|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
11.1.2009 13:22:37   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

stipe, veš kaj jaz danes kuham? Pasulj. prideš?user posted image

Bi... ampak smo predalec... pa se na torto... in se kaj tekocega... user posted image  user posted image  user posted image ...

Drgac mamo pa belgiijsko specijaliteto... Zupca iz cikorije (cikorija, krompir, muskat, sol... ) Sefla rastura !!!! user posted image

prav, vabilo pa vseeno velja za kdaj drugič. user posted image

Bravo šefla, za tvojo kuharijo.user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
11.1.2009 13:24:25   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Vidim, da me moj na debelo hvali user posted image  Bomo videli kaj bo ratalo, ker to delam prvič user posted image  Pa kiš (org. quiche) bom delala, tudi prvič. danes bo belgijski meni, zgleda da mi Belgija seka user posted image  user posted image  user posted image

Drugač pa caricca dopoldan ni spala in je šla spat pred 20 minutami, zaspala v sekundi in upam, da bo vsaj 1 uro in pol potegnila, ker drugače bo kriza do večera user posted image  Mi je pa prvič kar v naročje plezala in jaz šus nisem vedla kaj hoče user posted image  No, glavno da sva se na koncu razumeli user posted image

moja mati, sčuha kafe, samo cikorje, samo cikorje.... moraž zapet.user posted image  Se opravičujem taka je bla asocijacija z tvojo cikorjo, ko je reku Stipe, da jo kuhaš.user posted image user posted image user posted image

Poznaš ta komad?user posted image  Moj ta velik jo je pel ko je bil mali.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
11.1.2009 13:25:29   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

ojla

za nazaj ne grem brat, ker je čist preveč. bom jutri zjutraj ob kavici, namest časopisa. še vreme napište kak bo user posted image

sem vidla pa slikce od Larise. kok je user posted image . me čist prime, da bi mela kakšno pupo user posted image
nam je še en zobek ven pokuku,user posted image (zdej jih mamo 6, od tega štirje od novega leta) zdej pa upam, da bo mal mir, čeprou se mi zdi, da bojo kmal zgornje dvojke na pohodu.user posted image  se je pa malček kar luštno razvadu in zdej hoče it sred noči spat k nama. če ga vzamem, koj zaspi, če pa ne, se pa ko krokar ddere v svoji pojstli. pa sploh nimam energije, da bi ga probala prepričat. sem čist preveč zaspana. m ful manjka zjutri kakšno urco potegnt, pa še ponoč bolj slabo spim, ko je ta mal zraven. user posted image  
dons smo se že nasankali, čeprou je megla in mrzlo za popuser posted image . sam sta ta male ful uživale, Luka je pa čist zadekan spal v vozku.
zdej pa tud upam, da gre Luka kmal spat.

zdej gremo pa enko. grem pokazat, kako se zmaga user posted image

user posted image user posted image user posted image , bo že boljše glede spanja.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
11.1.2009 13:26:19   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Blaža svaka čast vsem trem-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ooooooooo, Katka37 long time no seeuser posted image sem mislila, da si čisto pozabila RR... sem glih zadnjič premišljevala o tebiuser posted image

Jaz sem ravno po likanju, končno so cune za mano za 1 tedenuser posted image super fino fajnuser posted image
Zdaj grem pa mal tv pogledat, princesa itak spančka, kosilo bo pa danes zelo simpluser posted image gov. juha, namesto ˝pravega nedeljskega kosila˝ si je pa moj zaželel štruklje, tako da jih samo iz skrinje vzamem in skuhamuser posted image ker me križ noro boli, mi ˝ne pusti˝ packat po kuhinjiuser posted image
Grem počivat, lepo nedeljo!

ja sem res vesela, da sta mi nardila torto. pridnega moža in otročka mam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
11.1.2009 13:53:58   
katka37
Dolenjka, kaj sva midvi včeraj kaj čudnega jedli, danes obe nekaj eksperimentirava.user posted image

Februarka, sem mislila, da ste me čisto pozabile, pa vidim, da sem tu pa tam le malo manjkala.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
11.1.2009 14:04:17   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Dolenjka, kaj sva midvi včeraj kaj čudnega jedli, danes obe nekaj eksperimentirava.user posted image

