Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 11:53:43
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O, Estrella* je back on line Gregcu pa spet vročina raste - celo dopoldne je bil dober, ker mu je jutranja svečka prijela, zdaj pa ga spet zdeluje Pri vas pa bolezen kar noče iti stran
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 11:54:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O, Estrella* je back on line Gregcu pa spet vročina raste - celo dopoldne je bil dober, ker mu je jutranja svečka prijela, zdaj pa ga spet zdeluje Zjutraj sem uspela, le Naty napisat čestitko in je crknu Sem klicala kot ris 080 1001 in po neštetih poskusih dobila po 7min čakanja nekoga na linijo, da mi je povedal za težave na celotnem NG območju in da delajo na tem, da napako odpravijo Gregi: pa saj ni čudno, da je taka tečka, saj ga kar naprej nekaj matra, boščka. Upajmo na pomlad, da bo kaj boljše. Ta zimski čas je res katastrofalen kar se tiče bolezni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 11:55:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 a ve doma sadje miksate??? surovo sadje mislim Da. Za nobenega od svojih treh ga nisem ribala na steklen ribežen. Bananao pa samo pretlačim z vilicami - no, so tudi kovinske
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 11:56:38
|
|
|
|
Estrella*
|
Še to, porodniška še vedno ni na mojem TR tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andraža Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104eu Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50eu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 11:58:10
|
|
|
|
tana7
|
ZVIRNO SPOROČILO: tana7 a ve doma sadje miksate??? surovo sadje mislim Da. Za nobenega od svojih treh ga nisem ribala na steklen ribežen. Bananao pa samo pretlačim z vilicami - no, so tudi kovinske IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 a ve doma sadje miksate??? surovo sadje mislim Da. Za nobenega od svojih treh ga nisem ribala na steklen ribežen. Bananao pa samo pretlačim z vilicami - no, so tudi kovinske no, jaz banano pretlačim s plastično vilico - so nam ostale od piknika na drobno banano nacufam, pa potem peštam - ker drgač jo zlomim a zarad te "gladkosti" miksaš - ker drugače niso marali?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 11:58:51
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to, porodniška še vedno ni na mojem TR tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andraža Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104eu Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50eu Zakaj pa ne naročiš cele torte, ne posameznih kosov? baje imajo v Leclercu ful dobre in cenovno ugodne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 11:58:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Skye tistega polžka sem videl v Leclercu in stane 20,50 eur. Imajo celo zbirko igrač pa se enkrat zapelji tja. Takega polža imam doma in jmi gre tako na živce Seveda ga je na novo odkril Andraž A zato, ker piska ali poje ali kaj že dela? mene pa razno piskanje in petje igrač ne moti. Eno zoprno melodijo ima in je ne prenesem organsko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:00:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce rabim en nasvet - kaj na brzino skuhat zraven h goveju župci in meseku - krompir je bil včeraj riž, kus kus, testenine
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:00:08
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Anitka izbrala sem ta lonček presenečenja, ko mečeš noter kocke, pa daje zvok pa neke pesmice so. Stane 24.99 € v Baby centru. A poznam to igračo . Dober izbor mi smo ga kupili in je res super.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:00:16
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to, porodniška še vedno ni na mojem TR tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andraža Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104eu Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50eu Moja porodniška pa je že bila nakazana, pa je že šla za položnice .Sem morala še pri vzeti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:00:27
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 a ve doma sadje miksate??? surovo sadje mislim Da. Za nobenega od svojih treh ga nisem ribala na steklen ribežen. Bananao pa samo pretlačim z vilicami - no, so tudi kovinske Da mi sadje miksamo, ker kar ni v nulo zmiksano nam ne gre v rito. Drugače pa jemo samo z kovinskimi žličkami, ker z plastičnimi ne gre. Noče odprt ustic. Ji paše kovinska ker ji zraven še mal po zobekah pasam. Me pa sploh ne briga kaj pišejo o kovinskih stavreh. Mi je važno samo da mi kaj poje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:00:50
|
|
|
|
špelin@
|
Joj, punce, mene tale Gregijeva bolehnost res tako muči, da sem čisto podrta od nemoči Punci v dojenčkasti dobi praktično nista bili bolni - če odštejem nahodke oz. zamašene noske. Vročine ni imela nobena!!! Še zdaj sta obe mnogo bolj zdravi od velike večine vrstnikov, mali revež pa taka bolna bučka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to, porodniška še vedno ni na mojem TR tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andraža Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104eu Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50eu Kako, da nimaš nakazane porodniške?? Fak, kako drage torte!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:01:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to, porodniška še vedno ni na mojem TR tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andraža Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104eu Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50eu Zakaj pa ne naročiš cele torte, ne posameznih kosov? baje imajo v Leclercu ful dobre in cenovno ugodne Velikost torte določajo po kosih, saj je cela drugače. V Leclercu imajo dobre, samo mali želi imeti obliko spidermana in podobnh budaleštin, njim itak okus dol visi, ker parkrat da v usta in konec.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:01:37
|
|
|
|
jana81
|
no mi smo nazaj od P....imamo po vsej verjetnosti 6.otroško bolezen, glede na to pravi da je imel 3 dni nazaj vročino, je to lahko posledica.. špelin za Gregija in zate a gre nataša tud zraven tebe v soboto? že kaj veš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:01:52
