|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009
24.4.2009 16:29:04   
Lubenička
hvala user posted image  no...sam da nisem edina, takih misli. user posted image

mene pa zanima kako se prilepi sličica k imenu...tako kot imate večina. prikazano je ime in sličica...in pol besedilo...

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
24.4.2009 16:31:37   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

hvala user posted image  no...sam da nisem edina, takih misli. user posted image

mene pa zanima kako se prilepi sličica k imenu...tako kot imate večina. prikazano je ime in sličica...in pol besedilo...

to si greš pa pod profile naredit, tam imaš eno opcijo, da ti naloži avatar  - sam moraš najprej najti eno sličico, ki je ravno prav velika in potem ti jo naloži. veliko srečeuser posted image user posted image

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
24.4.2009 16:34:59   
altaja
Jst sem si ravnokar novo naštimala.... user posted image

Pejt na moja ringaraja, moj profil, avatar in si naložiš slikco. Sam pazi da bo dost "mejhna". Aja, pa buši je ful lep!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 4628
24.4.2009 17:33:12   
Lubenička
hvala. user posted image  se bom drugič ubadala s tem user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
24.4.2009 19:59:33   
Nepoznana
Evo končno spet meneuser posted image .

Tako pridne ste pri pisanju, da sama ne uspem nič napisat, ker moram itak vse prebrat, pol pa ne morem več pri miru sedet in pisanje preložim na drugič.

Torej, včeraj sem imela pregled. Sicer bi ga morala imet naslednji teden, vendar zdravnice ne bo in so mi prestavili na nekaj dni prej.

Sem v 19 tednu in moje ljubo dete je za 2 tedna manjše, torej nekje za 17 tednov. Mislite, da me mora skrbet? G. pravi, da ni panike. Drugače pa je z bejbijem vse v redu, srček smo poslušale, posteljica se je dvignila...

Ker je otroček še premajhen ni delala morfologije - jo bo naslednjič, torej šele čez en mesec. Aja, spola pa (spet) nismo videli. Je rekla, da nič ne vidi. Baje se v takih primerih velikokrat izkaže, da je punčka, ampak da ne more nič rečt, da zgolj ugiba. Hja, torej smo še vedno na 50:50 user posted image . V bistvu mi je popolnoma vseeno.

Za seznamček, bi prosila, če mi popravite podatke: naslednji pregled in hkrati morgologijo imam 28.5., zredila sem se pa za slabe tri kile.

Sicer pa še nisem nič nakupovala za bejbija - včeraj sem bila trdno odločena, da bom kupila ene žabice ali kakšno drugo malenkost, pa v trgovinah, kjer sem bila, niso imeli nič v nevtralnih barvah user posted image . Imam pa že previjalno podlogo (ono z visokimi robovi - za male otročke) in pa stolček za hranjenje - oboje dobila od prijateljic, ki niso imele več prostora in so komaj čakale, da se zadev znebijo. Imam pa namen nekje konec junija opravljat nakupe, ko (upam), bom še lahko letala po trgovinah, hkrati pa ne bo čisto prezgodaj. Pa še junija enkrat nam pridejo menjat okna in ne bi rada imela vsega naloženga (stanovanje v bloku ima pač svoje prostorske pomanjkljivosti). Aja, pa zložljivo posteljico sem zadnjič kupila v Sparu, ko je bila ravno akcija - sem prijetno presenečena kako trdna pride takšna zadevščina. Sem pričakovala bolj razmajano in nestabilno.

Najbolj me matrajo vozički - oko se mi je ustavilo na baby boom vozičku, ki je hkrati tudi poceni. Imela bi namreč takšnega, ki vključuje vse - košaro, lupinico in športni del. Samo upam lahko, da bo tudi dokaj kvaliteten, ker celega premoženja pač ne nameravam, niti nimam, dajati samo za voziček. Posteljico in jogi bom verjetno kupila kar pri recinkotu, previjalne pa ne bom imela, bom podlogo kar na pralni stroj namestila - čez zimo bom lažje ogrevala kopalnico (ponoči se kr shladi), pa še vodo imam blizu.

