve?

Razpisala sem se oreng, ne morem si pomagat, če pa sem tako vesela in ponosna, da sem v veselem pričakovanju tako kot ve user posted image . Držite pesti, da bodo izvidi ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 814
29.1.2009 20:47:08   
jpnincy
Pozdravljena Casiopea.

Tudi jaz sem nova tu gor. Jaz sem imela v torek prvi pregled in je šel moj partner zraven. G. sem vprašala, če je lahko pri UZ partner prisoten in je rekla, da je lahko, brez problema, če le mene ne moti, ker bova delali vaginalni UZ. Itak, da me ni motilo, le zakaj bi me. No in je naredila UZ, detece se je prav fajn videlo (majhna pikica), videl pa se je tudi utrip srčka. Na to je bil moj zelo ponosen. Prav fajn se mi je zdelo, da je šel zraven. Tako, da tudi tebi priporočam, da gre tvoj zraven.

(odgovor članu jpnincy)
Neposredna povezava do sporočila: 815
29.1.2009 21:02:45   
baja*
čer čvekeuser posted image

Se v naprej opravičujem, ker vas nisem prebrala... nimam volje, sem taaak zmatrana pa še slabo mi je.

Sem pa vesela, ker sem danes imela 1. pregleduser posted image  s pikcem pokcem je vse v reduuser posted image velik je 19,6mm, srček bijeuser posted image
Me je pa G opozorila, da je precejšnja verjetnost, da bom spet prej rodilauser posted image (prvič sem v 35. tednu) na UZ je že videla neki krč, zato mi je naročila, naj že zdaj pijem Mg. Pa Omega3 za otročka.

Aja, PDP imam 10.9., tako da vila malina prosim, če popraviš na seznamu, hvala!

Zdaj grem pa direkcione na kavč pa noge v luft! Počivat, da ne bo pomoteuser posted image

Lepo se mejte!

(odgovor članu jpnincy)
Neposredna povezava do sporočila: 816
29.1.2009 21:04:14   
baja*
Pa pozdravljene vse nove nosečke!user posted image user posted image user posted image

mater, kolko nas je... jaz sploh ne folgam sledituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 817
29.1.2009 21:20:53   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Pa pozdravljene vse nove nosečke!user posted image user posted image user posted image

mater, kolko nas je... jaz sploh ne folgam sledituser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image hja, veš kaka gužva bo v porodnišnicahuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 818
30.1.2009 7:21:38   
sontschica

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image  PDP / NICK (STAR.)   (?. user posted image ,?. user posted image )   NASLEDNJI PREGLED    NS

