|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
30.1.2009 12:35:18   
sontschica
glede modrca, ne vem, jaz sem si mogla že v 6. tednu kupt novega in sem si ga s kostjo, ker se mi zdi, da brez kosti sploh ne stoji lepo. mislim, da je bolj pomembno, da te ne tišči pa da se počutiš udobno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 851
30.1.2009 12:41:17   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: darjau

To sem še hotla vprašat: kok se vam že pozna? Jaz sem že kar okrogla. Vse hlače me že tiščijo v pasu in težko že skrivam.
V prvi nosečnosti sem šele v 4.mesecu začela nosit nosečniške cunje. V tej jih pa že sedaj moram.

Meni se še nič ne pozna. Mogoče čist malo proti večer, ko me bolj napihne. Pa tudi hlače me še nič ne tiščijo.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu darjau)
Neposredna povezava do sporočila: 852
30.1.2009 12:46:49   
Anonimen
user posted image

meni se zdi, da se mi tudi še ne pozna, hvala bogu user posted image , pa sej sem šele 5t in 5d user posted image

Sem si pa kremo od Mustelle kupila in se super fajn maže user posted image  Tokrat bom pridna do konca
V 1. user posted image  sem imela pa od Clarinsa kremo proti strijam in je bila super, samo jaz koza sem se zadnji mesec nehala mazat, takrat se pa buši najbolj poveča in mi je koža spodaj, pod popkom popokala user posted image  Pa sej imam veliko strij iz najstniških let, samo novih pa res nočem user posted image

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 853
30.1.2009 12:58:50   
kepica
Jaz se tudi že mažem s kremo Elancyl. Mi je v pvi nosečnosti zelo pomagala, sem dobila samo eno strijo, pa še tista mi je potem z rednim mazanjem izginilauser posted image Moderček pa nosim udoben, velikuser posted image in fino podložen, s kostjo, da premore držat vso to težo. Si ne upam predstavljat, kakšna bom, ko bom dojila, ko imam že sedaj celo mlekarnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 854
30.1.2009 13:05:12   
Anonimen
user posted image
kje kupim te kreme? torej se lahko že mažem ali kako?kdaj se je treba začet?

jaz bom zdj nosila dekolte user posted image , ker zdaj sem bolj pri tamalih 75A

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
30.1.2009 13:12:16   
vila MaLiNa
tinuška user posted image user posted image user posted image user posted image . Me pa veseli, da nisi obupala, tako je treba puncauser posted image . Upam, da si ti kmalu spet prikažeta ti dve čarobni črtici. Pa malo user posted image user posted image user posted image za vzpodbudo.

Sem kar hudauser posted image , ko vidim, da še nismo mimo vseh splavov. Sem šla gledat še k ostali kakšni so kaj % splavov in povsod pride tam okoli 10%. Sicer mi je ginekolog rekel, da jih je kar 20%user posted image  Samo to bi bilo pa res že malo preveč...

user posted image  po moje je zdele važno samo, da imaš vredu oporo. Za kasneje, ko pa bomo imele svoje user posted image  v naročju pa priporočajo brez kosti, da lahko mleko nastaja. Sama imam tudi modrčke s kostjo, si sploh ne predstavljam kako bi bilo, če ne bi imela opore. Joške do popka najbržuser posted image user posted image

Dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 856
30.1.2009 13:17:47   
vila MaLiNa
Kepica a to se je treba že zdej začet mazat? Sej po tuširanju se namažem... vsak dan pa zaenkrat še ne. Samo mi je pa štosno...eni pravijo, da se v prvih treh mesecih še ne smemo mazati, ker naj bi vplivala na razvoj ploda, samo ne me vprašat zakajuser posted image  Pol ne "smeš" jest paštete, suhih salam, mladih sirov, celo govora o ananasu, jajčka na oko oz mehko kuhanemu... ja kaj pa potem lahko sploh ješuser posted image  Sej se probam neobremenjevati, ampak včasih pač dobiš veliko "dobronamernih" nasvetovuser posted image .

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 857
30.1.2009 13:21:00   
sontschica
vila MaLiNa, kam si pa šla gledat, kolk % je splavov? mene je tut mal strah, sam pozitvno tuhtam. pa si rečem sej sem še mlada in v tej starosti naj ne bi blo tok rizično. čeprov izjeme se vedno najdejo. pozitvno je treba bit naravnan pa bo...glih včeraj sem brala pri Pušenjaku, da do 50% splavov pride do vgnezditve, od tam naprej pa le 5%. 

