Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 16:29:52
|
|
|
|
neboglasnica
|
LJ - srečanje v kavarni Pod vodo bo v četrtek, 15.01.2009 ob 10.30 uri. VABLJENE!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 16:32:02
|
|
|
|
lex
|
ej a v sredo 14.1. se pa ne bi dobile, pol bi jaz mogoče smrdnila poleg mojega v LJ, ker gre v Litostroj službeno? sem pravkar zvedela da gre spet v LJ (danes je tud bil)
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 16:34:00
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex ej a v sredo 14.1. se pa ne bi dobile, pol bi jaz mogoče smrdnila poleg mojega v LJ, ker gre v Litostroj službeno? sem pravkar zvedela da gre spet v LJ (danes je tud bil) Ajd, može: LJ - srečanje v kavarni Pod vodo bo v sredo, 14.01.2009 ob 10.30 uri. VABLJENE!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 16:35:14
|
|
|
|
neboglasnica
|
lex: pa da novš spet zahinavla, ker se bomo zaradi tebe dobile en dan pred izplačilom porodniške. Saj veš, takrat razbijamo tudi otroške hranilnike, da naberemo za tortico.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 16:39:24
|
|
|
|
lex
|
sem mu rekla, če bi šel 15. pa ni možno, ker grejo takrat stvari že dalje iz tovarne. zdaj pa ne bom več rekla, da me ne bo, da slučajno spet kdo ne sliši. bom jaz razbila hranilnik, da bom častla, ker sem zajebala datum
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 16:43:54
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci majuska- jz bi ga ubila če bi si upu ehhh, brez veze ... jaz sem se prav nasmejala ob ugotovitvi, da ga po 12-ih letih zanima, kaj počnem IZVIRNO SPOROČILO: lex majuska tebe je na fb najdo, mene je kar klical enkrat se je baje z mojo matko srečal ... je bil že poročen, naša mati pa mu je povedala, da imam fanta (takrat še nisem bila poročena) in da sem srečna - bravo mati
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 16:44:36
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex sem mu rekla, če bi šel 15. pa ni možno, ker grejo takrat stvari že dalje iz tovarne. zdaj pa ne bom več rekla, da me ne bo, da slučajno spet kdo ne sliši. bom jaz razbila hranilnik, da bom častla, ker sem zajebala datum kaj pa če greš z njim v Lj., ko bo šel v Litostroj?
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 16:44:45
|
|
|
|
Inigo
|
blacky - mi smo pa včeraj dobili te tabletke za zobe
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 16:45:32
|
|
|
|
dzanika
|
lex hvala za pošiljko. IZVIRNO SPOROČILO: lex kaj boste kuhale? niiiiiiiiiiiiiiiiiiiič!!!!!!! imam sadje na sporedu. mirjam ne mi od piščanca! Jutri ga bom tut js mlatila! Sam kje je še jutri... spanje - mi smo spet prespali lepo celo noč! No 5 dni je imel očitno vmes nekih prebliskov, danes pa spet po starem. Ma občudujem vas tiste ki vam otročki ne spijo ponoči. Jaz tega nisem navajena in ko se mi je teh 5 dni ponoči zbujal samo da sem mu dala dudo sem bla že čist hin. ilatic daj hitro kakšno fotko dragega da vidimo in ocenimo če je res tko fejst. blacky navadni novalac je pri nas 400g - 9€, v avstriji pa 800g - 9€. Jaz sem ga ves čas dobivala iz avstrije ker se res splača. Mam še za porabit enega celega in pol, potem pa prešaltamo na dm-ovega babylove dvojkico ki jo imamo sedaj že pred spanjem. Je tut dost cenejši... netki za piškot nimam pojma katere lahko še daš... Mam pa dost teh plazma piškotov doma k jih vedno od mojga stara mama pošlje. umpa plasma piškoti majo to notri kar si opisala. Za plazsmon al kaj so že pa ne vem... Jaz mu dam kar plazma... Tko