|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
29.1.2009 14:18:45   
vila MaLiNa
Seveda je lažje, če seznamček sproti delamo, zato sem prav vesela, da si se ga lotilauser posted image . Sej lahko še kdajuser posted image .

Itak, da komaj čakam pregled (še moj dragi si bo dopust vzel in šel z mano)user posted image , da vidim, če je vse vredu. Na prvem pregledu sem bila noseča komaj dobrih 6 tednov, čeprav je od zadnje menstruacije minilo takrat že več kot 7. Upam samo, da te izcedki, ki jih imamo nič ne pomenijo.

Joj zdele sem pa zmazala King quattro  - joj kok veliko čokoladeuser posted image  Po moje bo naslednji moj nosečniški simptom  mozolji user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 776
29.1.2009 14:21:10   
sontschica
pregledi v tem tednu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Četrtek 29.1.2009
  baja*

Petek 30.1.2009
  oktavija
  JaLuca

pregledi v naslednjem tednu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponedeljek 02.02.2009
veselka
laraa
tažana

torek 03.02.2009
soncek_25
nussy

sreda 04.02.2009
vila MaLiNa
pingi
koss

četrtek 05.02.2009

petek 06.02.2009 

baja* danes poročaj, kako je šlo na prvem UZju

Neposredna povezava do sporočila: 777
29.1.2009 14:21:55   
Anonimen
user posted image
Jah sej tile "krvavi" izcedki se mi pojavijo samo ko grem na wc, na hlačkah sem imela samo 1x mal flekca, pa še to vidim običajno samo ko se obrišem.

Sej kepica sem tud jaz imela ss, zato tud jaz kar malo cvikam, sam problem je ker ni krvi vsak dan, ampak samo sem pa tja kdaj, pa enkrat je 1x ni in je rekla, da je to zaradi vnetja. Jest itak verjamem, da je s pikico vse ok.

Drugač se mi pa možek že prav smili, ker nič ne user posted image . Sej ko jaz pocajtam to moje vnetje bo tud to spet prišlo na vrsto.

Neposredna povezava do sporočila: 778
29.1.2009 14:22:37   
sontschica
MaLiNa a pol si zdej v 9 al si že v 10 tednu?

Neposredna povezava do sporočila: 779
29.1.2009 14:23:14   
Anonimen
punce a se šteje nosečnost od prvega dne zadnje M.

jaz sem imela zadnjo 22.12.. no naj vam povem, da sem bila presenečena ko sem zagledala plus, ker nisem pričakovala, namreč sem se nov. 08 sprijaznila da bom šla po poti neplodnih, ker nisem imela kao ovulacije in mož slab spermiogram. zato ostajam še anonimna, ker še kar ne morem dojet.

user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 780
29.1.2009 14:27:08   
Anonimen
user posted image

Evo anonimna user posted image  potem si v bistvu noseča toliko kot jaz, samo moja pikica je manjša za 2 t in sem po UZ noseča danes 7t in 4 dni, ti pa boš videla prištej še 2 tedna pa boš imela koliko si noseča. Je pa res, da imam jaz bolj dolge cikle in da sem tudi prva dva čmrlja rodila v cca. istem času kot mi kaze zdaj po UZ.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 781
29.1.2009 14:27:24   
vila MaLiNa
user posted image  Misli pozitivnouser posted image  Boš videla, da bo vse vredu.

Hja... tudi meni se moj dragi smili, ker nič ne user posted image , ampak, ko slabosti minejo, se bo pa spet cela Slovenija treslauser posted image user posted image . Hja... prijatelji, ki imajo že otroke pravijo, da so bile njihove drage najbolj za proti koncu nosečnosti, ko pa oni sploh niso več pomislili na touser posted image

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 782
29.1.2009 14:29:28   
Anonimen
user posted image

haha vila malina itak, da mislim pozitivno. Sej sem poitiven človek.

