|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
8.1.2009 13:12:34   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

gledam film p.s. i love you in vas vmes berem...najboljš film res

Pocaka, da vidis konec! Totally cuteuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

KDO TI JE VZORNIK???   Poskušaj brez gledanja v odgovore       
1)  Izberi najljubšo številko od 1-9      
2) Pomnozi s 3      
3)  Prištej 3, ponovno pomnozi s 3 (pocakal bom, da bos vzel kalkulator....)       
4)  Dobil bos 2 ali 3 mestno število     
5)  Seštej stevilki   Zdaj poglej rešitev.............                                     

Z dobljeno številko poglej kdo ti je vzor .......     1. Einstein  
2. Nelson Mandela
3. Jacob Zuma
4. Tom Cruise
5. Bill Gates 
6. Gandhi 
7. Brad Pitt 
8. Steven Spielberg 
9. neboglasnica  
10. Barack Obama 

Vem, vem....takšen vpliv na ljudi imam....nekega dne boš tudi ti takšen, kot sem jaz.... :-)Verjemi in ne obupaj!!!!     PS. Nehaj izbirati druge številke. Jaz sem tvoj idol, sprijazni se!!!        

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  Bor za korenje! In kaksne lepe trepalnice! Konkurenca mali Vitiuser posted image  Ej, nasa ima tud take, da me je zadnjic frendica vprasala, ce ma maskaro goruser posted image  user posted image  user posted image

user posted image  Tilnu za kasico z banano!

ilatic, kako ste spali? Nasa je namesto standardnih 11 ur spala le 9,5 (to je pri nas "le," ja), v zelodcku ji je pa noro krulilo. Vceraj pred spanjem je spila samo 45 ml! Mislim, halouser posted image  Danes zjutraj zmazala vse, dopoldne pa 160 mluser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Julijke moje, bile ste enkratne!!!!!  Sem kar bila kar ponosna na vas. In čist sem not padla. A vam povem, kako fejst????
No, po DD sem šla Nejca uredit za spanje in sem ga kar rutinsko urejala na previjalni, zraven pa ful razmišljala o DD, pa kak ste ble fajn in to in sem mu gor namontirala Tejino plenico. Ne samo to, da je bila Tejina, on sploh nima več plenice, že slab mesec ne. Mater, me je čudno gledal. Ugotovila pa sem komaj, ko je nisem mogla zapret, pa sem se začela jezit zraven, pa le pogledam, pa vidim, da imam neko veliko rito na previjalni. Sem se tak režala, da so mi solze tekle, še mama je s Tejo priletela pogledat, kaj je narobe, tak da sem vse v smeh spravla. No, zdaj vidite, kak ste mi ble všeč.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Ful prisrcno! Sem se od srca nasmejala. Pa congrats za puzzle. Daj, fotkni jih!

hd, lex - superca, da imate savno - slisi se yummy, yummy! Jaz pa zal ne smem vanjo zaradi tega mojega dermatitisa po obrazu. K je tisti toplo-vlazen zrak cist prevelik sok zame. Skoda!

Blacky, glede cistilca - nas je kot en tak vesoljcek - svetlo zelen sesalnik - meni je storast. Ga vleces za sabo, notri nalijes vodo, pa cistilo das & potem akcija. Pri nas ma moj to cez, jaz upravljam tistega klasicnega. Ja, tud za parket je lohk.

user posted image  tudi za sestricno in njen krasen datum. Pa ime ima tudi neverjetno lepouser posted image  Je sigurno fajn punca. Tudi ena moja frendica je Anja, pa letnik 1980 ... a zal ni avgustovka ... sicer bi bla lahko celo ista oseba - a si mislis???

Zakaj nimamo TV3? Totalno dobro vprasanje, Blacky, tudi sama se to sprasujem. Smo 10 km od Lj, pa vidimo le SLO 1, 2, POP TV, Kanal A in HTV 2 (ne pa 1, smrk). Tale Krim lovi za en drekuser posted image  user posted image  user posted image  Jih bom kar tozilauser posted image  user posted image  user posted image

Btw: meni so tvoji postivedno totalno sponski - vse je pokomentirano PLUS tako lepo barvno! Enkrat bom se kopirat zacela tvoj pisani stil, ves. Ce bos pustilauser posted image

flower, smola pa taka z jutranjim bujenjem. Shit, no! In pravis, da imate mraz - kako pa kurite? Mi imamo za radiatorje opcijo, da damo olje ali drva - kakor se pac odlocimo. Kako pa vi kurite? Zdaj, k je peklensko mraz, moramo cez noc poleg kamina/stedilnika, ki laufa cez dan, prizgati tudi radiatorje, sicer je v spalnici prehladno.

