Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 21:58:13
|
|
|
|
srečka nosečka
|
A bo danes 200-tka padla?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 21:59:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla dolenjka..a si z zdravjem že kaj bolje?..so ti dobrote iz lekarne kej pomagale? še slabš verjetn zato, ker sem cel dan šopingirala kaj pa če probaš kakšno kuhano viljamoko ruknit, potem pa hitro pod odejo? Pa boš jutri kot nova
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 21:59:19
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla februarka...a si že kej premišljevala kdaj boste praznovali Larisin RD?..al bo to 28.2.ali 1.3? dolenjka..lušten poganjalček sta našla..kakšna je pa cena zanj? smo ga tudi mi danes gledali, cena je 50 EUR drugače pa sem od šefle tajnica ampak dela v dobrodelne namene - ni dinar zaradi recesija spljoh za prijateljice nikoli ne zaračunavam v glavnem vama dobr laufa...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:00:37
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A bo danes 200-tka padla? mislim,da bolj težko..jst že zdele zeham 100na h razen če bosta vidve z dolenjko tko pridni
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:00:46
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka sem vedla da si tega gledala mi dobimo na posodo od nečaka tegale ga je pa že par mesecev nazaj sprobala, bom kako slikco našla pa pripopam mlavla jaz skoz te torte čekiram, pa se pomoje že od tega redim Zoja se bo tudi kar sama naučila hodit sej ob opori že ful šiba sem pa tja, sam še mal ravnotežja, pa da zna sama vstat brez opore pa bo že letela itak, se pa prav nič ne mudi, enkrat letos bo že
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:00:56
|
|
|
|
Stipe air force
|
Jansa in Vika Potocnik nista rabila poganjalcke... sta bila tako grda dojencka, da jih nihce ni hotel vzeti v roke in sta shodla ze pri treh mesecih... Yeeees !
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:02:44
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jansa in Vika Potocnik nista rabila poganjalcke... sta bila tako grda dojencka, da jih nihce ni hotel vzeti v roke in sta shodla ze pri treh mesecih... Yeeees ! no coment...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:03:02
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A bo danes 200-tka padla? Super ideja
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:03:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka sem vedla da si tega gledala mi dobimo na posodo od nečaka tegale ga je pa že par mesecev nazaj sprobala, bom kako slikco našla pa pripopam no, tule pa jaz lahko napišem no comment
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:04:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jansa in Vika Potocnik nista rabila poganjalcke... sta bila tako grda dojencka, da jih nihce ni hotel vzeti v roke in sta shodla ze pri treh mesecih... Yeeees ! pa še kakšen tak bi se našel
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:04:34
|
|
|
|
mlavla
|
jst sem pa spet mal zapravljala.. sem naročila Neži eno takole pleničko http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195159 upam,da bo ok...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:05:16
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A bo danes 200-tka padla? Super ideja Da pomagam do 9-ga dela. V petek se selim na drug forum
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:05:53
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A bo danes 200-tka padla? Super ideja ideja je že super, sam mene sigurno ne bo zravn ej, a naredimo poleti eno tekmovanje z poganjalčki
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:06:44
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka sem vedla da si tega gledala mi dobimo na posodo od nečaka tegale ga je pa že par mesecev nazaj sprobala, bom kako slikco našla pa pripopam mlavla jaz skoz te torte čekiram, pa se pomoje že od tega redim Zoja se bo tudi kar sama naučila hodit sej ob opori že ful šiba sem pa tja, sam še mal ravnotežja, pa da zna sama vstat brez opore pa bo že letela itak, se pa prav nič ne mudi, enkrat letos bo že men se tud zdi..da se redim..pa še apetit se mi posledično viša...bom mogla nehat gledat te slikce.. Kaj si pa že kej najdla pametnega?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:06:51
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A bo danes 200-tka padla? Super ideja ideja je že super, sam mene sigurno ne bo zravn ej, a naredimo poleti eno tekmovanje z poganjalčki na kakšni letališki stezi, bomo probale kakšne veze najt
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:06:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A bo danes 200-tka padla? Super ideja Da pomagam do 9-ga dela. V petek se selim na drug forum a to se bosta pol z Vrtnico distancirali al kako
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:07:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A bo danes 200-tka padla? Super ideja ideja je že super, sam mene sigurno ne bo zravn ej, a naredimo poleti eno tekmovanje z poganjalčki a dej no, ne bi izdajalka
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:07:52
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A bo danes 200-tka padla? Super ideja Da pomagam do 9-ga dela. V petek se selim na drug forum a nas boš že kar zapustila...mi pridemo šele marca (vsaj naša država nas tako obravnava..ker imamo smolčico) tja..halo...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:07:54
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A bo danes 200-tka padla? Super ideja Da pomagam do 9-ga dela. V petek se selim na drug forum a to se bosta pol z Vrtnico distancirali al kako samo rdeč tepih bova za vas pripravile
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:07:56
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla jst sem pa spet mal zapravljala.. sem naročila Neži eno takole pleničko http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195159 upam,da bo ok... sem jo že zadnjič vidla na njihovi strani, pa se meni dopade, k raste z . Mlavla, kok cca teh pleničk imate, pa na kok pogost potem stroj laufate? Me čist tako zanima, k smo zadnjič z eno čvekale, k jo zanimajo....
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:08:34
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A bo danes 200-tka padla? Super ideja ideja je že super, sam mene sigurno ne bo zravn ej, a naredimo poleti eno tekmovanje z poganjalčki a dej no, ne bi izdajalka zadnje čase res nekaj trajkaš ella
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:09:02
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A bo danes 200-tka padla? Super ideja Da pomagam do 9-ga dela. V petek se selim na drug forum a nas boš že kar zapustila...mi pridemo šele marca (vsaj naša država nas tako obravnava..ker imamo smolčico) tja..halo... kaj pa to pomeni?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:09:14
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A bo danes 200-tka padla? Super ideja Da pomagam do 9-ga dela. V petek se selim na drug forum a nas boš že kar zapustila...mi pridemo šele marca (vsaj naša država nas tako obravnava..ker imamo smolčico) tja..halo... bomo vas veseli tudi prej
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:11:06
|
|
|
|
ella79
|
mlavla neki sem našla pametnega, pa mislim da tudi ne prezahtevnega. Sam ne pokažem sam en proglem, k ne vem kako naj tičino maso obarvam roza, pa rabla bi kar možno barvo, tako da v tubi ne pride v poštev, mora biti v prahu... SN kaj štrajkam a nisem dost zgovorna sicer se pa res morm mal distancirat, k grem kmal v službo... nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:12:53
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla jst sem pa spet mal zapravljala.. sem naročila Neži eno takole pleničko http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195159 upam,da bo ok... sem jo že zadnjič vidla na njihovi strani, pa se meni dopade, k raste z . Mlavla, kok cca teh pleničk imate, pa na kok pogost potem stroj laufate? Me čist tako zanima, k smo zadnjič z eno čvekale, k jo zanimajo.... mi imamo drugač racmanke...so mal drugačne od zgornjih na linku...rabiš pač še posebej prekrivne hlačke...imamo jih pa cca.20 komadov..(če te zanima poglej na racmanovo stran) mi peremo nekje na tri dni... sem pa ugotovila, da jih bomo od aprila naprej potrebovali več(logično)..zato spet mal iščem informacije o tem..pa zdej že ful boljše obstajajo..kot takrat ko sem jih kupovala za Nežo..trenutno se mi dopadejo iz bambusa..ker so tanjše in pa bolj vpojne...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?