|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.12.2008 9:49:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
21.12.2008 9:51:02   
papir
dzanikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .dobra siuser posted image user posted image user posted image user posted image
pri nas še smrkamo,ampak vročina pa več ni-zaenkrat.zdaj gem pa peglatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 652
21.12.2008 10:13:34   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: papir

dzanikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .dobra siuser posted image user posted image user posted image user posted image
pri nas še smrkamo,ampak vročina pa več ni-zaenkrat.zdaj gem pa peglatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj sem pa jaz ušpičila?  Verjetno si mislila lunico s tistim pecivom? Ma jaz sem mal čudno citirala tisto...

mi tudi gremo danes h babici na kosilo. user posted image

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 653
21.12.2008 10:19:22   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Jaz bom pa ju3 nekaj skutnega pekla. Je bil dragi poslovno v eni izmed mlekarn je je ful skute dobil, tako da imam že kuharice zunaj. Vam poročam o rezultatu

Potičko bom pa v sredo delala, da bo sveža za božička

Ti pošljem krasen, preprost recept?

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Neboglasnica - ja ful je dobra slika, ne samo lepi modeli, ampak tudi tehnično gledano

Saj s tehničnega vidika sem mislila. Itak pa, da so modeli lepi, saj sem jih jaz delala, no nosila...

Todi: smola pa taka, preveč denarja imaš, to je to. Ali si mislila častit? Onemu cepcu, ki te je pa okradel, se bo pa roka posušila, kaj se to pravi, krasti pred božičem in to družinici treh otrok!!!

Neposredna povezava do sporočila: 654
21.12.2008 10:24:07   
lidija***
............
jaz bi rekla, da ne. ker bo premočno mleko. že tvoje je močno, potem boš pa še novolac notr nasipala. če pravijo, da je kravje mleko premočno za otročke, ker vsebuje preveč beljakovin, kalcija in ne vem česa še, pa da lahko poškoduje ledvičke. potem tudi ta "tvoja mešanica" ne zaostaja veliko za tem...

punce so že včasih jamrale, da se njihovo mleko ne zgosti najbolje, če mu dodajo rižolino (rakega, ki se meša z mlekom, npr. od Podravke Lino). mogoče ni dovolj mastno in ne pride prav gosto...

jaz na tvojem mestu ne bi ukinjala dojenja in začela črpat. boš vidla, potem bo kar kmalu konec črpanja.... škoda....

sej mala dobro napreduje, kar je pa višek, pa pač vrže ven. druga stvar bi bila, da mala ne bi napredovala, ne bi imela polulanih plenic in lepo napete kože. na to bodi pozorna, ker to je znak dobre hidracije. ................................................................................................

SE PODPIŠEM POD TOLE! Citirat pa mi spet ne greuser posted image

Vse, ki user posted image polivajo. Ali ni mogoče razlog polivanja- zrak, ki so še v trebuščku in prijem za trebušček? Nočem biti kaj pametna, ker moja ne poliva drugače, kot pa tako.

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 655
   [Brisano sporočilo]
21.12.2008 10:33:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 656
21.12.2008 10:38:14   
lidija***
Neboglasnica- hvala za info!!

Za vse , ki user posted image  niso ok-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ja, kot pravijo starejši ljudje- samo da je zdravje!!

Neposredna povezava do sporočila: 657
   [Brisano sporočilo]
21.12.2008 10:40:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 658
21.12.2008 10:48:15   
liju
Drage moje!
Naš Žan je spal do 10.00huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Danes pa je imel maratonsko spanje. Zdaj pa grem posteljnino preoblečt, pa za likat imam celo goro.

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 659
21.12.2008 10:51:32   
rovar_ka
Jutro user posted image !

Naša noč je bila za en drekuser posted image Tia je zbolela, je cela šmrkava, ponoči sem jo mogla "reševat" ker se ji je presneta sluz zataknila, zbujala se mi je na pol ure/uro, poleg tega je Taja nekaj groznega zgleda sanjala in se je enih 5x jokala v spanju - v glavnem, al se je drla ena al pa druga, jaz pa taki glavobol, da sem misla da mi bo dekl odneslouser posted image Porihtam eno, končno zaspim in se zbudi drugauser posted image No, potem je moj vzel Tajo in sta šla spat kr v dnevno (in je tudi tam potem jokala v spanju). Krnekaaaaaaajuser posted image

No, jaz sem v glavnem super, samo da več ni glavobola, ampak pikica pa je žal zbolelauser posted image

Ajoj, Todi so pa denarnico vkradliuser posted image Boga reva, to pa ni malo denarjauser posted image Kak so lahko eni tak podliuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 660
21.12.2008 11:07:25   
Inigo
aurorra - smo že vse to jedli. ampak že dooooolgo nazaj. zdaj že kaki teden nismo nič GH. danes sm mu iz obupa dala še jabolko. atija ponavadi v pol ue spuca, babico v treh urah, mene pa sploh ne. bomo zdj vidli po kom je Brin. user posted image

prej se je spet tak drl in je zdj spet kr zaspal. upam, da ko se zbudi, da se usračka do vrha glave!