Uf, mislim, da bo kr dost nakladanja zaenkrat. Se bom potrudila večkrat oglasit....Uživajte!user posted image

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
24.4.2009 21:25:24   
veselka
čer,

se po dolgem času oglašam... je bil zlo naporen teden... služba kot vedno. tastu se je stanje na hitro poslabšalo, ima hudega raka user posted image in zato zelo malo možnosti, da dočaka vnučka. bomo pa upali do konca.

kupli smo voziček, postlca je naročena, ker jih je že kr neki časa nazaj zmanjkalo, pa so bile v sredo zopet na voljo, sveže iz proizvodnje, delamo plane, kaj kupit in kam postavit. zdej sva celo prišla do tega, da od csd vzameva denar in ne paketa.

smo pa imeli danes ponovno UZ, smo našli še ledvičke user posted image , rokice in hrbtenička so se tudi lepo videle in pa po vsej verjetnosti bomo imeli punčko user posted image

za na seznam torej: user posted image , pa naslednji pregled 25.5.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
24.4.2009 21:52:29   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Pa še celih 30 min sem bila na orbitreku user posted image

A si upaš bit na orbitreku.... Jaz si od začetka nosečnosti nise upala gor, čeprav me full mika in ga zelo pogrešam... misliš da nebi škodilo bebici....???

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
24.4.2009 22:57:14   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Pa še celih 30 min sem bila na orbitreku user posted image

A si upaš bit na orbitreku.... Jaz si od začetka nosečnosti nise upala gor, čeprav me full mika in ga zelo pogrešam... misliš da nebi škodilo bebici....???

Zmerna uporaba ne, pa še padit nimaš kam.

Jaz sem bila pa danes 2x v mestu (Oktavija, od tukaj ko je MOS, pa do pošte, pa še malo okol) in imam fuul zatečene noge, trebuh mi je ful otrdeval,tak da sem hodla kot raca user posted image
joj, vsak dan si rečem, da morem ful bolj počivat, pa mi hoja tak paše, da ni za povedat.
predlani junija sem v nosečnosti (rodila novembra) hodila po Rogliuser posted image , pa na okoliške hribe, zdej bo pa zgleda da treba bolj počivat.

Joj, Veselka, ne vem kaj naj rečem, ni lepo brati takih novic, ampak če se mu res iztekajo zadnje ure user posted image , naj vsaj na vnukijo počaka.user posted image

moj dedi je bil tudi fuul bogi, ko se je M. rodil, bil v bolnici, v umetno komi, že čist aut, potem se je pa nekok spravil k sebi in je zdej (skoraj čist ok) ima raka na črevesju. in ni lepšega videt, kot to, kok se igra s pravnukom, pa kok ga je vesel (no v bistvu en drugega).

nič, grem si glavo zrihtat pa spat, jutri me čaka dolga potuser posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
25.4.2009 8:19:43   
pikica36
jutro punce- nisem septemberka ampak vseeno - mogoče katera ve kako je z Bety11- že par dni je nisem zasledilauser posted image  upam da je vse vredu z njo

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
25.4.2009 8:24:46   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Grem zelo počasi, pulz maksimalno do 130 in nizke obremenitve. Še zašvicam se ne, če ni pretoplo. Sem pa navajena od prej precej večjih pulzov in minut tudi od teka in kolesarjenja. Na začetku tudi sama nisem upala gor, ker me je vse bolelo, zdaj sem pa že boljše in mi kar paše.
Škodi lahko, če pretiravaš s pulzom, ker potem posteljica (ali plod) ne dobi dovolj krvi, če ga pa samo malo povečaš, je pa vredu.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
25.4.2009 9:49:38   
veselka
jutro souser posted image

kako ste kej? jaz sem danes polna energije... hehe, ko mi pa ni treba do 4.5. v službo user posted image . pa že kr brskam mal po netu za mojo user posted image in bomo kupli tele čeveljce http://www.teva.com/ProductDetails.aspx?g=k&categoryID=144&productID=6262&model=Logan, desert green, samo še ugotovit je treba a se dobijo pri nas v tej barvi, drugače pa iz tujine.