Jaz pa proti koncu nisem imela ne vem kakšne volje za user posted image  ampak po porodu, joj komaj sem čakala, da se je čišča končala, je moj reku joj jaz še ne bi pa je kar mogu user posted image  Takrat, sem pa bila nenasitna in je moj možek prav fino prišel na svoj račun user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 783
29.1.2009 14:30:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image

Evo anonimna user posted image  potem si v bistvu noseča toliko kot jaz, samo moja pikica je manjša za 2 t in sem po UZ noseča danes 7t in 4 dni, ti pa boš videla prištej še 2 tedna pa boš imela koliko si noseča. Je pa res, da imam jaz bolj dolge cikle in da sem tudi prva dva čmrlja rodila v cca. istem času kot mi kaze zdaj po UZ.

jaz sem imela  M cikel na 27 dni. a potem se bo že kaj vidlo, ko imam pregled (13.2.)?
kako pa izgleda prvi pregled?

jaz ne vem čisto nič, ne kdaj se moram naročiti na NS. sem čisto nepripravljena, ker tega nisem pričakovala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 784
29.1.2009 14:36:48   
Anonimen
vila malina jah dve muhi na en mah,s službo je sam še slabi in sm trenutno na bolniški ena viroza se me je lotila,sm pa v dilemi kaj naj s službo naredim k enostavno me tm nočejo sprejet in sam čakajo da mi lahk kakšno ****rijo nardijo da bom jaz kriva in v takem kolektivu mi ni za delat k je preveč škoda mojih živčkovuser posted image sam ne vem kako naj z odpovedjo naredim to je touser posted image
drgač pa za seznamček da ti dam mal podatkov sm 3 user posted image in to bo 2 user posted image k sm mela 1ss,aja pa po izračunih naj bi imela pa PDP 20.9.2009,pregled mam pa šele 13.2 sam mislim da bom mogla it prej k me spodi boli pa da se mi ne bi spet kake ciste pojavileuser posted image
za user posted image mi sploh ni k je velik možnosti da ga pobruhamuser posted image tko da raj ne tvegava pa tud kej ekstra želje nimam

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
29.1.2009 14:38:48   
vila MaLiNa
Zdele sem dobro začela 10 teden. Tako vsaj piše na RR, pa tudi na tistem okroglem koledarju, ko nastaviš datum zadnje menstruacije. Koliko sem pa v resnici... pa po oglasihuser posted image  Joj preveč čokolade danes zameuser posted image . No koliko sem pa v resnici bom pa zvedela na pregledu. V katerem tednu si pa ti?

A ste že povedala domačim, prijateljem? Če še niste... kdaj pa nameravate? Midva nisva še povedala prijateljem, pa se mi tudi ne dauser posted image , naj sami opazijo :). Familiji pa sva že in so bili vsi navdušeni, ženski del je itak od sreče strope razbijal, moj dedi ko na obisk pridem skos sprašuje, če se vredu počutim, če bi kaj jedela, če me zebe...Tale moj dedi user posted image user posted image  Tast pa zdej skos moj avto v garažo zapelje, da mi bo toplo, da se ne bom prehladilauser posted image  Čeprav mi je vrooooče. Samo je pa vseeno lepa gesta a ne? Upam, da imate ve tudi pozitivne izkušnje.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 786
29.1.2009 14:39:42   
Anonimen
anonimna prvi pregled ni nič kaj takega,tm pač poveš o bolezni če jih imate kej v družini (rak,...) potem se usedeš na mizo noge narazen in potem ti gre notr z uz-jem da vidi kje je user posted image ,če je vse vredu,srček bije,potem po koncu te pa naroči čez 4 tedne in pred tistim pregledom morš dat vodo pa kri.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 787
29.1.2009 14:42:42   
sontschica
najprej greš h G, ki ti naredi vaginalni UZ, potem se mal pogovoriš z njo. men je dala moja G tudi prospekte od dr. Strahove iz Domžal in mi priporočila, da naj se po pregledu kar naročim za NS. ta prvo je ginekološki pregled, ker ti ona določi bolj točen datuma poroda, šele nato se naročiš za NS.

larilu se mi kar smiliš. sam ne obupat, bodi trdna in ne se jim pustit, sej veš kakšni so ljudje, sploh ženske.

a drugače se vam že kaj pozna trebušček? men se že vztrajno veča, ampak mam take majčke oblečene, da se še ne opazi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 788
29.1.2009 14:42:54   
Anonimen
user posted image

midva sva povedala staršem, brat, sestra isti dan k sta dva testerja pokazala plus. prav zaradi tega, ker so vsi vedeli, da me čaka pregled, kaj naprej naeridt ker leto pa pol ni bilo nosečnosti. še dva tedna nazaj nama je G razlagal, kako slab spermiogram ima, pa o umetni oploditvi,.. sem mela kar solzne oči.

