veselka -> RE: Septembrke 2009 (3.5.2009 10:55:31)
|
jutro, pa je nedelja [sm=smiley13.gif] in počitnice proti koncu [sm=smiley19.gif]. sm imela danes zjutraj že malo psihične krize pred službo. ko bi me vsaj junija tolk v križu zvilo, da bi šla na lahko bolniško. dons pečem za moj RD za v službo. bom nardila mešano pecivo iz listnatega testa in pa baklavo. pred mano je tudi kar pester teden... jutri tasta peljemo nazaj v bolnišnico, potem letim k mami psa peljat, po možnosti grem zgodaj popoldne še pojno, ker ima kolonoskopijo... v torek zjutraj peljem dragega v bolnišnico (Šempeter pri NG) na operacijo prsta, tam potem ostane še 1 dan, ga grem potem iskat ... in ob vsem še hodim v službo v Ljubljano. no, očitno me tole vse skupaj privaja na novo obdobje v življenju. samo upam, da mi po končani porodniški ne bo treba več v službo v Ljubljano. moj dragi ima namreč takšno službo, da veliko potuje. Julija ga ne bo skor 2 tedna, oktobra in novembra pa skupaj 1 mesec. hvala bogu za internet in skype, da bo vsaj prek kompa videl svojga [sm=duda.gif]. zimska košara: midva sva jo vzela kar v kompletu z vozičkom. angel care, elektronska varuška: niti ne vem, kakšna je razlika. nam je pa patronažna na šoli za starše rekla, da je ni potrebno imet, v kolikor ni resnega razloga za to. tko da... zaenkrat ne bomo kupovali. zdej pa grem naprej moje nosečniške hlače šivat, da bodo danes končane, pa oblekico moram tudi še zaključit, samo ne vem, če mi vse uspe v 1 dnevu. potem pa peka v novi pečici [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|