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 858
30.1.2009 13:24:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Kepica a to se je treba že zdej začet mazat? Sej po tuširanju se namažem... vsak dan pa zaenkrat še ne. Samo mi je pa štosno...eni pravijo, da se v prvih treh mesecih še ne smemo mazati, ker naj bi vplivala na razvoj ploda, samo ne me vprašat zakajuser posted image  Pol ne "smeš" jest paštete, suhih salam, mladih sirov, celo govora o ananasu, jajčka na oko oz mehko kuhanemu... ja kaj pa potem lahko sploh ješuser posted image  Sej se probam neobremenjevati, ampak včasih pač dobiš veliko "dobronamernih" nasvetovuser posted image .

user posted image

Odvisno s katero kremo se mažeš, ta od Mustele je prav za user posted image  user posted image  Pa še marsikatera druga, da ne bom katera mislila da prav to potenciram user posted image  Lahko se mažeš, sigurno!
Paštete, salame, mladi siri so odsvetovani zaradi bakterij, pa surovo meso, če poreklo in "vzdrževanje" poznaš, pa lahko. Jaz sem paštete v 1. nosečnosti jedla user posted image  Ananas pa je bolj kot ne odsvetovan, ker baje lahko povzroči splav. Tako so to meni tudi domačini v Indoneziji razložili user posted image  Jajce je pač lahko leglo salmonele, pa majoneza...treba je vedeti kje kaj jesti.... poleti ravno ne bom jedla majoneze, razen iz kozarca, ki je bil hermetično zaprt, pa kakih jajc na narezlik na piknikih in pogostitvah, ko ne veš kako je bilo s hlajenjem in pripravo.... Pač po pameti, pa ne preveč komplicirat, ker boste lačne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 859
30.1.2009 13:25:25   
Anonimen
user posted image
vedela sem da je kost pri modercu pomembna sam ne kdaj, hvala.

glede hrane pa jaz vse jem, pač kar mi paše. je pa res da ne jem zajtrka, ga nikol nisem user posted image

trudim se jest vsaj en topel obrok na dan med tednom, čez vikend itak jem normalno.

Neposredna povezava do sporočila: 860
30.1.2009 13:45:18   
vila MaLiNa
Sontchnica po seznamčkih sem šla gledat - piše koliko je nosečk in koliko se je od njih poslovilo in to pride ponavadi ravno okoli 10%. Tudi sama imam zadnje čase črne misliuser posted image user posted image . Sploh, ko sem imeli tisti rjavi izcedek... no potem sem pa vsa srečna, ko mi spet slabo ratauser posted image user posted image . Zgleda, da ima vsak ginekolog svojo statistikouser posted image .

user posted image  a potem priporočaš Mustelo? Veš saj sama nisem komplikator, ampak dve mladi mamici okoli mene sta, vse naučeno iz knjig, potem pa svoje nauke okol delitauser posted image . Bom zanalašč rekla, da sem biftek jedla (čeprav ga ne maram), bo spet ogenj v strehiuser posted image  Samo ananas mi je pa zadnjič tako zapasal... sej po moje to samo kakšne velike količine na to vplivajo.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 861
30.1.2009 13:54:54   
eva Ana
ojla,
hrana jaz jem vse kar mi zapaše, trenutno sta moja aduta čokolešnik in pomaranče user posted image , le tatarcu sem se odpovedala

strije, jaz po posvetu na okrog uporabljam mandljevo olje Bebival, ki se kasneje tud za user posted image  uporablja, brez vonja, hitro se vpije, ..... jaz se v 10t mažem 2x na dan

Neposredna povezava do sporočila: 862
30.1.2009 13:56:22   
eva Ana
obleka, samo ene hlače še lahko zapnem, vse ostalo me tišči user posted image , sem nosila prej vedno hlače z nizkim pasom, zdaj pa.....trenerke user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 863
30.1.2009 13:57:59   
sontschica
vila MaLiNa, torej če je tako gledano, je pri nas septembrkah tudi že 10% od 60 se jih je poslovilo 6. to je to. več pa že ne sme bit, zato punce držte se. user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tut vem, da ne bi smela jest paštetem, pa jo vseen 2-3x na teden, ker zjutraj za zajtrk mi paše samo pašteta ali pa margarinca in med - sej vem, meda tut ne priporočajo. sam jaz osebno mislim, da če je v normalnih količinah, ni nič narobe.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 864
30.1.2009 13:58:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Sploh, ko sem imeli tisti rjavi izcedek... no potem sem pa vsa srečna, ko mi spet slabo ratauser posted image user posted image . Zgleda, da ima vsak ginekolog svojo statistikouser posted image .

a slabost je povezana s tem, da veš da je vse v redu user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 865
30.1.2009 14:00:14   
teta tulpa
teta tulpa spet z vamiuser posted image

Sem brala seznam in moram še napisat , da je to moja tretja nosečnost, z že dvem zdravima in razigrivima otročkoma. Tretji Čudežek za enkrat ni bil načrtovan, vendar ga bomo sedaj, ko je že na poti pričakali z user posted image user posted image .

