Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:33:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zakaj pa homeopata ne vprašaš še zase????? Bom, ampak si moram vzeti vsaj eno uro časa, ker se tam z njim na dolgo in na široko pogovoriš. Ne moreš kar na horuk dobiti zdravil. Bom šla po praznikih k njemu še zase. Včeraj se nam je žal že mudilo nazaj Moj bratranec je hodil k enemu, kamor sem hotela še jaz peljat Jako, ampak se mu je stanje HB izboljšalo. Tale dr. je bratrancu povedal vse probleme, ne da bi bratranec povedal, da je imel hudo prometno in da se je boril za življenje. Pred takim dr. pa samo kapo dol. Sta vse zrihtala in je sedaj dobro. V bolnici pa so mu na urgenci napisali, da je slepič b.p. pa ga sploh nima. Človek ne ve, ali bi se smejal ali jokal... To razumem, da se moraš pogovorit in ..... Ampak ne bi bilo slabo, da bi si vzela čas zato. Mogoče bi te potem manj matralo. Za mojo mami vem, da je zdaj v dosti boljšem stanju kot pred 10 leti. Ona je imela druge dejavnike, ki jih je sama nevede odpravila. Delala je v tiskarni, kjer se je njena nosna sluznica stanjšala v nulo in je krvavela iz nosu in imela hude migrene. Zaradi tega bila na bolniški 3 leta. Potem je šla nazaj in spet na bolniško. Hb je hitro dočakala penzijo in od takrat ni imela ne migren ne krvavenja iz nosu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:34:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Naša je tudi zaspala Mami pa razmišlja, da bi ji šla pomagat kavč merkat Naša se pa za mojim hrbtom igra z rechnerjem v prevodu prosim žepnim računalnikom se vidi da sem se samo 2 leti učila dojčo pa še to sem vse pozabila
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:34:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Mami pa razmišlja, da bi ji šla pomagat kavč merkat Kar po dolgem, mami Sej grem res. Pridne bodite čveke Moja je tudi z borbami zaspala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:35:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če se ne motim imaš sušilca? Žal ga nimam - smo ga imeli namen kupit v Hoferju, ampak ga niti nimamo kam postavit Na srečo nihče pri nas ne nosi srajc, drugo pa vse fajn lepo obesim, potem pa zlagam in z rokami fajn pogladim, ravno zmečkani vseeno ne hodimo po svetu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:35:18
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw, a tako je bilo. Pa pazi se, da res ne zboliš. Kako boš skrbela za 2 mulca? Jaz sem bila pred enim tednom fejst boga in sem komaj pregurala do sobote
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:37:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro Tilči hvala za kofe, ga donc povrng nucam Grem najprej si kofe skuhat pa neki pojest pol se pa privlečem nazaj do računalnika Kaj pa je bilo ponoči? vse ostalo, samo spanje ne zvečer je lepo zaspala ob 20.30 kot ponavadi in je čisto mirno spala do polnoči. 1.uzbuna: jok v spanju, ki se je dal pomiriti z božanjem v cca.10ih minutah 2.uzbuna: joj, jok, dretje, .... ob 2.00, in potem ji ni bilo nič več prov. ne ležat, ne sedet, ne v svoji postelji, ne v moji, pa je že mal zadremala pa spet jovo na naovo. OK si mislim, mogoče je pa lačna, ker je ful mal pojedla čez dan. Ji naštimam polno flašo AM 260ml in je vse pojedla. Sem si rekla, ok, to je blo to, bo zdej spala naprej. Je vrajt, kdaj drugič. Sem jo dala v posteljico, ona pa začne: dan, dan, dan, ..... ata ata ata, seveda napol kričanje, ne normalno govorjenje. ..... sem jo tako pustila do 3.30 ampak nč bolje. SEm jo vzela k sebi, kjer je po cca. 10ih minutah zaspala. In tako je spala pri naju ob 7.00 pa itak auf a spet al kaj Pa vi ste že fuul lepo spali a ne? srčno upam, da se vama to nespanje kmalu uredi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:39:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zaldiar?????Pa to je 50% paracetamola in 50% tramala(opiat). To sem jaz dobila po CR. To pa te zadane
