|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
20.12.2008 22:27:17   
Anonimen
mogoče niso vilice vredu noter pritrjene..počakaj, da se speče in boš takoj videla, zakja se gre..ne odpiraj zdaj, da ne bo kaj narobe

pa še hitro 1 prigoda z aparatom za kruh

tašča ga je dobila za rd in seveda smo ga morali takoj preizkusiti (prej sva živela pri tašči)..in kdo je to montiral: jaz seveda

tiste vilice za mešanje so meni izgledale kot neki ključ za zavijanje vijakov in valda jih nisem not dala

pol pa vsujemo sestavine in čakamo..čakamo....čakamo..nič ne ruži in se ne meša..pa meni ni kapnilo, da nekaj očitno ni vredu..pa smo kar počakali, da je program stekel do konca in se veselili, kak bomo topli kruhec jedli.....

ja pozabi ...brozga je ven prišla...samo malo je kipnilo

kak mi je bilo nerodno

jaz tut mam eno kuharsko.. no več jih mam user posted image enkrat sem delala en super truper božični recept, je pisalo DAJ V VROČO PEČICO ZA 3 MINUTE, DA NABREKNE ali nekaj podobnega, jaz sem pa prebrala tri ure... in sem za eno uro pa pol šla pred hišo... šele ko se je iz oknov ven kadil črn dim, mi je blo jasno, da nekaj NE ŠTIMA...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 601
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 22:28:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 602
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 22:28:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 603
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 22:29:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
20.12.2008 22:29:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: TODI

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 605
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 22:30:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 606
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 22:30:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 607
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 22:31:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
20.12.2008 22:31:37   
TODI

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nima energije, moči in volje da bi napisala, dovolim pa lunici da pojasni, sva ravno na facebook-u o tem diskutirali.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 609
20.12.2008 22:31:41   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 610
20.12.2008 22:31:52   
lex
A je padlo: voziček za Alino, pa uno tablo za risat ko je riši briši, pa neki cotk, pa plošča za lego kocke, da bo lahko gradila gor (zdaj smo meli samo 1 pa ne vprašite kako dretje je blo vedno), Za Aleksa pa 2 konja (prosim to je on pisal božičku, skromen pobič), pa 1 prikolico za traktor - traktor že imamo, pri nas hodi še dedek mraz pa smo mu kupla džipa s prikolico (tu so bile želje malo večje, ker ko smo šli pisat pismo je par sekund Alina totalno sesula 1 džipa - vsedla se je goruser posted image , tak da je mali rekel, da resnično ni več za kam drugam ko za kanto). Pa puzzle strelo mcqueen. V bistvu sva dala za vse tri za igrače cca 130€
zgleda pa da zapirajo ali bodo renovirali trgovino z igračami v "sajersbergu" in je bilo 30°znižano, samo kaj ko je bilo izropano, niti 1 škatle lego kock, voziček sva dobla ta zadnji. sem skor znorela, pol sva pa šla v mullerja in sva dobila vse user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 611
20.12.2008 22:31:59   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: netki

blacky....hvala....mi smo dal pa za žigata skor 70 eur, za tilna pa 20....pa zdej razmišljam da bo skor mal velik.....ampak glede na to da se mi v žlahti ne obdarujemo (samo s starši) pa pač otrokom mal več kupim user posted image

Za Tejo sem zapravila nekje 20€. Sploh se ne rabiš sekirat. Pri nas sem pretiravala, ker dobita 24. darila od 5 ljudi, 25. na božič pa pri njegovi famiiji od 6 ljudi, pa pri moji familiji od vseh skupaj eno, pa od svoje botre dobita eno, pa od moževe službe vsak eno, tak da bo robe več kot preveč. user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 612
20.12.2008 22:32:15   
Anonimen
todi so okradli! vzeli denarnico, ko so praznovali v eni gostilni. dokumenti plus 1300 e
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 613
20.12.2008 22:33:05   
netki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 614
20.12.2008 22:34:17   
Anonimen
blekidž, maš ZS

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 615
20.12.2008 22:35:28   
lex

todi so okradli! vzeli denarnico, ko so praznovali v eni gostilni. dokumenti plus 1300 e
user posted image

ooooooooooooooooo šittttttttttttt pa kaj je s folkom no. pa user posted image  a morejo rest vse pokrastuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 616
20.12.2008 22:35:41   
netki

user posted image

OMG user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 617
20.12.2008 22:36:22   
netki
lex...a se splača gor hodit

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 618
20.12.2008 22:37:22   
Blacky30
Samo, če pa se testo notri vrti, te je že lopatica gor, ne? Imam pa samo eno lopatico, pa ne, nisem ene proč vrgla, dobila sem takega, ko ima samo eno.user posted image

