metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 gledam film p.s. i love you in vas vmes berem...najboljš film res Pocaka, da vidis konec! Totally cute IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica KDO TI JE VZORNIK??? Poskušaj brez gledanja v odgovore 1) Izberi najljubšo številko od 1-9 2) Pomnozi s 3 3) Prištej 3, ponovno pomnozi s 3 (pocakal bom, da bos vzel kalkulator....) 4) Dobil bos 2 ali 3 mestno število 5) Seštej stevilki Zdaj poglej rešitev............. Z dobljeno številko poglej kdo ti je vzor ....... 1. Einstein 2. Nelson Mandela 3. Jacob Zuma 4. Tom Cruise 5. Bill Gates 6. Gandhi 7. Brad Pitt 8. Steven Spielberg 9. neboglasnica 10. Barack Obama Vem, vem....takšen vpliv na ljudi imam....nekega dne boš tudi ti takšen, kot sem jaz.... :-)Verjemi in ne obupaj!!!! PS. Nehaj izbirati druge številke. Jaz sem tvoj idol, sprijazni se!!! Bor za korenje! In kaksne lepe trepalnice! Konkurenca mali Viti Ej, nasa ima tud take, da me je zadnjic frendica vprasala, ce ma maskaro gor Tilnu za kasico z banano! ilatic, kako ste spali? Nasa je namesto standardnih 11 ur spala le 9,5 (to je pri nas "le," ja), v zelodcku ji je pa noro krulilo. Vceraj pred spanjem je spila samo 45 ml! Mislim, halo Danes zjutraj zmazala vse, dopoldne pa 160 ml IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Julijke moje, bile ste enkratne!!!!! Sem kar bila kar ponosna na vas. In čist sem not padla. A vam povem, kako fejst???? No, po DD sem šla Nejca uredit za spanje in sem ga kar rutinsko urejala na previjalni, zraven pa ful razmišljala o DD, pa kak ste ble fajn in to in sem mu gor namontirala Tejino plenico. Ne samo to, da je bila Tejina, on sploh nima več plenice, že slab mesec ne. Mater, me je čudno gledal. Ugotovila pa sem komaj, ko je nisem mogla zapret, pa sem se začela jezit zraven, pa le pogledam, pa vidim, da imam neko veliko rito na previjalni. Sem se tak režala, da so mi solze tekle, še mama je s Tejo priletela pogledat, kaj je narobe, tak da sem vse v smeh spravla. No, zdaj vidite, kak ste mi ble všeč. Ful prisrcno! Sem se od srca nasmejala. Pa congrats za puzzle. Daj, fotkni jih! hd, lex - superca, da imate savno - slisi se yummy, yummy! Jaz pa zal ne smem vanjo zaradi tega mojega dermatitisa po obrazu. K je tisti toplo-vlazen zrak cist prevelik sok zame. Skoda! Blacky, glede cistilca - nas je kot en tak vesoljcek - svetlo zelen sesalnik - meni je storast. Ga vleces za sabo, notri nalijes vodo, pa cistilo das & potem akcija. Pri nas ma moj to cez, jaz upravljam tistega klasicnega. Ja, tud za parket je lohk. tudi za sestricno in njen krasen datum. Pa ime ima tudi neverjetno lepo Je sigurno fajn punca. Tudi ena moja frendica je Anja, pa letnik 1980 ... a zal ni avgustovka ... sicer bi bla lahko celo ista oseba - a si mislis??? Zakaj nimamo TV3? Totalno dobro vprasanje, Blacky, tudi sama se to sprasujem. Smo 10 km od Lj, pa vidimo le SLO 1, 2, POP TV, Kanal A in HTV 2 (ne pa 1, smrk). Tale Krim lovi za en drek Jih bom kar tozila Btw: meni so tvoji postivedno totalno sponski - vse je pokomentirano PLUS tako lepo barvno! Enkrat bom se kopirat zacela tvoj pisani stil, ves. Ce bos pustila flower, smola pa taka z jutranjim bujenjem. Shit, no! In pravis, da imate mraz - kako pa kurite? Mi imamo za radiatorje opcijo, da damo olje ali drva - kakor se pac odlocimo. Kako pa vi kurite? Zdaj, k je peklensko mraz, moramo cez noc poleg kamina/stedilnika, ki laufa cez dan, prizgati tudi radiatorje, sicer je v spalnici prehladno. Ojoj, zdaj vidim