Neposredna povezava do sporočila: 789
29.1.2009 14:44:50   
ja.lo09
Sedaj sta dve Anonimni, ampak ne snam še uporabljat drugih znakov. Sicer pa imam z obema nekaj skupnega.
Naj povem, da sem tudi jaz napihnjena kot balon in tudi sama se sprašujem, če je to normalno, ampak nekje sem prebrala, da po nekaj začetnih tednih to mine. Bomo videle, sedaj pa si pomagam s odprtim gumbom na hlačah, še posebaj ko sedim.
Kar se tiče izcedkov, ta je pri meni skozi prisoten, včasih beli, včasih prozoren, pa tudi rumen.
Da se nebi pogovarjale o tem kaj se reče nervoza, po moji slabi iskušnji sem sama kar naprej na wc in preverjam barvo izcedka.
Imam štiri letno punčko, ki je lani že čakala bratca ali sestro, zato ji sedaj nameravam povedat po NS, upam seveda da bo vse ok.
Pa še datumsko smo skupaj, zadnja user posted image  je bila 19.12. Držimo pesti da bomo vse prijadrale do konca in septembra ponosno vozile svojeuser posted image  na sprehod.

Tako obdelala sem vse teme, sedaj pa grem počasi domov, dost mam službe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 790
29.1.2009 14:45:47   
Anonimen
zakaj so me pa potem kasneje prestavili. namreč jaz sem bila naročena 2.2. za druge stvari (izvid spermiograma, ...) potem sem pa klicala da zdj sem pa kar noseča in me je prenaročila sestra na 13.2. in je rekla, da je to tudi malo prehitro.

kaj to pomeni, da se ne bo na UZ še nič videlo?

joj, koliko vprašanj imam, se mi kar vlečejo dnevi.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 791
29.1.2009 14:45:50   
vila MaLiNa

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image  PDP / NICK (STAR.)   (?. user posted image ,?. user posted image )   NASLEDNJI PREGLED    NS

user posted image   24.08.  Lorian (37)            (3.user posted image ,3. user posted image          27.01
user posted image   28.08.  altaja (27)             (1. user posted image , 0.user posted image )        06.03.    13.02.
user posted image   30.08.  tulpek (26)            (1.user posted image , 0.user posted image )          03.03.     12.02.
user posted image   30.08.  sarajan (?)             (1.user posted image , ?.user posted image )            ??
user posted image   01.09.  Tanchy (?)              ( 2.user posted image , 1. user posted image        ??
user posted image   01.09.  vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0 user posted image )         4.02. 
user posted image   02.09.  eva Ana (?)              ( 1.user posted image , ? user posted image )       19.02.  24.02.
user posted image    02.09.  Lenck (25)               (1.user posted image , 0.user posted image      ?.?.
user posted image   02.09.  tinec78 (30)            (1.user posted image , 0 user posted image )         22.01. 
user posted image   03.09.  TiaŽan (23)              (1.user posted image , 0 user posted image )         ?.?. 
user posted image   04.09.  ne vem (29)             (3. user posted image , 1. user posted image )      16.01.
user posted image   03.09.  barika (24)              (2. user posted image , 1. user posted image )     23.01.  23.02.
user posted image   05.09.  enaS (32)                (2. user posted image , 1.user posted image )        11.02.
user posted image   05.09.  Pia67 (41)               (2. user posted image , 1.user posted image )       19.01.
user posted image   05.09.  tajčika (31)             (3. user posted image , 1.user posted image )       19.01.
user posted image   06.09.  pingi (?)                    (2.user posted image , 1. user posted image )      04.02.    
user posted image   06.09.  teta tulpa (?)            (?.user posted image , ?. user posted image )       ?.?.    
user posted image   06.09.  koss (?)                    (?.user posted image , ?. user posted image )       04.02.    
user posted image   07.09. *TaMiKaaa* (21)     ( 1. user posted image , 0 user posted image )    24.02.     05.03.
user posted image   08.09.  veselka (27)              (1. user posted image , ?. user posted image )     02.02.
user posted image   09.09.  baja* (29)                 (2. user posted image , 1. user posted image )    29.01.
user posted image   09.09.  cukr07 (27)              (1. user posted image , 0. user posted image )    10.02.   
user posted image   09.09.  S1902 (29)               (2. user posted image , 1.user posted image )     11.02.
user posted image   09.09.  sontschica (23)         (1. user posted image , 0.user posted image )     02.03.  26.02.
user posted image   09.09.  zadovoljnalana(?)     (?. user posted image , 1.user posted image )      11.02.
user posted image   10.09.  oktavija (28)             (2. user posted image , ?. user posted image )    30.01.
user posted image   10.09.  JaLuca (32)               (3. user posted image , 2.user posted image    30.01.
user posted image    10.09.   tejabrina (?)              (?.user posted image , 2.user posted image )        ?.?.
user posted image   11.09.  Pupček (28)              (1. user posted image , ?. user posted image )    23.02.
user posted image   12.09.  kepica (27) 
               (4. user posted image , 1.user posted image )     20.01.    02.03.
user posted image   13.09.  Anonimenuser posted image  (28) (4.user posted image , 2.user posted image )     19.01.     02.03.
user posted image   13.09.  baby blue (26)            (1. user posted image , ?. user posted image )    14.01.
user posted image   13.09.  pika_nogavicka (22)  (1. user posted image , ?. user posted image )    ?.?.
user posted image   15.09.  soncek_25 (29)          (1.user posted image , 0.user posted image )     03.02.
user posted image  
 17.09.  nussy (?)                      (?.user posted image , 2.user posted image )      03.02.
user posted image   17.09.  tinuška (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )      ?.?.
user posted image   19.09.  Nepoznana (26)           (1.user posted image , 0 user posted image )     ?.?. 
user posted image    20.09.  larilu (?)                       (3.user posted image , 1.user posted image )      13.02.
user posted image   20.09.  noa1  (33)                    (2. user posted image , 1. user posted image )    16.02.
user posted image   21.09.  laraa (24)                     (2.user posted image , 1.user posted image )     02.02.
user posted image   21.09.  yenny (34)                   (2.user posted image , ?.user posted image )      11.02.
user posted image   22.09.  ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )       ?.?.
user posted image   25.09.  Anya22 (25)                (2.user posted image , ?.user posted image )      11.02.
user posted image   25.09.  cori (29)                      (3.user posted image , 2.user posted image )       12.02.
user posted image    27.09.  anonimna user posted image  (31)  (?.user posted image , ?.user posted image )        13.02.
user posted image   27.09.  Anonimna (?)               (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
user posted image   27.09.  Nataša31 (?)               (2.user posted image , 1.user posted image )       02.03.
user posted image   27.09.  Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1.user posted image )       09.02.
user posted image   30.09.  Bety11 (43)                (xx.user posted image , 3.user posted image )     11.02.
user posted image   01.10.  nincika (24)                (1.user posted image , 0.user posted image )       11.02.  
user posted image   xx.xx.  ja.lo09 (28)                 (?.user posted image , 1.user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx.  jullie (?)                       (?.user posted image , ?.user posted image )        27.01.

