|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
19.12.2008 18:33:48   
lejca
keri se da peglat namest mene?

ma sm spet prsla domu zmatrana..bla v centru..kupila zadnja darila..evo zdej pa lahk zacnem pakirat....kovcek bo itak raznesl..nc novega...

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
19.12.2008 18:34:17   
mama_milchy
jaz sem tudi tukaj; no, moja regica je oprala in grem hitro dat cunje sušit pa en stroj cunj imam za oprat;

tasa_m, a pol te dni niste imele nobene debate take zaprav; sem pa vidla da je ena dala gor slikice 3D UZ - ke lepo; a ve ste se danes dobile, štajerke?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
19.12.2008 18:35:30   
helimaša
men se tud ne bi dal peglat.....mam celo goro perila pa sam odlašam.....sam se morm en dan res spratvt.....več al manj pa so itak od deca majce.....in na koncu ugotovim da jih ma več k vsaka babauser posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
19.12.2008 18:38:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jaz sem tud še mal tu.. sicer bol TV zraven gledam pa iščem kaj lepega da bom na okna narisala,..sem dobila danes barve user posted image
pa seveda ves čas mislim, kaj bi še jedla user posted image

navaden jogurtuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
19.12.2008 18:38:30   
felix7
jaz zadnje čase likam v sede na sedežni user posted image user posted image user posted image  malo me potem ramenski obroč boli, ker je likalna miza malenkost previsoka, ampak eno uro stoje pa tut ne zdržim user posted image user posted image user posted image  aja, pa obvezno tv prižgan

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
19.12.2008 18:40:32   
tasa_m
peglanje .. ne hvala lepa.. Vam prepuščam vso delo.. user posted image malo sem nesramna user posted image

mama_m: jaz nisem šla, ker mi je prišlo vmes nekaj in sem morala nujno it user posted image . Sem pa se prav veselila, da bom šla ja,..da nisem samo doma.. Zdaj ne vem če so ostale prišle.. user posted image Upam,da so se imele fajn. Bomo mogle po NL to nadoknadit..

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
19.12.2008 18:41:07   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

a ve ste se danes dobile, štajerke?

user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
19.12.2008 18:41:10   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

jaz sem tud še mal tu.. sicer bol TV zraven gledam pa iščem kaj lepega da bom na okna narisala,..sem dobila danes barve user posted image
pa seveda ves čas mislim, kaj bi še jedla user posted image

navaden jogurtuser posted image user posted image user posted image

mam samo sadnega, misliš da če sadje ven pluvam, da bo podoben navadnemu ? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
19.12.2008 18:41:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

a ve ste se danes dobile, štajerke?

user posted image

Frutolina ti tud nisi šla? Men je prav hudo ampak jeb.. ga če pa sem mogla it.. PA tak sem se veselila. BOmo po NL nadoknadle user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
19.12.2008 18:44:09   
felix7
po mojem je tole srečanje v MB danes kar odpadlo...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
19.12.2008 18:46:07   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

po mojem je tole srečanje v MB danes kar odpadlo...

verjetno res ja..
Persida je ostala brez avta user posted image , MalaČebelica ima glavoboleuser posted image , jaz sem mogla brudera pelat user posted image , Frutolina pa ni šla..ker ni vedela če bo sploh katera prišla..user posted image
Tak da ja verjetno je res odpadlo ja..user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
19.12.2008 18:47:56   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

No, ko pridem pa jaz...pa vse zbežite... Imam monologe sem opazila...pa mal za nazaj berem in citiram...
nobena ni zbežalauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
19.12.2008 18:48:44   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

to tud ni zameuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
19.12.2008 18:56:24   
sasa78

o je je, lejca kr povabi jo vse naredi user posted image user posted image user posted image   spps zezam te user posted image user posted image user posted image
kje se potikaš ves dan?