Stara pa sem 29 let.

Za njuhalno še ne vem ali bi šla, vendar sem 90%, da bi lahko vsaj pri zadnjem šla malo pogledat, kaj tam delajo. Pri prvih dveh namreč nisem bila.

Neposredna povezava do sporočila: 866
30.1.2009 14:09:14   
vila MaLiNa
user posted image  s tem se tolažim, ker je nivo hormonov še zmeraj tako visoko, da mi je slabo (ponavadi, če gre za odmrtje, ti tudi vrednost hormonv pade). Če se pa motim... me pa ni treba popravljatiuser posted image , saj nekaj pa lahko imam za tolažbo a ne?user posted image

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 867
30.1.2009 14:13:55   
Anonimen
user posted image
saj imaš prav, neki mora bit.
jaz čakam petek 13-ga in 14 uro. mislim da pač od mene ni nič odvisno, kako se je vgnezdilo.
sem pozitivna. se pa sigurno nekaj dogaja,ker sem napihnjena.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 868
30.1.2009 14:27:31   
vila MaLiNa
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image  PDP / NICK (STAR.)   (?. user posted image ,?. user posted image )   NASLEDNJI PREGLED    NS

user posted image   24.08.  Lorian (37)            (3.user posted image ,3. user posted image          27.01
user posted image   28.08.  altaja (27)             (1. user posted image , 0.user posted image )        06.03.    13.02.
user posted image   30.08.  tulpek (26)            (1.user posted image , 0.user posted image )          03.03.     12.02.
user posted image   30.08.  sarajan (?)             (1.user posted image , ?.user posted image )            ??
user posted image   01.09.  Tanchy (?)              ( 2.user posted image , 1. user posted image        ??
user posted image   01.09.  vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0 user posted image )         4.02. 
user posted image   02.09.  eva Ana (27)              ( 1.user posted image , ? user posted image )       19.02.  24.02.
user posted image    02.09.  Lenck (25)               (1.user posted image , 0.user posted image      ?.?.
user posted image   02.09.  tinec78 (30)            (1.user posted image , 0 user posted image )         22.01. 
user posted image   03.09.  TiaŽan (23)              (1.user posted image , 0 user posted image )         ?.?. 
user posted image   04.09.  ne vem (29)             (3. user posted image , 1. user posted image )      16.01.
user posted image   03.09.  barika (24)              (2. user posted image , 1. user posted image )     23.01.  23.02.
user posted image   05.09.  enaS (32)                (2. user posted image , 1.user posted image )        11.02.
user posted image   05.09.  Pia67 (41)               (2. user posted image , 1.user posted image )       19.01.
user posted image   05.09.  tajčika (31)             (3. user posted image , 1.user posted image )       19.01.
user posted image   06.09.  pingi (?)                    (2.user posted image , 1. user posted image )      04.02.    
user posted image   06.09.  teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2. user posted image )       ?.?.    
user posted image   06.09.  koss (?)                    (?.user posted image , ?. user posted image )       04.02.    
user posted image   07.09. *TaMiKaaa* (21)     ( 1. user posted image , 0 user posted image )    24.02.     05.03.
user posted image   08.09.  veselka (27)              (1. user posted image , ?. user posted image )     02.02.
user posted image   09.09.  cukr07 (27)              (1. user posted image , 0. user posted image )    10.02.   
user posted image   09.09.  S1902 (29)               (2. user posted image , 1.user posted image )     11.02.
user posted image   09.09.  sontschica (23)         (1. user posted image , 0.user posted image )     02.03.  26.02.
user posted image   09.09.  zadovoljnalana(?)     (?. user posted image , 1.user posted image )      11.02.
user posted image    10.09.  baja* (29)                 (2. user posted image , 1. user posted image )    29.01.
user posted image   10.09.  oktavija (28)             (2. user posted image , ?. user posted image )    30.01.
user posted image   10.09.  JaLuca (32)               (3. user posted image , 2.user posted image    30.01.
user posted image    10.09.   tejabrina (?)              (?.user posted image , 2.user posted image )        ?.?.
user posted image   11.09.  Pupček (28)              (1. user posted image , ?. user posted image )    23.02.
user posted image   11.09.  jpnincy (?)              (?. user posted image , ?. user posted image )    13.02.
