Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 20:28:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes je pa še večja tuga. A multitasking ne funkcionira več?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 20:29:43
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ja kaj pa je to danes. Pravo zatišje. Jaz sem prišla še malo čvekat, pa nobene nikjer. Sem si zagrela veliko skodelico mleka, sedaj pa ga srkam tu zraven. jst sem si pa kupila sladoled burbonsko vaniljo od maxima...u njami, pa vroče sadje sem si dala čez. ' Moraš pa dražit.Se vidi,da bom kmalu dobila ,ker mi skoz cuker pada
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 20:32:02
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem danes ful lačna. A boš malo domačih piškotov? Sva jih z Nejcem ravnokar spekla Tilči, vi2 ka kar naprej pečeta piškote. Kdo jih pa je? mami sam po kg ji ni videt o,hvala! Samo jih imam še malo viška.Bom po novem letu začela z nadaljevanjem hujšanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 20:32:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mali drema zraven mene na kavču, upam da mi rata kaj pokomentirat . Priden Erazem, pusti mamici malo dihat Za vse ki ste spraševale zakaj obupna noč: mali se je 2x zbudil še preden sem šla spat in se jokal na ves glas, potem pa se je to še večkrat ponovilo. Enkrat je trajalo pol ure, da se je spet pomiril . Izčrpavajoče do konca . upam,da bo nocojšnja noč lažja in boste imeli več spanja SS smučanje...kaj je že to??? ... upam da ti bo uspelo Jaz tudi, da končno malo mojo veliko rit razmigam Katere pamperske pa maš? Ta zelene če se ne motim, baby dry Mi uporabljamo aktiv fit (ta vijolčne) pa so nam super. Premočile nam niso še nikoli, nekajkrat je malo ušlo mimo zaradi napačne montaže. Smo probali tudi Müllerjeve, pa nam niso odgovarjale. Tolk zaenkrat, mali je pokonci, ga ati merka, jaz pa grem v avto po fotkič, da kasneje naložim slikce. komej čakam na slikice. A mi jih boš prosim še na mail poslala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 20:33:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem danes ful lačna. A boš malo domačih piškotov? Sva jih z Nejcem ravnokar spekla Tilči, vi2 ka kar naprej pečeta piškote. Kdo jih pa je? mami sam po kg ji ni videt o,hvala! Samo jih imam še malo viška.Bom po novem letu začela z nadaljevanjem hujšanja Ah zate pa res ne bi rekla, da maš kej viška kg. Čist fejst zgledaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 20:33:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdej grem pa neki za v želodec poiskat pa pridem pol mogoče še mal nazaj pokukat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 20:34:01
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sem danes v porodnišnici poslušala dojenčke, ko so jokali, mi je bilo kar hudo,ker ne bomo imeli nobenega več Zakaj pa ne, če smem vprašat? Si se odločila da boš ostala pri dveh ali je kaki drug razlog? Če pa ne želiš o tem, me pa enostavno daj na ignore G mi odsvetuje,ker maternica ne bi zdržala.Me to kar malo žalosti,saj drugače sva imela namen imeti dva,ampak sem dopuščala možnost za tretjega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 20:36:34
|
|
|
|
tilči
|
Jutri sem imela namen iti po Miklavževa darila v firmo,so mi jih pa danes poslali po GLS Če se mi bo dalo, bom ravno tako šla voščit za Novo leto, če ne, pa drug teden.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 20:39:01
|
|
|
|
sesil
|
dober večer jaz sem danes čisto zanič...cel dan me že glava boli (zdravil raje ne zaradi dojenja), seveda spet cel dan sama (kdaj bo konec decembra ) aneja je pogruntala da lahko na veliko vrišče. faca mala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 20:47:38
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz grem pa v četrtek ali pa v petek prvič letos na večerno Če bo le vse po sreči!!! jst bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pridi na naš konec pa gremo Aja, kam greš za novo leto? Ste našli kej ugodnega? oooo, to ti pa zavidam. kje je uni smile za fovšijo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 20:57:15
|
|
|
|
CatJa
|
Vse najboljše Andraž, da bi te mami, oči in Alja še naprej ubogali Čestitke pa tudi današnji 7-mesečnici Evi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 20:57:55
