Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 19:28:10
|
|
|
|
tasa_m
|
zdaj pa ne vem al če ta likalnik naročiš al dobiš tud tega zraven al sam likalnik ? mene meče?? A-a nikdar!!
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 19.12.2008 19:30:54 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 19:38:06
|
|
|
|
lejca
|
ja,stvari k se muckajo ,a ne?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 19:39:00
|
|
|
|
lejca
|
dans niste nc pridne za cvekat...kak to? vse je potihnilo..mogoc ker je petek pa ste vse na zabavi!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 19:39:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ojla, spet sem vas prišla malo pogledat, za amno je še en naporen teden pa še prehlad me daje že tri tedne in se noče in noče nehat ... Drug teden pa upam da bom imela malo več časa in volje, da pridem kaj čvekat ... Bodite lepo pocajtaj se in veliko vitaminčkov jej ,pa čajčka pij
< Sporočilo je popravil spps -- 19.12.2008 19:40:24 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 19:40:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca dans niste nc pridne za cvekat...kak to? vse je potihnilo..mogoc ker je petek pa ste vse na zabavi!!! ma se mi zdi da so taki rukeri, ko je gužva da komaj sfolgam brat, drugič pa bi lahko šla 10 strani nazaj brat..pa bi še mela fore (tak kot npr. danes ) In lejca kaj si že vse speglala?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 19:42:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m zdaj pa ne vem al če ta likalnik naročiš al dobiš tud tega zraven al sam likalnik ? mene meče?? A-a nikdar!! a ta oblečen je za uverturo?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 19:42:56
|
|
|
|
tasa_m
|
se kiri kaj pleše??
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 19.12.2008 19:44:18 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 19:44:23
|
|
|
|
MalaČebelica
|
zdravo drage moje! jaz sem se naspala z mokro coto na glavi in sem zdaj bolje. mariborčanke kaj ste se dobile? jaz res nisem mogla. upam pa, da ste se zmenile za po praznikih, da se spet dobimo, ker mi je reeeees ful žal, da nisem prišla. grem zdaj malo pogledat še za nazaj, če se je kaj takega dogajalo, ko me ni blo...
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 19:44:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca dans niste nc pridne za cvekat...kak to? vse je potihnilo..mogoc ker je petek pa ste vse na zabavi!!! danes imajo prednost tiste,ki bolj malo čvekajo,da pridejp do besede
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 19:48:45
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca dans niste nc pridne za cvekat...kak to? vse je potihnilo..mogoc ker je petek pa ste vse na zabavi!!! danes imajo prednost tiste,ki bolj malo čvekajo,da pridejp do besede na zabavi my ass moj mož je, jaz pa hišo čuvam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 19:52:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca dans niste nc pridne za cvekat...kak to? vse je potihnilo..mogoc ker je petek pa ste vse na zabavi!!! danes imajo prednost tiste,ki bolj malo čvekajo,da pridejp do besede na zabavi my ass moj mož je, jaz pa hišo čuvam pol si pa ti pridna čuvajka..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 19:55:50
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pol si pa ti pridna čuvajka.. ja, nimam dost izbire, k še nimava psa bo treba prvo ograjo postavt, do takrat bom pa jest dobra
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 19:57:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pol si pa ti pridna čuvajka.. ja, nimam dost izbire, k še nimava psa bo treba prvo ograjo postavt, do takrat bom pa jest dobra samo glej, da se ne prehladiš. saj sem htela napisat če si namesto psa pa si nisem upala, da mi nebi zamerla..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 19:58:59
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m samo glej, da se ne prehladiš. saj sem htela napisat če si namesto psa pa si nisem upala, da mi nebi zamerla.. tasa, tasa... zdej bi pa lohk vedla, da zlepa ne zamerim se je treba znat pošalit tudi na svoj račun, a ne? tko da drugič kar usekaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 20:02:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ja, nimam dost izbire, k še nimava psa bo treba prvo ograjo postavt, do takrat bom pa jest dobra Felix7 a ležiš in čuvaš tak kot ta dva??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 20:05:40
|
|
|
|
felix7
|
ma ne, jaz udobno zleknjena na sedežni z laptopom ampak zgledam pa tko simpatično kot una dva
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 20:06:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
vidim, da niste nekak danes preveč aktivne... pa nobena sploh prav ne ve, če smo imeli danes srečanje mariborčank ali ne... hm... jaz tudi ne morem več tukaj za računalnikom sedet in grem neki čajček popit pa malo na cartanje spps - kaj ti si spregledala moje podatke za seznam? nisem jih pobarvala, ker nisem vedela, da je taki ukaz kaj še enkrat napišem, da ne boš iskala? da ne bo kdo rekel, da nisem napisala in me fliknil iz seznama lepe sanje vsem. čao
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 20:06:35
|
|
|
|
lejca
|
no, tasa , ves sej sm mela mal za peglad, ko pa jz vedn fajn dam susit,da ko je suho mi ni treba velik peglat...amapk so pa tud stvari ko se jim mora speglati drgac ni vredi... ja, pa vmes sm tud ze kovcek skor cist prpravla, mi manjka le nekaj stvari predno ga zaprem..ce se sevada jutr ne bom spravla spet vse nanovo zlozit ,,se mi veckrat zgodi...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 20:08:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca no, tasa , ves sej sm mela mal za peglad, ko pa jz vedn fajn dam susit,da ko je suho mi ni treba velik peglat...amapk so pa tud stvari ko se jim mora speglati drgac ni vredi... ja, pa vmes sm tud ze kovcek skor cist prpravla, mi manjka le nekaj stvari predno ga zaprem..ce se sevada jutr ne bom spravla spet vse nanovo zlozit ,,se mi veckrat zgodi... ne delaj si dela,..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 20:08:39
|
|
|
|
lejca
|
zdej je shit ,ker v rocno potovalko ne smes dat nc flask al pa hrane , pa sm mogla vse dobrote dat v kovcek..upam,da mi ga ne zalozjo kam,ker pol bo hudo...si mislis,vsa darila, pa vse moje cotke za zdej v nosecnosti...joj ne smem niti pomislit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 20:09:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica vidim, da niste nekak danes preveč aktivne... pa nobena sploh prav ne ve, če smo imeli danes srečanje mariborčank ali ne... hm... jaz tudi ne morem več tukaj za računalnikom sedet in grem neki čajček popit pa malo na cartanje spps - kaj ti si spregledala moje podatke za seznam? nisem jih pobarvala, ker nisem vedela, da je taki ukaz kaj še enkrat napišem, da ne boš iskala? da ne bo kdo rekel, da nisem napisala in me fliknil iz seznama lepe sanje vsem. čao ja zdaj smo postrojene kot v vojski..nimaš se kaj za špilat..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 20:10:28
|
|
|
|
felix7
|
sej je bil že cajt, da nekdo udari po mizi in nas spravi v red
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 20:11:39
|
|
|
|
tasa_m
|
Felix7 saj ta tud leži, samo je prenosnika že zaprl...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 20:17:07
|
|
|
|
tasa_m
|
pa kaj zdaj ste vse na pauzi pa na
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 20:22:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca zdej je shit ,ker v rocno potovalko ne smes dat nc flask al pa hrane , pa sm mogla vse dobrote dat v kovcek..upam,da mi ga ne zalozjo kam,ker pol bo hudo...si mislis,vsa darila, pa vse moje cotke za zdej v nosecnosti...joj ne smem niti pomislit ma res sploh ne pomisli na kaj takega.. da bo vse ok z kovčkom saj najbolj se itak gre za dobrote.. priznaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......