|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.12.2008 14:20:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
19.12.2008 14:21:57   
Inigo
mi mamo trip trapa. original. smo ful zadovoljni. sploh mi to veliko pomeni, da ga bo mel še dooooooooolgo. ne samo 1 ali 2 leti. mal ga sicer še podložim in prav rad sedi z nami za mizo.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 19.12.2008 14:22:13 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 152
19.12.2008 14:26:10   
Inigo
še samo 6 dni do Božičaaaaaaaaaaaaaaaa!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 153
19.12.2008 14:28:24   
Inigo
a zdj sm pa sama tu... user posted image

Brin spi. danes je kr boljše volje. bla sma 2 uri zunaj. sam šla po plenice (btw nosmo milerke 4+), pol pa nazaj u center. sm šla spet brskat za torbico. matr... nikjer ne najdem ene pametne beš torbice. vse je cekrasot. jst bi pa tako malo manjšo šikano torbico. za na krst rabim. pol so pa tm otroc peli in plesali in sva se še tm ostavla in mali je bulil v njih. res... on tok uživa ko je muska naglas user posted image pol sma malo še midva poplesala in pol šla domov.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 154
19.12.2008 14:28:25   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

še samo 6 dni do Božičaaaaaaaaaaaaaaaa!!! user posted image user posted image

joj jst sploh nimam občutka da bo ze kr bozic

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 155
19.12.2008 14:31:54   
pigama
inigo kakšne barve imaš stolček? Zdaj imajo ful izbiro. Mi imamo oranžnega, WW ( umazano bela) in zdaj še roza.

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 156
19.12.2008 14:39:15   
24julij
sem jezna dej povejte mi s cim ve bodije namakate kadar so pokakani,mat.r sem jih mela u ne vem kolkih wanishih namocene zdej sem dala pa prat se wanish zraven pa so se kr flekasti grr ma s cim pa nj pol namazem

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   [Brisano sporočilo]
19.12.2008 14:39:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
   [Brisano sporočilo]
19.12.2008 14:40:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 159
19.12.2008 14:41:36   
24julij
midva z user posted image greva pa jutri v lj stolcek bozicku narocit user posted image ma pa se vedno ne vem kerga nej,meni so tud usec PP ampak mi je cena zasoljena ma use kar mi je usec je drago,sploh ne vem kam bovasla gledat...kaksni predlogi?

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 160
19.12.2008 14:43:31   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

24 julij, jaz imam iz DM en sprej denk mit, pošpricam preden dam prat in to je to. Perem pa na 40 ali 60°C. Če prvič ne gre ven, dam pa naslednjič kuhat - na 90°C.

no pol bom pa se jaz sla ta spraj iskat ker so kaksni bodiji posrackani so vratu,sej zdaj sem dala spet namocit bomo vidli

Neposredna povezava do sporočila: 161
19.12.2008 14:45:31   
Katy\o/
Ojla mamice.

Se me še spomnete? Me je naša pisateljica nahecala, da pridem spet malo počvekat.user posted image Kot sem na fejsbuku napisala, najprej ni blo časa, potem sem pa že tolk ven padla iz čvekanja, da nikakor nisem našla volje prit nazaj počvekat. No, pa mi je zdaj končno uspelo s pomočjo lunice. user posted image

Vidim, da se že vse veselite božiča. Sam res, samo še 6 dni, pa se mi ne zdi, da je že tko blizu konec leta. Še malo, pa bo treba v službo. user posted image

Lepo bodite.

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 162
19.12.2008 14:47:25   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: pigama

inigo kakšne barve imaš stolček? Zdaj imajo ful izbiro. Mi imamo oranžnega, WW ( umazano bela) in zdaj še roza.

aš stolček? Zdaj imajo ful izbiro

mi tut oranžnega! user posted image user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 163
19.12.2008 14:48:11   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

sem jezna dej povejte mi s cim ve bodije namakate kadar so pokakani,mat.r sem jih mela u ne vem kolkih wanishih namocene zdej sem dala pa prat se wanish zraven pa so se kr flekasti grr ma s cim pa nj pol namazem

jst mam tist nek Ariel professional v spreju. gre vse dol: od korenčka, kakca...

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 164
19.12.2008 14:52:17   
nanka
Dan,

vidim, da čveke še čvekajo in jih še ni nazaj. Jaz pa se počasi pripravljam na večerno žurko, ma saj ne vem ali se naj veselim ali ne.

