|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: tašča in poroka
17.12.2008 12:09:26   
tancy25
Sva se s partnerjem odločila da  greva v podnajemniško stanovanje po poroki.Nekaj časa bo tako,potem pa ko jaz dobim službo bova skušala stanovanje odkupiti.Ne bova žrtvovala svojega odnosa zaradi ene bolhe(beri tašče).Upam da se bo vse uredilo.Itak da vam sporočim kako je bilo in če se bom kaj drugače počutila ko bom poročenauser posted image ,pa slikice tudi dobite.
Komarka dober je ta tvoj predlog,ne vem zakaj nisem tega sama pomislilauser posted image user posted image .Najbrž mi je bolha izsesala vso kriuser posted image .
Tasa_m pa hvala za lepe želje.Naj te še vprašam a sta se tudi poročila ali si prej popakala kufre?

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
17.12.2008 12:28:39   
Anja24

IZVIRNO SPOROČILO: tancy25

Sva se s partnerjem odločila da  greva v podnajemniško stanovanje po poroki.Nekaj časa bo tako,potem pa ko jaz dobim službo bova skušala stanovanje odkupiti.Ne bova žrtvovala svojega odnosa zaradi ene bolhe(beri tašče).Upam da se bo vse uredilo.Itak da vam sporočim kako je bilo in če se bom kaj drugače počutila ko bom poročenauser posted image ,pa slikice tudi dobite.
Komarka dober je ta tvoj predlog,ne vem zakaj nisem tega sama pomislilauser posted image user posted image .Najbrž mi je bolha izsesala vso kriuser posted image .
Tasa_m pa hvala za lepe želje.Naj te še vprašam a sta se tudi poročila ali si prej popakala kufre?

user posted image user posted image user posted image . Boš videla, nikoli ti ne bo žal. Že tako in tako pride do raznih konfliktov, da bi se morala pa še zarad ene vsiljive tašče kregat...komu je pa treba tega...

In še to - ena normalna pametna odrasla ženska se ne bi začela jokat, če ji nekdo nekaj pove in ni čisto po njenem okusu...user posted image

Pa sta stanovanje že našla ali še iščeta?

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 52
17.12.2008 13:01:14   
ronja
GLEDE MANSARDE PA ODPADE.Hvala bogu,da sem pravi čas videla.

Vsako zlo za nekaj dobro... Evo, tale poroka, ki vama je pobrala živce, bo dobra zato, da sta pravi čas videla, da ne bosta naredila katastrofalne napake in trpela - namesto par mesecev zaradi vtikanja v poroko - par let zaradi vtikanja v živeljenje...

In še to - ena normalna pametna odrasla ženska se ne bi začela jokat, če ji nekdo nekaj pove in ni čisto po njenem okusu...

Hehe, to bi morala moja tašča prebratuser posted image . Ona se zjoka, samo da lubi reče:" mami, morava se pogovorit!" Začne jokat ko dež, se zaklene v sobo in govori:" Pusti me pri miru!" In potem jih jemlji kot odrasle osebe, če lahkouser posted image . Pač, to so še otroci, nimaš kaj. So meli otroke, ampak to ne pomeni, da so odrasli, najlažje je tak z njimi shajat.

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 53
17.12.2008 13:39:56   
tancy25
Stanovanje si bova iskala po poroki.Glede na to da bo poroka čez 10dni bova že nekako.Sva se z očetom danes dve uri pogovarjala in me je tako spravil v smeh da sem mislila da bom počla.Glede na to da je bolj tihe narave nisem to od njega pričakovala.Je reku sej sta dost stara.Da se bodo najedl in napil bosta pa že poskrbelauser posted image .Pa tudi mami se je začela pogovarjat z mano,sicer uradne stvari ampak počasi,počasi bo že.
Zdej sva pri mojih starših in je oče reku,da sva lahko tudi tukaj.Tako da bolha(beri tašča) ne bo mislila da nimava kam iti.Stanovanje bova pa po poroki intenzivno iskala.
Vmes med pripravami sem imela še dva izpita pa je bolha rekla,že tako imaš skrbi ,zdej boš še pa na izpite hodila.Halloo?no tako da sem oba naredilauser posted image .Pa sem še cela in svet se tudi ni ustaviluser posted image ,pa ženla se bom tudi.user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 54
17.12.2008 13:45:21   
MLADAMAMICA
tancy mene pa zanima, se je mami premislila glede poroke? pride? drugače pa čestitam da se je vse dobro izšlo user posted image

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 55
17.12.2008 13:51:27   
tancy25
MLADAMAMICA hvala.Če pa bo moja mami prišla ne vem.Kakor jo jaz zdej vidim ji je hudo,ker se mi to dogaja in je tudi meni težko.Upam da si bo premislila in bo prišla.Pa bolhe in tasta ne bouser posted image ,tako da se bodo najbrž na en teden menjaval.En teden mam pravi da je ne bo,pol drug teden tast in bolha,...še dobro da je poroka čez 10 dniuser posted image user posted image .

