|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
19.12.2008 8:20:01   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

sem prišla mal sem pojamrat....pa vidim,da ste vse tako dobre volje, da rajs ne povem kaj se mi je dons v sluzbi zgodil.......bolj črne misli za noseče.....pa sem drgač full pozitivka in soncek.......ne me narobe razumet..........dons sem jih v sluzbi full slisala, da sem premalo učinkovita in prepočasna......no comment..pac maš da si gurač , če na pa vozi....no tolko nosečnicah, ki delamo......kako nas lepo spodbujajo...seveda to čudivito vpliva na moje počutja..res me je potrlo.....

user posted image user posted image user posted image ne sekiraj se, ker s tem škodiš le sebi in svojemu bebeku!

p.s.
Tudi jaz še vedno hodim v službo, pa me tudi nič ne šparajo. Tak da...malo je še treba potrpeti, pa bo...Že brojim sitno do dneva D!

maloooo šeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
19.12.2008 8:21:31   
tasa_m

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
19.12.2008 8:23:52   
helimaša
ja Maša je drgač OK......sam kašlja......sej ni nč hudga.....sm jst ne spim tko k bi mogla....drgač pa je itak v vrtcu.....zadnjič k je mela tisto vročino je bla po mojem od zobkov......mislim da ji rastejo še zadnji zobki in ti so najbl problematični.....sej ni panike....sm se mal ustrašiš k ma sred noči vročino.....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
19.12.2008 8:24:58   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutro,

pa saj ne morem verjeti, da sem prva! Kaj to pomeni? Kjeeeee steeeee? Tasa, spps, ...

user posted image user posted image dobro jutro!
a ni tečno,če nonstop ene in iste štartamo med ta prvimi?user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro,..sem danes malo zavlekla s spanjem. Sem po dolgem času spet normalno spala in me ni nič bolelo. user posted image Zdaj pa ne vem ali sem bila tak utrujena ali me res nič ne boli..user posted image

Zunaj pa spet DEŽ, zdaj ga mam pa dovolj..user posted image pa res dovolj,..

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
19.12.2008 8:28:16   
spps
ma kaj mislite kaj je s tem spanjem? jaz sem pri Larisi spala do konca nosečnosti kot angelček,zdaj že pa dolgo nisem spala  kot je treba-saj ni čudno,da smo potem zjamrane in še enkrat zjamrane...
pri men je vse lepo in prav,dokler ne začnem sanjat,al pa dok se ne prestavim  iz boka na bokuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
19.12.2008 8:28:28   
piamaria
user posted image user posted image Morgen po doooolgem času...sem čist polna dela....
Mi smo pridno prilezli do 26 t in bomo resnično povili še enega fanta!user posted image
Bravo ati in mami, pravita moja mulca doma.
Drugače pa: tudi jaz še delam in komaj čakam bolniško v februarju ja.
moja tehtnica se me je malo usmilila in kaže 7,5 kg viška...uf 4 kg manj, kot prejšnjo nosečnost..pa še vseen prevečuser posted image

Torej rodila bom kar v LJ in sevdeda z nadzvočno, kot pri prejšnjih dveh...haha, upam no, da brez zapletov in posledic.

Ja ful ste pridne, sploh ne morem vsega prebrat, bi rabila 1t dopusta...user posted image

Pazite nase, lepo papcajte in počivajte....korenjački v trebuščku so že pravi lumpi/ke...pa hitro povejo, kdaj imajo dovolj ane?

No moje user posted image  uživajte božič in imejte se kolikor se da lepo.
LP

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
19.12.2008 8:32:22   
tasa_m

ma kaj mislite kaj je s tem spanjem? jaz sem pri Larisi spala do konca nosečnosti kot angelček,zdaj že pa dolgo nisem spala  kot je treba-saj ni čudno,da smo potem zjamrane in še enkrat zjamrane...
pri men je vse lepo in prav,dokler ne začnem sanjat,al pa dok se ne prestavim  iz boka na bokuser posted image

ja ljubica, zdaj ne moreš spat kot user posted image če pa si mali user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem tud mela danes take žive sanje, da kr joj. Sem mogla zjutraj prav minutko dlje posedet na pojsli da sem k sebi prišla kaj je res pa kaj ne...user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
19.12.2008 8:37:21   
anchika
Lep pozdrav marčevke.
Sem aprilka in se opravičujem ker sm kar vdrla v debato. Malo sem vas brala in sem pri dani zasledila da ima njen mali laringitis.
dana: zanima me kako se spopadate vi z lrinkitisom. Imate kakšno zdravilo.....
Tudi naš sinko ima vedno  ko je prehlajen ponoči napade laringitisi, in to je groza. Prvič je blo najbolj huje saj sva bila tudi 8 dni v bolnici, potem 1x sva bila samo 2 dni v bolnici. 2x pa je uspešno šlo mimo, a skoraj vedno smo morali iti k dežurnemu. Meni pediatrinja ne da nič zdravila, pravi da se ne da nič. Mene je pa groza ko je sinko prehlajen potem ponoči samo čakam al bo iml napad al ne. Zdravnica nam je kar povedale da ti napadi bodo trajali tja do 5 let in pol se laringitis neha.
Prosim še za tvoje informacije. Moj simko je zdaj star 21 mesecev( bolnic sem sita)..