Ojoj, zdaj vidim stopinje - to je pa resnicno PREMRZLO! Hitro nekaj ukrenit, punca!

ilatic, tud pri tebi ni toplo - kako pa to? Pri nas jaz kurim & moram tud ven po drva - imam tri hoboke, ki jih nafilam do fula in potem mecem v kamin/stedilnik. Cca. vsako uro dofilam in imam v dnevni/jedilnici/kuhinji 24 stopinj, odprto na hodnik, v kopalnico in spalnico - tam je pa 18 zaenkrat. Kako to, da se pri tebi ne segreje?

neboglasnica, tud pri nas je sneg - je moral moz ze navsezgodaj zjutraj skidat pred garazo, ce je sploh hotel ven z avtom.

Tinky, kako Teo? Je kej boljse?

Evo, jutri zacnemo uvajat - JABOLKO. Patronazna je rekla, da cim manj komplicirat, pa bo. Upamuser posted image  Kako ste ve pripravile jabolko? Svetovala je, naj ga skuham in ji dam, potem cez nekaj dni pa surovega, naribanega.

populis, cel teden ni kakala tvoja malcica? Hudo! Sam, da je slo potem ven. Jok sredi spanja - nightmares. In kako si kaj ti z zdravjem? Meni danes vse kaplja in curlja!

ilatic, impresivne mere tvojega Tarika. To pa je dedec in poluser posted image  Pa cestitke mozu, da je sel zraven - pohvaljen. Mogoce se nadeja jagod danes zveceruser posted image

Prigoda z obracanjem - nasa je ista - sedela bi kar naprej, da bi se pa zakotalila, to pa ne. Na bok se da, malo bluzi sem in tja, potem pa hopla spet nazaj na hrbet. Ne mores verjet - nobenega zanimanja whatsoever!

nanka, kolk snega pa imate? In super, da je P popoldne - samo se tvojemu je treba to pravilno predstavit, da bo sel zravenuser posted image

lidija, naj bo danasnja noc mirnejsa!

netki, Majuska, merci za slastne kosmice in diseco kavico/vroco cokolado.

Happy mini b'day Aleksandru & Tariku
user posted image

rebeca, vidim, da je Tariq bolje - thank God!

neboglasnica, hvala za med! It feels sooooooo good!

mirjam, Lumpa, ja, pri nas je sneg. Cistr zares. Je prava idila. Sam plocniki so pa zabasani, da ne more clovek nikamor. Ma, danes sva itak notri, k boleham. Upam, da bo jutri akcija - je pa zabavno s PP Plikotom po snegu ruzit, jač. Tko k si ti zadnjic napisala, Almera, dobis misice. Ful! Se Schwarzenegger skrije. Resno!

Lumpa, odlicno za post! Zgledno, sedi, 5!

nanka, krasne slikice!

ilatic, daj nam se kaksno slikco tega tvojega lepotca pripopaj. Ima ocitno onrg karizmo, da ga kar zreven tebe bejbe pecajo. NoRo!

Blacky, Teja in Anja imata pa skoraj identicne mereuser posted image  user posted image  user posted image

Gluten, od 7. meseca naprej - danes rekla patronazna. Zdaj pa vedi?!

ksenci, user posted image  za Aljaza. Ma, da se neha oz. izboljsa. Potem bo pa luuuuustno. In tu bo pomlad, topli, soncni dnevi, sprehodi, same fajn stvari!

ksenci, 1 sladkarija na teden - slisi se kot konkretna omejitev. Razen, ce morda govoris o 7-kilski Gorenjki? To je ENA sladkarija, samo prava bombauser posted image  user posted image  In koooolk lesnikov - jih sploh ne mores prestet!

Darilo fantku za 2. r. d. - jaz sem zadnjic vzela vrecko presenecenja Nodi - mali je bil navdusen (no, star je sicer 3 leta), pa nekaj sladkarij. Ali pa mini enciklopedijo/knjigo na tisto temo, ki mu je blizu - zadnjic sem za 4-letnika vzela dinozavre - velik hit!

flower, a samo paradiznikovo juho in kompot bos jedla v celem dnevu? To je pa nekam malo, se ti ne zdi?

user posted image  Boru za dooolg dnevni spanec.

