Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:22:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A bo danes kaj čveka ali si danes vzamemo fraj? ZGLEDA DA JE DANES SKOR KOLEKTIVNI DOPUST ups, caps lock
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:22:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz sem pa tako in grem v . ter da nam ponoči ne bi bilo treba velikokrat NOČKO
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:25:04
|
|
|
|
sesil
|
jaz se pridružujem kolektivnemu dopustu. lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:25:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A bo danes kaj čveka ali si danes vzamemo fraj? ZGLEDA DA JE DANES SKOR KOLEKTIVNI DOPUST ups, caps lock Samo midve sva dežurne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:28:48
|
|
|
|
katy82
|
Čer mačkice moje sem ta teden bolj lena mam mojga mačkona doma pa me na veliko zaposluje tko da tud sem nimam cajta it,da bi kej počvekala ker se moram njemu posvečat zdej ko je par dni doma.Saj za praznike bo pa skoz delal Zadnč sem pisala da mi ima mala glivice in je zaradi tega hripava,no dajala sem ji daktarin oralni gel in se je glas vrnil sam vriskat še en more,ima pa ritko katastrofalno,tisti mozolčki so vsi načeti kljub praški pasti tko da sva šla dons po daktarin kremo pa upam da bo kej pomagal.Katera mi je že pisala o tem a je bla Tilči se ne spomnem-kokl časa ste mazal s kremo?Naša ritka je obupna za videt Drugače pa komaj čakam na fešto da počvekamo.Grem pogledat za nazaj kaj se dogaja čeprav ima mala spet epizode izsiljevanja pred spanjem,mi je zmanjkalo idej kaj naj še
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:33:14
|
|
|
|
barbaw
|
uuuu ste tu?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:35:01
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem obupala nad vami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:39:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz se pridružujem kolektivnemu dopustu. lahko noč NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:39:35
|
|
|
|
Estrella*
|
Čer, jaz sem iz LJ in sem spet zašopingirala po kiku, dm, BC, Leclercu....... No pa saj je december in si lahko malo privoščim bobika: WB, sem dostikrat mislila nate in Anžeta, kaj se z vama dogaja. Alja je OK, bila je prehlajena, samo smo že back on trac. Za spremembo je GH z užitkom in tudi večinoma brez borb Dojile sva se 6,5m, sedaj sem mlekarno zaprla, ker se je samo cartala in špilala na njej jana81: za 150AM. Ma saj počasi bo , ko ne bo drugega. Je pa Hipp za moje pojme najbolj okusen AM Govorila sem s Katino in sta z Intijem danes že doma. Kožni testi so bili negativne in sedj čakata četrtek, ko ju bodo ponovno hospitalizirali, ko naj bi še krvni testi dali rezultate. Sedaj sta na allernovi in od GH lahko jesta le kuhano jabolko.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:40:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jeeeeeeeeej napredek :Nejc je spil skor 150 ml hipp mleka iz tomijeve flaše...kok sem vesela...sem misla da bodo borbe... sam zaspat pa noče , no vse ne more it po maslu Opaaaa, vi že pijete AM . Midva sva pa sedaj izpraznila moje mlekarne, ki so bile že boleče. Sva se pa danes čez dan dojila le enkrat - napredek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:40:22
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jeeeeeeeeej napredek :Nejc je spil skor 150 ml hipp mleka iz tomijeve flaše...kok sem vesela...sem misla da bodo borbe... sam zaspat pa noče , no vse ne more it po maslu Moja tud pije iz tomijevih flašk, sam hippovo mleko se mi ful maši. Je pregosto, pa ratjo strdki. Kako lukno pa imate za pit? Ker naši je drugač dobro mleko od hippa, sam ker ne gre skoz sva kar na aptamilu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:40:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem obupala nad vami. Kako pa to govoriš????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:40:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw uuuu ste tu? seveda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:41:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
TIANA: slikice so super
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:41:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A bo danes kaj čveka ali si danes vzamemo fraj? ZGLEDA DA JE DANES SKOR KOLEKTIVNI DOPUST ups, caps lock Samo midve sva dežurne. zgleda že tako jz sem ravno slikice od Tiane gledala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:41:25
