Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:09:59
|
|
|
|
spps
|
javite nove podatke - hedviga
- mihaela20
- dushka
- Linda25
- Steffi
- an_angel
- *Tejči*
- Skorpija
- sahary
- škratka
- babyg
- urška13
- nina3
- pikapoka12345
- mamica00
- Zasanjana
- majabh
- MONIQ
- novo
- suncicica
- mkkl
- Irena83
dajte,javit podatke Nekaterim manjkajo osnovni podatki,tiste ,ki pa ste imele že v decembru preglede,pa se javite,ker bo po praznikih zbrka Punce,mal se potrudite in kaj napišite,če ne greste med izbrisane
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:10:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro, pa saj niste normalne čveke čvekaste... vas mal same pustim eto kaj dobim ko pridem nazaj... cel roman... si grem kavo nardit, da me res kap rukne kaj pa spiš taaako doooollgo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:11:06
|
|
|
|
mihaela01
|
Jutro nosečke Zajtrk je za menoj, zda pa še ena kavica... Včeraj sem kupila vsa božična darila...sem si kar malo oddahnila, ker po moje ne bi imela energije kupovati zadnji dan,ko bo gužva za znoret... Vidim, da ste se nekaj pogovarjale kaj boste kupile svojim . Jaz sem mojemu vzela Svilanitov kopalni plašč in usnjene copate za po stanovanju... Tega je bil najbolj potreben...:) Za Novo leto pa grema k enim prijatlom v NM in z njimi potem v neko restavracijo na večerjo, imeli pa bodo tudi živo glasbo. Rekla sva si, da pa je letos najbrž zadnje leto, ko boma lahko za nekaj dni odišla iz Ptuja. Ker naslednje leto bo vse drugače, ko pride na svet naša pikica. Lep dan in se kaj tipkamo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:11:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro, pa saj niste normalne čveke čvekaste... vas mal same pustim eto kaj dobim ko pridem nazaj... cel roman... si grem kavo nardit, da me res kap rukne kaj pa štrikaš tak dolgo. Sama si si kriva..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:12:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro, pa saj niste normalne čveke čvekaste... vas mal same pustim eto kaj dobim ko pridem nazaj... cel roman... si grem kavo nardit, da me res kap rukne kaj pa štrikaš tak dolgo. Sama si si kriva.. pa ne preedoolgo hodit,da ne boš potem spet jamrala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:14:03
|
|
|
|
Lolita23
|
Dobro jutro!! V polnem zagonu vidim. Jaz sem pa danes malo dlje se v postelji zadržala, sicer pa ko je tak brezvezen vreme, se ti tak nikamor ne mudi. Sem pa gledala bo vikend no brez dežja v ponedeljek pa sonce, upam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:14:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01 Jutro nosečke Zajtrk je za menoj, zda pa še ena kavica... Včeraj sem kupila vsa božična darila...sem si kar malo oddahnila, ker po moje ne bi imela energije kupovati zadnji dan,ko bo gužva za znoret... Vidim, da ste se nekaj pogovarjale kaj boste kupile svojim . Jaz sem mojemu vzela Svilanitov kopalni plašč in usnjene copate za po stanovanju... Tega je bil najbolj potreben...:) Za Novo leto pa grema k enim prijatlom v NM in z njimi potem v neko restavracijo na večerjo, imeli pa bodo tudi živo glasbo. Rekla sva si, da pa je letos najbrž zadnje leto, ko boma lahko za nekaj dni odišla iz Ptuja. Ker naslednje leto bo vse drugače, ko pride na svet naša pikica. Lep dan in se kaj tipkamo ojla! a potem si v pravem prazničnem vzdušju do naslednjega novega leta,bodo že naši bejbiji kr veliki,tak da ne bo problema kam krenit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:14:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro, pa saj niste normalne čveke čvekaste... vas mal same pustim eto kaj dobim ko pridem nazaj... cel roman... si grem kavo nardit, da me res kap rukne kaj pa štrikaš tak dolgo. Sama si si kriva.. pa ne preedoolgo hodit,da ne boš potem spet jamrala sploh ni pogledala da smo čas za kavo že davno meli . Ah ta PUPA!