user posted image   12.09.  kepica (27)                (4. user posted image , 1.user posted image )     20.01.    02.03.
user posted image   12.09.  Casiopea (?)                (?. user posted image , ?.user posted image )     12.02.   
user posted image   13.09.  Anonimenuser posted image  (28) (4.user posted image , 2.user posted image )     19.01.     02.03.
user posted image   13.09.  baby blue (26)            (1. user posted image , ?. user posted image )    14.01.
user posted image   13.09.  pika_nogavicka (22)  (1. user posted image , ?. user posted image )    ?.?.
user posted image   13.09.  darjau (28)            (3. user posted image , 2. user posted image )    11.02.
user posted image   15.09.  soncek_25 (29)          (1.user posted image , 0.user posted image )     03.02.
user posted image  
 17.09.  nussy (?)                      (?.user posted image , 2.user posted image )      03.02.
user posted image   19.09.  Nepoznana (26)           (1.user posted image , 0 user posted image )     ?.?. 
user posted image    19.09.  zorion  (?)              (2.user posted image , 1.user posted image )     25.02.     19.03.
user posted image    20.09.  larilu (?)                       (3.user posted image , 1.user posted image )      13.02.
user posted image   20.09.  noa1  (33)                    (2. user posted image , 1. user posted image )    16.02.
user posted image   21.09.  laraa (24)                     (2.user posted image , 1.user posted image )     02.02.
user posted image   21.09.  yenny (34)                   (2.user posted image , ?.user posted image )      11.02.
user posted image   22.09.  ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )       02.02.
user posted image   25.09.  Anya22 (25)                (2.user posted image , ?.user posted image )      11.02.
user posted image   25.09.  cori (29)                      (3.user posted image , 2.user posted image )       12.02.
user posted image    27.09.  anonimna user posted image  (31)  (?.user posted image , ?.user posted image )        13.02.
user posted image   27.09.  Anonimna user posted image  (?)       (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
user posted image   27.09.  Nataša31 (?)               (2.user posted image , 1.user posted image )       02.03.
user posted image   27.09.  Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1.user posted image )       09.02.
user posted image   30.09.  Bety11 (43)                (xx.user posted image , 3.user posted image )     11.02.
user posted image   01.10.  nincika (24)                (1.user posted image , 0.user posted image )       11.02.  
user posted image   xx.xx.  ja.lo09 (28)                 (?.user posted image , 1.user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx.  jullie (?)                       (?.user posted image , ?.user posted image )        27.01.
user posted image   xx.xx.  mojgal (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )        22.01.
user posted image   xx.xx.  poloko (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx   punčka10 (24)            (1. user posted image , 0 user posted image )     20.01.
user posted image   xx.xx.  smetanca (?)               (?.user posted image , ?.user posted image )        26.01.
user posted image   xx.xx.  tažana (?)                    (2.user posted image , 1.user posted image )       02.02.

Skupaj: 13901391 user posted image
Z nami so pot začeleuser posted image :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška 
user posted image   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

• Neposredna povezava do sporočila: 869
    30.1.2009 15:13:04   
    kepica
    Uh, punce, ste se pa razpisale, med tem, ko sem kuhalauser posted image

Kar se tiče mazanja...se pač začneš mazat, ko se sam odločiš, ne ko ti drugi rečejo oz. kakor piše v revijah. Jaz sem se v prvi nosečnosti začela mazat okoli 12. tedna in ne zato, ker je tako pisalo v revijah, ampak zato, ker me je začel trebuh srbet, kar pomeni, da se je začela koža raztezat. Tokrat se mi pač trebušček že sedaj širi in sem se začela mazat prej, ker me je že vse srbelo. Se pa mažem zvečer po tuširanju. V prvi nosečnosti sem se proti koncu mazala dvakrat na dan, ker sem imela kožo zelo suho in me je vse srbelo.

Za kremo Elancyl sem se odločila sama, po preizkušanju raznih krem in mi je ta pač najbolj odgovarjala. Namenjena je pa prav nosečnicam.