Brin pa bo od Božička dobil:
- Quinny Zapp (od atija)
- igralni center (od mami)
- božičkovo oblekco (od babi)

Ati bo dobil od Božička:
- kitaro

Mami bo dobila od Božička:
- plašček
- torbico

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 661
21.12.2008 11:07:51   
Inigo
todi - joj, me kr spreleti! jst upam, da ti vsaj dokumente vrnejo user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 662
21.12.2008 11:23:55   
TODI
No naj sedaj pojasnim zadevo. Niso okradli mene, Todi plačuje s karticami in nima nikoli več kot 100 Eurov v denarnici, pač pa mojga moža.
V decembru praznujeta RD moj mož in tašča( ona ravno danes) in ker v stanovanju nimamo toliko prostora za čelo žlahto ( samo najožjih nas je 30) sta se odločila da jih povabita ven.
Ja moj mož pa vedno plačuje z denarjem, tako da je tudi tokrat imel pri sebi denar.

Najbolj čudno pa je to, da je na stojalu z obleko poleg vseh bund in plaščev( pa je tudi ostali del moške populacije imel denarnice v žepih) ravno mojmu sunil. Pa je bilo to stojalo čist pri meni ene pol metra stran in kelnar se je skoz mim šetal.

So pa potem ugotavljali, da sta tam pri šanku bila dva tipa in pila, tako da sta po vsej verjetnosti bila ravno onadva.

To je mogel biti opazovan, ko so mu čestitali in sta točno vedela kam pogledt, druge razlage ni.

Sicer pa kar je je, če bi ju jaz videla bi ju po moje tok prebutala da bi mene odpeljali ne njiju. Mater jima cigansko...user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 663
21.12.2008 12:25:14   
metuljcek321
Morning, pupe! No, skoruser posted image

Vceraj sva z mojim praznovala 12. obletnico, zvecer je bil pa se zur pri njem na faksu in sva se zabavala kot ze dolgo ne. Zurirala sva do 2:30 ... ma, je bil ze cajt. Se je prileglouser posted image  user posted image  user posted image   So ble spet take fajn igrice - tekmovanje med tremi klasicnimi skupinami - luzerji (asistenti, docenti, izr, prof.), ladies (zene profesorjev) in starcki (red. prof.). Ma, so za fore - vedno in povsod, vsako leto znova. Karaoke, skeci, stafeta s skiroji in podobne scene. Da dol pades. K bi jih vidli studenti - jao, jaouser posted image  user posted image  user posted image

Anja je doma spala k polh, babi je bla pa v dnevni - just in case, ce bi se slucajno prebudila. Vse je blo OK. Spala 11 uruser posted image  (Anja, ne babi:-)

Danes zjutraj in dopoldne smo se crkljali, se zdajle smo bolj na pocasi. Hja, EMSO se pozna, ni kaj. Pa vsa dobra pupika in papikauser posted image

Zdaj pa, da vidim, do kod ste nacvekale - me ze mal sliska v zelodcu, na katero stran me bo vrglo, k bom stisnila "potrdi" ... pa poglejmo ... 1, 2, 3, "potrdi"

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 664
21.12.2008 12:26:05   
metuljcek321
Z 11. na 27. str.user posted image

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 665
21.12.2008 12:56:23   
Majuska
'jutro pupe,

no saj nisem vstala zdaj ... auf sem imela ob 8.15, ko se je zbudil Aleksander. Po hranjenju in črpanju sem se odločila, da grem še malo počivat - v banjo. Je bilo super, topla voda me še malo uspavala user posted image za malega je skrbel očka. Pa kavo mi je tudi dopoldne on zrihtal, prav fajn!