Stolček imam kar Ikein Antilop, zaenkrat jo pa še v ležalniku hranim, ker še tako nima celega obroka. Danes sem ji dala jabolko in je jokala kot dež, nikakor ji ni bilo všeč. Jutri probam še s frutkom.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 165
19.12.2008 14:53:28   
Majuska

Samo sperem z vodo in dam prat. Uporabljam prašek Ava, pa malce Vanisha dam zraven. Ponavadi gre ven user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 166
19.12.2008 14:55:08   
24julij
nasa sluzba ima tudi danes zabavo pa mi vceraj sodelavka pise sporocilo da ce pridem da so v sluzbi sprasevali.mislim halo en dan prej,sem rekla da ne grem pa sem skoz misnla da bi sla se z mojim sva se pogovarjala,sam iz principa ne grem ker en dan prej se mi zdi da se pa ne rece,vedla sem da bo festa samo tocnega datuma nisem vedla.kaj bi pa ve naredle a bi sle ce bi vam en dan prej rekli

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 167
19.12.2008 14:56:04   
Blacky30
Katy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prišla si!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A ti veš, kolkokrat sem te jaz klicala tu gor, da pridi čvekat. Ti ti ti..... No, zdaj pa le ostani tu.

Soncica, ti se tudi zgubiš vsake tolko. Te pogrešam. Ja, sezname še pridno vodim.user posted image

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 168
19.12.2008 14:56:47   
nanka
24julij, odvisno kako se razumeš s sodelavci. Če ste super kolektiv bi jaz na tvojem mestu šla, saj si vedela da žurka enkrat bo, če se pa ne razumete, pa nebi šla.

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 169
19.12.2008 15:00:00   
Anonimen

nasa sluzba ima tudi danes zabavo pa mi vceraj sodelavka pise sporocilo da ce pridem da so v sluzbi sprasevali.mislim halo en dan prej,sem rekla da ne grem pa sem skoz misnla da bi sla se z mojim sva se pogovarjala,sam iz principa ne grem ker en dan prej se mi zdi da se pa ne rece,vedla sem da bo festa samo tocnega datuma nisem vedla.kaj bi pa ve naredle a bi sle ce bi vam en dan prej rekli

Mene so pa povabili - k mamo eno fajn bejbiko, ki to ureja. Pa bom šla, če ne zarad druzga, zato ker itak  me najbrž ne bodo nazaj vzeli, pa da vidim svoje sodelavke user posted image . Sam če bi mi pa en dan prej rekli, pa zihr ne bi šla.

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
19.12.2008 15:01:53   
netki
evo moja pikeca spita....mami je pomila posodo, si umila glavo....zdej je pa kofi pavza user posted image user posted image user posted image

ko vstaneta gremo pa božička pogledat, pa lučke po mestu.....danes k pa ni dežja se pa nismo mogli ven spravit...no bomo šli pa v temi, sej bo še večje veselje user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 171
19.12.2008 15:02:55   
netki
danes je pa polno žurk vsepovsod......kaj pa žurka za brezposelne?user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 172
19.12.2008 15:06:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: netki

danes je pa polno žurk vsepovsod......kaj pa žurka za brezposelne?user posted image

Tud to bi lahko 1x mele - jst sm itak z eno nogo že na zavodu user posted image  - sam bi morala bit najbrž bolj matinejauser posted image

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
19.12.2008 15:06:53   
Anonimen
netki pridi k meni, bova meli žurko, mojga tut cel dan ni, ker je na ŽURKI . valda user posted image

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
19.12.2008 15:07:56   
24julij
ha razumele smo se,oziroma tko,smo dost mlad kolektiv,se razumemo samo je blo pa tudi dost zahrbtnosti in obrekovanja,za hrbtom,mal sem bla razocarana ker vedno so govorle da me pridejo pogledat k sem se u P lezala pol pa kr nobena nima casa pa tudi Laro pogledat nikol ni casa skoz se ven vlecejo,ma sej razumem pac clovek nima casa silla nisem nikol nobenga da naju pride pogledat,s tem da jaz sem pa nasla cas pa z laro sla parkrat na obisk v sluzbo,punce so pa use neporocene in brez otrok,pa nimajo casa,pol mi pa vceraj napise.sej prides jutri ane? in to samo zato k sem vedno prletela ce je katera rabla al pa hotla
na zdej pa ze jamram,haha ne bom vecuser posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Številka žabic
Katka123 RR

katero številko žabic kupiti za novorojenčka?

56 (87%)

62 (13%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!