Monte, Fruchtzwerge (al kako se ze napise) - jaz se bom temu se kar nekaj casa na siroko izogibala. E-ji in podobno sranje. Bljak!

Krompircek in zelenjavo zabelit z olivnim ali repicnim oljem - tako je pa meni rekla patronazna. Ne margarine, ne masla, ne soli (ali pa zelo, zelo, zelo, zelo malo).

user posted image  user posted image  za bivsega na FB. Ja, to se LAHKO zgodi na FB, Majuska.

Populis, definitivno velja tale z "not feeling very olympic today" - prima izraz: user posted image  user posted image  ... Sanka, you OK?user posted image  user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 13:25:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3702
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 13:27:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3703
8.1.2009 13:29:16   
dzanika
sam na hitro se vam javim. Kopali se nismo ker je v laškem bazen zaprt. user posted image   Netki tole je pa odgovor iz Hrastnika za plavanje... Očitno smo mal zamudile ker je že bolj kot ne zasedeno. user posted image

Zdravo!   Novo vadbo pričnemo naslednji teden, potekala bo ob torkih in sicer v treh skupinah, ob 13., 14. in 15. uri. Zaenkrat sta dve mesti na voljo še v skupini ob 13-ih, drugi dve skupini sta že polni. Vadba poteka 10 tednov, plus dodatni termin za nadomeščanje. 10 ur stane 95 EUR, v Hrastniku lahko plačate v dveh delih, prvih 6 ur (57 EUR) na prvi uri, nato, ko te pokoristite, pa še preostale ure.   Več si lahko preberete na www.plavanje-dojenckov.com.   Če se odločite, da se nam pridružite, me obvestite, da vam rezerviram mesto, v skupini je namreč na voljo 10 mest, prisotni pa sva dve vaditeljici.  

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 13:32:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3705
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 13:34:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3706
8.1.2009 13:36:02   
glugluglu
Sem uspela gledati DD, zahvaljujoč Ilaticuser posted image . Drugače bi spet zamudila, sem si sicer naštimala opomnik, ampak, ker sem zunaj sneg kidala, ga ne bi slišala, ker je čisto potiho nekaj zacingljalo. Pozornost sem pa bolj posvečala babyphonu, ker je Tian spal.

Tako, da Ilatic, še enkrat hvala!
Punce vse ste bile super!!!! In luštne!
Neboglasnica ti si pa na začetku res lepo govorila, jaz v takem primeru ne bi spravila enega celega normalnega stavka iz sebe. Meni se pred kamero vse zašteka.

Hvala vsem za lepe želje za Tiana!user posted image

Sedaj pa pokličem k zdravnici, Tian pa še vedno spi, jaz pa medtem kuham, za nazaj bom pa kasneje prebrala, upam, da mi bo uspelo, ker ste danes nekam preveč pridne.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
8.1.2009 13:37:07   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

Sam na hiter, sva iz posvetovalnice.

Nove mere za seznam:

Svit ima pri 6. mesecih 8810g in 72,5cm

Več pa ko zaspi, je full sitko!!

ej Todi, lepo da si nas prišla pogledat user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
8.1.2009 13:37:59   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: flower

itak.. ne vem kaj bi se oni pogovarjali.. user posted image

kolk smo babe sitneuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3709
8.1.2009 13:39:17   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

user posted image  user posted image  za bivsega na FB. Ja, to se LAHKO zgodi na FB, Majuska.

hja nimaš kaj ... sej menda živi nekje v vašem koncu user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3710
8.1.2009 13:40:02   
netki
dzanika.....škoda k nisi povedala kam se greste kopat, ker sem zadnič vidla napisano da bo zaprto in sem si še rekla da smo mel srečo k smo šli prej
plavanje.....men je pa to mal drago...za ta denar ga jst peljem se kopat, pa gremo vsi...ne vem no.....sem pričakovala manj user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
8.1.2009 13:46:06   
ilatic
ilatic, kako ste spali?

Hvala za vprašanje. Ma nša je pravi cukrček. Spal je do pol devetih zjutraj. Je pa danes po cepljenju malo bolj sitkan.

Rebeca slike od mojga sem že popala, pa ni nič posebnega veš. Ni kakšen Brad Pit, zato pa pravim da ne vem kaj vidijo.

Aja men je včeraj P še rekla, da začnem z mesom in rumenjakom trdo kuhanim!

Neposredna povezava do sporočila: 3712
8.1.2009 13:47:41   
ilatic
No da vidite kaj dela skorja kruha.

http://www.shrani.si/?42/LS/2zVczIBj/slika-181.avi

Upam da rata

Mal je že sitn k sem ga že prej dražla pa mu vzela kruh. Je pa to po hranjenju dobu kruh tko da ni lačn

< Sporočilo je popravil ilatic -- 8.1.2009 13:50:49 >

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
8.1.2009 13:53:57   
nanka
mami pa kaj mu kruha jemlješ no, dete je lačno.user posted image user posted image
ful dober posnetek

< Sporočilo je popravil nanka -- 8.1.2009 13:54:35 >

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
8.1.2009 13:54:47   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

No da vidite kaj dela skorja kruha.

http://www.shrani.si/?42/LS/2zVczIBj/slika-181.avi

Upam da rata

Mal je že sitn k sem ga že prej dražla pa mu vzela kruh. Je pa to po hranjenju dobu kruh tko da ni lačn

ful je dober maliuser posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 13:56:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3716
8.1.2009 13:58:02   
Netta
evo ana končno spet zaspala...upam da traja...ma pejte mal na sonček da vas uspem prebratuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3717
8.1.2009 14:00:16   
Netta
Punce kakšen kruh si lahko spečem, da ima malo kalorij?

evo recept čisto enostaven in dober kruh vsaj zame...je pa iz pirine moke in si ga delam že od nosečnosti dalje, ker ne obleži v trebuhu tak kot navaden:

60dag pirine moke
1 žlička soli
pecilni prašek
2,5dl mleka
2,5dl radenske

vse zmešaj /jaz kar vržem v multipraktik

oblikuj štruco na peki papir in peči 45 min na 180 ventilatorsko

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
8.1.2009 14:02:03   
Netta

Evo, jutri zacnemo uvajat - JABOLKO. Patronazna je rekla, da cim manj komplicirat, pa bo. Upam Kako ste ve pripravile jabolko? Svetovala je, naj ga skuham in ji dam, potem cez nekaj dni pa surovega, naribanega.

jaz sem ta teden isto naredila...najprej tri dni kuhano...s tem dam sem ji najprej dala kar vodico pit po žlički, da se je malo okusa navadila, potem pa par žličk kašice

včeraj pa je dobila ribano, tudi ene tri žličke, pa jo je kar treslo...sem ji pa to naredila ker ni kakala že 5 dni...no in čez dve uri sem imela s............user posted image

sicer pa pri nas tudi reklamirajo le olivno olje kot zabelo in nič drugega...

Neposredna povezava do sporočila: 3719
8.1.2009 14:11:37   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

kje je javila. a nova? 

ROMY ima novi nick. Saj ne vem, če je mislila, da bi jo imele me na seznamu, ker klepeta pri junijkah, ker je junija rodila.

Ne, ne, midve s populis sva se samo hecali. Ker sem jaz danes objavila post o naši P in mere moje Teje, pa nista verjetno videli, da sem sama sebi napisala Blacky, za seznam, hvala, prosim.user posted image user posted image user posted image  Potem pa me je populis hecala na ta račun.user posted image user posted image user posted image
Romy pa je šla k junijkam, ja, pri nas se nič ne javlja.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3720
8.1.2009 14:13:00   
Blacky30
Pa Romy (*anamor*) ima fantka Taja, ne punčko.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
8.1.2009 14:35:11   
nanka
tako kosilo je pojedla, zdaj pa 2,5 uri miru pred naslednjim hranjenjem. Skuhala sem ji piščančjo juhico z korenčkom, brokolijem, cvetačo in kolerabo, pretlačila z vilico, skuhala polento in vse skupaj zalila z juhico. Koliko je pojedla ne vem, je pa podrla kupček in to bi naj bilo merilo da je otrok sit. Drugače pa imava zdaj že 3 GH na dan. Sadje, kosilo im mlečno kašico.

Mirjam hvala, bom poskusila spečt, bom probala v kruhomatu pa da vidim kako bo uspelo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
8.1.2009 14:35:43   
tims
Najprej en velik user posted image  za vse julijke, pa še posebi user posted image  za julijke iz DD. Tok sem bila živčna, ko sem vas gledala, kot da bi bila sama tam. Čestitke vsem štirim, bile ste fenomenalne.

Sploh ne vem, kje naj vam začnem pisat. Tok se je dogajal te tedne, da mi sploh ni jasn. Vmes sem vas, tako kot je napisala Neboglasnica (hvala ti ker si prenesla pozdrave)  tudi malo čekirala, ampak ste bile tok hitre, da če vas nisem prebrala dva dni, je bila že katastrofauser posted image . Populis, nič se mi niste zamerleuser posted image . Ta je bila pa huda.