Po kosilu gremo do babice in dedija, imajo ene obiske in se želijo pohvalit z Aleksandrom. Bomo po kaki urici zbrisali domov in se crkljali, da še malo nedelje izkoristimo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: netki

jutro

joj smo spali do 9-ih....tilen je prej vstal in se sam zabaval

zdej bomo šli pa k mojim na kosilo.....HB ne bo treba kuhat, pa da gremo pogledat kaj še čaka moj nečak ker še vedno noče ven, pa bo jutri že en teden čez rok

netki, jaz sem imela 10 dni čez rok, ko sem končno le rodila ... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Z 11. na 27. str.

metuljčkova, drugič ne smeš toliko časa manjkat user posted image

pa čestitam za obletnico!  user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 21.12.2008 12:58:05 >

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 666
21.12.2008 13:21:34   
metuljcek321
lunica, user posted image  za lepo stevilo zazihranih knjigic. Tko se dela, punca! Aja, nasla eno napakico - ena vejica na prvi straniuser posted image  (..., pa ravnilo in radirko ...) Pa ves, kaj pravijo: "Ena ni nobena" & se res je tko. Res lustna knjigica. Anja jo ze pozna, jo je nekajkrat slisala. Zaenkrat jo bolj kot mali junak Luka zanimajo listi, k bi jih meckala, a je mami hitrejsa in spretnejsa, tko da se to ni zgodilouser posted image

hd, nice greeting cards! Zlata da res piko na i. I like it a lot!

O zatisju pred (pisateljskim) viharjem:
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

točno!

in pol se režijo ko hijene... : lej ti dve budali, kak zihr skoz osvežujeta stran, pa se nič ne dogaja.

user posted image  user posted image  user posted image

Btw: kako pa osvezujete stran? Pr Explorerju to naredi tipka F5 ... tko na simpl in na hitr. Ce mogoce katera se ne ve. Aja, F6 pa postriha naslov v zgornjem oknu, ce ga je treba recimo kopirat - da ni treba z mosko nanjga kliknit ... no, pa saj to je oboje enako hitro, se mi zdi & je pol res sam se stvar navade, kaj uporabis.

dzanislava, hruskomira ... Yugo nostalgija na kvadratuser posted image

Majuska, ti si pa prava zvezda virtualnega spoznavanja folka - kul. In user posted image  za sestro in moza! Torej dejansko obstajajo tudi zgodbe s srecnim koncem, ko gre za spoznavanje preko neta. ODLICNO!

hd, AR je tudi pri nas pravi hit. Polivanje se je prakticno nehalo, zelodcek je lepo poln, dete zadovoljno, psi k polhek - ma, ni, da ni. Se sreca, da so ga ustvarili, tale AR sistem mlekca. Nobelovo odkriteljuuser posted image  (mi mamo Aptamil AR, btw)

karamela - da bi moral clovek bolezen izstradat? Hm, na katerem koncu Slo to pravijo? Se mi ne slis najboljs ... no, ce te kaj zvija, najbrz res clovek razmislja mal drugace. Sem vesela, da ti je cajcek teknil. Pa dzizs za smrt & trepetanje za delovno mesto. Pri kateri avto firmi pa si, ce smem vprasat?

Blacky, PALCKOVANJE je pa tko simpaticen izraz! Mi je ful vsec. Sej ves, k ti je kaksna beseda noro pri srcu ... in tole je zihr ena od najbolj kjut. In kako lepo ste se imeli. Pa darila! Vau, vau, vau! Pri vas dedek definitivno se ni v recesijiuser posted image  Ko bi le tako ostalo!

Jaz bo pa zdajle en kos tiste zajckove torte. Ma, shit, k ne smem mleka in podobnih dobrot. Bi blo treba naumit kaksno drugo filo. Any ideas?

populis, tvoja Lara kaze dobre zametke zurerke. Nocna ptica, definitivno! Al pa jutranja, kakor pogledas ... grenko-sladko je tole, vem! Se pa strinjam, da je boljs, da ji ti mal podiktiras tempo in gre kasnej spat, kokr tista varianta, k je poosmi koma, pa potem ob dveh auf. Grrr .... mora biti utrujajoce. Drz se, bejbi!

neboglasnica, user posted image  za babji zur. To VEDNO, ampak res vedno pase. In dobr zrihtaj na CSD, pa pazi, da ne bos kaj prevec gajstnega napisala - da ne bi refosk spregovoriluser posted image  user posted image  hec, hec! user posted image  Stas za jabolko!

flower, frizer bo izbrisal sledi bedne noci, sem zihr.

mojcek & populis, tele storije okoli vajinih informatork, kaj dogaja na sihtu, so pa cist v latovscini. Dio mio, kaksen folk.

auroraauser posted image

papir, user posted image  za zur, user posted image  za Manco! In kul za sefa. Take rabmo!

