Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 18:33:48
|
|
|
|
lejca
|
keri se da peglat namest mene? ma sm spet prsla domu zmatrana..bla v centru..kupila zadnja darila..evo zdej pa lahk zacnem pakirat....kovcek bo itak raznesl..nc novega...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 18:34:17
|
|
|
|
mama_milchy
|
jaz sem tudi tukaj; no, moja regica je oprala in grem hitro dat cunje sušit pa en stroj cunj imam za oprat; tasa_m, a pol te dni niste imele nobene debate take zaprav; sem pa vidla da je ena dala gor slikice 3D UZ - ke lepo; a ve ste se danes dobile, štajerke?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 18:35:30
|
|
|
|
helimaša
|
men se tud ne bi dal peglat.....mam celo goro perila pa sam odlašam.....sam se morm en dan res spratvt.....več al manj pa so itak od deca majce.....in na koncu ugotovim da jih ma več k vsaka baba
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 18:38:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz sem tud še mal tu.. sicer bol TV zraven gledam pa iščem kaj lepega da bom na okna narisala,..sem dobila danes barve pa seveda ves čas mislim, kaj bi še jedla navaden jogurt
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 18:38:30
|
|
|
|
felix7
|
jaz zadnje čase likam v sede na sedežni malo me potem ramenski obroč boli, ker je likalna miza malenkost previsoka, ampak eno uro stoje pa tut ne zdržim aja, pa obvezno tv prižgan
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 18:40:32
|
|
|
|
tasa_m
|
peglanje .. ne hvala lepa.. Vam prepuščam vso delo.. malo sem nesramna mama_m: jaz nisem šla, ker mi je prišlo vmes nekaj in sem morala nujno it . Sem pa se prav veselila, da bom šla ja,..da nisem samo doma.. Zdaj ne vem če so ostale prišle.. Upam,da so se imele fajn. Bomo mogle po NL to nadoknadit..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 18:41:07
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a ve ste se danes dobile, štajerke?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 18:41:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz sem tud še mal tu.. sicer bol TV zraven gledam pa iščem kaj lepega da bom na okna narisala,..sem dobila danes barve pa seveda ves čas mislim, kaj bi še jedla navaden jogurt mam samo sadnega, misliš da če sadje ven pluvam, da bo podoben navadnemu ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 18:41:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a ve ste se danes dobile, štajerke? Frutolina ti tud nisi šla? Men je prav hudo ampak jeb.. ga če pa sem mogla it.. PA tak sem se veselila. BOmo po NL nadoknadle
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 18:44:09
|
|
|
|
felix7
|
po mojem je tole srečanje v MB danes kar odpadlo...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 18:46:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 po mojem je tole srečanje v MB danes kar odpadlo... verjetno res ja.. Persida je ostala brez avta , MalaČebelica ima glavobole , jaz sem mogla brudera pelat , Frutolina pa ni šla..ker ni vedela če bo sploh katera prišla.. Tak da ja verjetno je res odpadlo ja..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 18:47:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* No, ko pridem pa jaz...pa vse zbežite... Imam monologe sem opazila...pa mal za nazaj berem in citiram... nobena ni zbežala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 18:48:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca keri se da peglat namest mene? to tud ni zame
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 18:56:24
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca keri se da peglat namest mene? to tud ni zame o je je, lejca kr povabi jo vse naredi spps zezam te kje se potikaš ves dan?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 18:56:31
|
|
|
|
Grahec
|
Ojla, ta teden sem imela tako pester, da sem komaj kaj lahko pokukala sem. Sicer pa sem prav malček utrujena in tudi počutim se ne najbolje . Pa še zdaj pred prazniki bo cel kup dela... Danes sem bila na zavodu za zaposlovanje pri svetovalki, pa je k sreči bila ena normalna ženska in mi ni nekaj dolgovezila, ker je itak tudi sama dobro ve da nima smisla, da bi zdaj nekaj iskala delo, oziroma se delala da ga iščem... Ma, čakala sem pa več kot uro, pa čeprav sem bila naročena... Potem sem pa še šla dvignit nalepke za šolo za starše. Če katera rabi informacijo, tečaj v LJ porodnišnici se začne 5. 1. 2009 ob standardnih terminih (10, 16, 18) v predavalnici v stari porodnišnici.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 18:59:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca keri se da peglat namest mene? to tud ni zame o je je, lejca kr povabi jo vse naredi spps zezam te kje se potikaš ves dan? mam sušilca,pa sproti zlagam stvari,likalnika že nekaj časa nisem imela v roki
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 19:05:02
|
|
|
|
Grahec
|
Jaz imam pa kar mojstra za likanje in tudi nisem imela že nekaj časa likalnika v roki. Ja imam srečo, da je možek ultra priden No, morda bom cotice za prelikala sama, ko so tolk lušne, samo ne še zdaj, ker bi jih itak umazala in pomečkala, ker jih tolikokrat gledam, prelagam, kombiniram, kaj gre skupaj , ja saj sem že sama sebi smešna, ne samo .