user posted image   24.08.  Lorian (37)            (3.user posted image ,3. user posted image          27.01
user posted image   28.08.  altaja (27)             (1. user posted image , 0.user posted image )        06.03.    13.02.
user posted image   30.08.  tulpek (26)            (1.user posted image , 0.user posted image )          03.03.     12.02.
user posted image   30.08.  sarajan (?)             (1.user posted image , ?.user posted image )            ??
user posted image   01.09.  Tanchy (?)              ( 2.user posted image , 1. user posted image        ??
user posted image   01.09.  vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0 user posted image )         4.02. 
user posted image   02.09.  eva Ana (?)              ( 1.user posted image , ? user posted image )       19.02.  24.02.
user posted image    02.09.  Lenck (25)               (1.user posted image , 0.user posted image      ?.?.
user posted image   02.09.  tinec78 (30)            (1.user posted image , 0 user posted image )         22.01. 
user posted image   03.09.  TiaŽan (23)              (1.user posted image , 0 user posted image )         ?.?. 
user posted image   04.09.  ne vem (29)             (3. user posted image , 1. user posted image )      16.01.
user posted image   03.09.  barika (24)              (2. user posted image , 1. user posted image )     23.01.  23.02.
user posted image   05.09.  enaS (32)                (2. user posted image , 1.user posted image )        11.02.
user posted image   05.09.  Pia67 (41)               (2. user posted image , 1.user posted image )       19.01.
user posted image   05.09.  tajčika (31)             (3. user posted image , 1.user posted image )       19.01.
user posted image   06.09.  pingi (?)                    (2.user posted image , 1. user posted image )      04.02.    
user posted image   06.09.  teta tulpa (?)            (?.user posted image , ?. user posted image )       ?.?.    
user posted image   06.09.  koss (?)                    (?.user posted image , ?. user posted image )       04.02.    
user posted image   07.09. *TaMiKaaa* (21)     ( 1. user posted image , 0 user posted image )    24.02.     05.03.
user posted image   08.09.  veselka (27)              (1. user posted image , ?. user posted image )     02.02.
user posted image   09.09.  cukr07 (27)              (1. user posted image , 0. user posted image )    10.02.   
user posted image   09.09.  S1902 (29)               (2. user posted image , 1.user posted image )     11.02.
user posted image   09.09.  sontschica (23)         (1. user posted image , 0.user posted image )     02.03.  26.02.
user posted image   09.09.  zadovoljnalana(?)     (?. user posted image , 1.user posted image )      11.02.
user posted image    10.09.  baja* (29)                 (2. user posted image , 1. user posted image )    29.01.
user posted image   10.09.  oktavija (28)             (2. user posted image , ?. user posted image )    30.01.
user posted image   10.09.  JaLuca (32)               (3. user posted image , 2.user posted image    30.01.
user posted image    10.09.   tejabrina (?)              (?.user posted image , 2.user posted image )        ?.?.
user posted image   11.09.  Pupček (28)              (1. user posted image , ?. user posted image )    23.02.
user posted image   11.09.  jpnincy (?)              (?. user posted image , ?. user posted image )    13.02.
user posted image   12.09.  kepica (27)                (4. user posted image , 1.user posted image )     20.01.    02.03.
user posted image   12.09.  Casiopea (?)                (?. user posted image , ?.user posted image )     12.02.   
user posted image   13.09.  Anonimenuser posted image  (28) (4.user posted image , 2.user posted image )     19.01.     02.03.
user posted image   13.09.  baby blue (26)            (1. user posted image , ?. user posted image )    14.01.
user posted image   13.09.  pika_nogavicka (22)  (1. user posted image , ?. user posted image )    ?.?.
user posted image   15.09.  soncek_25 (29)          (1.user posted image , 0.user posted image )     03.02.
user posted image  
 17.09.  nussy (?)                      (?.user posted image , 2.user posted image )      03.02.
user posted image   17.09.  tinuška (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )      ?.?.
user posted image   19.09.  Nepoznana (26)           (1.user posted image , 0 user posted image )     ?.?. 
user posted image    20.09.  larilu (?)                       (3.user posted image , 1.user posted image )      13.02.
user posted image   20.09.  noa1  (33)                    (2. user posted image , 1. user posted image )    16.02.
user posted image   21.09.  laraa (24)                     (2.user posted image , 1.user posted image )     02.02.
user posted image   21.09.  yenny (34)                   (2.user posted image , ?.user posted image )      11.02.
user posted image   22.09.  ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )       02.02.
user posted image   25.09.  Anya22 (25)                (2.user posted image , ?.user posted image )      11.02.
user posted image   25.09.  cori (29)                      (3.user posted image , 2.user posted image )       12.02.
user posted image    27.09.  anonimna user posted image  (31)  (?.user posted image , ?.user posted image )        13.02.
user posted image   27.09.  Anonimna (?)               (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
user posted image   27.09.  Nataša31 (?)               (2.user posted image , 1.user posted image )       02.03.
user posted image   27.09.  Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1.user posted image )       09.02.
user posted image   30.09.  Bety11 (43)                (xx.user posted image , 3.user posted image )     11.02.
user posted image   01.10.  nincika (24)                (1.user posted image , 0.user posted image )       11.02.  
user posted image   xx.xx.  ja.lo09 (28)                 (?.user posted image , 1.user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx.  jullie (?)                       (?.user posted image , ?.user posted image )        27.01.

user posted image   xx.xx.  mojgal (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )        22.01.
user posted image   xx.xx.  poloko (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx   punčka10 (24)            (1. user posted image , 0 user posted image )     20.01.
user posted image   xx.xx.  smetanca (?)               (?.user posted image , ?.user posted image )        26.01.
user posted image   xx.xx.  tažana (?)                    (2.user posted image , 1.user posted image )       02.02.

Skupaj: 59 user posted image
Z nami so pot začeleuser posted image :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch 
user posted image   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka  

(odgovor članu barika)
  • Neposredna povezava do sporočila: 819
    30.1.2009 7:25:20   
    sontschica
    dobro jutro souser posted image .

kako smo kej danes? včeraj in predvčeraj sem bila tako vesela, da nisem imela takih slabosti. pa so se že začele spet včeraj zvečer in danes. kdaj se pa naj bi umirile te slabosti? a se lahko umirijo že v 9. tednu, ker me že mal skrbi, ker mi ni več tok slabo kot prej? sej ne da bi bila vesela teh slabostiuser posted image user posted image

jpnincy jaz sem bila na pregledu v ponedeljek, ko sem bila v 7t5d, pa je bil plodek velik 12,33 mm. sploh ne skrbi, ker itak vsak dan zraste za 2 mm, tako sem nekje prebrala.