lp
aprilčica anchika

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
19.12.2008 8:43:34   
trezika
user posted image

Kako smo kaj? Js sn tut spala dans kot user posted image me prav zanima kako bo s spanjem potem, ko bo pikec tuuser posted image ...kr spim pa res lahko celo noč čist ok...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
19.12.2008 8:49:20   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

sem prišla mal sem pojamrat....pa vidim,da ste vse tako dobre volje, da rajs ne povem kaj se mi je dons v sluzbi zgodil.......bolj črne misli za noseče.....pa sem drgač full pozitivka in soncek.......ne me narobe razumet..........dons sem jih v sluzbi full slisala, da sem premalo učinkovita in prepočasna......no comment..pac maš da si gurač , če na pa vozi....no tolko nosečnicah, ki delamo......kako nas lepo spodbujajo...seveda to čudivito vpliva na moje počutja..res me je potrlo.....

Ti čisto verjamem, da te je potrlo. Ampak, če ti veš, da delaš po svojih trenutno najboljših zmožnostih, potem jim to povej ali pa "skozi eno uho noter, skozi drugo ven". Sigurno pa je deprimirajoče, če se ti trudiš, njim se pa zdi, da ne narediš dovolj.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
19.12.2008 8:49:46   
tasa_m

babnice jaz sem rezervirala Ilicha..user posted image

očitno imajo kr gužvo,..je reko da nas bodo nekam stisnili..upam da ne v kak kotuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
19.12.2008 8:54:27   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Nina, tudi Tija ima spet vročino. Kljub AB... user posted image

jadrnica, en objemček zate! Ne sekiraj se veliko, ker ni vredno.

Jaz sem pa tako utrujena...

user posted image  za Tijo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
19.12.2008 8:56:20   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Pozdravljene marčevkeuser posted image user posted image user posted image

Nekaj bi vas prosila. Če je katera že kupila Maxi Cosi lupinico, jo lahko prosim poslika in pripopa fotko gor. Rada bi v živo videla barve. Midva greva kupovat v soboto.

Hvala , aprilčica *Junona*

pozdravljena..
Midva imava Maxi Cosi lupinico in imava čist sv. roza z rožicami user posted image
Bi ti jo rade volje poslikala ampak nisem doma, da bi jo lahko. Pridem komaj v sob. in takrat ti bo verjetno že prepozno..
A na spletno stran Baby center si pogledala kaj?
Lp,user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
19.12.2008 8:58:06   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
očitno imajo kr gužvo,..je reko da nas bodo nekam stisnili..upam da ne v kak kotuser posted image

Kaj si mu povedla da smo bolj "velike"? user posted image user posted image  Drugače pa se danes vidimo a ne? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
19.12.2008 8:59:30   
trezika

tasa obvladauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
19.12.2008 9:07:00   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Kaj si mu povedla da smo bolj "velike"? user posted image user posted image  Drugače pa se danes vidimo a ne? user posted image

hehe, ma se me je htel na hitro rešit pa se nisem dala..user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
19.12.2008 9:08:02   
felix7
čao, punce,

samo da se javim, sem v službi, ponoči sem morala ob 3h vstat, ker me je spet šraufalo po trebuhu... Zdaj pa napadam banane in temno čokolado, če bo kaj zaleglo.
Helimaša, kje pa je bila tista nesreča, tle okrog mene noben Grosupeljčan nič ne ve.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
19.12.2008 9:08:24   
Najaa
Dobro jutro.

Sanje... ufa, tud mene že nekaj noči spremljajo neke čudne sanje... ne vem, kaj naj si mislim. Včeraj sem kar sanjala eno znanko, da je na invalidskem vozičku????user posted image  Danes pa, da mi je ena druga znanka kar pripeljala svojega sinčka in mi ga pustila.user posted image  Na sedežu na kolesu. user posted image  Ma, raje ne spim kot da take sanjam! user posted image

Zdaj sem se pa najedla kosmičev z veliko sadja. Včeraj sva z mojim šla zvečer na pico in sem jo celo noč čutila v želodcu.user posted image  Bljak, ne smem več ful jest zvečer! Danes mi pa nič "težkega" ne paše za zjutraj.

In? Kofe bo? user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
19.12.2008 9:10:18   
tasa_m
felix7
samo da se javim, sem v službi, ponoči sem morala ob 3h vstat, ker me je spet šraufalo po trebuhu..

ti pa si preveč pridna..user posted image
a si mene menjavala danes, da si bla tak hitro gor? (malo se hecam), ne skrbi sem se jaz naspala zate..user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
19.12.2008 9:13:28   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
In? