|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
21.12.2008 16:25:53   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lex

IZVIRNO SPOROČILO: netki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lex......ja tud user posted image da sta mela tako smolo....

čestitke za zvezdiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

ej se spolh ne sekirava, ker če bi pri nas naletela na radar s tako hitrostjo bi plačala 1000€ in 8 pik, pa jaz bi morala naprej peljat. tak da je boljše tak, kot pa da bi pri nas fasala.

Bolje bi bilo, da ne bi fasala nikjer.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 676
21.12.2008 16:27:43   
Blacky30
Jaz sem zdaj komaj prišla do compa. Spala sem do pol desetih, potem pa sva z možekom šla v Leclerca po nakup, še zadnja božična darila in sestavine za peko.
Zdaj sta moja moška šla na potep k pradedku, pa omico sta peljala domov. Tejo sem malo prej nesla malo na balkon v kombinezonu, da se je nadihala lufta, ker že dolgo ni bila zunaj zaradi prehlada. Pa je kar tečkala zunaj, ker je bila spet zaspana. Tak da sem jo potem samo položila v posteljo in je takoj zaspala. Zdaj pijem kavico, glava me tak boli, da mi jo bo razneslo. Sama sem kriva, ker sem bila tešča do kosila ob 14h, bedak. Jaz pa tega ne smem narediti, da nič ne jem celo dopoldne, pa tudi pila nisem in potem me vedno tak glava boli. Samo sem se zaspala in potem ni bilo časa za nič. user posted image Upam, da bosta zdaj Aspirin C in Nalgesin pomagala in bo bolje.
Darila imam zdaj čisto vsa, kar nekaj je tudi že zavitih, tak da počasi bodo priprave pri koncu.
Zdaj pa grem pečt medenjake. user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 677
21.12.2008 16:53:27   
Blacky30
Metuljcek, čestitke za obletnico. user posted image user posted image user posted image  Si kaj lepega dobila za darilo? Pa super, da sta se fino zabavala. Pri nas na faksu ni nič več tako zabavno, so vsi zamorjeni, depresivni, odnosi so v totalnem dreku, ker vsi samo čakamo, kdaj bodo razglasili stečaj. Mislim, da bomo prva fakulteta v SLO, ki bo šla v stečaj. In jaz bom brez službe......user posted image user posted image  ehhhh, ne bom se s tem sekirala zdaj.

Jaz osvežujem stran tako, da v Explorerju kliknem zgoraj na dve modri puščici, ko piše Refresh.

Ja, palčkovanje je res kjut izraz, sploh pa paše našim malim migecom, ker so ravno tako majhni kot palčki. In so bili prav sladki s temi  lanternicami, ko smo pešačili. Darila pa so bila izžrebana v srečolovu, to pa je bilo tako, da so v vrtcu prosili starše, da prinesejo darila za srečolov, če so v takih službah in to, pa so nanosili iz vseh vetrov, mi pa smo potem srečke kupili, da si je vrtec pridobil nekaj denarja za nakup igral in igrač in preko srečk smo potem dobili ta lepa darila. Ker lani so pa samo vzg. izdelovale okraske in smo potem dobili po 4 različne okraske in sveče in tako, pa ni bilo tako zanimivo.

Fila za torto - če ne smeš mleka...hmmmm....nutelo pa lahko? Al pa vanili puding (oni, ko se z vodo dela) in jagode? čokolada in višnje? saj bi se našlo....user posted image

Kruhomat je kruh v redu spekel, je užiten, lopatka je bila še vedno gor, nimam pojma, kaj je bilo z njim.

In hvala za posebno pohvalo za bralne zmožnosti!user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 678
   [Brisano sporočilo]
21.12.2008 17:37:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 679
   [Brisano sporočilo]
21.12.2008 17:43:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 680
   [Brisano sporočilo]
21.12.2008 18:40:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 681
21.12.2008 18:48:10   
neboglasnica
Almera: jaz bi pa poskusila, prooosim

Neposredna povezava do sporočila: 682
21.12.2008 18:49:28   
Tinky
Kako ste vse pridne, darila imate že zavita, pečete peciva....

Jaz sem najbrž edina, ki nima kupljenega niti enega darila in spekla nisem nič od nič.
Teži mi, ker je mož na bolniški in ne moreva it v šoping, sama se mi pa ne da!!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 683
21.12.2008 19:02:48   
Inigo
mi mamo že tut bolj kot ne vsa darila za familjo nakupljena. letos so zeloooooo lepa! priznam, da so mi tako všeč, da bi jih najraje obdržala. letos sem nakupila precej knjig... zavito pa še nimamo nič. to še čaka!

sva pa včeraj z mami veliko spekle: klobaso z žele bombončki in dvojne kekse - ene z začimbami in dekoracijo (mrvice in cukr glazura) druge pa s čokolado in mandlji. bom jutr kj na DD prinesla. da se malo posladkamo pred "dejanjem" user posted image user posted image user posted image

DD - ej, ka boste mele gor oblečeno? petke? da ne pridem u trenerki jst... hehe! ne to zihr ne bom.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 684
21.12.2008 19:03:32   
Inigo
eh, Tinky - maš še čas! user posted image in to... 4 dni!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 685
21.12.2008 19:26:36   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Kako ste vse pridne, darila imate že zavita, pečete peciva....

Jaz sem najbrž edina, ki nima kupljenega niti enega darila in spekla nisem nič od nič.
Teži mi, ker je mož na bolniški in ne moreva it v šoping, sama se mi pa ne da!!!

Se ti pridružim,

nisem še napisala voščilnic, nimam daril, spekla nisem nič, sem imela namen peči piškote in valjda ugotovim, da itak nimam vseh sestavinuser posted image , mislim nič ni od meneuser posted image ; res pa je, da imamo skoz ene obiske, od včeraj na danes so prespali pri nas, potem so spet drugi prišli, skoz nekaj.

Sedaj grem pisat voščilnice, pa pripravljen imam teran, da bom naredila teranov liker in ga nesla tudi v službo. Močno upam, da mi tokrat končno uspe iti v torek v Lj. in v službo ter, da bom imela več časa za nakupe in ne samo tisto nujno.
Pa darila bom dala v darilne vreče, jih imam toliko, da brezveze, da bi papir kupovala. Sicer pa itak se ne bomo ne vem kaj obdarovali.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 686
21.12.2008 19:26:56   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

DD - ej, ka boste mele gor oblečeno? petke? da ne pridem u trenerki jst... hehe! ne to zihr ne bom.

Draga, edino kar lahko oblečem, so kavbojke. Torej kavbojke in eno belo majčko, čez pa majčko s kratkimi rokavi. Obute pa ene črne nizke čevlje.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 687
21.12.2008 19:28:12   
neboglasnica
Inigo, če te pa zanimajo še detajli, user posted image spodnje hlačke.?..barve, modrček za dojenje....nogavice črne..

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 688
21.12.2008 19:29:05   
glugluglu
Drugače pa mi je teta prinesla veliko potice in to zelo dobre, pa domače različne piškote; no tako, da dobimo pa od drugih, če že od nas ni ničuser posted image .

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 689
   [Brisano sporočilo]
21.12.2008 19:30:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
21.12.2008 19:31:11   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Drugače pa mi je teta prinesla veliko potice in to zelo dobre, pa domače različne piškote; no tako, da dobimo pa od drugih, če že od nas ni ničuser posted image .

Tudi to je nekaj, bravo teta.

Jaz imam pa že nekaj treme, se že bašem... Pa še jutri grem v sarino šolo predstaviti šolo nekoč. No, moj oče bo šel, ker pa je gluh ... mu moram iti prevajat, pa Staša s sabo, ma cela zmeda. In še vedno nimam varstva za torek, vse, ki bi lahko bile, imajo neke opravke. Seveda, saj je pred prazniki.

Neposredna povezava do sporočila: 691
   [Brisano sporočilo]
21.12.2008 19:32:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 692
   [Brisano sporočilo]
21.12.2008 19:34:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 693
21.12.2008 19:36:22   
glugluglu
Kdaj imate snemanje, v torek?

Neposredna povezava do sporočila: 694
21.12.2008 19:39:50   
Tinky
Za moža darilo ni težko izbrat. Mašno si bom dala na glavo in se usedla pred smrekco.user posted image
Teo ne bo dobil nič, ker sva mu kupila že novembra igralno podlogo in se mi zdi zdej nesmiselno kupovat nekaj kar ne rabi. Aja, knjigico Luka umetnik, bo dobil.
Za starše in brata/sestro pa bom kupila praktična darila. Vse za malo euričev.

Bom dinarčke raje dala na stran za poletne počitnice.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 695
21.12.2008 19:40:51   
Netta
dober večer,

mi smo se potepali danes...je bilo prav luštno...smo bili pri anini sestrični, ki je tri dni starejša od njeuser posted image pa dolg sprehod po soncu smo udarili tak da bomo danes verjetno vsi kar popadali v posteljo.

metuljček - čestitke za obletnicouser posted image user posted image

alarm...

Neposredna povezava do sporočila: 696
21.12.2008 19:43:53   
glugluglu

Za moža darilo ni težko izbrat. Mašno si bom dala na glavo in se usedla pred smrekco.user posted image

user posted image bom ponavljala za tabo, če dovolišuser posted image

in pri ostalih darilih prav tako

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 697
   [Brisano sporočilo]
21.12.2008 19:47:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 698
21.12.2008 19:48:15   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Kdaj imate snemanje, v torek?

Jutri, draga, jutri...

Za moža darilo ni težko izbrat. Mašno si bom dala na glavo in se usedla pred smrekco.

Tale ideja mi je všeč.

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Inigo, če te pa zanimajo še detajli, spodnje hlačke.?..barve, modrček za dojenje....nogavice črne..

no, no....a da jih boš dala, mislim spodnje hlačke? ah, čudna stvar.

Za srečo so nekateri tudi brez.

Neposredna povezava do sporočila: 699
   [Brisano sporočilo]
21.12.2008 19:51:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?