Februarka, sem mislila, da ste me čisto pozabile, pa vidim, da sem tu pa tam le malo manjkala.user posted image

nič te nismo pozabileuser posted image je prav fino spet brat pogrešano RR-jevkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
11.1.2009 14:17:11   
katka37
Rolada bo pečena, sledi pa mučno zvijanje. Samo enkrat do zdaj sem pekla rolado, pa sem celo raztrgala user posted image ,še dobro, da je mama tu, bo pomagala. Držite pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 4807
11.1.2009 14:28:38   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Rolada bo pečena, sledi pa mučno zvijanje. Samo enkrat do zdaj sem pekla rolado, pa sem celo raztrgala user posted image ,še dobro, da je mama tu, bo pomagala. Držite pesti.

Nima ti kaj pokat rolada, če jo zviješ takoj ko je še vroča. takoj, ko jo vzameš ven jo zavij v krpo in malo pridrži, da se bo ven para en cajt kadila, pol jo pa odvij iz krpe, pa odstrani peko papir, pa je nared za mazanje kreme, ali marmeladeuser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
11.1.2009 14:58:51   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Ella, če boš imela srečo, bodo barve za pirhe začel kmal prodajat user posted image  Mogoče bi se pa v A zapeljala, tam je vse dost prej user posted image  user posted image

men je teta rekla, k hodi po teh tečajih za peko, da za pirhe niso 'užitne' user posted image kaj pa če ti gor pogledaš in mi pošlješ user posted image user posted image user posted image

katka user posted image user posted image user posted image za selitev v hišo

SN sam ne mi o princeskah in kakih barbi scenah, k so men čist mim user posted image

misar user posted image user posted image za super noč, pa čim več takih user posted image

jaz sem tudi že mal datume gledala, kdaj bo rojstnodnevna akcija user posted image user posted image spali super do devetih user posted image user posted image user posted image zdej pa že razturavamo, no še mal pa bo šla v mižule user posted image

me sam zanima če bodo tud Zoji mim...user posted image user posted image

ella- veš moje tri user posted image , hočjo vse imeti al princeske al barbie , no zdaj so še winxice popularne user posted image user posted image user posted image user posted image ,.....
smo zadnjič nabavili v BC  mizico , stolčke in preprogo princeske user posted image , pa še zaveso barbie user posted image , in zdaj soba čaka na prenovo user posted image , men se pa neda , ker moram celo pohištvo premaknit in stene prepleskat ,  ampak takle mamo ,...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
11.1.2009 15:01:01   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

user posted image

user posted image

user posted image

evo to je torta Nutella, ki sta mi jo spekla moj in Matija včeraj za rojstni dan. No dekoracija je moje današnje delo. Rožice so iz Tičine, barvane z barvami iz tubice.

probali je pa še nismo, gre v postopek popoldne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

blaža - tvoj je imel podobne dogodivščine z nutello , kot jaz user posted image , sam , da je meni  sredina dol padlauser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
11.1.2009 15:03:32   
larisa
Pozdravljeni user posted image

mi smo zopet preživeli dva dni okrog zdravnikov. user posted image  Včeraj se je začel nejc tako matrat pri dihanju, da smo leteli na urgenco, dobili smo inhalacije in dobili ventulin, ki ga moramo vpihavat na 4 ure, tudi ponoči. Danes smo šli na kontrolo, jutri moramo spet, v torek mamo že ORL, v glavnem letamo samo po bolnicah user posted image  Zraven je pokasiral še virozo. Jaz sploh ne vem več kdaj bo konec in bo res prišlo obdobje zdravja k nam user posted image
Februarka a ste imeli vi kej podobnega user posted image  (napisano imamo bronhiolitis, laringitis)

Če ima kdo kej odveč zdravja, naj ga proooosim pošlje v naš dom user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
11.1.2009 15:19:09   
dolenjka
Ojoj Larisa, vas se pa res smola drži s tem zdravjem user posted image  user posted image  Bogi Nejček user posted image