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:39:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zaldiar?????Pa to je 50% paracetamola in 50% tramala(opiat). Ja, zakaj pa misliš, da sem zdaj zadeta Ali to ali pa z glavo ob steno butat... Zakaj pa homeopata ne vprašaš še zase????? Moj bratranec je hodil k enemu, kamor sem hotela še jaz peljat Jako, ampak se mu je stanje HB izboljšalo. Tale dr. je bratrancu povedal vse probleme, ne da bi bratranec povedal, da je imel hudo prometno in da se je boril za življenje. Pred takim dr. pa samo kapo dol. Sta vse zrihtala in je sedaj dobro. V bolnici pa so mu na urgenci napisali, da je slepič b.p. pa ga sploh nima. Ja spet to naše zdravstvo. Jaz sem tak nejeverni Tomaž ratala, ker sem ugotovila , da pol stavri sploh ne napišejo na odpustni list To tudi jaz vem. Potem pa ti dopoveduj tam nekaj nekomu. Me je tudi v P razpiz.... obakrat, da niso napisali, da se je otrok pokakal in polula in .... Pri Jaku je bila mekonijeva plodovnica, ker mu je bila sila in se je revež pokakal v trebuščku preden se je rodil. Na oddelku pa so čakali, da sbo pokakal mekonij. Maja pa se je na mizici polulala ko so jo rihtali, pa so na odd. spet čakala kdaj bo polulana. Imamo arhivirano, kako je lulala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:39:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, včeraj si pa spurloss Verschwinden Toliko pa ne razumem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:39:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw To razumem, da se moraš pogovorit in ..... Ampak ne bi bilo slabo, da bi si vzela čas zato. Mogoče bi te potem manj matralo. pREJ SEM HODILA K BIOENERGETIKU IN MI JE FAJN POMAGAL, SAMO VSAK (pardon, caps lock...) obisk je stal ulala denarja No, zdaj, ko je možev bratranec zdravnik presedlal na homeopatijo, bom pa šla kar k njemu, ampak si moram res vzeti čas, ker rabim zdravila tako za MS kot pomoč pri migrenah pa še kaj... Za mojo mami vem, da je zdaj v dosti boljšem stanju kot pred 10 leti. Ona je imela druge dejavnike, ki jih je sama nevede odpravila. Delala je v tiskarni, kjer se je njena nosna sluznica stanjšala v nulo in je krvavela iz nosu in imela hude migrene. Zaradi tega bila na bolniški 3 leta. Potem je šla nazaj in spet na bolniško. Hb je hitro dočakala penzijo in od takrat ni imela ne migren ne krvavenja iz nosu. O, madona Super, da je zdaj ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:40:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, za zdravje vseh vas!!! Da si ne bi drznila zbolet, si slišala?? Sobota se približuje Pridem pa če je treba s termoforjem in termovko čaja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:40:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če se ne motim imaš sušilca? Žal ga nimam - smo ga imeli namen kupit v Hoferju, ampak ga niti nimamo kam postavit Na srečo nihče pri nas ne nosi srajc, drugo pa vse fajn lepo obesim, potem pa zlagam in z rokami fajn pogladim, ravno zmečkani vseeno ne hodimo po svetu Tisti Hoferjev je dober. Ga ima tašča. Ma ful je hudič, če ga nimaš kam dat. Če bi ga lahko dala na pralni stroj sploh ni panike, samo imaš verjetno kako omaro nad njim ali pa kaj. Zmečkani pa verjamem, da ne hodite. Sej, če lepo obesiš in zložiš nimaš dosti likanja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:40:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos nas je včeraj Dedek mrazonja zasudil z darili, da tudi do računalnika nisem več mogla . Včeraj smo imela 2 DM in danes še enga, potem smo mirni do naslednjega leta. Lahko povem, da se je od mojga šef res izkazal , najprej smo imeli predstavo (superca je bila Anja je kar kričala od veselja ), potem je prišel Dededk Mraz z velikooooo darili, potem smo imeli še pogostijo, s tem da je obljubil še bogato božičnico . Je pa Anji in atiju zašepetal na uho, da naslednjo leto ima da kar dva pripeljemo, in to je izjavil pred vsemi . No mi smo spali krasno (20h-6h, se najedli in potem do 8h), punce lahko vam povem, da mi je žal da nisem že prej nehala dojit Zdaj bom pa pokazala, kako pogumna je bila Anja v naročju Dedka Mraza (BTW bila je edina, ki ni jokala pa za brado ga je tako pocukala, da mu jo je skoraj snela ), potem pa ko Anja zaspi, bom mal prebrala za nazaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:40:59
|
|
|
|
špelin@
|
edinaos, prelepe fotke IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zaldiar?????Pa to je 50% paracetamola in 50% tramala(opiat). To sem jaz dobila po CR. To pa te zadane Ou, jes
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:42:35
|
|