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:14:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Dobro jutro!! V polnem zagonu vidim. Jaz sem pa danes malo dlje se v postelji zadržala, sicer pa ko je tak brezvezen vreme, se ti tak nikamor ne mudi. Sem pa gledala bo vikend no brez dežja v ponedeljek pa sonce, upam. upanje umre zadnje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:15:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro, pa saj niste normalne čveke čvekaste... vas mal same pustim eto kaj dobim ko pridem nazaj... cel roman... si grem kavo nardit, da me res kap rukne kaj pa štrikaš tak dolgo. Sama si si kriva.. pa ne preedoolgo hodit,da ne boš potem spet jamrala sploh ni pogledala da smo čas za kavo že davno meli . Ah ta PUPA!! nič novega
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:16:56
|
|
|
|
ada2
|
ahoj! da vas malo pozdravim, pa da se javim, da smo še med živimi jaz sem si sprobala ta kitajski koledar za vse tri, pa mi pride za nušo da je fantek , za adama pride pravilno , za zdaj, ko pa naj bi miha nosila, pa pride punčka drugače smo dobro, nuša ima malo več dela v šoli zdaj pred prazniki, ko imajo skoz neke delavnice pa nastope..., adam je danes šel za letos zadnjič v vrtec, pa ponoči je postal suh , danes je celo noč zdržal (prvič), drugače je pa kakih 10 dni že brez plenice ponoči, vendar se je 1x na noč zbujal za wc. miha pa je še vedno zelo aktiven v trebuhu in vsakokrat ko zasliši adama ali nušo se "oglasi" s kako brco
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:17:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Dobro jutro!! V polnem zagonu vidim. Jaz sem pa danes malo dlje se v postelji zadržala, sicer pa ko je tak brezvezen vreme, se ti tak nikamor ne mudi. Sem pa gledala bo vikend no brez dežja v ponedeljek pa sonce, upam. ja, upanje umre zadnje.. drugače pa ti ga bomo v pon. poslali po forumu pa ga boš tudi imela. Saj veš da vse zrihtamo.. Mihaela01 vidva si kar privoščita zdaj ko sta še sama..pol verjetno res nebo časa. Pa piši še kaj.. Hehe, sem pametna koda imam že 3 za sabo PUPAAA menjava z mano.. jaz grem počasi dol..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:18:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Dobro jutro!! V polnem zagonu vidim. Jaz sem pa danes malo dlje se v postelji zadržala, sicer pa ko je tak brezvezen vreme, se ti tak nikamor ne mudi. Sem pa gledala bo vikend no brez dežja v ponedeljek pa sonce, upam. upanje umre zadnje kaj ti mogoče meni prepisuješ??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:20:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 drugače smo dobro, nuša ima malo več dela v šoli zdaj pred prazniki, ko imajo skoz neke delavnice pa nastope..., adam je danes šel za letos zadnjič v vrtec, pa ponoči je postal suh , danes je celo noč zdržal (prvič), drugače je pa kakih 10 dni že brez plenice ponoči, vendar se je 1x na noč zbujal za wc. miha pa je še vedno zelo aktiven v trebuhu in vsakokrat ko zasliši adama ali nušo se "oglasi" s kako brco bravo za Adama
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:20:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - kak ,pa naj jaz izračunam ,ko mam dva ? Verjetno ,da najboljše tisto kar si želim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:22:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Dobro jutro!! V polnem zagonu vidim. Jaz sem pa danes malo dlje se v postelji zadržala, sicer pa ko je tak brezvezen vreme, se ti tak nikamor ne mudi. Sem pa gledala bo vikend no brez dežja v ponedeljek pa sonce, upam. upanje umre zadnje kaj ti mogoče meni prepisuješ?? kaj se ti izmotavaš-pa men pod prste gledaš-še včeraj si plesala okol bloka ,da bi imelaa sneg
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:22:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - kak ,pa naj jaz izračunam ,ko mam dva ? Verjetno ,da najboljše tisto kar si želim. eci,eci ,pec...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:24:26