stopinje - to je pa resnicno PREMRZLO! Hitro nekaj ukrenit, punca! ilatic, tud pri tebi ni toplo - kako pa to? Pri nas jaz kurim & moram tud ven po drva - imam tri hoboke, ki jih nafilam do fula in potem mecem v kamin/stedilnik. Cca. vsako uro dofilam in imam v dnevni/jedilnici/kuhinji 24 stopinj, odprto na hodnik, v kopalnico in spalnico - tam je pa 18 zaenkrat. Kako to, da se pri tebi ne segreje? neboglasnica, tud pri nas je sneg - je moral moz ze navsezgodaj zjutraj skidat pred garazo, ce je sploh hotel ven z avtom. Tinky, kako Teo? Je kej boljse? Evo, jutri zacnemo uvajat - JABOLKO. Patronazna je rekla, da cim manj komplicirat, pa bo. Upam Kako ste ve pripravile jabolko? Svetovala je, naj ga skuham in ji dam, potem cez nekaj dni pa surovega, naribanega. populis, cel teden ni kakala tvoja malcica? Hudo! Sam, da je slo potem ven. Jok sredi spanja - nightmares. In kako si kaj ti z zdravjem? Meni danes vse kaplja in curlja! ilatic, impresivne mere tvojega Tarika. To pa je dedec in pol Pa cestitke mozu, da je sel zraven - pohvaljen. Mogoce se nadeja jagod danes zvecer Prigoda z obracanjem - nasa je ista - sedela bi kar naprej, da bi se pa zakotalila, to pa ne. Na bok se da, malo bluzi sem in tja, potem pa hopla spet nazaj na hrbet. Ne mores verjet - nobenega zanimanja whatsoever! nanka, kolk snega pa imate? In super, da je P popoldne - samo se tvojemu je treba to pravilno predstavit, da bo sel zraven lidija, naj bo danasnja noc mirnejsa! netki, Majuska, merci za slastne kosmice in diseco kavico/vroco cokolado. Happy mini b'day Aleksandru & Tariku rebeca, vidim, da je Tariq bolje - thank God! neboglasnica, hvala za med! It feels sooooooo good! mirjam, Lumpa, ja, pri nas je sneg. Cistr zares. Je prava idila. Sam plocniki so pa zabasani, da ne more clovek nikamor. Ma, danes sva itak notri, k boleham. Upam, da bo jutri akcija - je pa zabavno s PP Plikotom po snegu ruzit, jač. Tko k si ti zadnjic napisala, Almera, dobis misice. Ful! Se Schwarzenegger skrije. Resno! Lumpa, odlicno za post! Zgledno, sedi, 5! nanka, krasne slikice! ilatic, daj nam se kaksno slikco tega tvojega lepotca pripopaj. Ima ocitno onrg karizmo, da ga kar zreven tebe bejbe pecajo. NoRo! Blacky, Teja in Anja imata pa skoraj identicne mere Gluten, od 7. meseca naprej - danes rekla patronazna. Zdaj pa vedi?! ksenci, za Aljaza. Ma, da se neha oz. izboljsa. Potem bo pa luuuuustno. In tu bo pomlad, topli, soncni dnevi, sprehodi, same fajn stvari! ksenci, 1 sladkarija na teden - slisi se kot konkretna omejitev. Razen, ce morda govoris o 7-kilski Gorenjki? To je ENA sladkarija, samo prava bomba In koooolk lesnikov - jih sploh ne mores prestet! Darilo fantku za 2. r. d. - jaz sem zadnjic vzela vrecko presenecenja Nodi - mali je bil navdusen (no, star je sicer 3 leta), pa nekaj sladkarij. Ali pa mini enciklopedijo/knjigo na tisto temo, ki mu je blizu - zadnjic sem za 4-letnika vzela dinozavre - velik hit! flower, a samo paradiznikovo juho in kompot bos jedla v celem dnevu? To je pa nekam malo, se ti ne zdi? Boru za dooolg dnevni spanec. Monte, Fruchtzwerge (al kako se ze napise) - jaz se bom temu se kar nekaj casa na siroko izogibala. E-ji in podobno sranje. Bljak! Krompircek in zelenjavo zabelit z olivnim ali repicnim oljem - tako je pa meni rekla patronazna. Ne margarine, ne masla, ne soli (ali pa zelo, zelo, zelo, zelo malo). za bivsega na FB. Ja, to se LAHKO zgodi na FB, Majuska. Populis, definitivno velja tale z "not feeling very olympic today" - prima izraz: ... Sanka, you OK?
|