user posted image   xx.xx.  mojgal (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )        22.01.
user posted image   xx.xx.  poloko (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx   punčka10 (24)            (1. user posted image , 0 user posted image )     20.01.
user posted image   xx.xx.  smetanca (?)               (?.user posted image , ?.user posted image )        26.01.
user posted image   xx.xx.  tažana (?)                    (2.user posted image , 1.user posted image )       02.02.

Skupaj: 57 user posted image
Z nami so pot začeleuser posted image :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch 
user posted image   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka  

Larilu potem pa še dobro, da si na bolniški. Novi kolektiv je pa tak do tebe zato, ker si jim konkurenca. Upam, da se ti bo vse dobro izšlouser posted image  Pazi nase!

• Neposredna povezava do sporočila: 792
    29.1.2009 14:46:41   
    sontschica
    ja jaz sem pa dobro začela 9 teden (8 teden, 1dan). čeprav mi na ultrazvoku piše, da naj bi mela PDP 11.09. mi je G rekla, da bo uraden PDP 9.9., očitno se ji je zdel plod že dost velik, al kaj?

tudi jaz imam pozitvne izkušnje s tem, da smo oznanili, da bomo septembra pestvali. očitu so se kar očke zasolzile, ker sem njegova mala punčka. pa tut prijatelji so bili veseli za naju.

zdej pa samoupam, da se bo user posted image  lepo odvijala brez komplikacij in da bo plodek lepo rasel.