|
|
|
|
Lolita23
|
Ne se zdaj stepst zarad upanja. Ah jaz sem do orka nedosegljiva, jutri grem obiskat svoje na Dolenjsko , v nedeljo no sva sicer doma, vendar ker cel vikend paziva na njegovega brata, bom skoz v akciji, da mi on kaj ne zažge, v ponedeljek pa gremo z dvema kolegoma na Dunaj in po resnici, komaj čakam, da grem mal ven. Drugače pa me ta Božično vzdušje ne prijemlje, pa ne vem zakaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:24:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Dobro jutro!! V polnem zagonu vidim. Jaz sem pa danes malo dlje se v postelji zadržala, sicer pa ko je tak brezvezen vreme, se ti tak nikamor ne mudi. Sem pa gledala bo vikend no brez dežja v ponedeljek pa sonce, upam. upanje umre zadnje kaj ti mogoče meni prepisuješ?? kaj se ti izmotavaš-pa men pod prste gledaš-še včeraj si plesala okol bloka ,da bi imelaa sneg ja pa ga vseeno nisem imela. Sem v napačno smer plesala pa sem dobila dežžž
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:24:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ahoj! da vas malo pozdravim, pa da se javim, da smo še med živimi jaz sem si sprobala ta kitajski koledar za vse tri, pa mi pride za nušo da je fantek , za adama pride pravilno , za zdaj, ko pa naj bi miha nosila, pa pride punčka drugače smo dobro, nuša ima malo več dela v šoli zdaj pred prazniki, ko imajo skoz neke delavnice pa nastope..., adam je danes šel za letos zadnjič v vrtec, pa ponoči je postal suh , danes je celo noč zdržal (prvič), drugače je pa kakih 10 dni že brez plenice ponoči, vendar se je 1x na noč zbujal za wc. miha pa je še vedno zelo aktiven v trebuhu in vsakokrat ko zasliši adama ali nušo se "oglasi" s kako brco čestitke za prvo suho noč kolk je pa star Adam?naša je bila stara dobre dve leti,ko je bila brez planice-ene tri dni zapored je bila mokra,potem pa ne več
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:25:45
|
|
|
|
tasa_m
|
pa jaz bi prej do Švice prišla preden bom dobila menjavo. Pupa meni se mudi.. požuri malo..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:26:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ne se zdaj stepst zarad upanja. Ah jaz sem do orka nedosegljiva, jutri grem obiskat svoje na Dolenjsko , v nedeljo no sva sicer doma, vendar ker cel vikend paziva na njegovega brata, bom skoz v akciji, da mi on kaj ne zažge, v ponedeljek pa gremo z dvema kolegoma na Dunaj in po resnici, komaj čakam, da grem mal ven. Drugače pa me ta Božično vzdušje ne prijemlje, pa ne vem zakaj. mislim,da nas je kar nekaj takšnih,ko nekak ne doživljamo tega "prazničnega " vzdušja... bo drugo leto boljš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:27:00
|
|
|
|
tasa_m
|
yania javi seee !!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:27:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa jaz bi prej do Švice prišla preden bom dobila menjavo. Pupa meni se mudi.. požuri malo.. a daleč se moraš peljat po mamo? pa pusti jo,da se v miru zbrihta,da ne bo potem cvel dan tečna in zamorjena
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:29:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ne se zdaj stepst zarad upanja. Ah jaz sem do orka nedosegljiva, jutri grem obiskat svoje na Dolenjsko , v nedeljo no sva sicer doma, vendar ker cel vikend paziva na njegovega brata, bom skoz v akciji, da mi on kaj ne zažge, v ponedeljek pa gremo z dvema kolegoma na Dunaj in po resnici, komaj čakam, da grem mal ven. Drugače pa me ta Božično vzdušje ne prijemlje, pa ne vem zakaj. mislim,da nas je kar nekaj takšnih,ko nekak ne doživljamo tega "prazničnega " vzdušja... bo drugo leto boljš tak se samo tolažiš, povej tak kak je.. jaz si vsako leto to rečem, pa še nisem opazla nekih korenitnih sprememb..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......