aja pa dobrodošle nove user posted image

(odgovor članu sontschica)
    Neposredna povezava do sporočila: 820
    30.1.2009 7:29:00   
    Anonimen
    user posted image
    dobro jutro. dobrodosšle nove user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barika

jauser posted image user posted image
    a ni super, ko greš sama sebi na živce, žez kakšno uro si zaspan ko pri norcih, potem kot cota, na koncu pa kot rožica ..ali obratnouser posted image user posted image user posted image

barika jaz res ne vem kaj je tu super user posted image , ampak zjutraj se v redu počutim, popoldne tam okol 12 pa se začne.
    no včeraj sem vzečer zaspala pred TV, spim na obroke, ene tri ure pred TV, potem grem v splanico, pa ob 3 spet na uro gledam user posted image

od česa je odvisno kako hitro se ti trebušček pozna? meni govorijo da se mi bo hitro videl ker sem bol suha (163/50 kg). zaenkrat nosim še vse stare cote, razen ko mi napihne trebuh.
    še to me zanima, jaz k mam bolj manjše joške že skoz nosim podložen moderc s kostjo, a moram začet nosit brez kosti?

katera je že napisala da napihnjenost mine?

(odgovor članu barika)
      Neposredna povezava do sporočila: 821
    30.1.2009 8:27:30   
    yenny
    Danes sem po dolgem času spala in to skoraj devet ur.Luksuz!Še včeraj sem se komaj vlekla okrog in sem že razmišljala,da če bo tako,da bo treba kakšen dan dopusta vzeti.Bomo videli!Napihnjena sem pa tudi jaz.Dragi mi vsak večer maže trebuhuser posted image  in je že prejšnji teden rekel,da ni mislil,da se bo tako hitro poznalo.Pravi,da je čisto druga oblika trebuha.Res pa je,da imam že od prej preveliko zalogo trebuha,tako da se samo nalaga.user posted image Kaj naj,saj sem se pred zanositvijo nekaj trudila,da bi shujšala,pa pač ni šlo.Imejte se!

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 822
    30.1.2009 8:28:35   
    Bety11
    Dobro jutro vsem! Dobrodošle vse nove....Veeeeliko nas je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anonimna.....Glede trebuščka...hmmm...Meni je v prvi nosečnosti bilo pomembno, da sem lepa nosečnica in da se mi ne pozna nosečnost dolgo časa...In tako je tudi bilo...Pri petih mesecih nosečnosti sem prepričevala druge, da sem sploh noseča. Zdaj pa me resnično rit zaboli za zunanji videz in kilograme..user posted image ..Pa vseeno nisem ne grda, ne debela, nimam prevelikega trebuščka.....Hlače pa ne zapenjam....Dam eno lastiko, ki povezuje luknjo in gumb in mi hlače drži. Čez pa itak majčka.

Druge, lepše cunjice, po svojem izboru in želji, pa kupujem čez en mesec, ko bodo ti kritični tedni mimo in bom bolj sproščena.

Mene čudi, tisti primer pri nas, ko so petnajstletnico peljali na navadni pregled in ugotovili, da bo zdaj zdaj rodila. user posted image user posted image user posted image  In to se je zgodilo pri nas. ?!?!?! Kar ne morem verjet. A take nimajo ne slabosti, ne izcedkov, ne trebuha....user posted image user posted image ......In ne prijateljev, ki bi opazili dogajanje....

Moji otroci tudi (zaenkrat) nič ne opazijo. Samo se jim čudno zdi, da nekam preveč poležavam in kvačkam....user posted image user posted image user posted image user posted image ......

Petek je in jaz upam, da naši, septembrski user posted image user posted image user posted image  pridno rastejo......

Sončen in miren dan vama želim....

lp

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 823
    30.1.2009 8:52:55   
    Anonimen
    user posted image
    zaradi trebuščka me zanima zato, ker prej ali slej moram šefu povedat. problem je pa v tem, da imam pogodbo za določen čas in se mi izteče avgusta.

kakšne so možnosti, kaj narediti v takem primeru? a ima katera izkušnje?

(odgovor članu Bety11)
      Neposredna povezava do sporočila: 824
    30.1.2009 9:06:57   
    Anonimen
    user posted image

Hm muca, če imaš pogodbo za določen čas in če ti preteče avgusta itak nimaš velik na izbiro, ali ti bodo podaljšali ali pa ne. Katerega avgusta ti pa poteče? Mogoče boš pa ze na porodniški takrat in potem te pač delodajalec zaposli spet ko ti poteče porodniška. Ker vmes si tako ali tako breme države oz. ti ministrstvo nakazuje porodniško.

Evo sem mal napisala, zdej pa letim nazaj delat, dons je vse bolj na izi, vsaj zaenkrat.

Lepo se imejte pa se oglasim še kaj kasneje 

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 825
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......