|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
8.1.2009 16:29:52   
neboglasnica
LJ - srečanje v kavarni Pod vodo bo v četrtek, 15.01.2009 ob 10.30 uri. VABLJENE!!!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
8.1.2009 16:32:02   
lex
ej a v sredo 14.1. se pa ne bi dobile, pol bi jaz mogoče smrdnila poleg mojega v LJ, ker gre v Litostroj službeno? sem pravkar zvedela da gre spet v LJ (danes je tud bil)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
8.1.2009 16:34:00   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lex

ej a v sredo 14.1. se pa ne bi dobile, pol bi jaz mogoče smrdnila poleg mojega v LJ, ker gre v Litostroj službeno? sem pravkar zvedela da gre spet v LJ (danes je tud bil)

Ajd, može:

LJ - srečanje v kavarni Pod vodo bo v sredo, 14.01.2009 ob 10.30 uri. VABLJENE!!!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
8.1.2009 16:35:14   
neboglasnica
lex: pa da novš spet zahinavla, ker se bomo zaradi tebe dobile en dan pred izplačilom porodniške. Saj veš, takrat razbijamo tudi otroške hranilnike, da naberemo za tortico. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3754
8.1.2009 16:39:24   
lex
sem mu rekla, če bi šel 15. pa ni možno, ker grejo takrat stvari že dalje iz tovarne. zdaj pa ne bom več rekla, da me ne bo, da slučajno spet kdo ne sliši. bom jaz razbila hranilnik, da bom častla, ker sem zajebala datum

Neposredna povezava do sporočila: 3755
8.1.2009 16:43:54   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

majuska- jz bi ga ubila če bi si upuuser posted image user posted image user posted image

ehhh, brez veze ... jaz sem se prav nasmejala ob ugotovitvi, da ga po 12-ih letih zanima, kaj počnem user posted image

majuska tebe je na fb najdo, mene je kar klical

enkrat se je baje z mojo matko srečal ... je bil že poročen, naša mati pa mu je povedala, da imam fanta (takrat še nisem bila poročena) in da sem srečna - bravo mati user posted image user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
8.1.2009 16:44:36   
Majuska

sem mu rekla, če bi šel 15. pa ni možno, ker grejo takrat stvari že dalje iz tovarne. zdaj pa ne bom več rekla, da me ne bo, da slučajno spet kdo ne sliši. bom jaz razbila hranilnik, da bom častla, ker sem zajebala datum

kaj pa če greš z njim v Lj., ko bo šel v Litostroj? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
8.1.2009 16:44:45   
Inigo
blacky - mi smo pa včeraj dobili te tabletke za zobe user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
8.1.2009 16:45:32   
dzanika
lex hvala za pošiljko. user posted image

kaj boste kuhale?

niiiiiiiiiiiiiiiiiiiič!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image
imam sadje na sporedu. user posted image user posted image

mirjam ne mi od piščanca!  Jutri ga bom tut js mlatila! user posted image   Sam kje je še jutri... user posted image

spanje - mi smo spet prespali lepo celo noč!  No 5 dni je imel očitno vmes nekih prebliskov, danes pa spet po starem.  user posted image   Ma občudujem vas tiste ki vam otročki ne spijo ponoči. Jaz tega nisem navajena in ko se mi je teh 5 dni ponoči zbujal samo da sem mu dala dudo sem bla že čist hin. user posted image

ilatic daj hitro kakšno fotko dragega da vidimo in ocenimo če je res tko fejst. user posted image

blacky navadni novalac je pri nas 400g - 9€, v avstriji pa 800g - 9€. Jaz sem ga ves čas dobivala iz avstrije ker se res splača. Mam še za porabit enega celega in pol, potem pa prešaltamo na dm-ovega babylove dvojkico ki jo imamo sedaj že pred spanjem. Je tut dost cenejši...

netki za piškot nimam pojma katere lahko še daš... Mam pa dost teh plazma piškotov doma k jih vedno od mojga stara mama pošlje. user posted image

umpa plasma piškoti majo to notri kar si opisala. Za plazsmon al kaj so že pa ne vem... Jaz mu dam kar plazma... Tko dvakrat na teden približno mal požuli.

flower kako si skuhaš juho iz paradižnika??

ksenci user posted image user posted image   da se čimprej pozdravite!

IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Jaooo, ne morem verjeti kdo me je najdu na FB ...  moj bivši 

To jaz zmeri upam da se mi ne bo zgodilo.Računam na njegovo računalniško nepismenost

jaz tudi. user posted image   Res hvala bogu da je bolj kot ne računalniško nepismen. user posted image user posted image   Zdej bi bla pa fora da bi me skos tle gor zasledval pa bral in bi tole vidu. user posted image user posted image

metuljcek jaz mu japke nisem nikoli prekuhavala. Sem mu jo vedno samo naribala.

netki ja tut jaz sem pričakovala da bo ceneje... Mi je tut mal predrago tole... Sploh za tale zasavje in za ta k... bazen. Tko da sem se odločila da bom šla res rajše na aerobiko. Mi je sicer škoda k ne bo mel mali nič od tega pa vseeno. Se bom šla pa kdaj pa kdaj tut tko sama popoldne kopat z njim v hrastnik.

IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

kje je javila. a nova? 

ROMY ima novi nick. Saj ne vem, če je mislila, da bi jo imele me na seznamu, ker klepeta pri junijkah, ker je junija rodila.

metuljček
kurimo samo na drva, ker nam jih ni treba kupit, mamo gozd. ponoči se ful ohladi najin del, še nimama fasade. ja samo to bom jedla in sadje, hujšam po ločavalni in je danes sadni dan.

neee. To je bil samo hec. user posted image   K je blacky za svojo Tejo napisala podatke.. No vidim da je že blacky razložila...

ilatic user posted image   skorja kruha je zakon.

umpa korenček tudi. user posted image

netki kaj vi imate že 3 obroke gh? A nisi rekla da je šele sedaj začel usta odpirat? user posted image

lex klical bivši? Ojej. Mene bi kap zadela. Jaz se pa res nimam kaj menit z njim. user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
8.1.2009 16:48:00   
lex
majuska saj 14. gre in je neboglasnica že spremenila datum, jaz bi sicer raje šla 15. ko dobim keš (si bom pa od bajte sposodla in pol nazaj nakazala. Aleks je namreč v 1 mesecu prerastel  3/4 mikic (po rokavih) in mu morem par stvari kupit - če bom prišla do kake trgovine s cotami. ker nazadnje ko sem bila v lj na srečanju (še kot user posted image ) nisem vidla nič drugega kot kavarno pod vodo (vsaj nekaj vem kje jeuser posted image )

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
8.1.2009 16:54:13   
lex
ja midva se redno srečujeva (na cesti, da ne bo pomote), ker sva iz istega kraja, poleg tega je od mojega lexa brat dober kolega z mojim bivšim. sma čist na izi. na pijačo glih ne bi šla z njim, se pa pozdraviva in kakšno rečeva. v bistvu sva tud sodelavca ker on uči na šoli, jaz sem pa v vrtcu. me je pa malo zmedlo - priznam. no in me je klical glih ko smo bile na kavi in valda pogovor nanese na bivše in pol zvem, da je od mojega bivša rodila skor isti cajt kot jaz. a si naju predstavljate v isti sobi? jaz si naju ne - bi verjetno prosla za premestitev, ker bi me spsihiralo

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 16:56:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3762
8.1.2009 16:58:24   
neboglasnica
lex: ne rabiš hranilnika razbijat, tisto je bila šala. Sem dala smajlija, ker je mislim da umpa lumpa napisala, da jih premalo dajem. Še barve moram začet uporabljat, pa bom v konkurenci user posted image . Drugače pa je bolj malo izbire, če ciljaš na H&M. Nekaj robe je sicer znižano na 5 in 9 €, nič posebnega. Pridi, le pridi, da te spoznamo še tiste, ki te v živo še ne poznamo.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
8.1.2009 17:02:17   
lex
v H&M ne grem. sem jezna kot 1000user posted image . Alina je dobila tako lepo majčko za božička in ji hočem danes dat gor. najprej zagledam na rokavu luknjo. ok si mislim, da je pač faljen šiv in bom zašila. potem pa ko začnem gumbe odpirat vidim, da je poleg rožice še luknja sred blaga. če ne bi bla oprana bi jo nesla nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa to zdaleč ni prvič da se je to zgodilo, je pa prvič po prvem pranju