No, moja juha je bila baje več kot dobra, še carica jo je s slastjo jedla user posted image  Jaz ne bi vedla, ker imam še vedno zabasan nos in sem posledično brez vonja in okusa user posted image  Kiš je pa tudi že pečena, samo Stipeta čakam, ker malo zamuja s solato in pravi da rabi še 2 minuti user posted image  Pri nas je on običajno zadolžen za pripravo solatke user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
11.1.2009 15:28:34   
Blacky*

Ojoj Larisa, vas se pa res smola drži s tem zdravjem user posted image  user posted image  Bogi Nejček user posted image

No, moja juha je bila baje več kot dobra, še carica jo je s slastjo jedla user posted image  Jaz ne bi vedla, ker imam še vedno zabasan nos in sem posledično brez vonja in okusa user posted image  Kiš je pa tudi že pečena, samo Stipeta čakam, ker malo zamuja s solato in pravi da rabi še 2 minuti user posted image  Pri nas je on običajno zadolžen za pripravo solatke user posted image

mi smo pa imeli prebota, pa svinska rebrca, pa eno majhno kračko.... njami, njami... po dooooooooooooolgem času končno malo svinjine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
11.1.2009 15:30:46   
Blacky*
Val je jedel pa ribico, malo testeninc, korenček, brokoli... 

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
11.1.2009 15:59:11   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

kdaj in s katero ribo si začela. Predvidevam da sladkovodno  user posted image  

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
11.1.2009 16:04:57   
srečka nosečka
dan, user posted image

mi uživamo lepo nedeljo doma. user posted image  Izklopili smo vse telefone in še zvonec. user posted image  Pa razvajanje na celi črti. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

SN sam ne mi o princeskah in kakih barbi scenah, k so men čist mim user posted image

Hvala enako. Upam, da res ne bo popuser posted image  s kakšnimi princeskami in podobnim. Mi gre kar na user posted image , ko vidim oblekce z roza tilom, pa Barbi teniske, ... No, upam, da bo mala mojega okusa. user posted image

blackyuser posted image user posted image user posted image  Val za polnjene robčkov

blaža - ful sta se potrudila tvoja moška user posted image

larisa - za Nejca user posted image

dolenjka - da napiši kakšen recept belgijske hrane, da še mi malo okusimo kaj jeste tam zgoraj user posted image

Evo, moj je dal tačas, ko sem jaz na RR Lano spat, zdaj pa imava kavico kuhano in štrudel iz pečice. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
11.1.2009 16:07:37   
Blacky*

nam je P že novembra rekla da lahko začnemo s sladkovodnimi, nato pa gremo na sladkovodne

začeli smo s fileji postrvi, njami najamiuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
11.1.2009 16:17:08   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

mi smo zopet preživeli dva dni okrog zdravnikov. user posted image  Včeraj se je začel nejc tako matrat pri dihanju, da smo leteli na urgenco, dobili smo inhalacije in dobili ventulin, ki ga moramo vpihavat na 4 ure, tudi ponoči. Danes smo šli na kontrolo, jutri moramo spet, v torek mamo že ORL, v glavnem letamo samo po bolnicah user posted image  Zraven je pokasiral še virozo. Jaz sploh ne vem več kdaj bo konec in bo res prišlo obdobje zdravja k nam user posted image
Februarka a ste imeli vi kej podobnega user posted image  (napisano imamo bronhiolitis, laringitis)

Če ima kdo kej odveč zdravja, naj ga proooosim pošlje v naš dom user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Nejčka

Ja, mi smo meli tud inhalacije-Ventolin... 1. dan na 4 ure, potem 2 dni na 6 ur, pa 2 dni na 8 in 2 dni na 12 ur. Če čez 1 teden ne bi blo bolj, bi mogli nazaj... a vi mate pa skoz na 4 ure? Pa ponoči mi jo ni blo treba zbujat - je rekla, če se bo sama zbudila, naj ji dam, če ne pa ni treba. Zgleda ni mela tolk hudega bronhitisa. Bogi Nejcuser posted image Upam da Ventolin čim prej prime in bo kmal ok.
Ti pa priporočam, da si nabaviš od Just-a kremo Materina dušica (če jo še nimaš), ker baje res FUL pomaga pri bronhitis in podobnih rečeh... jaz jo takrat še nisem imela, zdaj jo imam na zalogi. Ful dobra zadevščna, mi je potrdilo že nekaj mamicuser posted image

No, mi smo bli 1 uro zunej, smo šli v sosednjo vas na pokopališče svečko prižgat, je bla kar dobra fura, sem zmatrana... ampak prijetnouser posted image zdaj se bom mogla it pa mal igrat s princesko...