Levinja, dobro si to zrihtal s krstitvijo kruhomata.user posted image

Lunica, jaooooooooo, dobro si si to zasmodila stanovanje.user posted image
Pa zdaj si me skoraj zabrisala na rit, sem mislila, da je  TODI noseča. O marička, 1300€user posted image user posted image user posted image  Bogaaaaaaaaaaa, to pa ti res pokvari praznike. Sočustvujem s teboj, TODI, drži se.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 619
20.12.2008 22:37:48   
netki
fasala bom 5. zvezdico!!!!!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 620
20.12.2008 22:38:56   
Anonimen
fasala bom 5. zvezdico!!!!!

da ne bi preveč bolelo user posted image

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 621
20.12.2008 22:40:26   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: netki

lex...a se splača gor hodit

neki isti šmorn je kot pri nas. meni je to najboljš ko je v uni trgovini vse na 1 kupu kar se igrač tiče. no vsaj včasih je bilo. za nameček sma pa 2x na radar priletela v kraju je peljal namesto 50km/h 1x je mel 72, 1x pa 79km/h pa sma plačala vsakič 35€user posted image

zdaj pa res grem gledat kolk sva prišparala ko sva gor priletela na radaruser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 622
20.12.2008 22:40:49   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Liju, beri za nazaj.user posted image  Kakšno bananino pecivo??

Sem prebrala in tudi napisala celi recept, pa kaj je bilo na koncuuser posted image Ven mi je vrglouser posted image , tak sem bila jezna, pa ko se mi je tak mudilo. Bom zdaj vse prebrala pa bol dodam recept. user posted image
Glede rafaelotov, pa nimam pojma, v glavnem rabiš žlicouser posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: sasi13

Liju - Glede margarine, ko ti je sasi13 rekla, pa je mislila, da moraš raztopit margarino in jo ohladit, preden jo daš zraven v maso, da ne daš kar tekoče in vroče. Nič nima veze z vodo.user posted image

se podpišem pod tole

No jaz pa sem zmetala lepo v vodo z kuhanim sladkorjem, tako da bo te to krivouser posted image

Pa kaj je z boščekom Aljažem in ksenci, upam in želim jima vse dobrouser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

sasi Jana pa nič ne zvija po hruški, jo ima pa zelo rad. Banane pa mu še nisem dala, bi mogla taščo vprašat če jo ima rad. user posted image

user posted image user posted image user posted image Ona bo pa res vedla ja, saj mu je zadnjič tiščala, ne?

IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

pa še za taščo in tasta je user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Eh, saj za njuju ni problemauser posted image user posted image

blacky, kdaj prideš na kako srečanje s čim sladkim?

Levinja, bom prišla enkrat, obljubim in sladko bo prišlo z menoj.user posted image

Se zgovarja da nima prevozauser posted image user posted image , pa sem se ji ponudila 1x da pridem po njo, pa ni imela časauser posted image user posted image , po moje jo je strah da bomo njo pojedleuser posted image user posted image user posted image , ko toliko peče.user posted image

A mi lahko katera pove, zakaj moj kruhomat tak ruži? Kot da bi nekaj udarjalo notri po steni, ko se vrti. Nisem še tega slišala. Prav kot bi nekdo trkal. Kaj sem kaj narobe naredila??? Če pa sem že 100x pekla, samo res pa je, da nisem nikol zraven stala, da bi to slišala. Samo mislim, da res nekaj ne štima.user posted image

Nimam pojma, v mojem nič ne ružiuser posted image

jaz user posted image pod tuš.......user posted image

Kaj zdaj to pomeni, da se tako pogosto tuširaš, ali še nisi šlauser posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa recept:

Bananine rezine

Biskvit:
4 rumenjaki
10 žlic sladkorja
12 žlic vode
5 žlic olja
3 žlice kakava
12 žlic moke
1 vanilji
1/2 pecilni
4 beljaki (sneg)

Preliv:
2 dcl mleka (vročega)

Premaz:
marelična marmelada
3 banane (zmešaš z paličnim, nakar jih dodaš v stepeno sladko smetano in vse skupaj dobro premešaš)
1/2 l sladke smetane

Glazura:
15 dag čokolade
15 dag masla

Rumenjake penasto umešamo s sladkorjem, prilijemo olje in vodo, nato postopoma umešavamo ostale sestavine. Nazadnje dodamo sneg. Vroč biskvit prelijemo z vročim mlekom in pustimo da se ohladi. Biskvit namažemo z marmelado, nato z bananinim premazom, na koncu pa prelijemo z čokolado.

Dober tekuser posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 623
20.12.2008 22:43:35   
liju

user posted image

OMG, to se ti pa lahko vtrgauser posted image  Boga reva, ima pa res grozne praznikeuser posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 624
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 22:43:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?