Blacky30
|
Jutro! Jaz že pijem kavico, Tejči še spančka v veliki postelji. Ga je nekaj svirkala zjutraj, pa vriskala in ni hotla nazaj zaspat po flaški, to je bilo ob 7.30, potem pa ugotovim, da je pokakana in sva se šli previjat. Potem pa hop v veliko posteljo k mamici in sva že spali. Jaz pa sem vedno bolj prehlajena, mi sploh ni bilo več za spat it zjutraj, tak me baše in potem ne morem dihat. Pa ravno pred prazniki, upam, da ne bo kaj hujšega. Rebeca, ja, seveda, porodno zgodbo kar tukaj med julijke, smo jih vse (no, večinoma) objavile, moja je bila pa ziher najpodrobnejša in najdaljša, čisto meni podobno. Levinja, komaj čakam zs. Ko boš utegnila, seveda. Lahko tudi po srečanju. Tinky, kolk si dala za ta vlažilec? Metuljcek, ne ne, nista na isti valovni z rebeco. Ona misli kužka od tiny love, ti pa misliš pametnega kužka. Ti imaš pliškota, ki govori in poje, rebeca pa ima plastičnega kužka, ki beži po stanovanju pred otročkom, da se le ta začne prej plazit, ko pride do njega, se ga dotakne, ta spet uide. Kot pravi pes! To moram nabavit! Ker naša Tara je malo prevelika za tako igro in štorasta. Joj, babike, jaz moram začet nekaj pečt za praznike. Kaj imate najprej v planu. Mislim, da bo padla čokoladno-jogurtova potica, mnjamiiiii, pa jabolčna pita, suho pecivo, črne kremšnite, pa še celo morje drugega si moram namislit. Predloge, predloge,.....prosim.
|