dons bom tudi malo šivala, ker mi je počasi že vse nekam ozko, pa bi si kako oblekico nardila. tud krilo bi imela. zadnjič sem v la vie vidla ful lepo krilo, sam stane 40 eur, pa se mi je zdelo predrago. bom pa sama zgruntala, kako krilo narest. pa še kake hlače 3/4 si bom nardila.... juhu

sonček je danes fuuuuuul fin in se bo treba tudi it mal vn pomartinčkat user posted image

bušije mate pa lepe. moj zdej bolj počasi raste. mam pa kr probleme s pitjem in hrano, ker enostavno ni prostora in tudi če malo pojem, potem kar nekaj ur ne morem nič drugega pojest, če hočem še kej pit umes. skos imam občutek da bom počla, hrana mi pa leži v želodcu nenormalno dolgo in se večkrat tut zlo slabo počutim, ker mi gredo plini na vse strani in se potem še dodatno napihujem, kar mi povzroča kar neprijetne bolečine po trebušni votlini. da ne omenim še potem ko me lulat prime, hodim itak na pol ure, ko imam res potem vsega polno v trebuhu. dihanje tut ni več to, kar je bilo, problem je predvsem pri zehanju user posted image . ampak ok, to je pač del vsega lepga, kar me čaka čez 4 mesece.

< Sporočilo je popravil veselka -- 25.4.2009 9:55:11 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
25.4.2009 11:34:46   
mancag
Veselka: Jaz sem vsaki dan boljše počutim.user posted image  Včeraj sem se stehtala (in sem videla kako so mi kile šle preveč gor 7.kil).user posted image user posted image user posted image . Ponoči še kar hodim na vodo je pa že kar bolje.

Pred dvema dnevoma sem si nekaj nabavila za oblečt. V H&M sem si kupila kapri hlače za (26.E) ful so ok, spod. perilo in dve majčki.
Zdaj grem še malo brskati po internetu ( vozičke, posteljice,.....)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
25.4.2009 14:30:53   
Anonimen
dan
mancag sej sem se jaz tud za tok zredila tko da imam vsaj družbo zdej aneuser posted image
pikica nič ne vem kaj je z Betty sm pa tud jaz zasledila da je že par dni nič goruser posted image

(odgovor članu mancag)
  Neposredna povezava do sporočila: 4638
25.4.2009 14:31:04   
veselka
mancag, glede kg se pa nič ne sekiraj. nekatere smo pač bolj nagnjene k nabiranju materiala, tudi če ne jemo dosti. jaz sem do 21. t dobila že 8 kg, pa mi G ni nič rekla. redim se pa samo v trebuh in joške user posted image , tako da, bo že uredu tole user posted image

moj dragi je ponoči sanjal našo user posted image , da se je rodila z zobki (no, name pol že ne bi bla , ker jih do 1 leta starosti sploh še nisem imela user posted image ) in pa da se ji je ful mudilo ven, tko da je prišla pred rokom

aja, pa ko mi je G na morfologiji pokazala nogice, se mi je zdelo, da so tega user posted image same noge in stopala. res smo sami velikonožci (jaz 39/40, moja sestra 41/42, moj dragi 47/48, babice čez 40) in dolgonožci v družini po obeh straneh, pa še babici sta obe dokaj veliki (moja mama 174, od mojga pa okrog 180, moj ima 191 cm) sam dediji so bolj nizke rasti in majhnih stopal user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 25.4.2009 14:40:05 >

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
25.4.2009 17:13:53   
barika
Veselka, te TEVICE imajo v tomas sportu in na www.superge.si.

jaz tudi pogrešam Bety.user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
25.4.2009 17:34:54   
veselka
barika vem, sam nimajo prave barve. vsaj na spletu ne. moja sestra je rekla, da je vidla tud roza, sam nočem roza.