mojcek, a je Ziva kaj boljse danes? Moram brat naprej .... sem sele na str. 16!

liju, napises, da bi otrok koristil teh 5 dni, das razrednicarki nekaj dni prej, potem se to obravnava, ravnatelj(ica) potrdi in je to to.

liju, zgostis tako, da dodas se kokosove moke. Aha, vidim, da si malo poeksperimentiralauser posted image  Verjemi, da jojo vsi paf, k bo tko dobro in drugace. Bodo sigurno govorili: "Vau, ful je dobr. In cist tak okus ma k une Ferrero kroglice. Povej, kako si to naredila, da se jaz probam." TI GARANTIRAM, da bo tko. Pa dober tek.

mirjam, ne vem pravzaprav, v cem je magicnost stolcka trip trap - vsi jih imajo, otroci pridno papajo na njih, so kot del familije med obedom (otroci, ne trip trap stolckiuser posted image ) in to je to. Ne, Hozjanovih zal ne poznam. In user posted image  za tak dolg post. Si se nam prav lepo pridruzila, ta dooooooolgim cvekicamuser posted image

user posted image  Aleksander za jutranji podaljsek spanca! Tko se dela, pobic!

nanka, user posted image  za zur. Kaj pa te je zmotilo? A se nisi mogla vklopit? So imeli lokalne finte? Porocaj, kako bo z drugimi okusi. Upam, da malo Natko zacarajo in bo kar goltala ponujene zlicke! uf, nas vse to z GH se caka ... To bo se pestro, I feel it in my fingersuser posted image

flower, tole z odlaganjem oblacil vsepovsod je blo pri nas na zacetku. Kjer se je slekel, in je padlo, tam je blo. Potem smo pa naredili en mini prostorcek - likalnico imam notri - in se tam preoblaciva, pa cunjice zloziva na police. Deluje. Veliko vaje in je steklouser posted image  user posted image  user posted image . Res super. Je najprej lezalo na tleh (tud se zdaj kdaj, pa jaz pol pospravim, ker sem totalno alergicna na razmetane cunje in podoben nered), vecinoma je pa vse bp. Tam je pac mini preoblacilnica in je to to. Priporocam nekaj v tem stilu, res. En amli prostorcek v hisi.

mirjamuser posted image  zvezdico st. 3. Zdaj pa naskok na cetrto.

dzanika, user posted image  za uspesen nakup - kateri ste pa avtosedez vzeli? Kaj pa PP stolcek? Kolk je bil? V BC?

nya, 10 tock za dedija Mrazkota!

levinja - "jaz baje gusim" - translation, please.

Joj, ej, uboscek mali Aljaz. user posted image user posted image  zanju z mamico!

levinja, user posted image  malecki za navdusenje nad jabolkom! In user posted image  dzanika za celo (!) hrusko. No, otrocici, bravo, pa mamice tud, k ta pravo hrano izbirateuser posted image

levinja - glede vencka - mi imamo ob vratih lucko, pa sem kar okoli nje namontirala zicko, jo spodaj prepletla, naredila mini zankico in tja zataknila vencek na strikcu. Imas moznost cesa podobnega? Al pa rajsnedl v vrata in hopla vencek gor (ce je le a strikcu, pol to ni problem).

Darila ze imam vsa, koledar je pa koledar, jep. V anglescini pa caleNdar ---- mogoce te to bega.

Hvala vsem za info o trip trapu & njegovih priblizkih!

Zdej grem, pol dokoncam ... je treba nafutrat sebe in malcico. Pa, pa & uzivajte v soncku danes!

PS: Tista, k se je prebila skozi ta post, je zmagovalka! Dobri posebno pohvalo za bralne zmoznosti - congrats!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 667
21.12.2008 13:25:59   
Majuska

Majuska, ti si pa prava zvezda virtualnega spoznavanja folka - kul. In user posted image  za sestro in moza! Torej dejansko obstajajo tudi zgodbe s srecnim koncem, ko gre za spoznavanje preko neta. ODLICNO!

PS: Tista, k se je prebila skozi ta post, je zmagovalka! Dobri posebno pohvalo za bralne zmoznosti - congrats!