Ja, evo, preselil smo se in smo se dva tedna dejansko navajal na novo skupno življenje. Od pohištva imava vse, razen računalniške mize in je to tud eden od razlogov, zakaj se nisem javljala. Najprej nekaj časa nisve imela rač. sploh priklopljenga, zdej pa imava na tleh monitor in mi je reeeees neudobno tipkat v ležečem položaju. No, drugače je bilo pa kar mal krize, ker z možem kar nisva glih prišla skupi. Tok časa sva se videvala po par minut na dan, da mi ni blo glih jasn, ko je bil pol pa kar popoldne doma. Pa še od Božiča naprej sta bila oba s Timom doma celih enajst dni. Po eni strani mi je bilo fajn, po drugi pa je naša Nina čist ven padla iz svojega ustaljenega ritma. Da ne omenim, kako se zadnjih deset dni zbuja vsako noč. Pa ne da bi bla lačna. Jo je treba nosit in ko zaspi, vsa vesela jo dam v pojstlo, ona pa spet kot en čukuser posted image . Resmi ni jasno, kaj se ji dogaja. Tim je pa čist navdušen nad svojo sobo. Skor vsazga, ki pride na obisk vpraša, če bo prespal pri njemuuser posted image . Ja, sem pa po enem tednu, ko smo se preselil, ugotovila, da imamo neprijavljene podnajemnike. In niti nismo podpisal nobene pogodbe. In to FARAONKE. A si lahko to mislte? Se mi je kar odpulil ko sem zagledala prvo, pa drugo, .... Zdej se je zadeva sicer mal umirila, k sem mal špricala z Biokillom okol. Bom še mal počakala, pol pa poklicala upravnika, da nej organizira špricanje.

Neboglasnica, a zdej po ta novem se jagode nabirajo????user posted image user posted image user posted image  Ja, tud jagode sva vmes nabirala. In vam povem, da mi je bilo tako kot prvič. Ful meje bilo strah kako bouser posted image , pa sva oba kar hitr notr padlauser posted image .

Sem zasledila, da že skoraj vse dajete GH svojim user posted image . Midve sva začele v nedeljo in je delala take grimase zraven, kot da bi ji dajala samo limono za jest. Danes je četrtek, pa ni še vedno nič bolj navdušena. Samo ko vidi, da ji dajem pleničko okoli vratu, zapre usta in ni šans, da ji kaj vtaknem. Sploh ne vem kako naj jo pripravim, da bo začela kaj malcat. Sva pa imeli kontrolo 18.12. in je P rekla, da bi mogoče lahko kaj več pridobila na kilaži (zredila se je za dobre pol kg). Sem jo vprašala, če je kaj narobe, pa je rekla da ne, ampak naj ji vseeno probam dat zvečer riževo kašico. In smo to tud naredil. Takoj je dobila okoli ust rdeče fleke. Po eni uri so zginli, drug dan ko sem ji spet dala, so se pa fleki spet ponovili. Zdej sem dala to kašico mal na stranski tir in bom še mal počakala, me pa skrbi, da ne bo takšne alergije na KM kot pri Timu.

Je pa naša Nina od prejšnjega cepljenja ves čas prehlajena. Ves čas ji curlja iz nosa in kašlja. Pol je pa kakšen dan ali dva ok, pa spet, tko da se tudi ne upam kaj dost hodit ven z njo po takem mrazu.

Kilaža...... Sem se ful narežala dieti manj žri. Sem si pa jaz tudi zračunala ITM- 19,2. Naj bi bilo normalno, pa glih ni. Vse hlače visijo z mene. Sem šla zadnjič v šoping, domov sem pa prišla z dvema paroma kavbojk za mojga in dvema majčkama zameuser posted image . Ko sem gledala kavbojke zame so kr neki. Kr eni našitki, pa neki potrgano, pa poštepanouser posted image user posted image user posted image . A normalnih pa ne delajo več????user posted image user posted image  V glavnem sem prišla domov čist razočarana. Je pa res, da sem bila v cca štirih trgovinah, pol mi je pa vse dol padl.

Blacky, še mere naše Nine pri enem tednu manj kot petih mesecih: 7350 g in 66,5 cm. Pa še popravek pri prejšnjem merjenju. So se zmotile in ni bila velka 67,5, ampak 64,5. Ti pa pošljem še na ZS.