< Sporočilo je popravil veselka -- 25.4.2009 17:36:22 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
25.4.2009 17:56:21   
barika
sontschica  imaš ZS

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
26.4.2009 8:53:28   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: barika

sontschica  imaš ZS

hello, ja ga imam, ti mi kar pišiuser posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
26.4.2009 9:18:39   
sontschica
dobro jutro souser posted image

kako ste kaj danes? nekaj se pripravlja, da bo posijal sonček...upam da mu bo uspelo.

drugače je pa za mano kar neporen vikend, bila sem na dveh piknikih, ki so mi drugače v veselje, vendar v tem stanju ne morem ne dolgo sedet, ne dolgo stati, pol sem pa že čist "hin". so pa na včerajšnjem pikniku bili kar trije dojenčki, en bolj sladek od drugega, da sploh ne veš koga bi gledal. komaj že čakam ta september, da dobim tudi jaz svojga user posted image v roke.

pa komaj čakam, da grem po voziček. kupila ga bova od prijatelja in to kar kmalu, tako, da ga bom imela že maja doma. jupiuser posted image user posted image user posted image

no po večjih nakupih bova šla pa v začetku junija, sem mojmu user posted image rekla, da hočem imet julija že vse prištimano, ker se nikoli ne ve, kdaj bo user posted image na svet.

lepo se imejte, uživajte in božajte svoje rastoče bušije.

Neposredna povezava do sporočila: 4644
26.4.2009 11:54:51   
BBP
Zdravo,

kako smo? Pri nas še kar gre. 21. sem imela pregled. Mi je naredila kar zgodnjo morfologijo, ker je hotela preveriti, kaj je bilo s tistim povečanim želodčkom, ki ga je zadnjič videla. Vse štima. Dete pridno raste in miga. Naslednjič bo še enkrat malo bolj ornk pogledala, tko za vsak slučaj.

Me je pa v petek full zvilo. Bolečine v trebuhu, tako da sem počivala in je lepo minilo. Zdaj imam par dni fraj, tako da se bomo pazili.  Drugače pa mali/a vedno bolj brca. user posted image  

Včeraj sva spet šla malo za vozičke gledat. V Pikapolonici so nama rekli, da po prvomajskih dobijo novo kolekcijo Jane, za tiste, ki se odločate zanj. Pridejo nove barve, menda naj bi bile neke izboljšave na ogrodju vozička. Cena bo pa 200 evrov višja, kot je za letnik 2008. Za celoten komplet - športni del, lupinica in košara bo treba odštet nekaj več kot 900 evrov. Letnik 2008 je cena 756 evrov za komplet, je pa prodajalka rekla, da so imeli full reklamacij zaradi prvega kolesa - menda se disk in osovina rada kvarita.

Moj user posted image  je navdušen nad Quinny Freestyle 3 XL Comfort. Meni je sicer malo težak, je pa res, da se naslonjalo pri športnem delu dvigne v čisto pokončen položaj, kar pri Speedyju ne gre. Za freestyle se govori, da naj bi ga nehali delati. Mi je pa zadnjič en prodajalec v BC rekel, da bodo ta voziček prodajali pod enim drugim imenom (ne več quinny, ampak ne vem več kaj), ker naj bi Quinny šel bol v razvoj Speedyja. Zdaj pa vedi, kaj je res.

Sploh ne vem, kateri voziček bi izbrala. Rada bi čim lažjega, kar bi bil idealno za moj hrbet, ampak imajo pa vsi neke "pomanjkljivosti". Glede na to, da čakamo septemberčka/ko ne vem, ali se odločiti za trdo košaro ali ne. September je lahko topel ali pa mrzel. Kaj boste ve storile?

Drugače nimava še nič pripravljenega za našega čmrlja. Bo počasi treba pripraviti seznam in spravljati na kup.