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 19:10:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Jaz imam pa kar mojstra za likanje in tudi nisem imela že nekaj časa likalnika v roki. Ja imam srečo, da je možek ultra priden No, morda bom cotice za prelikala sama, ko so tolk lušne, samo ne še zdaj, ker bi jih itak umazala in pomečkala, ker jih tolikokrat gledam, prelagam, kombiniram, kaj gre skupaj , ja saj sem že sama sebi smešna, ne samo . še boš pa do marca imela veliko dela in prelaganja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 19:11:47
|
|
|
|
lejca
|
sm zacela kar peglat, k srec ni velik,sam tist kar rabim za slo...morm ni kej, jutr ni casa..
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 19:18:04
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Jaz imam pa kar mojstra za likanje in tudi nisem imela že nekaj časa likalnika v roki. Ja imam srečo, da je možek ultra priden No, morda bom cotice za prelikala sama, ko so tolk lušne, samo ne še zdaj, ker bi jih itak umazala in pomečkala, ker jih tolikokrat gledam, prelagam, kombiniram, kaj gre skupaj , ja saj sem že sama sebi smešna, ne samo . a lahko mojega k tvojemu v šolo pošljem?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 19:18:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca sm zacela kar peglat, k srec ni velik,sam tist kar rabim za slo...morm ni kej, jutr ni casa.. zakaj pa nabavljaš stvari,ki se mučkajo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 19:19:39
|
|
|
|
trinity22
|
ojla, spet sem vas prišla malo pogledat, za amno je še en naporen teden pa še prehlad me daje že tri tedne in se noče in noče nehat ... Drug teden pa upam da bom imela malo več časa in volje, da pridem kaj čvekat ... Bodite lepo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 19:20:57
|
|
|
|
Grahec
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Jaz imam pa kar mojstra za likanje in tudi nisem imela že nekaj časa likalnika v roki. Ja imam srečo, da je možek ultra priden No, morda bom cotice za prelikala sama, ko so tolk lušne, samo ne še zdaj, ker bi jih itak umazala in pomečkala, ker jih tolikokrat gledam, prelagam, kombiniram, kaj gre skupaj , ja saj sem že sama sebi smešna, ne samo . a lahko mojega k tvojemu v šolo pošljem? Ma, boljš da ne, da se ne bi še moj pokvaril.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 19:21:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec No, morda bom cotice za prelikala sama, ko so tolk lušne, samo ne še zdaj, ker bi jih itak umazala in pomečkala, ker jih tolikokrat gledam, prelagam, kombiniram, kaj gre skupaj , ja saj sem že sama sebi smešna, ne samo . jaz bom cotike za likala sama ja, kolko bom zmogla. Ostalo pa bom mamo na pomoč poklicala.. razen če bo kaki sexy "likalec" hodo okoli..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 19:23:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz bom cotike za likala sama ja, kolko bom zmogla. Ostalo pa bom mamo na pomoč poklicala.. razen če bo kaki sexy "likalec" hodo okoli.. a tudi takšni obstajajo? dons pa tebe mal meče, a ne?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......