|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
16.12.2008 22:03:11   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Joj kako sem pa jaz danes zaničuser posted image user posted image . Bom šla kmalu tudi jaz v krtkovo deželo. Me prav zanima, če bo Gal ponoči spet rogovilil.

Upam, da boste imeli mirno noč

Upam tudi jaz, da se včerajšnja noč ne ponovi.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
16.12.2008 22:03:35   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

buccka: ne vem sicer kaka je razlika med roza in modrim, kot, da je roza probiotičen(dodane probiotične kulture). Okusa sta enaka. Sem pa slišala, da je HIPP dober le iz Millerja, da te ki kupiš drugot niso OK.

jst sem ga kupila v tušu, ker je bil ravno pri roki.user posted image

Punce jst se poslavljam, ker grem mami pomagat v pisarno neke račune napisat, da ne bo spet do 3h zjutri v pisarni.

Jaz pa v Avstriji v Bipi.

Nočko Jana

Mislim, da je v AUT OK mleko, ker je originalno te, ki jih prodajajo drugot so pa ,made in xxxx

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
16.12.2008 22:04:31   
Anitka

buccka: ne vem sicer kaka je razlika med roza in modrim, kot, da je roza probiotičen(dodane probiotične kulture). Okusa sta enaka. Sem pa slišala, da je HIPP dober le iz Millerja, da te ki kupiš drugot niso OK.

Punce jst se poslavljam, ker grem mami pomagat v pisarno neke račune napisat, da ne bo spet do 3h zjutri v pisarni.

Jaz pa v Avstriji v Bipi.

Nočko Jana

Mislim, da je v AUT OK mleko, ker je originalno te, ki jih prodajajo drugot so pa ,made in xxxx

Ja tako kot pri raznoraznih drugih stvarehuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
16.12.2008 22:04:42   
*Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: buccka

aja pa sem vam pozabla povedat, da je danes moj dobil 30E za dedka mraza za male, pa smo bili 100% da ne bo nič. Smo vsi veseli, tud če je malenkost sam da se spomnejo.

user posted image user posted image user posted image

Za mleko pa ne vem točno kakšna je razlika. Probiotiki naj bi uravnavali črevesno floro user posted image

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
16.12.2008 22:05:48   
buccka
Aja pa še eno vprašanje. A obstajajo kake zadevice kot keksolino, frutolino, rižolino,....kaj narejeno da jih ne tok zapira? Ker moja ne more kakcat, pa tud če ji naredim bolj na redko.

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2730
16.12.2008 22:06:02   
Anitka
Čvekice moje grem tudi jaz danes na kolektivni dopustuser posted image user posted image

Lahko noč in eno bolho na pomočuser posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
16.12.2008 22:06:04   
Estrella*
No , da še jaz malo pojamram, da ne boste mislile, da imam otroka angelauser posted image  Danes se je drla v posteljci in ni hotla zaspat. Sem šla gor jo z glasom mirila in ni nič pomagalo. Po,l sem po kakih 5 min obupala in šla po čaj, jo vzela iz posteljce ji dala za pit in je bogi otrok spil več kot 130mluser posted image Pol je zaspalauser posted image Sploh mi ni prišlo na misel, da bio bila žejna.

Neposredna povezava do sporočila: 2732
16.12.2008 22:07:05   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Tiana:user posted image user posted image ti vedno dobre fotke naredišuser posted image user posted image Vidim, da imamo že parček na majčkih ERAZEM + MANCA to sta lepi par !!!!!Drugače so pa sami cukrčki in kako so ževeliki. Se spomnite na 1 srečanju, ko so bili še čisto neobogljeni dojkotiuser posted image

hudaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, lepo se razumeta Manca in Erazem, zaenkrat....user posted image

ja lepo, zaenkrat

sam ko bo pa Erazmu enkrat dop*** da Manca hoče samo njegove igrače, bo pa drgačna pesem user posted image

user posted image user posted image user posted image ne vem če mu ne bo prekipelo zaradi šeškanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
16.12.2008 22:08:20   
Estrella*

Aja pa še eno vprašanje. A obstajajo kake zadevice kot keksolino, frutolino, rižolino,....kaj narejeno da jih ne tok zapira? Ker moja ne more kakcat, pa tud če ji naredim bolj na redko.