Naslednji pregled imam 14. 5., menda bo takrat bolj ta zaresna morfologija. Zadnjič ste se pogovarjale, koliko pregledov ste imele. Jaz sem imela prvega pri 8t, drugega pri 12t, tretjega pri 16t in zdaj pri 18t. Ta zadnji je bil tako hitro, ker je na tretjem pregledu kazalo, da nekaj ni v redu z želodčkom. Na srečo je vse v redu. Imam srečo, da moja G rada preveri zadeve, tako da sem do sedaj še vsakič imela UZ. Me pa na naslednjem pregledu čaka še odvzem krvi - toksa. Nisem pa vprašala, kdaj me čaka pitje glukoze. Se že veselim. user posted image  

Upam, da se bo danes sonček še kaj pokazal. Včeraj je bil tako lep dan.

Zdaj pa kosilo, pa malo crkljanja, potem pa na praznovanje RD.

Lepo se imejte. Uživajte v nedelji, pa se beremo/pišemo kasneje.

Lp,
B.

Matija je tu.
ob rojstvu: 3580g, 54cm
1. mesec: 4310g, 55 cm
2. mesec: 5360g, 58 cm

Neposredna povezava do sporočila: 4645
26.4.2009 12:20:55   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: BBP

.

Moj user posted image  je navdušen nad Quinny Freestyle 3 XL Comfort. Meni je sicer malo težak, je pa res, da se naslonjalo pri športnem delu dvigne v čisto pokončen položaj, kar pri Speedyju ne gre. Za freestyle se govori, da naj bi ga nehali delati. Mi je pa zadnjič en prodajalec v BC rekel, da bodo ta voziček prodajali pod enim drugim imenom (ne več quinny, ampak ne vem več kaj), ker naj bi Quinny šel bol v razvoj Speedyja. Zdaj pa vedi, kaj je res.

freestyle gre čisto v ležeč položaj, tako da ne rabiš košare, pa sedež se da obračati v obe smeri.

Sončica, hvala!!!

(odgovor članu BBP)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
26.4.2009 16:51:01   
Mat3ja22
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: BBP

.

freestyle gre čisto v ležeč položaj, tako da ne rabiš košare, pa sedež se da obračati v obe smeri.

Sončica, hvala!!!

Točno tako. Zato sem se tudi jaz odločila zanj. In sem zelo zadovoljna. košare ne bom kupovala, ker imam za kasneje zimsko vrečko, ki je BTW Nicku bila letos še veno prav, nogice in rokice je imel pri letu dni še vedno notr skrite. Jaz razen teže in tega da zavzame v avtu veliko prostora, nisem ugotovila še nobene pomanjkljivosti.

08.12. 2007 sva postala ponosna starša malemu Nicku

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
26.4.2009 17:15:44   
vila MaLiNa

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (?user posted image . ,?user posted image .)   Nas. preg. Spol  Kg

28.08. 
altaja (27)             (1. user posted image , 0.user posted image )      13.05.  +5

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2.user posted image      04.05. MF    user posted image
tulpek (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )      11.05.   user posted image      +2

31.08.  
veselka (27)          (1.user posted image , 0.user posted image )      25.05. user posted image  +8
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0.user posted image )     14.5

01.09.
binči (24)                ( 4. user posted image , 3.user posted image  ?.?.
Tanchy (?)               ( 2. user posted image , 1.user posted image  ?.?.

02.09. 
koss (25)                 (1.user posted image , 0.user posted image )     24.04. MF
Lenck (25)               (1.user posted image , 0.user posted image   ?.?.
litlleMiss (18)          (1.user posted image , 0.user posted image   18.05+7
tinec78 (30)            (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0.user posted image )     04.05.MF

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     06.05. MF 
cembi (28)               (2.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
planinc1978 (30)    (2.user posted image , 1.user posted image )     04.05. MF   +6
TiaŽan (23)              (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?. 