|
|
barbaw
|
Edinaos slikce so ful dobre. Pa za šefa od tvojega, da je vse tako super zrihtal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:43:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ edinaos, prelepe fotke IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zaldiar?????Pa to je 50% paracetamola in 50% tramala(opiat). To sem jaz dobila po CR. To pa te zadane Ou, jes Nisi nič rekla, kako je s pralnim strojem. Si zadovoljna???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:43:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi mi smo ga spoznali Da vidim, kaj si mi prinesel Brado imaš pa kar fajn Sonček mali, kok je lepa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:43:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zaldiar?????Pa to je 50% paracetamola in 50% tramala(opiat). Ja, zakaj pa misliš, da sem zdaj zadeta Ali to ali pa z glavo ob steno butat... se strinjam špelin@, mene tudi ko fejst glava boli, mi je isto vseeno kaj vzamem samo, da mineeee Pred leti sem imela tak glavobol, da sem vzela 4 nalgasine in sem bila v podobnem stanju, kot ti danes Razlog za tvoj glavobol, pa mislim da izvira iz nespanja , a bo tvoj imel kej dopusta zdaj pred prazniki? Da se vsaj za ta čas malo naspiš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:43:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če se ne motim imaš sušilca? Žal ga nimam - smo ga imeli namen kupit v Hoferju, ampak ga niti nimamo kam postavit Na srečo nihče pri nas ne nosi srajc, drugo pa vse fajn lepo obesim, potem pa zlagam in z rokami fajn pogladim, ravno zmečkani vseeno ne hodimo po svetu Tisti Hoferjev je dober. Ga ima tašča. Ma ful je hudič, če ga nimaš kam dat. Če bi ga lahko dala na pralni stroj sploh ni panike, samo imaš verjetno kako omaro nad njim ali pa kaj. Zmečkani pa verjamem, da ne hodite. Sej, če lepo obesiš in zložiš nimaš dosti likanja. Ja, nad pralnim strojem imam pomivalca, nad le-tem pa omaro Ej, ti moram povedat, da je pralni stroj iz Hoferja (tisti za 249 EUR ) res superca Res sem navdušena nad njim Pa s takim strahom sem ga kupila, ker je bil v primerjavi z ostalimi res poceni...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:44:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nisi nič rekla, kako je s pralnim strojem. Si zadovoljna??? Sem ti ravno napisala Telepatija.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:45:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zaldiar?????Pa to je 50% paracetamola in 50% tramala(opiat). To sem jaz dobila po CR. To pa te zadane Meni so dali samo 3 te tablete po porodu so rekli, da mi več ne pripada (ker sem naravno rodila) samo to pa res zadene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:46:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če se ne motim imaš sušilca? Žal ga nimam - smo ga imeli namen kupit v Hoferju, ampak ga niti nimamo kam postavit Na srečo nihče pri nas ne nosi srajc, drugo pa vse fajn lepo obesim, potem pa zlagam in z rokami fajn pogladim, ravno zmečkani vseeno ne hodimo po svetu Tisti Hoferjev je dober. Ga ima tašča. Ma ful je hudič, če ga nimaš kam dat. Če bi ga lahko dala na pralni stroj sploh ni panike, samo imaš verjetno kako omaro nad njim ali pa kaj. Zmečkani pa verjamem, da ne hodite. Sej, če lepo obesiš in zložiš nimaš dosti likanja. Ja, nad pralnim strojem imam pomivalca, nad le-tem pa omaro Ej, ti moram povedat, da je pralni stroj iz Hoferja (tisti za 249 EUR ) res superca Res sem navdušena nad njim Pa s takim strahom sem ga kupila, ker je bil v primerjavi z ostalimi res poceni... Jaz ga imam 3 leta, pa še nisem imela težav. Grem trkat zdaj na les.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:47:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nisi nič rekla, kako je s pralnim strojem. Si zadovoljna??? Sem ti ravno napisala Telepatija.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 9:47:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos slikce so ful dobre. Pa za šefa od tvojega, da je vse tako super zrihtal. Veš šef od mojega, je začel s Dedka mrazom pred 3 leti oz. od kar sta posvojila punčko iz Mekedonije (saj njegova žena nikakor ni mogla zanosit ), res super so se potrudili
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?