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 56
17.12.2008 13:59:47   
Anja24

MLADAMAMICA hvala.Če pa bo moja mami prišla ne vem.Kakor jo jaz zdej vidim ji je hudo,ker se mi to dogaja in je tudi meni težko.Upam da si bo premislila in bo prišla.Pa bolhe in tasta ne bouser posted image ,tako da se bodo najbrž na en teden menjaval.En teden mam pravi da je ne bo,pol drug teden tast in bolha,...še dobro da je poroka čez 10 dniuser posted image user posted image .

jao, še hujše kot otroci...ker mi zadnjič nisi hotela posodit lopatke, se zdaj ne smeš z nami igrat.

No vidiš, pa se je vse nekak uredilo...strah te je še?

Kje pa bo poroka, če ni skrivnost?

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 57
17.12.2008 14:13:20   
tancy25
Poroke me ni več strahuser posted image ne vem zakaj,ampak se res boljše počutim.Poroka bo na matičnem uradu v Celju.

jao, še hujše kot otroci...ker mi zadnjič nisi hotela posodit lopatke, se zdaj ne smeš z nami igrat.

pod tole se pa podpišem.Kot otroci

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 58
17.12.2008 14:16:22   
MLADAMAMICA
jaz mislim da bo prišla. ker to je nekaj kar je za naše starše ponos. tko da zihr se zaveda da nebo mogla zavrteti časa nazaj in bo prišla. prav tako bodo prišli tudi njegovi starši in edino tako je tudi prav. user posted image

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 59
17.12.2008 14:23:03   
Anja24

IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

jaz mislim da bo prišla. ker to je nekaj kar je za naše starše ponos. tko da zihr se zaveda da nebo mogla zavrteti časa nazaj in bo prišla. prav tako bodo prišli tudi njegovi starši in edino tako je tudi prav. user posted image

nekateri so taki debili, da se tega ne zavedajo in imajo ena svoja butasta, primitivna načela...ampak potem vsaj vidiš kaj je kdo komu in kdo komu kaj pomeni...ne moreš pomagat, tudi taki obstajajo...user posted image

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 60
17.12.2008 14:27:51   
Anja24

Poroke me ni več strahuser posted image ne vem zakaj,ampak se res boljše počutim.Poroka bo na matičnem uradu v Celju.

Aha. Kje pa bo fešta pol? Koliko imata povabljenih? Malo sem firbčna...user posted image

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 61
17.12.2008 14:38:10   
tasa_m

sem prej popokala kufre. Priznam da mi ni bilo lahko ker po 7 letih odit od njega ampak ko sem videla, da ga mamica drži nazaj, ko sva se hotela pogovorit. Ojoj dečko, pol pa kar bodi z mamico in lepo življenje z njo..user posted image
Sva se pred kratkim videla,po letu in pol in sem ga vpr. če se je že odselil. Je rekel da ne pa sem mu sam rekla: verjemi, da neboš nikdar srečen z nobeno dokler boš doma stanoval.. Ampak je on še vedno prepričan v svoj prav, da je najbolje bit doma.. No, pol pa naj bo..user posted image meni je prav..

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 62
17.12.2008 14:53:03   
tancy25
tasa_m user posted image  čestitam da si šla od njega stran.Groza.In po letu in pol še vedno misli da ima prav?Žalostno ni kej.V glavnem da si ti poskrbela zaseuser posted image .

Anja 24 fešta bo pol v tistem kraju,kjer je moj partner doma.Kraj je majhen zato si je tašča dovolila in hitro izkoristila priložnost.Povabljenih imava iz 20 na 40.Imava muzikanta(dva).

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 63
17.12.2008 21:35:36   
2ursae

Tasta imam,ampak njemu svaka čast.On igra 24ur na dan igrce in se ne briga za dobenega,včasih kej pokomentira in ko vidi da ne gre utihne.

mene je pa tole zmotilo - a ti je tak tast res po godu? Iz tega torej sklepam, da te pri tašči moti vse, kar je več od popolne pasivnosti, kot jo kaže tale krasni tast. Nič čudnega, da ima tolk dela s tvojo poroko, če pa od moža nima nič user posted image . Pa če te že zdaj mori taščino početje, kolk bo hudo šele takrat, ko boš dobila otroka user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 64
17.12.2008 22:04:10   
tancy25
ja mi je tak tast po godu,ker se ne briga oz. se briga ampak on pove samo svoje mnenje in ko vidi da se ga ne upošteva utihne,tašča pa tako dolgo vsiljuje da na koncu dobiš živčni zlom.Nisem rekla da jih ni za poslušati,ampak tudi sama s partnerjem bi rada imela kej besede sploh zdej ko se gre za najino poroko.
Če od moža nima nič je to njuna stvar in ne najina.In s tem še vedno nima  pravice da se vtikuje v moje oz.najino življenje.Glede otrok je pa tak,jaz otroke obožujem in ko bom imela svojega ga bom ščitila kot levinja svoje mladiče in šele takrat naj se me paziuser posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 65
18.12.2008 12:01:04   
komarka
Tancy25 ČESTITKE !!! Tole si pa dobr spelala, izpite, priprave, še tastare si uštimala!!!!
user posted image user posted image user posted image

user posted image En res lep dan vama želim in vso srečo tud naprej!!! user posted image

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 66
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?