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
19.12.2008 18:56:31   
Grahec
Ojla,
ta teden sem imela tako pester, da sem komaj kaj lahko pokukala sem. Sicer pa sem prav malček utrujena in tudi počutim se ne najbolje user posted image . Pa še zdaj pred prazniki bo cel kup dela...
Danes sem bila na zavodu za zaposlovanje pri svetovalki, pa je k sreči bila ena normalna ženska in mi ni nekaj dolgovezila, ker je itak tudi sama dobro  ve da nima smisla, da bi zdaj nekaj iskala delo, oziroma se delala da ga iščem... Ma, čakala sem pa več kot uro, pa čeprav sem bila naročena...
Potem sem pa še šla dvignit nalepke za šolo za starše.
Če katera rabi informacijo, tečaj v LJ porodnišnici se začne 5. 1. 2009 ob standardnih terminih (10, 16, 18) v predavalnici v stari porodnišnici.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
19.12.2008 18:59:59   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

o je je, lejca kr povabi jo vse naredi user posted image user posted image user posted image   spps zezam te user posted image user posted image user posted image
kje se potikaš ves dan?
user posted image user posted image user posted image mam sušilca,pa sproti zlagam stvari,likalnika že nekaj časa nisem imela v rokiuser posted image user posted image user posted image  

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
19.12.2008 19:05:02   
Grahec
Jaz imam pa kar mojstra za likanje in tudi nisem imela že nekaj časa likalnika v roki.  Ja imam srečo, da je možek ultra priden user posted image user posted image user posted image  
No, morda bom cotice za user posted image  prelikala sama, ko so tolk lušne, samo ne še zdaj, ker bi jih itak umazala in pomečkala, ker jih tolikokrat gledam, prelagam, kombiniram, kaj gre skupajuser posted image user posted image user posted image , ja saj sem že sama sebi smešna, ne samo user posted image .

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
19.12.2008 19:10:14   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Jaz imam pa kar mojstra za likanje in tudi nisem imela že nekaj časa likalnika v roki.  Ja imam srečo, da je možek ultra priden user posted image user posted image user posted image  
No, morda bom cotice za user posted image  prelikala sama, ko so tolk lušne, samo ne še zdaj, ker bi jih itak umazala in pomečkala, ker jih tolikokrat gledam, prelagam, kombiniram, kaj gre skupajuser posted image user posted image user posted image , ja saj sem že sama sebi smešna, ne samo user posted image .
še boš pa do marca imela veliko dela in prelaganjauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
19.12.2008 19:11:47   
lejca
sm zacela kar peglat, k srec ni velik,sam tist kar rabim za slo...morm ni kej, jutr ni casa..

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
19.12.2008 19:18:04   
felix7

a lahko mojega k tvojemu v šolo pošljem? user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
19.12.2008 19:18:46   
spps

sm zacela kar peglat, k srec ni velik,sam tist kar rabim za slo...morm ni kej, jutr ni casa..
zakaj pa nabavljaš stvari,ki se mučkajouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
19.12.2008 19:19:39   
trinity22
ojla,

spet sem vas prišla malo pogledat, za amno je še en naporen teden pa še prehlad me daje že tri tedne in se noče in noče nehat ...

Drug teden pa upam da bom imela malo več časa in volje, da pridem kaj čvekat ...

Bodite lepo

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
19.12.2008 19:20:57   
Grahec
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

a lahko mojega k tvojemu v šolo pošljem? user posted image

Ma, boljš da ne, da se ne bi še moj pokvaril. user posted image

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
19.12.2008 19:21:30   
tasa_m

jaz bom cotike za  user posted image likala sama ja, kolko bom zmogla. Ostalo pa bom mamo na pomoč poklicala.. user posted image
razen če bo kaki sexy "likalec" hodo okoli..

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
19.12.2008 19:23:56   
felix7

jaz bom cotike za  user posted image likala sama ja, kolko bom zmogla. Ostalo pa bom mamo na pomoč poklicala.. user posted image
razen če bo kaki sexy "likalec" hodo okoli..

a tudi takšni obstajajo? user posted image user posted image  dons pa tebe mal meče, a ne?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......