|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
19.12.2008 13:33:16   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Lidija, nimam modela, sama sem ga oblikovala.

Pigama, zajčka boste klali? Al si mislila, da je tale smajli pujsek?user posted image

Majuska, eh, saj ni tolko slik.user posted image  Mene tudi še to čaka v januarju, bo tud približno taka številka, razen, če bom bolj skromna. Netki, za kolko časa nazaj si jih dala razvijat? Če bo netki izbrala najcenejšega ponudnika, jo bo to prišlo 63€, kar ni veliko, ker ima verjetno slik za eno leto nazaj al pa še več. Mam prav, netki?

Evo, tako zatišje bi jaz zdaj rabila tu gor en teden, pa bi lahko vse stare grehe spucala in vse za nazaj prebrala.user posted image

Zajček je res krasen, Blacky user posted image

Ja tale december je čisto divji (finančno namreč), zato bova midva za sebe fotke dala kdaj drugič delat. Zdaj jih dobi le familija, pa puzzle in kak koledarček.

Puzzle so mi pa že prinesli  user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   [Brisano sporočilo]
19.12.2008 13:41:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 127
   [Brisano sporočilo]
19.12.2008 13:45:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 128
19.12.2008 13:54:09   
pigama
joj jaz trola, sem kliknala kar prvo roza stvar, ki sem jo vidla user posted image user posted image user posted image
Grem po špergle, da jutri res ne bo kake pomote!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   [Brisano sporočilo]
19.12.2008 13:54:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
19.12.2008 13:55:18   
liju
Eto, Nino je v vrtcu, položnice plačane, naklepetala sem se tudiuser posted image  in Majuski nakazala dinarčkeuser posted image .

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 131
   [Brisano sporočilo]
19.12.2008 13:55:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 132
19.12.2008 13:56:55   
pigama
Spet ga serem, sem misla špegle. Se vidi, da ne morem tri stvari hkrati delat!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 133
19.12.2008 13:58:12   
Anonimen
kako zatišje tu gor. sej zdej počasi bojo čveke uletele user posted image

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 134
   [Brisano sporočilo]
19.12.2008 13:59:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 135
19.12.2008 13:59:50   
Anonimen
bom ti mal pomagala z dialogom, samo se bo vsak trenutek pliško zbudil. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 136
19.12.2008 14:00:00   
pigama
rebeca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 137
19.12.2008 14:00:14   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Jaz pa ne znam tak citirat, da bi mela več različnih citatov na enm postu. Naj me ena poduči, ker mi bo DOSTI lažje odgovarjat. PLEASE.

Jaz naredim tako, da poklikam na "citiraj" tiste objave, ki bi jih rada citirala, tako si odpre več okenc. Če ti del teksta ne odgovarja, ga enostavno pobrišeš, potem pa želeni tekst kopiraš (Ctrl + C) in preneseš v eno samo okence (Ctrl + V), ki bo na koncu objava. Paziti moraš, kje imaš znaka ['quote] in ['/quote] - to pa lahko preveriš na predogledu.

Upam da nisem preveč zapletla ... pa da sem sploh kaj pomagala.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 138
   [Brisano sporočilo]
19.12.2008 14:02:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 139
19.12.2008 14:03:46   
Anonimen
rebeca, vse že. ene so šle danes, ene grejo jutri! 

Neposredna povezava do sporočila: 140
19.12.2008 14:03:48   
Blacky30
Dzanika, ja, meni so tudi to dogaja z Aventovo flaško. Mislim, da se to zgodi, ker prehitro zaprem in zraven zrak zajamem in rukne mleko ven. Se mi pa redko zgodi, vsaj to.user posted image

Majuska, maš še cenejše ponudnike. 0,12€/sliko ni najcenejše, imajo tudi po 0,9€.user posted image

Pigama, ti ga sekaš. Jaz pa sem mislila, vau, to pa še nisem slišala, da če zajčka koljejo, da se temu reče koline.user posted image user posted image