V millerju sem vidla take kaše od hipp in milupe, ki so probiotične, te bi mogle bit lažje za prebavouser posted image

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
16.12.2008 22:08:53   
*Tiana*

Pridna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
16.12.2008 22:08:53   
buccka

No , da še jaz malo pojamram, da ne boste mislile, da imam otroka angelauser posted image  Danes se je drla v posteljci in ni hotla zaspat. Sem šla gor jo z glasom mirila in ni nič pomagalo. Po,l sem po kakih 5 min obupala in šla po čaj, jo vzela iz posteljce ji dala za pit in je bogi otrok spil več kot 130mluser posted image Pol je zaspalauser posted image Sploh mi ni prišlo na misel, da bio bila žejna.

To pa je bila žeja. Ja no boš vedla za drugič.
Mi pa itak nočemo nič pit, mogoče mi spije 20-30ml na dan vode. In to že od malega noče pit.

Neposredna povezava do sporočila: 2736
16.12.2008 22:11:38   
Estrella*

aja pa sem vam pozabla povedat, da je danes moj dobil 30E za dedka mraza za male, pa smo bili 100% da ne bo nič. Smo vsi veseli, tud če je malenkost sam da se spomnejo.

user posted image user posted image user posted image Kar koli je je dobrouser posted image user posted image  Pri atu so dobili duplo lego kocke, pri nas pa dobi le Andraž ampoak bo čakal na 28.12user posted image Alja pa šele drugo leto

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
16.12.2008 22:11:58   
*Tiana*

A misliš da zarad tega ne more kakat?
A ti dovolj popije?

Ne vem če imajo prav za zaprte dojenčke kaj posebnega. Ampak dandanes se dobi svega i svašta, tako  da možno da boš tudi kaj takega našla.

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
16.12.2008 22:13:23   
Estrella*

To pa je bila žeja. Ja no boš vedla za drugič.
Mi pa itak nočemo nič pit, mogoče mi spije 20-30ml na dan vode. In to že od malega noče pit.

Saj zato težje kaka. Naša spije v povprečju 150čaja in je OK z drekcom, ker ko sva se dojile , smo pa kakali na 10 dniuser posted image sedaj pa po parkrat na danuser posted image

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
16.12.2008 22:13:32   
*Tiana*

Je bila pa fest žejna. Jaz tudi ne bi pomislila na to, da je žejna, ampak probala bi pa sigurno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2740
16.12.2008 22:17:07   
*Tiana*
Lahko noč vsem odhajajočim!

Jaz grem pa položnice plačevat, bo šlo 700 € pa še več user posted image , pa to sploh niso vse položnice. user posted image kako je to možno, to je tooooo much.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
16.12.2008 22:17:18   
špelin@
Bili pri homeopatu, res si je vzel čas, vse izprašal, ni da ni. Potem je Gregi dobil zdravilo, zdaj pa srčno, srčno upam, da mu bo pomagalo. Dr. nas je opozoril, da se zna stanje v prihodnjih 24 ur poslabšati, potem pa gre rapidno na bolje. To je značilno za delovanje homeopatskih zdravil. No, kot se rekla: upam na najboljše user posted image user posted image user posted image  Aja, pa prestavit moram januarsko cepljenje, da se mu telesno ravnovesje spet ne poruši, dokler se primerno ne utrdi.

