Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:48:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči S Tilnom sva se šla vseeno pokazat malo na šiht, da ne bodo imeli kakšnih neprimernih komentarjev.Moram pa še enkrat letos priti,saj dobim še en paket v vrednosti 50 eur.Lani je bilo vino,pa pomaranče,suha salama, suha šunka, vglavnem vse za ponucat .Prejšnja šefinja je dajal bone, ta pa rajši naštima pakete.Pa še srečelov je vsako leto,pa bo spet kaj padlo. me je šefinja spraševala, če imam namen delati po 4 ure in sem ji pritrdila, da se že sedaj pripravi . Me pa nekaj zanima:ali mi pripada cel letošnji dopust,glede na to,da sem v celem letu delala 3 tedne? Šefinja že nekaj muti,da mi pripada samo sorazmerni delež,da pa se bo pozanimala. Samo če sem dobila ves regres, potem mislim da je tudi dopust ves. Kolikor jaz vem, se to gleda glede na to če si celo leto zaposlen ne pa če si delal. In če si bila celo leto zaposlena dobiš cel dopust in cel regres. za paket, ki ga še dobiš pri nas je tko, če v tekočem letu ne izkoristiš nič dopusta ti nasledje leto ko prideš s porodniške avtomatično vzamejo 10 dni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:49:07
|
|
|
|
barbaw
|
Da ne boste pozabile ugasniti ogenj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:50:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Da ne boste pozabile ugasniti ogenj. dobr da sem v bloku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:50:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči S Tilnom sva se šla vseeno pokazat malo na šiht, da ne bodo imeli kakšnih neprimernih komentarjev.Moram pa še enkrat letos priti,saj dobim še en paket v vrednosti 50 eur.Lani je bilo vino,pa pomaranče,suha salama, suha šunka, vglavnem vse za ponucat .Prejšnja šefinja je dajal bone, ta pa rajši naštima pakete.Pa še srečelov je vsako leto,pa bo spet kaj padlo. me je šefinja spraševala, če imam namen delati po 4 ure in sem ji pritrdila, da se že sedaj pripravi . Me pa nekaj zanima:ali mi pripada cel letošnji dopust,glede na to,da sem v celem letu delala 3 tedne? Šefinja že nekaj muti,da mi pripada samo sorazmerni delež,da pa se bo pozanimala. Samo če sem dobila ves regres, potem mislim da je tudi dopust ves. Kolikor jaz vem, se to gleda glede na to če si celo leto zaposlen ne pa če si delal. In če si bila celo leto zaposlena dobiš cel dopust in cel regres. za paket, ki ga še dobiš pri nas je tko, če v tekočem letu ne izkoristiš nič dopusta ti nasledje leto ko prideš s porodniške avtomatično vzamejo 10 dni V določenih firmah je "pravilo" da je treba dopust koristiti nekaj v enem letu, nekaj pa v drugem. Pri nas ga HB ni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:50:33
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Da ne boste pozabile ugasniti ogenj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:52:02
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:52:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, edino v petek, če se mi še kaka čveka pridruži, pa pridem do domžal. Edina, Naty, kasso,...??? Mene pa ni nikjer na spisku . A bo Katina lahko šla v soboto na večerjo? O tebi pa sploh ni dvoma da ne bi prišla sej smo blizu , kakšno je stanje pri vas a tud dežuje?? Ja itak da pada . Tako kislo vreme je, sva se glih z mojim včeraj pogovarjala da se sploh ne spomniva kdaj se je nazadnje sonce pokazalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:52:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, edino v petek, če se mi še kaka čveka pridruži, pa pridem do domžal. Edina, Naty, kasso,...??? Mene pa ni nikjer na spisku . A bo Katina lahko šla v soboto na večerjo? O tebi pa sploh ni dvoma da ne bi prišla sej smo blizu , kakšno je stanje pri vas a tud dežuje?? Ja itak da pada . Tako kislo vreme je, sva se glih z mojim včeraj pogovarjala da se sploh ne spomniva kdaj se je nazadnje sonce pokazalo. Ti jaz povem kdaj. Enkrat novembra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:54:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči S Tilnom sva se šla vseeno pokazat malo na šiht, da ne bodo imeli kakšnih neprimernih komentarjev.Moram pa še enkrat letos priti,saj dobim še en paket v vrednosti 50 eur.Lani je bilo vino,pa pomaranče,suha salama, suha šunka, vglavnem vse za ponucat .Prejšnja šefinja je dajal bone, ta pa rajši naštima pakete.Pa še srečelov je vsako leto,pa bo spet kaj padlo. me je šefinja spraševala, če imam namen delati po 4 ure in sem ji pritrdila, da se že sedaj pripravi . Me pa nekaj zanima:ali mi pripada cel letošnji dopust,glede na to,da sem v celem letu delala 3 tedne? Šefinja že nekaj muti,da mi pripada samo sorazmerni delež,da pa se bo pozanimala. Samo če sem dobila ves regres, potem mislim da je tudi dopust ves. za paket. Meni vem da pripada oz sem ga že skoristila ker mi G ni dala bolniške , regres pa sem dobila samo polovico oz. minimalca, naj bi dobila decembra še drugo polovico, samo do sedaj ni bilo še nič .