Neposredna povezava do sporočila: 793
    29.1.2009 14:51:51   
    vila MaLiNa
    Ja.Lo klikneš tam, kjer piše veš smeškov

user posted image  Ja najbrž se ti je zaradi tega prestavil termin. Sama sem bila kar prekmalu naročena in se ni tako dobro videlo, samo da sem noseča, da je nosečnost v maternici in, da bomo imeli v septembru eno malo zgagouser posted image  Zdej, ko gledam slikce UZ od punc, ki so imele kasneje preglede, sem jim kar malo fovžuser posted image  - se vse lepo vidi, pa še slikico imajo.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 794
    29.1.2009 14:54:04   
    sontschica
    jaz sem dobila slikco, pa se tut ne vidi še zelo dobro. sam potem ko sem si jo 100x pogledala, sem ugotovil enih par stvari, za katere moj dragi še vseeno pravi da so samo v moji glavi in da je samo ena packa

Neposredna povezava do sporočila: 795
    29.1.2009 14:54:19   
    Anonimen
    vila malina ma sm se trudila da bi me vsaj zjutri pozdravil k pridejo v službo ampak nič kot da neobstajam,šefica je pa tud čist mimo tko da do 13 bom probala bit na bolniški pol bom pa direktorico poklicala pa vidla kaj bo ona rekla k takrat na razgovoru je bila ona ful prijazna tko da bom vidlauser posted image
    aja pa pozabila sm starost napisat v nedeljo bom 23user posted image
    anonimnauser posted image mogoče te je dala zato da bo lahko videla srček k to se vid tm v 6 tednu,mene je 13 naročila šele zato k ma vse polno in me ne more dat prej pa čeprav bi me mogla dt k sm mela prvo nosečnost rizičnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 796
    29.1.2009 15:04:37   
    Anonimen
    No, da se malo pofočkam user posted image

Jaz sem tista anonimna, ki ima 27. rok pa ne vem kako naj se označujem user posted image  user posted image  Mogoče z  user posted image  ker vsaj do konca febraurja nimam namena povedat user posted image  user posted image  Takrat enkrat bom imela namreč 1. pregled in bova povedala doma, moja hčerkica je pa itak še premajhna da bi res razumela in sva ji zato že povedala, pa govoriti tudi še ne zna, tako da ni bojazni, da komu pove user posted image

Imam pa 1 vprašanje za vse, ki niste 1. noseče, torej barika, Bety in ostale (se opravičujem, sem še prefrišna in ne obvladam vseh situacij user posted image ): se vam je tokrat trebuh hitro poznal user posted image  Kdaj približno user posted image  Ali drži, da se v 2. ali 3. user posted image  prej pozna in je večji user posted image  Sprašujem zato, da vsaj približno lahko ve, kaj pričakovati - do kdaj bomo lahko skrivali in kdaj bom mogla garderobo zamenjati user posted image

Uživajte so user posted image  in lep pozdravček od anonimne user posted image    user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 797
    29.1.2009 15:09:37   
    Anonimen
    a se ne označujeta vidve anonimni ena z mačkomuser posted image druga pa z metuljemuser posted image k zdele sm pa čistuser posted image
    drgač pa na frišn anonimna user posted image user posted image user posted image men se zdej buši že kr pozna sm pa 7 tednu papar dni in se mi kr pozna tko da bom mela še večji trebuh kot v prvi pa že takrat je bil ogromenuser posted image razen če nimam 2 notr kar bom zvedla pa 13.user posted image
    midva sva povedala itak sinčku prvo pa čeprav ne zna govorit,pol pa moji mamic pa njegovima in to je to,ostali bodo pa zvedl k bodo zvedluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 798
    29.1.2009 15:14:58   
    kepica
    Meni se prva nosečnost dolgo ni poznala. Pri 17 tednih sem si kupila prve nosečniške hlače. Sedaj pa ne vem, kaj bom v ponedeljek oblekla, ko bom šla po 14 dneh spet v službouser posted image Pri meni je velika razlika, je pa res, da mi je od prvega poroda ostalo malo špehca in je že zaradi tega razlikauser posted image Pa tudi odvisno je, kaj pojem. Trenutno je velikost trebuščka kar precej odvisna od hrane. Zjutraj, ko vstanem, je bolj majhen, a vseeno opazen, ko se pa najem, pa zgledam 5 mesecev nosečauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 799
    29.1.2009 15:21:27   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Meni se prva nosečnost dolgo ni poznala. Pri 17 tednih sem si kupila prve nosečniške hlače. Sedaj pa ne vem, kaj bom v ponedeljek oblekla, ko bom šla po 14 dneh spet v službouser posted image Pri meni je velika razlika, je pa res, da mi je od prvega poroda ostalo malo špehca in je že zaradi tega razlikauser posted image Pa tudi odvisno je, kaj pojem. Trenutno je velikost trebuščka kar precej odvisna od hrane. Zjutraj, ko vstanem, je bolj majhen, a vseeno opazen, ko se pa najem, pa zgledam 5 mesecev nosečauser posted image

poznam touser posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
      Neposredna povezava do sporočila: 800
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
    Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
    7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......