špelin@
|
Bili pri homeopatu, res si je vzel čas, vse izprašal, ni da ni. Potem je Gregi dobil zdravilo, zdaj pa srčno, srčno upam, da mu bo pomagalo. Dr. nas je opozoril, da se zna stanje v prihodnjih 24 ur poslabšati, potem pa gre rapidno na bolje. To je značilno za delovanje homeopatskih zdravil. No, kot se rekla: upam na najboljše Aja, pa prestavit moram januarsko cepljenje, da se mu telesno ravnovesje spet ne poruši, dokler se primerno ne utrdi. Da ne pozabim: natasa34 vse lepo pozdravlja in se veseli sobote, je pa te dni brez računalnika, zato ne more nič gor. bobika, zelo si me razveselila, ko si se oglasila Tvoja dva sončka sta res cukrčka Hudo mi je, ko berem, kako ju tepe bolezen Res močno, MOČNO stiskam pestke za oba Naš Gregi je tudi kar naprej bolan - od konca avgusta naprej nimamo miru Poleg tega cele noči tečnari, se premetava, dere, gleda naokrog, skratka: ne spi. Je pa tudi popolnoma zavrnil mleko, zato je samo gosto hrano. jana81, super, da je Nejček pil AM Anitka, tudi Gal se bo navadil na kaj drugega kot le dojenje katy82, upam, da bo Daktarin pomagal za mozoljčke po ritki Estrella*, meni je ful hudo za Katininega Intija, da je tak revček Pa tak zlat sonček je Pestke zanj Pozdravčki še za vse ostale Mirno nočko, drage moje
|