Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 11:00:05
|
|
|
|
lidija***
|
Blacky- ali imaš modelček? Super zgleda.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.12.2008 11:04:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.12.2008 11:04:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 11:15:45
|
|
|
|
netki
|
mojcek.....kak ti to citiraš....sam teb tko rata
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 11:16:16
|
|
|
|
pigama
|
Dan! Z zamudo ( kot vedno) sem pricapljala za vami na VI. del! Opravila sem že vse službene obveznosti, se poslovila od sodelavcev, pokasirala božičnico in za Majo nažicala stolček. Izbrala sem roza barvo, mi je ful lep. Zdaj gremo pa naprej,... Mojcek nisem delala v Paronu ampak v Profagusu, direktor pa je isti ja. Mi smo delali stokke program. Džanika žal ti nemorem pomagati pri stolčku, zdaj ko nisem več tam. Če pa koga poznaš. ki tam dela, bi ti ga lahko ceneje zrihtal. Netki tudi moja ne sedi, glavco že nekaj pokonc dži, ampal bolj tat tak. Kaj je plazenje nima pojma, pa škrasti smo še tudi. To zadnje mi prav paše, ker jo dojim, pa nebi bla rada njena žvečilka!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 11:17:19
|
|
|
|
netki
|
dons bo pa bolj zatišje tuki.....čveke čvekajo ob kavici, jst pa ne morem kaj če bi jim naklofale ene 10 strani?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 11:18:05
|
|
|
|
pigama
|
Sasi kam hodiš v razvojno?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 11:20:06
|
|
|
|
pigama
|
netki no po dajmo naklofat enih 10 strani. Sam kdo bo po južno skuhal? Po ta presneti prah me neki zasleduje
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 11:20:08
|
|
|
|
netki
|
aja, imam za poslat 700 slik in še malo čez še dobro da imajo količinski popust, pride ful ceneje....drugač bi mogla kredit uzet
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 11:26:05
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: pigama netki no po dajmo naklofat enih 10 strani. Sam kdo bo po južno skuhal? Po ta presneti prah me neki zasleduje ah pusti to
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 11:34:25
|
|
|
|
pigama
|
Pa res, kako zatišje Boš vidla kak bodo po klofale celo noč, ko bodo tulk kafeta v riti mele .
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 11:41:43
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: pigama Pa res, kako zatišje Boš vidla kak bodo po klofale celo noč, ko bodo tulk kafeta v riti mele . jst pa z njimi....danes sem namreč sama, ker gre dragi na zaključek, ki ga imajo na firmi......joj še sreča da sta moja sončka tko pridna
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 11:49:47
|
|
|
|
pigama
|
Jaz pa ne. Morem stvari pomagat pripraviti. Jutri imamo koline. Bomo dva luštna poslali v nebesa. Zdaj me bodo pa vegetarijanke napadle. Že bežim ko !!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.12.2008 11:54:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 11:57:08
|
|
|
|
pigama
|
Moja danes sračka 200 na uro. Prej ji je oma dala hruško, jo je 3/4 zmazala. Zdaj pa že drugič do vratu nakidana. inigo Sem se kar na Brina spomnila. Kako je kaj z njim danes?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.12.2008 12:00:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.12.2008 12:01:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.12.2008 12:02:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 12:44:08
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki aja, imam za poslat 700 slik in še malo čez še dobro da imajo količinski popust, pride ful ceneje....drugač bi mogla kredit uzet Ja madonca, tolk slik???Jaz bi že bankrotirala ...
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 12:49:34
|
|
|
|
Blacky30
|
Lidija, nimam modela, sama sem ga oblikovala. Pigama, zajčka boste klali? Al si mislila, da je tale smajli pujsek? Majuska, eh, saj ni tolko slik. Mene tudi še to čaka v januarju, bo tud približno taka številka, razen, če bom bolj skromna. Netki, za kolko časa nazaj si jih dala razvijat? Če bo netki izbrala najcenejšega ponudnika, jo bo to prišlo 63€, kar ni veliko, ker ima verjetno slik za eno leto nazaj al pa še več. Mam prav, netki? Evo, tako zatišje bi jaz zdaj rabila tu gor en teden, pa bi lahko vse stare grehe spucala in vse za nazaj prebrala.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 12:53:42
|
|
|
|
24julij
|
pridne ste s pisanjem lunica sicer sem pomoje pozna ampak mi2 z laro bova tudi imeli tvojop knigico ti posljem zs zdej vam pa se posljem nasega dedka mraza pa se eno ko sva bile same doma,je bla cokolada zurka zdej pa hitro porocat kako ste se mele ljubljanske cveke seveda verjamem da fino naslednjic pa se prostor za naju z vozickom mi je tko hudo k nisva mogle it,sem ze dober teden skoz not zaprta,nama bo pocasi zacel rolat
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 12:55:10
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: netki aja, imam za poslat 700 slik in še malo čez še dobro da imajo količinski popust, pride ful ceneje....drugač bi mogla kredit uzet Ja madonca, tolk slik???Jaz bi že bankrotirala ... kje pa narocas slike ker jaz jih mam tudi malo morje za narocit
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 13:18:47
|
|
|
|
lex
|
ku ku lep dan vam želim, jaz grem božička iskat frutka bravo tvoji pipiki za sedenje se tipkamo zvečer, če se ne bom preeč utrudila
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 13:30:31
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: netki aja, imam za poslat 700 slik in še malo čez še dobro da imajo količinski popust, pride ful ceneje....drugač bi mogla kredit uzet Ja madonca, tolk slik???Jaz bi že bankrotirala ... kje pa narocas slike ker jaz jih mam tudi malo morje za narocit pri Mixiju, so eni najcenejših http://www.mixilab.tv
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.