dvakrat na teden približno mal požuli. flower kako si skuhaš juho iz paradižnika?? ksenci da se čimprej pozdravite! IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Jaooo, ne morem verjeti kdo me je najdu na FB ... moj bivši To jaz zmeri upam da se mi ne bo zgodilo.Računam na njegovo računalniško nepismenost jaz tudi. Res hvala bogu da je bolj kot ne računalniško nepismen. Zdej bi bla pa fora da bi me skos tle gor zasledval pa bral in bi tole vidu. metuljcek jaz mu japke nisem nikoli prekuhavala. Sem mu jo vedno samo naribala. netki ja tut jaz sem pričakovala da bo ceneje... Mi je tut mal predrago tole... Sploh za tale zasavje in za ta k... bazen. Tko da sem se odločila da bom šla res rajše na aerobiko. Mi je sicer škoda k ne bo mel mali nič od tega pa vseeno. Se bom šla pa kdaj pa kdaj tut tko sama popoldne kopat z njim v hrastnik. IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa kje je javila. a nova? ROMY ima novi nick. Saj ne vem, če je mislila, da bi jo imele me na seznamu, ker klepeta pri junijkah, ker je junija rodila. metuljček kurimo samo na drva, ker nam jih ni treba kupit, mamo gozd. ponoči se ful ohladi najin del, še nimama fasade. ja samo to bom jedla in sadje, hujšam po ločavalni in je danes sadni dan. neee. To je bil samo hec. K je blacky za svojo Tejo napisala podatke.. No vidim da je že blacky razložila... ilatic skorja kruha je zakon. umpa korenček tudi. netki kaj vi imate že 3 obroke gh? A nisi rekla da je šele sedaj začel usta odpirat? lex klical bivši? Ojej. Mene bi kap zadela. Jaz se pa res nimam kaj menit z njim.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 16:48:00
|
|
|
|
lex
|
majuska saj 14. gre in je neboglasnica že spremenila datum, jaz bi sicer raje šla 15. ko dobim keš (si bom pa od bajte sposodla in pol nazaj nakazala. Aleks je namreč v 1 mesecu prerastel 3/4 mikic (po rokavih) in mu morem par stvari kupit - če bom prišla do kake trgovine s cotami. ker nazadnje ko sem bila v lj na srečanju (še kot ) nisem vidla nič drugega kot kavarno pod vodo (vsaj nekaj vem kje je )
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 16:54:13
|
|
|
|
lex
|
ja midva se redno srečujeva (na cesti, da ne bo pomote), ker sva iz istega kraja, poleg tega je od mojega lexa brat dober kolega z mojim bivšim. sma čist na izi. na pijačo glih ne bi šla z njim, se pa pozdraviva in kakšno rečeva. v bistvu sva tud sodelavca ker on uči na šoli, jaz sem pa v vrtcu. me je pa malo zmedlo - priznam. no in me je klical glih ko smo bile na kavi in valda pogovor nanese na bivše in pol zvem, da je od mojega bivša rodila skor isti cajt kot jaz. a si naju predstavljate v isti sobi? jaz si naju ne - bi verjetno prosla za premestitev, ker bi me spsihiralo
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2009 16:56:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 16:58:24
|
|
|
|
neboglasnica
|
lex: ne rabiš hranilnika razbijat, tisto je bila šala. Sem dala smajlija, ker je mislim da umpa lumpa napisala, da jih premalo dajem. Še barve moram začet uporabljat, pa bom v konkurenci . Drugače pa je bolj malo izbire, če ciljaš na H&M. Nekaj robe je sicer znižano na 5 in 9 €, nič posebnega. Pridi, le pridi, da te spoznamo še tiste, ki te v živo še ne poznamo.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 17:02:17
|
|
|
|
lex
|
v H&M ne grem. sem jezna kot 1000 . Alina je dobila tako lepo majčko za božička in ji hočem danes dat gor. najprej zagledam na rokavu luknjo. ok si mislim, da je pač faljen šiv in bom zašila. potem pa ko začnem gumbe odpirat vidim, da je poleg rožice še luknja sred blaga. če ne bi bla oprana bi jo nesla nazaj pa to zdaleč ni prvič da se je to zgodilo, je pa prvič po prvem pranju