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:54:54
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:55:25
|
|
|
|
tally
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:55:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, edino v petek, če se mi še kaka čveka pridruži, pa pridem do domžal. Edina, Naty, kasso,...??? Mene pa ni nikjer na spisku . A bo Katina lahko šla v soboto na večerjo? O tebi pa sploh ni dvoma da ne bi prišla sej smo blizu , kakšno je stanje pri vas a tud dežuje?? Ja itak da pada . Tako kislo vreme je, sva se glih z mojim včeraj pogovarjala da se sploh ne spomniva kdaj se je nazadnje sonce pokazalo. Ti jaz povem kdaj. Enkrat novembra. Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:56:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči S Tilnom sva se šla vseeno pokazat malo na šiht, da ne bodo imeli kakšnih neprimernih komentarjev.Moram pa še enkrat letos priti,saj dobim še en paket v vrednosti 50 eur.Lani je bilo vino,pa pomaranče,suha salama, suha šunka, vglavnem vse za ponucat .Prejšnja šefinja je dajal bone, ta pa rajši naštima pakete.Pa še srečelov je vsako leto,pa bo spet kaj padlo. me je šefinja spraševala, če imam namen delati po 4 ure in sem ji pritrdila, da se že sedaj pripravi . Me pa nekaj zanima:ali mi pripada cel letošnji dopust,glede na to,da sem v celem letu delala 3 tedne? Šefinja že nekaj muti,da mi pripada samo sorazmerni delež,da pa se bo pozanimala. Samo če sem dobila ves regres, potem mislim da je tudi dopust ves. za paket. Meni vem da pripada oz sem ga že skoristila ker mi G ni dala bolniške , regres pa sem dobila samo polovico oz. minimalca, naj bi dobila decembra še drugo polovico, samo do sedaj ni bilo še nič . Po zakonu bi mogla dobiti regres do konca novembra, če si dobila pol. Zdaj če imajo izplačila za november okrog 15. ali 20. bi mogla dobit ta mesec.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 17.12.2008 10:57:01 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:57:53
|
|
|
|
tally
|
Sem šla avto pogledat, hmm malo zlomljene plastike, vdrta hauba, ne zgleda grozno, upam pa da ni noter ka počeno ali skrivljeno. Ga bo mogu pelat mehaniku.Pa bodo šli €.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:58:37
|
|
|
|
jana81
|
no pa sem nazaj Nejc je zaspal kr pr men v rokah, bogi je mogu bit zmatran, jst ga pa matram tle za rač. No v glavnem bili smo tudi pri P. je zdej ok, samo nosek ima še vedno poln, pikice pa bojo tud šle nazaj.. Sem se pa odločila glede na to kaj je napisala špelin@, da otrok ne spi, če ima porušeno ravnovsje in imunski sistem, če sem prav razumela, da bom poklicala od mame prijatla, ki se ukvarja z bioenergijo, pa da mu mal nazaj okrepi imunski sistem, pa bomo vidli če bo pol kej več od spanja ponoči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 10:58:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Sem šla avto pogledat, hmm malo zlomljene plastike, vdrta hauba, ne zgleda grozno, upam pa da ni noter ka počeno ali skrivljeno. Ga bo mogu pelat mehaniku.Pa bodo šli €.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:01:40