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to, porodniška še vedno ni na mojem TR tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andraža Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104eu Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50eu Zakaj pa ne naročiš cele torte, ne posameznih kosov? baje imajo v Leclercu ful dobre in cenovno ugodne Mi smo jo že enkra vzeli v leclercu pa ni tko slaba, se da pojest. Drugač pa so mi še najboljše domače, sam nisem mojster v pekariji. Tko da jo vedno kak drug naredi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:02:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, punce, mene tale Gregijeva bolehnost res tako muči, da sem čisto podrta od nemoči Punci v dojenčkasti dobi praktično nista bili bolni - če odštejem nahodke oz. zamašene noske. Vročine ni imela nobena!!! Še zdaj sta obe mnogo bolj zdravi od velike večine vrstnikov, mali revež pa taka bolna bučka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to, porodniška še vedno ni na mojem TR tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andraža Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104eu Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50eu Kako, da nimaš nakazane porodniške?? Fak, kako drage torte!!! Ne vem. Dokladi so bili 12, porodnišeke še ni, verjetno banka zadržuje do 12h Gre sedaj še enkrat čekirat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:03:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to, porodniška še vedno ni na mojem TR tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andraža Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104eu Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50eu Zakaj pa ne naročiš cele torte, ne posameznih kosov? baje imajo v Leclercu ful dobre in cenovno ugodne Mi smo jo že enkra vzeli v leclercu pa ni tko slaba, se da pojest. Drugač pa so mi še najboljše domače, sam nisem mojster v pekariji. Tko da jo vedno kak drug naredi. Saj znam pečt dobre torte, samo Andražu to ne pomeni nič, če jo mami speče.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:03:42
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to, porodniška še vedno ni na mojem TR tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andraža Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104eu Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50eu Zakaj pa ne naročiš cele torte, ne posameznih kosov? baje imajo v Leclercu ful dobre in cenovno ugodne Velikost torte določajo po kosih, saj je cela drugače. V Leclercu imajo dobre, samo mali želi imeti obliko spidermana in podobnh budaleštin, njim itak okus dol visi, ker parkrat da v usta in konec. To pa je res. Pol se pa mi bašemo in pridobivamo nepotrebne kg-je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:03:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, punce, mene tale Gregijeva bolehnost res tako muči, da sem čisto podrta od nemoči Punci v dojenčkasti dobi praktično nista bili bolni - če odštejem nahodke oz. zamašene noske. Vročine ni imela nobena!!! Še zdaj sta obe mnogo bolj zdravi od velike večine vrstnikov, mali revež pa taka bolna bučka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to, porodniška še vedno ni na mojem TR tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andraža Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104eu Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50eu Kako, da nimaš nakazane porodniške?? Fak, kako drage torte!!! Ne vem. Dokladi so bili 12, porodnišeke še ni, verjetno banka zadržuje do 12h Gre sedaj še enkrat čekirat jst sploh ne morem prevrit ker mi je comp, crknu, in imam na svojem abanet naložen.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:05:52
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to, porodniška še vedno ni na mojem TR tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andraža Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104eu Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50eu Zakaj pa ne naročiš cele torte, ne posameznih kosov? baje imajo v Leclercu ful dobre in cenovno ugodne Velikost torte določajo po kosih, saj je cela drugače. V Leclercu imajo dobre, samo mali želi imeti obliko spidermana in podobnh budaleštin, njim itak okus dol visi, ker parkrat da v usta in konec. Ja potem je pa druga pesem.Meni torte peče od bivpe sodelavke mož in ga moram pohvaliti, da so super.Samo on peče samo okrogle in kvadratne, kakšnih drugih motivov pa ne.Tako da sem za rojstne dneve za Nejca sama pekla zajčka in medvedka,le za 1.rojstni dan in krst sem pa pri njem naročila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:06:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, punce, mene tale Gregijeva bolehnost res tako muči, da sem čisto podrta od nemoči Punci v dojenčkasti dobi praktično nista bili bolni - če odštejem nahodke oz. zamašene noske. Vročine ni imela nobena!!! Še zdaj sta obe mnogo bolj zdravi od velike večine vrstnikov, mali revež pa taka bolna bučka To pa so fantki. Hitro začnejo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:06:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to, porodniška še vedno ni na mojem TR tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andraža Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104eu Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50eu Pri nas je za 30 oseb z dekoracijo vred 50 eur. V Leclercu imajo dobre torte, so pa za moj okus presladke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:07:59
|
|
|
|
buccka
|
Nič, mala se je zbudkala tko da grem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:08:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no mi smo nazaj od P....imamo po vsej verjetnosti 6.otroško bolezen, glede na to pravi da je imel 3 dni nazaj vročino, je to lahko posledica.. špelin za Gregija in zate a gre nataša tud zraven tebe v soboto? že kaj veš? Bogi Nejc, saj zdaj bo šlo na bolje nataso34 moram še vprašat, če gre. Ji bom poslala sms. IZVIRNO SPOROČILO: tana7 a zarad te "gladkosti" miksaš - ker drugače niso marali? Točno tako Čeprav mali princ tudi koščke kar poje. Ampak mu raje zmiksam, ker pri jabolku pridejo koščki kar trdi. Pri veliki piki sem imela večje težave oz. so še zdaj: moram špinačo vedno zmiksat v tekočo obliko, drugače se ji še pri devetih letih kar "dviguje" Sadnih jogurtov s koščki ne more jesti, ker se ji "dvigne" do bruhanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:12:30
|
|
|
|
Estrella*
|
No končno so nakazali porodniško. Seveda so čakali na 12h Zaradi minusa in položnic, ki jih bom plačala bo ostalo 300eu, pa vseh položnic še ni Punce še 5 dni Jaz se že tako veselim, kot bi šla na Maldive
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?