04.09.  
Kruce Fiks (37)        (2 user posted image . , 1.user posted image )  ?.?. 31.03.(AC)
ne vem (29)             (3.user posted image , 1.user posted image )     ?.?. user posted image

05.09. 
enaS (32)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.     +7
Mihaelca (26)         (2.user posted image , 0. user posted image )     15.5

06.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0.user posted image )     07.05. (MF)
pingi (29)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     22.04. MF
teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.    

07.09.  
Erdbeere (29)          (4. user posted image , 2.user posted image )   27.05.  user posted image
oktavija (28)           (2user posted image . , 1.user posted image )    08.05. MF
škorpijončica (20)   (1 .user posted image , 0.user posted image )   ?.?.   user posted image
Tamika87 (21)        (1. user posted image , 0.user posted image )    ?.?.  

08.09. 
draja (29)               (2user posted image . , 1.user posted image )    18.5.   +3,5 

09.09. 
cukr07 (27)             (1.user posted image , 0. user posted image )    21.04. MF 
kepica (27)              (4.user posted image , 1.user posted image )     06.05. MF user posted image    +2
S1902 (29)              (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
sontschica (24)        (1.user posted image , 0.user posted image )    04.05. MF  08.05.
zadovoljnalana(?)    (?.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
JaLuca (32)             (3. , 2. )     11.5.   +5,5

10.09.  
baja* (29)               (2. user posted image , 1.user posted image   13.05. MF
kdusic (?)                 (1.user posted image , 0.user posted image    ?.?.
lubenička (20)         (1.user posted image , 0.user posted image    08.05. MF  user posted image
Pupček (28)             (1.user posted image , 0. user posted image )   08.05.
tejabrina (?)             (?.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.
vn1983(25)             (3. user posted image , 2.user posted image )   28.05.   +6

11.09.  
jpnincy (25)              (1. user posted image , 0.user posted image )   ?.?. 
mayathebee (22)      (1. user posted image , 0.user posted image )   ?.?.

12.09.  
Chebelzza (28)           (2.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.
darjau (28)                 (3.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.
jancyika (19)             (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?.

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )   07.05. MF
indy0024 (26)            (1.user posted image , 0.user posted image )    04.05.  user posted image
majra (30)                  (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.      
mojgal (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    ?.?.     
Sarchi (28)                 (1. user posted image , 0.user posted image  04.05. MF    +2
pika_nogavicka (22)  (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?.

15.09.  
Barbka26 (25)            (1. user posted image , 1. user posted image )   ?.?.     

16.09. 
majica (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )     ?.?. 

17.09.
noa1  (33)                   (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?.   
nussy (28)                   (?. user posted image , 1.user posted image )    05.05. MF

18.09.  
BBP(27)                       (1.user posted image , 0.user posted image )    14.05. MF 

19.09.  
Logi1 (29)                   (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.  
Doria (?)                      (?.user posted image , ?. user posted image )      04.05. MF  
miki_miska83 (?)        (?.user posted image , ?. user posted image )      ?.?.  
zorion  (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.   

20.09. 
Casiopea (28)              (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
laraa (24)                    (2. user posted image , 1.user posted image )    23.04. 
larilu (23)                    (3. user posted image , 1.user posted image )    12.05. MF   +7
yenny (34)                   (2. user posted image , ?.user posted image )    06.05. MF, 19.5  

21.09.
alma84 (24)               
(?. user posted image , ?. user posted image )    04.05   +5

22.09. 
ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
_melody_ (?)                (1.user posted image , 0.user posted image )    12.05. MF 
maayaa (27)                (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.

23.09. 
Mat3ja22 (24)             (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?. 

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , ?.user posted image )     ?.?. 
ja.lo09 (28)                  (3.user posted image , 1.user posted image )     04.05.   +4
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0.user posted image )      27.05. MF   +3

25.09.  
*kinnie* (29)              (3.user posted image , 2.user posted image )      24.04.
Nepoznana (26)          (1.user posted image , 0. user posted image )     28.05.  +3

26.09.  
Katka11 (33)              (2.user posted image , 1. user posted image )      14.05. MF
Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1. user posted image )      22.04.
tažana (?)                    (2. user posted image , 1.user posted image )      ?.?.
klaja (28)                     (3.user posted image , 2.user posted image )      26.05. MF
Rubin. (38)                  (4.user posted image , 1.user posted image )       04.05.