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mali drema zraven mene na kavču, upam da mi rata kaj pokomentirat . Priden Erazem, pusti mamici malo dihat Za vse ki ste spraševale zakaj obupna noč: mali se je 2x zbudil še preden sem šla spat in se jokal na ves glas, potem pa se je to še večkrat ponovilo. Enkrat je trajalo pol ure, da se je spet pomiril . Izčrpavajoče do konca . upam,da bo nocojšnja noč lažja in boste imeli več spanja SS smučanje...kaj je že to??? ... upam da ti bo uspelo Jaz tudi, da končno malo mojo veliko rit razmigam Katere pamperske pa maš? Ta zelene če se ne motim, baby dry Mi uporabljamo aktiv fit (ta vijolčne) pa so nam super. Premočile nam niso še nikoli, nekajkrat je malo ušlo mimo zaradi napačne montaže. Smo probali tudi Müllerjeve, pa nam niso odgovarjale. Tolk zaenkrat, mali je pokonci, ga ati merka, jaz pa grem v avto po fotkič, da kasneje naložim slikce. komej čakam na slikice. A mi jih boš prosim še na mail poslala Slikce so v albumu, mail tudi poslan, ampak brez slikic. Prosim za odgovor. Baby Dry so pa tudi meni zanič. Smo jih imeli na začetku pa je bil večkrat moker kakor suh. Ma kakšno veliko rit, si prav postavno dekle. Pa hvala za pikepoke, upam da bodo delovale. Sem tud jaz dons zasukala posteljico za 90°, mogoče bo pomagalo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:42:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jeeeeeeeeej napredek :Nejc je spil skor 150 ml hipp mleka iz tomijeve flaše...kok sem vesela...sem misla da bodo borbe... sam zaspat pa noče , no vse ne more it po maslu Moja tud pije iz tomijevih flašk, sam hippovo mleko se mi ful maši. Je pregosto, pa ratjo strdki. Kako lukno pa imate za pit? Ker naši je drugač dobro mleko od hippa, sam ker ne gre skoz sva kar na aptamilu. Mi smo na hippu in tomiju Imava cucelj 3, naredim pa z malo bolj vročo vodo in fajn premešam, ter ohladim, pa ni grudic. Sem pa imela eno škatlo , ki je delala grudice ne glede na to kaj sem delala Sedaj smo na probiotičnem(roza) in je OK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:43:38
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jutri sem imela namen iti po Miklavževa darila v firmo,so mi jih pa danes poslali po GLS Če se mi bo dalo, bom ravno tako šla voščit za Novo leto, če ne, pa drug teden. ej bejba, nočejo te videt, nič hodit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:43:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Slikce so v albumu, mail tudi poslan, ampak brez slikic. Prosim za odgovor. Baby Dry so pa tudi meni zanič. Smo jih imeli na začetku pa je bil večkrat moker kakor suh. Ma kakšno veliko rit, si prav postavno dekle. Pa hvala za pikepoke, upam da bodo delovale. Sem tud jaz dons zasukala posteljico za 90°, mogoče bo pomagalo. Nisem dobila maila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:44:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jeeeeeeeeej napredek :Nejc je spil skor 150 ml hipp mleka iz tomijeve flaše...kok sem vesela...sem misla da bodo borbe... sam zaspat pa noče , no vse ne more it po maslu Opaaaa, vi že pijete AM . Midva sva pa sedaj izpraznila moje mlekarne, ki so bile že boleče. Sva se pa danes čez dan dojila le enkrat - napredek Anitka si na pravi poti Samo vztrajaj, tud ko bo začel čez dan srat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:44:59
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jeeeeeeeeej napredek :Nejc je spil skor 150 ml hipp mleka iz tomijeve flaše...kok sem vesela...sem misla da bodo borbe... sam zaspat pa noče , no vse ne more it po maslu Se prav da roza se ne tok gosti? Kaka pa je razlika med modrim in roza? Zakaj pa je boljši probiotični? Pa ne zamerit glupim vprašanjam, sam nisem glih dost podučena v mlekih. Moja tud pije iz tomijevih flašk, sam hippovo mleko se mi ful maši. Je pregosto, pa ratjo strdki. Kako lukno pa imate za pit? Ker naši je drugač dobro mleko od hippa, sam ker ne gre skoz sva kar na aptamilu. Mi smo na hippu in tomiju Imava cucelj 3, naredim pa z malo bolj vročo vodo in fajn premešam, ter ohladim, pa ni grudic. Sem pa imela eno škatlo , ki je delala grudice ne glede na to kaj sem delala Sedaj smo na probiotičnem(roza) in je OK
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:45:36
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer jaz sem danes čisto zanič...cel dan me že glava boli (zdravil raje ne zaradi dojenja), seveda spet cel dan sama (kdaj bo konec decembra ) aneja je pogruntala da lahko na veliko vrišče. faca mala. Boga, upam da te glavobol čimprej mine. Kaj pa kakšna kava z limono? Sicer nagravžno, ampak pomaga pa. Ane, kako je fino ko se kaj novega naučijo, pa četudi je to le vriskanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:46:19
|
|
|
|
buccka
|
Se mi je mal čudn to prileplo. Uglavnem Se prav da roza se ne tok gosti? Kaka pa je razlika med modrim in roza? Zakaj pa je boljši probiotični? Pa ne zamerit glupim vprašanjam, sam nisem glih dost podučena v mlekih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:46:30
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jeeeeeeeeej napredek :Nejc je spil skor 150 ml hipp mleka iz tomijeve flaše...kok sem vesela...sem misla da bodo borbe... sam zaspat pa noče , no vse ne more it po maslu super začetek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:48:32
|
|
|
|
buccka
|
aja pa sem vam pozabla povedat, da je danes moj dobil 30E za dedka mraza za male, pa smo bili 100% da ne bo nič. Smo vsi veseli, tud če je malenkost sam da se spomnejo.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?