Kar se pa tiče hrane pa sploh ne kompliciram. Jem vse po vrsti, kar se mi pač zlušta, sej v pametnih količinah in če je sveže, nobena stvar ne more škodit. Pravkar sem delala čufte in sem morala poskusit, če je dovolj začinjeno, pa sem pač surovo poskusila. Kaj čem. Sem prepričana, da je sveže. Tudi tatarca sem jedla za novo leto. Sicer še nisem vedela, da sem noseča, pa sem še vedno živauser posted image Majonezo obožujem, paštete tudi, pa pršut. V zadnjem tednu sem pojedla neomejene količine mortadele. Pojma nimam, zakaj. Odkar sem noseča, mi čudno okus seka. user posted image Ampak, če se mi zalušta, si privoščim.

Sem že enkrat napisala eno staro vražo... Če se ti nekaj zalušta, si privšči, ker če si ne, se otroku za vsako odrečeno stvar, naredi pika na telesuuser posted image Moj prvi nagajivček je skoraj brez pikuser posted image Hm..le česa ni nisem privoščilauser posted image Se ne spomnimuser posted image Ampak, vem, da sem jedla vse po vrstiuser posted image

hehe..malo hecauser posted image

< Sporočilo je popravil kepica -- 30.1.2009 15:18:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 870
    30.1.2009 15:46:00   
    Anonimen
    dan!
    evo mene od dohtarc ja in je ugotovila da nimam več viroze in je šlo nekak naprej na pljuča tko da kolikor sm jo jaz razumela imam neki vnetje na pljučihuser posted image zaenkrat še brez antibiotikov da ne bi kej poškodoval detetu potem bomo pa vidl če bo šlo na slabi in ne bo izbire bom dobila antibiotike ampak mislim da bo vse ok.
    a kr tri ste anonimne??ok zdej se pa zmente ktera bo anonimna a, b, in cuser posted image user posted image al pa vsaj neki dejte da bomo vedle ktera je kej napisalauser posted image
    služba uff,dans sm mogla bolniško nest šefice in itak sm ji dala pa lepo vprašala če je še kaj kar moram vedeti pa mi reče,ja kva bi pa ti še rada?!?pa to s takim tonom da so vsi slišal,no in sodelavci me niti pogledal niso kaj šele pozdravil tko da tolk o spoštovanju drug drugegauser posted image
    zdej sm na bolniški pa bomo vidl kolk cajta bom lahkuser posted image
    tiniška(upam da sm si prov zapomnila) zate pa veli toplih objemčkov in čimprejšnjiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 871
    30.1.2009 15:54:23   
    Lenck
    user posted image joj, ste čvekaste, sploh niti ne bi mogla vsega prebrati, če bi lahko user posted image

ne vem, zakaj se mi včasih zdi, da je precej user posted image zelo negativnih, prestrašenih, ne vem, kako bi napisala... en strah, da ne bo vse ok... saj nekaj nas je vse strah, ampak vasih se mi zdi, da pa kar preveč tega berem... zakaj toliko strahu, negativnih pričakovanj in podobnega?
    hm... dajmo se mal potrudit, da bomo bolj pozitivno naravnane, kaj pravite? meni je bilo tudi zelo težko, že prej, smo mislili, da sploh ne bo možno imeti bebe, pa sem zanosila. in potem sem še krvavela, dva tedna po ovulaciji in še potem tri tedne... pa kljub temu ne mislim na splav vsak dan. v bistvu skoraj ne pomislim na to. ker verjamem, da bo vse ok. hočem tako verjeti.

no, danes priznam, da sem skoraj doživela infarkt, ker so me urgentno klicali v zdravstveni dom zaradi izvidov krvi. saj potem sem se pomirila - sem pač Rh negativna in sem morala že kar takoj dobiti inekcijo, zaradi še dodatnega rizika. (jao bože, kaj je meni še tega treba?) ampak bo vse ok. rit me pa boli, ja user posted image

in, kar se tiče term in plavanja, par strani nazaj smo se pogovarjala: meni je moja ginekologinja potrdila, da če se ok počutim, je v redu. v savno tako ne bi lazila, in če bi se kaj slabše počutila, bi takoj šla, ampak razvajanje v topli vodi je dovoljeno user posted image samo vodoodporen tampon je treba uporabit, za preventivo pred vnetji user posted image uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 872
    30.1.2009 16:43:39   
    tulpek
    Js še vedno nosim običajne hlače. Danes sem noseča 9t5d, malo se mi pozna, zjutraj ni več tako ravno, kot je bilo, ampak na hlačah me pa ne ovira. Čez dan pa ni trebuh čisto nič večji kot prej, ker me že od nekdaj popoldne vedno napihne. Ugotovil tudi še nihče ni. Bodo mogli počakati do NS.