Zdej pa grem še v pisker kej vršt, pa se bom mal več oglašala, če mi bo le tamala pustilauser posted image , ker kokr je tečka zadnje čase, je prav katastrofauser posted image .

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
8.1.2009 14:38:41   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lex

ilatic daj kakšno ljubljančanko nehecat, da te vzame poleguser posted image user posted image user posted image user posted image

rebeca midve lahko greva skupaj

blacky jaz sem mela pa včeraj o teh tabletah predavanje: da so spet na tržišču, da je taka mala verjetnost za hiper nalaganje fosforja in da jih dajejo v sloveniji zato, ker voda nima tolk fluora v sebi,.............. jaz ga dam ko se spomnim ne pa striktno

Za te florove tablete je meni P pri Sari rekel, da bi jih morala jemati do 8. leta, ne da bi kakšen dan izpustila, če želim imeti rezultate.  Jih nisem dajala nobenemu.

Sva bila zunaj, zdaj spi v verandi. Sem mu dala odejico stran, ker je bilo kar toplo.

Pridno ste čvekale...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
8.1.2009 14:40:15   
Blacky30
Flower, ubogica, da te je tak katapultiralo pokonci zjutraj. Lan bogi pa se te je verjetno tudi tak ustrašil, da ni mogel več nazaj zaspat.user posted image

Jaz pa sem se danes zaspala. Taka koma sem zadnje dni, da sploh ne vem, kaj delam ponoči. Ob 1h pa še bedim in nisem niti malo zaspana. Mogoče bo danes drugače, ko sem vstala ob pol sedmih in nisem več mogla it spat nazaj. Nastavila pa sem si budilko na gsm, zdaj že drugi dan zaporedoma in obakrat je bila ugasnjena, ko se zbudim, včeraj sem se zbudila 10 min kasneje, danes pa 45 min kasneje. To je bilo letanja, dokler me ni mož odrešil in rekel, da lahko v miru uredim Nejca, da ne bo šel v službo, bo kar doma ostal do P, ker sicer je hotel vmes skočit tja in prit nazaj po naju. Kak se je budilka izklopila al sem jo jaz, me ne vprašat.
Pa zadnjič sem v spanju sploh ne vem, kaj hotla, menda lučko prižgat, ki jo imam pod posteljo, da malo osvetli, ko hočem Tejo pogledat. In sem v spanju nekaj krampala in krampala tam spodaj, tega se še spomnim, potem pa sem ugotovila, da luč več ne gori, ni se hotla prižgat, kot da bi šla žarnica. No, potem pa čez dan ugotovim, da sem s tistim krampanjem, ko pravzaprav napol v spanju sploh nisem vedela, kaj delam, sem potegnila kabel od lučke iz vtičnice.user posted image user posted image user posted image user posted image  Pravi butl sem!

Ojej, a na drva kurite??? To pa je res ful zamudno delo. Olje je zakon, čeprav je svinjsko drago.user posted image  Samo pritisneš tipko in bajta se zagreje v roku pol ure. Imaš pa res mraz v stanovanju, boga. Moraš hodit po bajti kot eskim oblečena.user posted image  Vzamem nazaj, v tako ohlajeni spalnici pa bi mene tudi zeblo, če se ne bi imela h komu stiskat. Kaj pa Lana pa nič ne moti hlad? Lepo spančka? Ker meni se je Nejc zbujal celo noč, ko ga je zeblo, pa mi revček ni znal povedat, jaz pa sem mislila, da izsiljuje. Butl! Je bil že malo večji. Potem pa sem videla, da ima ledene rokice, pa sem ga dala med naju in je zaspal kot topek na toplem. user posted image

Neboglasnica, pri nas je sonček in nič snegeca.user posted image

Nanka, smiliš se mi s to hrano.user posted image user posted image   Daj nehaj jest te brozge in si privošči nekaj boljšega, pa kavico tudi lahko piješ. Tak se ti bo hujšanje zamerilo in boš izgubila voljo. Jaz bi bla hin, če bi mogla tak jest. Sem zdaj pojedla 2 krožnika žgancev in mleka.user posted image  Ampak v vseh teh dneh pa nisem zaužila niti ene sladkarije. Vse, kar je bilo najbližje sladkemu, je bila banana.user posted image

Teja se je zbudila, grem jo nahranit, pridem še kaj potem nazaj.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

se vam zdi?
cupacups

se vam zdi da bi naša država lahko bolje poskrbela za nas?

da (93%)

ne (7%)

Število vseh glasov: 312

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!