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:01:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči S Tilnom sva se šla vseeno pokazat malo na šiht, da ne bodo imeli kakšnih neprimernih komentarjev.Moram pa še enkrat letos priti,saj dobim še en paket v vrednosti 50 eur.Lani je bilo vino,pa pomaranče,suha salama, suha šunka, vglavnem vse za ponucat .Prejšnja šefinja je dajal bone, ta pa rajši naštima pakete.Pa še srečelov je vsako leto,pa bo spet kaj padlo. me je šefinja spraševala, če imam namen delati po 4 ure in sem ji pritrdila, da se že sedaj pripravi . Me pa nekaj zanima:ali mi pripada cel letošnji dopust,glede na to,da sem v celem letu delala 3 tedne? Šefinja že nekaj muti,da mi pripada samo sorazmerni delež,da pa se bo pozanimala. Samo če sem dobila ves regres, potem mislim da je tudi dopust ves. za paket. Meni vem da pripada oz sem ga že skoristila ker mi G ni dala bolniške , regres pa sem dobila samo polovico oz. minimalca, naj bi dobila decembra še drugo polovico, samo do sedaj ni bilo še nič . Po zakonu bi mogla dobiti regres do konca novembra, če si dobila pol. Zdaj če imajo izplačila za november okrog 15. ali 20. bi mogla dobit ta mesec. Ma jaz sem bila letos že presenečena ko smo ga dobili konec junija, ponavadi smo dobili avgusta celega. Potem sem srečala eno sodelavko pa mi je rekla da bomo decembra dobili drugo polovico. Potem pa ni bilo nič.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:02:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw kaj so dobri.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:03:36
|
|
|
|
tally
|
Tilči a ti greš na prednovoletno večerjo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:03:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči S Tilnom sva se šla vseeno pokazat malo na šiht, da ne bodo imeli kakšnih neprimernih komentarjev.Moram pa še enkrat letos priti,saj dobim še en paket v vrednosti 50 eur.Lani je bilo vino,pa pomaranče,suha salama, suha šunka, vglavnem vse za ponucat .Prejšnja šefinja je dajal bone, ta pa rajši naštima pakete.Pa še srečelov je vsako leto,pa bo spet kaj padlo. me je šefinja spraševala, če imam namen delati po 4 ure in sem ji pritrdila, da se že sedaj pripravi . Me pa nekaj zanima:ali mi pripada cel letošnji dopust,glede na to,da sem v celem letu delala 3 tedne? Šefinja že nekaj muti,da mi pripada samo sorazmerni delež,da pa se bo pozanimala. Samo če sem dobila ves regres, potem mislim da je tudi dopust ves. za paket. Meni vem da pripada oz sem ga že skoristila ker mi G ni dala bolniške , regres pa sem dobila samo polovico oz. minimalca, naj bi dobila decembra še drugo polovico, samo do sedaj ni bilo še nič . Po zakonu bi mogla dobiti regres do konca novembra, če si dobila pol. Zdaj če imajo izplačila za november okrog 15. ali 20. bi mogla dobit ta mesec. Ma jaz sem bila letos že presenečena ko smo ga dobili konec junija, ponavadi smo dobili avgusta celega. Potem sem srečala eno sodelavko pa mi je rekla da bomo decembra dobili drugo polovico. Potem pa ni bilo nič. Po zakonu bi mogli dobit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:04:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči S Tilnom sva se šla vseeno pokazat malo na šiht, da ne bodo imeli kakšnih neprimernih komentarjev.Moram pa še enkrat letos priti,saj dobim še en paket v vrednosti 50 eur.Lani je bilo vino,pa pomaranče,suha salama, suha šunka, vglavnem vse za ponucat .Prejšnja šefinja je dajal bone, ta pa rajši naštima pakete.Pa še srečelov je vsako leto,pa bo spet kaj padlo. me je šefinja spraševala, če imam namen delati po 4 ure in sem ji pritrdila, da se že sedaj pripravi . Me pa nekaj zanima:ali mi pripada cel letošnji dopust,glede na to,da sem v celem letu delala 3 tedne? Šefinja že nekaj muti,da mi pripada samo sorazmerni delež,da pa se bo pozanimala. Samo če sem dobila ves regres, potem mislim da je tudi dopust ves. za paket. Meni vem da pripada oz sem ga že skoristila ker mi G ni dala bolniške , regres pa sem dobila samo polovico oz. minimalca, naj bi dobila decembra še drugo polovico, samo do sedaj ni bilo še nič . Po zakonu bi mogla dobiti regres do konca novembra, če si dobila pol. Zdaj če imajo izplačila za november okrog 15. ali 20. bi mogla dobit ta mesec. Ma jaz sem bila letos že presenečena ko smo ga dobili konec junija, ponavadi smo dobili avgusta celega. Potem sem srečala eno sodelavko pa mi je rekla da bomo decembra dobili drugo polovico. Potem pa ni bilo nič. Po zakonu bi mogli dobit. Iz tvojih ust v šefičina ušesa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:04:25
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:04:40
|
|
|
|
hijenca
|
Moja mala sitnobica je končno zaspala. Barbaw kje se boma dobili v soboto??? KAj pa Čmrlika, a bo šla, ti je rekla zadnjič kaj?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:05:15
|
|
|
|
Srčekgirll
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?