Neposredna povezava do sporočila: 3764
8.1.2009 17:05:30   
lex
neboglasnica - nisem mislila resno tud moje je joke

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
8.1.2009 17:06:58   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

glux3: kako urin?

jutri ob 9.00 baje izvem, ma butli, ne vem zakaj mi je rekla, da naj danes popoldan pokličem, ker za te teste za bakterije rabijo 1 dan. Potem pa kličem in me sestra sprašuje, če sem včeraj dala urin. Ja včeraj sem dala unega ta zanič, katerega rezultati so bili pa že v 1 uri.user posted image Ma čudno.

Neposredna povezava do sporočila: 3766
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 17:20:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3767
8.1.2009 17:20:58   
dzanika
kje pa je mojcek??  Se nič ni javila. user posted image   Dajte ji kakšen sms poslati če ma katera številko. Mogoče pa so morale spet ostati v bolnišnici. user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
8.1.2009 17:28:13   
pigama
Dan!

Da vas malo pozdravim. Na hitro sem vas preletela, ste spat bile zelooo pridne. Danes je točno eno leto odkarsem doma, mater hitro teče čas. Sem šla praznovat - k frizerju user posted image . Maja že 2 uri spi, sem ubogo revo imela dve uri na mrazu, sva se spehajali in našli prve trobentice. Sem jih za dokaz nabrala in prinesla domov!!!!

Na DD ste bile VSE ŠTIRI SUPERuser posted image , jaz nimam jajc za kaj takega!

Neboglasnica kako lepe otroke imaš! Si ponosna nanje, kajne?

Nanka Zoja že ima plombe? Moj še noben HB. Kak pa je prenesla vrtanje?

ksenci TI NISI SLABA MAMA!!!! Da ne pomisliš več na kaj takega. Tulk ko si ti dala z Aljažem skoz, mislim......

Flower ta z budilko je bila pa kruta user posted image user posted image

mirjam te naše babe ga pa sračkajo s spanjeuser posted image
almera user posted image za rekord v dnevnem spanju

metuljček uboga revca ti, sam 9,5 ur je Anja spala (hec)
Aja, pa presel se v naše konce, kanalov na TV ko listja, sam cajta za gledat nimamuser posted image

majuska da te je bivši najdu na FB, je pa firbec

umpa tvoj mali je tak car, pa saj to že ti veš user posted image

Ostalo sem pa pozabila, me EMŠO je.be. Vse ste super!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3769
8.1.2009 17:38:55   
glugluglu
piškoti: jaz imam od nestle-alete, so od 6. meseca dalje

Neposredna povezava do sporočila: 3770
8.1.2009 17:50:30   
ksenci
joj, sem se že veselile, da zihr pridem na srečanje v Lj, kr mamo 15. dopoldan pregled v p.na vrazovi, zdaj pa ne vem, če se mi bo dal dva dni zapored furat v lj. user posted image bom vidla, kakšno bo zdravstveno stanje Aljaža, upam da se do takrat pozdravi, če pa ne bo čist ok, pol pa raj ne prideva.user posted image

aljaž je dons cel dan pojedu 260 alernove, 60 čaja in dvakrat se je čist mal dojil.  je čist brez apetita, kašla še kr fjst, sam sitn pa le ni preveč. mu bom šla zdajle vročino zmert, pa probat če bo slučajn kaj jedu, je nazadn ob 13.00user posted image

a še sam midva ne jema druga kot mleko, vsi ste že več al majn na gh, se mi zdiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3771
8.1.2009 17:52:26   
ilatic
Saj veš, takrat razbijamo tudi otroške hranilnike, da naberemo za tortico.

joj se valjam pod mizo! Ti ga pa tud usekaš

Jaz sem že skoraj tam.

K me dražte. Pa poglejte te mišice!!!!!!!!!
http://www.shrani.si/f/M/iP/3a01gcBw/picture-029.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 3772
8.1.2009 17:55:16   
ilatic
http://www.shrani.si/f/2A/sE/23dG8jnR/picture-083.jpg

Tuki je ves moker po borbi. mmmmmmmmuser posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
8.1.2009 17:55:56   
lex
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak punce so pa čista ti!!!!!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 17:57:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?