Da ne pozabim: natasa34 vse lepo pozdravlja in se veseli sobote, je pa te dni brez računalnika, zato ne more nič gor.

bobika, zelo si me razveselila, ko si se oglasila user posted image  Tvoja dva sončka sta res cukrčka user posted image user posted image  Hudo mi je, ko berem, kako ju tepe bolezen user posted image  Res močno, MOČNO stiskam pestke za oba user posted image user posted image user posted image
Naš Gregi je tudi kar naprej bolan - od konca avgusta naprej nimamo miru user posted image  Poleg tega cele noči tečnari, se premetava, dere, gleda naokrog, skratka: ne spi. Je pa tudi popolnoma zavrnil mleko, zato je samo gosto hrano.

jana81, super, da je Nejček pil AM user posted image  Anitka, tudi Gal se bo navadil na kaj drugega kot le dojenje user posted image

katy82, upam, da bo Daktarin pomagal za mozoljčke po ritki user posted image user posted image user posted image

Estrella*, meni je ful hudo za Katininega Intija, da je tak revček user posted image  Pa tak zlat sonček je user posted image  Pestke zanj user posted image user posted image user posted image

Pozdravčki še za vse ostale user posted image user posted image user posted image

Mirno nočko, drage moje user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
16.12.2008 22:18:25   
Estrella*

Jaz grem pa položnice plačevat, bo šlo 700 € pa še več user posted image , pa to sploh niso vse položnice. user posted image kako je to možno, to je tooooo much.

Ja kje pa ti živiš??? 700eu?????????user posted image user posted image user posted image user posted image A sta v najemu??

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
16.12.2008 22:18:40   
buccka
Pije mi sigur premalo. Ma jo ne prepričaš in konc. Pa sem probala od vse čajčkov, sokcev,...no vodo ma najraje in še to par požirkcev na dan. Pravijo da ko otroček zboli more velik pit, sam kaj naj naredim če noče pit. Smo res že vse probali. Upam, da ne bo zbolela, ker se mi bo user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
16.12.2008 22:21:37   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Bili pri homeopatu, res si je vzel čas, vse izprašal, ni da ni. Potem je Gregi dobil zdravilo, zdaj pa srčno, srčno upam, da mu bo pomagalo. Dr. nas je opozoril, da se zna stanje v prihodnjih 24 ur poslabšati, potem pa gre rapidno na bolje. To je značilno za delovanje homeopatskih zdravil. No, kot se rekla: upam na najboljše user posted image user posted image user posted image  Aja, pa prestavit moram januarsko cepljenje, da se mu telesno ravnovesje spet ne poruši, dokler se primerno ne utrdi.

user posted image Danes napopam pujse, da bo bolje držalo. Če boš imela ju3 čas, a boš napisala kaj naj bi bil vzrok taki nespećnosti.

user posted image user posted image user posted image user posted image

PA MIRNO NOČKO TEBI IN TVOJEMU SONČKU

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
16.12.2008 22:21:38   
Srčekgirll
NOČKO, upam da mirno.

user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
16.12.2008 22:21:51   
buccka

Ja kje pa ti živiš??? 700eu?????????user posted image user posted image user posted image user posted image A sta v najemu??

Sam to je pa kr cela plača. Vem kok to zgleda, čeprav ne plačujeva položnic imava pa kredit skor 600E mesečno.

Neposredna povezava do sporočila: 2747
16.12.2008 22:22:55   
Estrella*

Sam to je pa kr cela plača. Vem kok to zgleda, čeprav ne plačujeva položnic imava pa kredit skor 600E mesečno.

MI2 tudiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
16.12.2008 22:25:18   
Estrella*

Pije mi sigur premalo. Ma jo ne prepričaš in konc. Pa sem probala od vse čajčkov, sokcev,...no vodo ma najraje in še to par požirkcev na dan. Pravijo da ko otroček zboli more velik pit, sam kaj naj naredim če noče pit. Smo res že vse probali. Upam, da ne bo zbolela, ker se mi bo user posted image

Nič ne moreš, samo vztrajat in dajat po žliči vsake pol urce. Vem kako je to, ker sem prvega imela večkrat bolnega kot zdravega. Saj ko bo večja bo začela tudi več pit.

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
16.12.2008 22:25:21   
buccka

MI2 tudiuser posted image user posted image user posted image

Joj boga, se mi prav smilta. Ma midva mava 600E z samo njegovo plačo, sej ko js dobim delo bo velik bolje. Sam kaj ko ne vem kok bo z delom?

Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?