|
|
|
|
tilči
|
kaj ste še vse pod ali še
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:05:22
|
|
|
|
Anitka
|
Dober večer Vas na hitro pozdravim, nato pa grem Gala podojit (mi bo zize razneslo) in pridem nazaj. In kaj sem zamudila danes čez dan? Morda kakšna kratka obnova?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:10:31
|
|
|
|
jana81
|
jeeeeeeeeej napredek :Nejc je spil skor 150 ml hipp mleka iz tomijeve flaše...kok sem vesela...sem misla da bodo borbe... sam zaspat pa noče , no vse ne more it po maslu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:11:17
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jeeeeeeeeej napredek :Nejc je spil skor 150 ml hipp mleka iz tomijeve flaše...kok sem vesela...sem misla da bodo borbe... sam zaspat pa noče , no vse ne more it po maslu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:13:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči kaj ste še vse pod ali še ne, samo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:13:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Sem na hitro skočila v DM, ker je Galova flaška Avent spuščala in sem mogla novo kupiti. Danes sem probala sojino-riževo mleko in mi je všeč, zato bom jutri zjutraj Galu probala postreči s keksolinotom narejenim s tem mlekom. Barbaw jaz tudi skočim pod tuš, ker danes si imam narediti piling, zjutraj pa ko si lase operem pa še masko poknem na obraz. Bom spet strašila po bajti vsa bela v obraz Jaz si bom privoščila kopel, ker me grlo boli in mi ponavadi vroča voda pomaga. Pobarvat si moram lase, pa oblogo za telo si bom privoščila. Kako se pa boš pobarvala? Te bom spoznala v soboto? Samo obnovila sem barvo. Sem siprivoščila kopel, obloge sem dala gor in naredila piling. Samo je bilo hitro vse pokvarjeno, ker je Jaka hodil v kopalnico in slišala sem kako Maja joka. Kakšna manjša nesreča?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:14:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jeeeeeeeeej napredek :Nejc je spil skor 150 ml hipp mleka iz tomijeve flaše...kok sem vesela...sem misla da bodo borbe... sam zaspat pa noče , no vse ne more it po maslu To pa je super.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:14:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jeeeeeeeeej napredek :Nejc je spil skor 150 ml hipp mleka iz tomijeve flaše...kok sem vesela...sem misla da bodo borbe... sam zaspat pa noče , no vse ne more it po maslu yeeeeeeeeeeeeeeeeee bravo nejc in mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:15:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sem danes v porodnišnici poslušala dojenčke, ko so jokali, mi je bilo kar hudo,ker ne bomo imeli nobenega več Zakaj pa ne, če smem vprašat? Si se odločila da boš ostala pri dveh ali je kaki drug razlog? Če pa ne želiš o tem, me pa enostavno daj na ignore G mi odsvetuje,ker maternica ne bi zdržala.Me to kar malo žalosti,saj drugače sva imela namen imeti dva,ampak sem dopuščala možnost za tretjega oh škoda potem pa verjamem, da to je hudo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:15:37
|
|
|
|
tilči
|
Jaz sem pa tako in grem v . ter da nam ponoči ne bi bilo treba velikokrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:16:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jutri sem imela namen iti po Miklavževa darila v firmo,so mi jih pa danes poslali po GLS Če se mi bo dalo, bom ravno tako šla voščit za Novo leto, če ne, pa drug teden. za tvojo firmo. vejo, da so mamice ful zaposlene kje pa delaš. če ni skrivnost?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:16:16
|
|
|
|
barbaw
|
A bo danes kaj čveka ali si danes vzamemo fraj?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:16:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer jaz sem danes čisto zanič...cel dan me že glava boli (zdravil raje ne zaradi dojenja), seveda spet cel dan sama (kdaj bo konec decembra ) aneja je pogruntala da lahko na veliko vrišče. faca mala. da bo čim prej bolje in da bo ati kmalu več časa doma z vama!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 21:17:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz sem pa tako in grem v . ter da nam ponoči ne bi bilo treba velikokrat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?