Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 14:45:16
|
|
|
|
netki
|
nanka a nisiti enkrat govorila o inhalatorju...zdej je v reklami za hofer, cena 39.90 eur
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 14:51:28
|
|
|
|
neboglasnica
|
tims: si se zmotila ali pa se čudeži še dogajajo? Šalim se, super, da si se spet oglasila. Sem te morala mal v rito dregnit, kaj?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2009 14:57:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 15:00:01
|
|
|
|
nanka
|
Netki ja jaz imam inhaltor in se mi super obnese. Ob vsakem kašljanju inhaliramo vsi, tudi Natka in je v treh dneh opazno izboljšanje. Priporočam
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 15:00:28
|
|
|
|
nanka
|
O Tims WB pa za vselitev
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2009 15:00:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 15:02:35
|
|
|
|
nanka
|
Aurora Natka ima pa ob 10 sadje, ob 14 kosilo, ob 17 mlečno kašico, in 4x mleko po flaški. Mleko ima ob 7, 12, 19 in okoli 24.Sadja ji zdaj par dni ne bom dala ker je čisto pikasta po obrazu in se mora pozdravit.
< Sporočilo je popravil nanka -- 8.1.2009 15:03:13 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2009 15:06:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 15:09:41
|
|
|
|
nanka
|
Umpa kako je luškan, pa kakšne lase ima že.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 15:16:37
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica tims: si se zmotila ali pa se čudeži še dogajajo? Šalim se, super, da si se spet oglasila. Sem te morala mal v rito dregnit, kaj? Ja, verjetno res.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2009 15:28:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 15:29:11
|
|
|
|
nanka
|
Flower zaspala še ni, začne pa takoj zehat ko ji dam prvo žlico v usta, pa je takoj ko se zbudi
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 15:32:37
|
|
|
|
ilatic
|
UmpaLumpa full je luštna. Ja dobra ideja s korenjčkom. Bom tudi jaz poskusila! Ampak so res vsi isti ko ji vzameš. Tista ihta!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 15:39:56
|
|
|
|
Majuska
|
Ne morem verjet, da moj malček že več kot dve uri spi ...
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 15:54:01
|
|
|
|
netki
|
aurorra.....mi jemo vse enako kot vi, le da kosila še nimamo na jedilniku
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 15:54:31
|
|
|
|
tims
|
UmpaLumpa in Ilatic kok luškana filmčka . Sta pa res grozne, kaj delata svojim . Hecam se . Kar ne morš, da ne bi probal, kakšna bo reakcija, če jim vzameš futr, a ne? No, midve še nisva tako daleč . Naša je zdej še vesela, ko ji odmaknem krožniček. Mogoče bi pa lahko probala s skorjico kruha .
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 16:01:30
|
|
|
|
ksenci
|
jz bi tud gledala DD, pa nism mogla ne včeri ne dans, a lahka kje vidim posnetek sm kupla darilo za Tjaša- kolegičinga sina- puzle, ful lepe, malo večje, kapo in rokavičke ter nekaj sladkega metuljček za post no jz pomislim ko slišim besedo sladkarija na normalni 100g milko s celimi lešniki ampak sedaj se bo ta sladkarija spremenila v kakšno frutabelco res pa je, da komaj čakam pomlad, da bova končno šla mal na sprehode. majuska- jz bi ga ubila če bi si upu ilatic- skorja kruha kruh z najmajn kalorij nardiš iz 1 kg polnozrnate moke, ki ji dodaš 1/2 kg bele moke, zaradi lepka, žličko soli in kocko kvasa, ter toliko mlačne vode, da se lepo poveže. tako delam kruh jz in mi je všeč, kr ni ne mleka, ne maščobe. flower- zaspi zraven ne morem vrjet
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 16:12:20
|
|
|
|
neboglasnica
|
Staš tudi še vedno spi v veži, upam, da ga ne zebe. Očitno ne, ker drnjoha k t velik že od 13.30. Če bi vedela, bi šla še sama poleg njega spat. auroraa: jaz že ves čas jem svinjino, pa nima nobenih pikic (že trkam).
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 16:12:54
|
|
|
|
Netta
|
ilatic in lumpa, sedajle sem se nasmejala vajinim filčkom do solz...ma kaj sta faci
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 16:15:17
|
|
|
|
Netta
|
neboglasnica - tudi ano sem iz sprehoda dala kar oblečeno na posteljo in odprla okno...je mraz kot tristo , ampak ona drnjoha že tretjo uro
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 16:17:35
|
|
|
|
ksenci
|
tud Aljaž že spi več kot dve uri mi je kr čudn, ko mam tak dolg mir pa sej je fajn da spi, upam, da se bo zbudo boljši, da ne bo kašlu tak hudo. sicer mu dajem slezov sirup.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 16:21:35
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica blacky30: misija nemogoče - zgodnje vstajanje - uspelo?? Hja, no, smo prišli pravočasno ja, samo sem se 45 min zaspala, tak da je bilo malo letanja.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 16:23:21
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa haha ilatic, evo še naša : sej zgleda zlobno, ko mu vzamem reva moja mala. ps. filmček je ja mamiii nooo kako moras korencka uzet ;)
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 16:23:57
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica blacky30: misija nemogoče - zgodnje vstajanje - uspelo?? Hja, no, smo prišli pravočasno ja, samo sem se 45 min zaspala, tak da je bilo malo letanja. Lahko bi se izgovorila na pomanjkanje cukra, to bi sigurno razumeli. glux3: kako urin?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 16:25:39
|
|
|
|
lex
|
rebeca menimo se za trojane - te pravi cajt točno obvestim pa ne me straši, me je že zadnjič raz.piz.dla ko me je vprašala če mislim še dolgo dojit - ko mi je termin devala - strah me je pa tak da cel teden prej ne bom mogla spat dans ste pa čvekaste lidija - ful uživa na tečaju, najboljš je vlečnica ilatic Alina ga je v Vito preimenovala , ker pri nas so zdaj vi dojenčki Bita (tako se sliši Vita iz njenih ust) lumpa dober je - sam kak se razpištoli tims super za selitev , ja prazniki so res samo za ritem podirat majuska tebe je na fb najdo, mene je kar klical
< Sporočilo je popravil lex -- 8.1.2009 16:26:36 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
če znanci "ukradejo" ime za otrokaErinin dajo svojemu otročku tako ime kot ga želite dati svojemu, vevztrajate pri imenu (
65%)
izberete drugo ime (
35%)
Število vseh glasov: 279Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!