Lepo popoldne še naprejuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
11.1.2009 16:18:57   
Februarka08

jaz sem ji dala že mal osliča, pa ji ni preveč tekniluser posted image bomo spet probali...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
11.1.2009 16:19:58   
Stipe air force
No, hrana po belgijskem receptu je unicena... je ze v zelodcih user posted image  user posted image  user posted image . Prvo juhca od cikorije (vitlof) in potem kiš z brokolijem in slanino (Tara je papala tist koncek brez slanine)... user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj se pa Carica in Sefla cerkljata na postelji... user posted image in uzivata v nedeljskem popoldnevu... user posted image  

Jutri sem pa spet jaz domacica !!!! user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
11.1.2009 16:24:36   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Nejčka

Ja, mi smo meli tud inhalacije-Ventolin... 1. dan na 4 ure, potem 2 dni na 6 ur, pa 2 dni na 8 in 2 dni na 12 ur. Če čez 1 teden ne bi blo bolj, bi mogli nazaj... a vi mate pa skoz na 4 ure? Pa ponoči mi jo ni blo treba zbujat - je rekla, če se bo sama zbudila, naj ji dam, če ne pa ni treba. Zgleda ni mela tolk hudega bronhitisa. Bogi Nejcuser posted image Upam da Ventolin čim prej prime in bo kmal ok.
Ti pa priporočam, da si nabaviš od Just-a kremo Materina dušica (če jo še nimaš), ker baje res FUL pomaga pri bronhitis in podobnih rečeh... jaz jo takrat še nisem imela, zdaj jo imam na zalogi. Ful dobra zadevščna, mi je potrdilo že nekaj mamicuser posted image

No, mi smo bli 1 uro zunej, smo šli v sosednjo vas na pokopališče svečko prižgat, je bla kar dobra fura, sem zmatrana... ampak prijetnouser posted image zdaj se bom mogla it pa mal igrat s princesko...

Lepo popoldne še naprejuser posted image

jaz potrjujem, mi jo imamo in ga vedno mažem če kaj pokašljuje

super je

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 11.1.2009 16:25:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 4821
11.1.2009 16:48:41   
Stipe air force
SN juha iz vitlofa je simpl 3 vitlofe narežeš na 1 cm široke trakove (kar cedlo glavo), dodaš ene 3 krompirje, soliš,  kuhaš toliko, da je krompir kuhan, dodaš mal muškatnega oreščka in s palčnjakom zmiksaš da je gosta juhica. Doaš mal smetane za okus in voila!

Za kiš bo pa šefla kasnej napisala, zdej je šla pegli na brzino sprehodit, ker ležat itak ne more user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
11.1.2009 17:02:26   
blaža
Larisa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za ta malega tebi pa user posted image , pa da bo kmalu mimo.

evo žlahto sem odpravla. So bli tako naporni, da mam takih srečanj kar za nekaj cajta dovolj.user posted image

Blaž je šel spat, ki je spal samo dopoldne pol urce in ne bi zdržal do sedme.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
11.1.2009 17:24:37   
itata
čer,
mi lahko katera zrihta od justa materino dušico??
če jo vse tako hvalite... moram rečt, da je mali tko naporen te dni, da se grem jutri prav spočit v službo in upat, da bo čimprej zdravuser posted image  pa se lahk še tko grozn sliš...
aja pa še to: kdaj mine faza metanja stvari po tleh??

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
11.1.2009 17:29:30   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: itata

čer,
mi lahko katera zrihta od justa materino dušico??
če jo vse tako hvalite... moram rečt, da je mali tko naporen te dni, da se grem jutri prav spočit v službo in upat, da bo čimprej zdravuser posted image  pa se lahk še tko grozn sliš...
aja pa še to: kdaj mine faza metanja stvari po tleh??

user posted image user posted image user posted image nimam pojma, jaz to tudi čakam.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?