Tole sem napisala k avgustovkam, pa bom kar sem kopirala...
    Meni ni nič kaj boljše. Utrujena sem še vedno zelo, slabosti so manjše, ampak zato bolj bruhajoče. Zadnje dni vsak večer bruham, na to se želodec pripravlja že nekaj ur prej (se mi dviguje in komaj zadržim bruhanje) in imam počasi dosti tega. Jest mi pa ne paše čisto nič. Sem na -3 kg. A ve katera, kaj vzpodbuja apetit?

(odgovor članu Lenck)
    Neposredna povezava do sporočila: 873
    30.1.2009 19:27:51   
    Anonimen
    anonimna 25 user posted image .

Kljub temu da sem rekla da me do ponedeljka ne bo, se malo javim. Kaj vse ste napisale tut približno ne sledim. user posted image

meni je bilo zares slabo samo v sredo popoldan sedaj pa tako- tako. balkan piškote imam vedno sabo, ko malo začutim da mi tišči v želodcu, hitro pojem piškotek ali dva potem je pa bolje. edino sedaj je predraga hči ugotovila, da imam piškote v torbici, sedaj mi jih pa veselo malica  user posted image .

Sem pa danes bila prisiljena povedat šefici. me je hotela dat v kuhinjo pa sem rekla da ne grem. kaj sem hotela, morala sem ji povedat, da ne mislim prekladat tistih težkih loncev pa še smrdi mi vse po vrsti user posted image . Zdej pa že skrajni čas da povem še doma... Komaj čakam tale ponedeljek. user posted image
    Imam plan, kar mali nagajivki povedat pa naj ona pove da bo dobila bratca ali sestrico.

Ali ima katera izbrano že ime? Medva sva že nekaj časa čisto odločena. Upam, da naju ne mine.

Uživajte...
    Samo pogledam, če sem res anonimna... očitno sem user posted image

(odgovor članu tulpek)
      Neposredna povezava do sporočila: 874
    30.1.2009 19:45:54   
    jpnincy
    Ojla punce! Najprej nekaj o pogodbi o zaposlitvi: tudi jaz sem zaposlena za določen čas, poteče mi konec februarja. Do zdaj nisem vedela ali naj povem ali ne. Pol sm se odločila, da bom povedala po 1. pregledu. In res, v torek sem imela pregled, v sredo pa sem šla k šefici in ji rekla, da bi jo nekaj vprašala, pa je rekla, kar povej kaj te zanima. Pa sem ji rekla, da mi kmalu poteče pogodba in da me zanima, če je možno še kakšno podaljšanje in je rekla, da verjetno bodo podaljšali. Pol sm pa kar povedala, da me zanima za to, ker sem noseča user posted image . Najprej me je začudeno pogledala, pol se nasmejala, mi čestitala user posted image  in rekla, da zelo ceni to, da sem prej povedala (lahko bi čakala do podpisa in ji pol povedala), da sem iskrena in da mi bodo zdaj zagotovo podaljšali. No polepšala mi je dan, ampak kljub temu jaz pravim, da ne verjamem dokler ne vidim (sem že parkrat šla na led). Videlo pa se je, da je zadovoljna, da sem ji pravi čas povedala. Tako, da punce... mogoče iskrenosti in poštenost včasih le ni tako napačna, če katera želi, naj se posluži moje taktike in držim vsem pesti, da vam podaljšajo, da ne boste že zdaj brezposelne (saj veste - vsak € nam bo letos prav prišel).

Drugače pa tudi jaz jem vse po vrsti, kar mi paše (v omejenih količinah). Je pa hecno, da se mi tu in tam zlušta takšnih stvari, ki jih prej nisem najbolj marala. Me pa še nekaj zanima. Meni do zdaj še ni bilo slabo. Mislim, če sem lačna, imam takoj občutek slabosti in hitro neki pojem (dovolj mi je že jogurt ali jabolko). Bruhala pa še sploh nisem (že trkam na les). Punce, ali mislite, da bom ena izmed redkih srečnic brez bruhanja med user posted image , ali to še pride (sem konec 7t) ???

(odgovor članu tulpek)
    Neposredna povezava do sporočila: 875
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......