škorpijončica -> RE: Septembrke 2009 (2.5.2009 13:17:11)
|
Živjo so[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]! Po dolgem času spet jst pišem. Ful sem zaposlena z izpiti, seminarskimi,... ta vikend sem sama doma..dragi je šel s prijatli plezat,.. sem se ga zjutraj tok držala in se ga v solzah oklepala, da mi je mogu kar zbežat, da je sploh lohk šel.. midva sva tako navezana en na druzga, da imam abstinenčno krizo k kakšn džanki. Brce male so ful močne, včeraj se je tok obračala in se odrivala, da mi je blo kar mal neprijetno. Brce pa čuti tud dragi ker se mi cel trebuh zatrese. Alma84, ko sem brala tvoj post mi je kar odleglo, da se je še komu to zgodilo. Jaz sem bla tud v 20. tednu, ko me je kar naenkrat enako kot tebe začelo tam spodaj bolet tud ko sem hodila. Ampak na srečo je to trajal sam en večer tko da se potem nisem nič obremenjevala več s tem in kar malo pozabila, do zdaj. Daj, prosim, če boš ginekologa vprašala za kaj se gre, napiši kaj ti je povedal, ker me prav zanima kaj bi to lahko bilo. Punce kok pa kaj stane ta angelcare oz. el. varuška? Midva se bova verjetno tud za kaj takega odločila. Glede vozička pa meni ni treba skrbet, ker mi ga je mami kupila, zraven pa še stajico in kengurujčka. Vse kar vem je, da je znamke pekperego, to je pa tud vse- da ne bi prinašalo nesreče, ne smem videt teh stvari dokler ne bom rodila. Se še kaj slišmo, držte pesti za moj izpit v pon. pop. pa fajn se imejte
|
|
|
|