SONČEK LARA -> RE: Septembrke 2009 (30.4.2009 12:49:51)
|
Altaja najbrž si me razumela da sem potem naknadno kupila še marelo - voziček. Ne, mislila sme tricikl, otroško kolo, ki ga porivaš in kasneje je prvo kolo, ki ga ima otrok. Tudi jaz sem hotla to marelco, je bla lani poleti velik modni hit pri nas v našem kraju, in sem valda težila, jaz bi ga tud mela...ma brez veze res pa je spet tam 100€, pa tam 100€, čez 4 mesce mi pa v garaži visi in čakam da bom imela kao za drugega otroka, preden je drugi otrok je tam cca 2 leti in se spet želje obrnejo, tko kot sedaj bi imela tistega babybooma. Sem pa svoj prvi voziček posodila bratu in mi je mal težko rečt vrni mi ga ga prodajam, ali pa ga lahko on kupi. Malo podlo. tko da bom počakala do poletja, da bo nečak star pol leta, da ga bodo dali v svojo marelo in prodam, no ja če ga prodam, kupim novega...imam pa točno takega [image]http://img.bolha.com/images/image/21126/21883/_49d35848d4191.jpg[/image] pa saj je kul, sam kr neki mi dogaja v glavi. Glede brcik pa tudi pri meni je tko, da sedaj v drugo čutim manj otročka, zakaj ne vem, pa ne bi rekla da ga nosim uzadi, ker mam trebuh kot v sedmem mesecu. Tko da...najbrž imam v glavi oz. v spominu tiste zadnje, močne brcike od Lare, še vse to nas čaka, ene ne čutijo brcik tja do 22 tedna. aja bo katera kupila angelcare? No sedaj pa res grem, grem danes ob 14h domov, dost imam za ta teden Čao
|
|
|
|