Rebeca, porodne zgodbe pa so res nametane po zadnjem delu user posted image  čveka in prvem delu julijskih čvek. Niso na kupu, žal.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   [Brisano sporočilo]
19.12.2008 14:05:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 142
19.12.2008 14:05:34   
Anonimen
rebeca sej ti si pa kr dojemljiva no user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 143
   [Brisano sporočilo]
19.12.2008 14:07:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 144
   [Brisano sporočilo]
19.12.2008 14:07:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 145
19.12.2008 14:12:24   
pigama
rebeca pa kakšna zamera, kaj se meniš. Tu smo da se mal pohecamo, je dan kar lepši! user posted image

Mene pa zanima ali katera uporablja trip trap stolček? Ne vem ali bi ga sestavila al ne. Se mi zdi, da je bolj primeren za kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 146
19.12.2008 14:12:47   
Anonimen
kdo jaz? to pa že ne user posted image

kaj mamo konstruktivne debate ej.

sem pa včeraj neki razmišljala, ko sem pozno bedela.. predn smo dobli lukca.. pa sem kdaj pozno ponoči gledala tv in potem je blo tko fino, ko sem vedla, da se bom zleknila v posteljo in potegnila do jutra... zdej se pa potiho splaziš v sobo, se uležeš, ne upaš premaknit, bog ne daj zakašljat, premakneš odejo, se že neki premika v tamali posteljici, pol pa ne moreš zaspat, ker itak veš, da se bo zbudil otrok v roku ene ure... čas teče, ti gledaš, bediš, mine ura in pol, ki bi jo lahko prespal.. otrok se začne premetavat po postelji, ti se pretvarjaš, da ne slišiš, ker zdej so ti pa ravn začele oči skup lezt, pa še ura je pol dve ponoči... premetavanje vedno pogostejše, neko jamranje poleg, pripraviš flaško ali podojiš.. ga daš spat, se veselo uležeš, kao sej zdej pa amm par urc... ne mine 5 minut, ko prdne in se začne jokat... greš spet k postelji, da poujčkaš, popraviš, duda, greš spat... in čez dve uri je on veselo pokonci, novemu dnevu naproti, ti pa ne veš kje se te glava drži in ga ignoriraš še dve uri. se zbudiš in ne veš, al je zdej spal, al bedel, ma ti je vseeno, glavn da ni jokal.

Neposredna povezava do sporočila: 147
19.12.2008 14:13:30   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

3jemi - dobila paket ekolife. vse diši!!!!!!!! sem ful presenečena. bom javila, kako čisti. bodiji mehki, ampak veliki. moram oprat, da vidm krčenje.

user posted image user posted image user posted image
jaz pa še ne user posted image user posted image user posted image , pa bi ga mogla dobit že v začetku tedna... ji bom pisala kako in kaj...

Neposredna povezava do sporočila: 148
19.12.2008 14:13:32   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Midve sva s cepljenja!
Blacky- 6250g, 63 cm- za seznam 5mesecev

Pečenje dobrot
Jaz bom pekla kekse na modelčke, prijatelja, ruske kapice, klobaso-albert keksi in oblati, kroglice- ne vem še ali rum, ali pa rafaelo. Kupila pa bom breskvice. Pa verjetno še orehove rogljičke-pekla.
Saher torta- jaz jo naredim enako, edino marmelado pa dam ribezovo- domačo in se mi zdi, da paše, ker je kisla, torta pa sladka.
Inigo- vidva že uvajata GH, daj mu kiwi. Naše full požene, tudi starejši dve. Daj pa zraven jabolko ali žitno kašico, da malo oblažiš okus. No, če želiš.

Naša pa tako lepo pojeuser posted image user posted image . Posluša slovenske ljudske- otroške, pa tako gruli...

bejba... daj mi prosim hitr našrajbaj recept za tole klobaso z albert keksi. plisssss! jst bom vmes dala še žele bombone, da bo zgledal ko ogledalčki! user posted image

kivi - a ni to še preagresivno? ni še mal zgodi?

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   [Brisano sporočilo]
19.12.2008 14:17:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.