Seveda obstajajo zgodbe s srečnim koncem, le bolj malo jih je user posted image

Evo, zmagala sem  user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 668
   [Brisano sporočilo]
21.12.2008 13:28:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 669
   [Brisano sporočilo]
21.12.2008 13:30:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 670
   [Brisano sporočilo]
21.12.2008 13:38:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 671
21.12.2008 13:42:16   
neboglasnica

Metuljčici se pa noč pozna, hi hi

Neposredna povezava do sporočila: 672
21.12.2008 13:57:52   
liju

liju, napises, da bi otrok koristil teh 5 dni, das razrednicarki nekaj dni prej, potem se to obravnava, ravnatelj(ica) potrdi in je to to. Nič ne vem o tem, da bi jaz kaj spraševalauser posted image user posted image user posted image

liju, zgostis tako, da dodas se kokosove moke. Aha, vidim, da si malo poeksperimentiralauser posted image  Verjemi, da jojo vsi paf, k bo tko dobro in drugace. Bodo sigurno govorili: "Vau, ful je dobr. In cist tak okus ma k une Ferrero kroglice. Povej, kako si to naredila, da se jaz probam." TI GARANTIRAM, da bo tko. Pa dober tek.

Kaj bi imela recept za neuspele krogliceuser posted image user posted image user posted image user posted image

rebeca: Garantirano, da ne boš mimo vsekala, ker res rata, preverjenouser posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 673
   [Brisano sporočilo]
21.12.2008 15:47:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 674
21.12.2008 16:10:30   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

btw: sem šele zdaj vidla kak post si skup spravla user posted image  da se ti da user posted image user posted image user posted image  user posted image

Hi, hi, thanks! It was my pleasure to entertain youuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Metuljčici se pa noč pozna, hi hi

user posted image  user posted image  user posted image , vidim, da ste zelo natancne bralke ... lepo, lepo. Hja, kaj cmo, tiskarski skrat in te zadeve. Tud on mora met nekaj dela, nedelja gor ali dol!

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska
Evo, zmagala sem  user posted image

Indeed, my dearuser posted image

liju, napises, da bi otrok koristil teh 5 dni, das razrednicarki nekaj dni prej, potem se to obravnava, ravnatelj(ica) potrdi in je to to. Nič ne vem o tem, da bi jaz kaj spraševalauser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  ja, jaz pa imena - se mi zmeri kaj zalomi. Jao, jao, bo treba kaj v tej smeri narest --- beri: en "snel kurz" Anyway: tole je bilo za tisto, ki je sprasevala o odsotnosti otrok s sole (5 dni)

levinja user posted image  za le en body pri tamalcici!

hd, a se je policanje kaj umirilo - dvig posteljice, striktno podiranje kupcka, zgoscevanje mleka? Upam, da se umiri, ker je to res sr****. Mi smo sli z Anjo kar k P na pregled, k je na zacetku tolk letelo iz nje. Uzas, res!

Blacky, DM je kul, ja ----- Drogerie Markt in dedek Mraz. Kaj pa, ce vidis/srecas dedka Mraza v DM-ju? A pol je pa tkole: "Ti, a ves, da sem dons vidla DM v DM."user posted image  user posted image  user posted image  Kaj pa, ce gre potem se k dermatologu, hd?user posted image

A si ze uspela razvozlati kruhomat? levinja, tvoja zgodba z metlico kruhomata trga gate, resuser posted image

GR, otroci sveta vs. nasi otroci uboscki. Se kar strinjam s tabo. Jaz vedno posiljam SMS-e za rdece noske, za poplavljene, itd. v Slo. K ze v soli vidim, s kaksno revscino se spopadajo nekateri, me zvije.

inigo, lunica user posted image , da bo kakec kar zletel ven!

GR, herpes? Drek, no!

sandrine, user posted image  za impozantne mere!

rovarka, user posted image  za malcico palcico!

netki, sem se nasmejala cudaskemu Coca-Cola tovornjaku ... Americani, nimas kajuser posted image  In user posted image za zvezdico st. 5.

lunica, dobr, da nisi zazgala bajte! Si predstavljas prispevek po TV? Gospodinja je pekla piskotke/pecivo and the like, pa je pustila pecico prizgano 3 ure namesto 3 minut. Vprasanje za zveste gledalce: "Bi se kaj takega lahko zgodilo tudi vam? Bi taki osebi pustili v varstvo svojega otroka? Itd."user posted image  user posted image  Se mal hecam. Sam, da je blo vse OK. Pa si se se kdaj lotila tistega recepta? Je ratal?

lex, user posted image  za uspesen soping, pa user posted image  za radar na kvadrat.

todi, OMG!!! Svet zna bit res okruten!

rebeca, user posted image  za prelep vecer.

Almera, kul za poticko. Tudi pri nas bo kmalu disala ...

rebeca, Majuska, hvala za cestitke za obletnico. Jagode so kar padale iz kosare, tolk jih je bilouser posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 21.12.2008 16:24:54 >

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?