27.09. 
tanik (31)                     (1.user posted image , 0.user posted image )       ?.?.
Anonimna user posted image   (?)    (3. user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
jullie (27)                     (2.user posted image , 1.user posted image )        12.5.-MF
Nataša31 (?)                (2. user posted image , 1. user posted image )     07.05.
mancag (30)                (1. user posted image , 0. user posted image )     12.05. MF  +7

28.09.  
dolenjka (31)               (2.user posted image , 1.user posted image )       27.05. MF user posted image  +5,5
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1.user posted image )       05.05.  user posted image

29.09. 
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?.    

30.09.  
Bety11 (43)                 (?user posted image , 3.user posted image )        20.05.
nincika (24)                 (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?. 
pupik (23)                    (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?.
simonae (32)                (3.user posted image , 2.user posted image )       24.04.  user posted image   +5

Skupaj:
92

Fantki user posted image :
Punčke user posted image :
Presenečenje user posted image :

Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67, soncek_25

user posted image   user posted image   

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?
  •  
    Ko pišete za spol ali datume, prosim ODEBELITE IN POBARVAJTE, da bom lažje videlauser posted image

(odgovor članu Mat3ja22)
    Neposredna povezava do sporočila: 4648
    26.4.2009 17:36:23   
    vila MaLiNa
    OjLa čvekice,

še malo pa bo treba novo temo odpretiuser posted image

Čestitke za vse pregledeuser posted image  Naj bodo še naprej tako uspešni. Nosečke, ki ste se opogumile in pokazale svoje trebuške...bravouser posted image  Lepe ste in nobena nima pretiranega trebuha niti preveč kil. Sicer smo pa v času nosečnosti najlepše ženske na svetuuser posted image . Upam, da se počutite tako, drugače se pa le malo uredite, namažite, povabite svoje drage kam vn in uživajteuser posted image  Se boste veliko bolje počutile...

Midva pa imava doma že PP GT3:
    user posted image
    Je zelo težek, tudi zloži se ne ravno na majhno... Ampak gre povsod, sva ga že sprobala z najino nečakinjo po travnikih in klancih in je bila vsa navdušena, midva pa malo manj, ko sva bila vsa zadihanauser posted image . Voziček je zelo vodljiv, vredu vzmetenje, ročna bremza hitro prime in na makedamu je super. Drugače me je pa zelo navdušila predstavitev vozička ABC.

No kupila sva tudi to posteljico
    user posted image
    140x70, masiven les. So imeli v Rutarju (kjer drugače sploh še nisem bila notri in mi sploh ni všečuser posted image ) akcijo - nad 500eurov ti odbijejo 100eurov. No in sva izkoristila. Ampak koliko zarečenega kruha se pojeuser posted image

Drugače mi je pa zelo zanimivo tole:
    KOMPLETI, ki se lahko licitirajo na eBay-u, samo tega še nisem nikoli delala. Ampak je pa lušten sestav.

No upam, da uživate. Mi smo danes praznovali svakov RD, smo bili v gostilni Pri Mari, v Kamniku pod Krimom in sem bila prav navdušena. Super postrežba, vredu hrana, dober izbor sladic... Ufff... Tehtnica zagotovo ne bo tok vesela, kot je bil moj trebuščekuser posted image . Morm rečt, da se držim nazaj... ampak kile kar letijo... pa ne stranuser posted image  No danes me v hladilniku čaka še skutina torta za jagodami, ki sem jo delala dopoldne.user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
    Neposredna povezava do sporočila: 4649
    26.4.2009 18:29:07   
    veselka
    oj,

na seznamu se mi lahko doda 1 leto več user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
    Neposredna povezava do sporočila: 4650
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
    30 dejstev o nosečnosti
    Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Jaslice ali varuška
    пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?