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 17:05:30
|
|
|
|
lex
|
neboglasnica - nisem mislila resno tud moje je joke
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 17:06:58
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica glux3: kako urin? jutri ob 9.00 baje izvem, ma butli, ne vem zakaj mi je rekla, da naj danes popoldan pokličem, ker za te teste za bakterije rabijo 1 dan. Potem pa kličem in me sestra sprašuje, če sem včeraj dala urin. Ja včeraj sem dala unega ta zanič, katerega rezultati so bili pa že v 1 uri. Ma čudno.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2009 17:20:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 17:20:58
|
|
|
|
dzanika
|
kje pa je mojcek?? Se nič ni javila. Dajte ji kakšen sms poslati če ma katera številko. Mogoče pa so morale spet ostati v bolnišnici.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 17:28:13
|
|
|
|
pigama
|
Dan! Da vas malo pozdravim. Na hitro sem vas preletela, ste spat bile zelooo pridne. Danes je točno eno leto odkarsem doma, mater hitro teče čas. Sem šla praznovat - k frizerju . Maja že 2 uri spi, sem ubogo revo imela dve uri na mrazu, sva se spehajali in našli prve trobentice. Sem jih za dokaz nabrala in prinesla domov!!!! Na DD ste bile VSE ŠTIRI SUPER , jaz nimam jajc za kaj takega! Neboglasnica kako lepe otroke imaš! Si ponosna nanje, kajne? Nanka Zoja že ima plombe? Moj še noben HB. Kak pa je prenesla vrtanje? ksenci TI NISI SLABA MAMA!!!! Da ne pomisliš več na kaj takega. Tulk ko si ti dala z Aljažem skoz, mislim...... Flower ta z budilko je bila pa kruta mirjam te naše babe ga pa sračkajo s spanje almera za rekord v dnevnem spanju metuljček uboga revca ti, sam 9,5 ur je Anja spala (hec) Aja, pa presel se v naše konce, kanalov na TV ko listja, sam cajta za gledat nimam majuska da te je bivši najdu na FB, je pa firbec umpa tvoj mali je tak car, pa saj to že ti veš Ostalo sem pa pozabila, me EMŠO je.be. Vse ste super!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 17:38:55
|
|
|
|
glugluglu
|
piškoti: jaz imam od nestle-alete, so od 6. meseca dalje
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 17:50:30
|
|
|
|
ksenci
|
joj, sem se že veselile, da zihr pridem na srečanje v Lj, kr mamo 15. dopoldan pregled v p.na vrazovi, zdaj pa ne vem, če se mi bo dal dva dni zapored furat v lj. bom vidla, kakšno bo zdravstveno stanje Aljaža, upam da se do takrat pozdravi, če pa ne bo čist ok, pol pa raj ne prideva. aljaž je dons cel dan pojedu 260 alernove, 60 čaja in dvakrat se je čist mal dojil. je čist brez apetita, kašla še kr fjst, sam sitn pa le ni preveč. mu bom šla zdajle vročino zmert, pa probat če bo slučajn kaj jedu, je nazadn ob 13.00 a še sam midva ne jema druga kot mleko, vsi ste že več al majn na gh, se mi zdi
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 17:52:26
|
|
|
|
ilatic
|
Saj veš, takrat razbijamo tudi otroške hranilnike, da naberemo za tortico. joj se valjam pod mizo! Ti ga pa tud usekaš Jaz sem že skoraj tam. K me dražte. Pa poglejte te mišice!!!!!!!!! http://www.shrani.si/f/M/iP/3a01gcBw/picture-029.jpg
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 17:55:56
|
|
|
|
lex
|
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ampak punce so pa čista ti!!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2009 17:57:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?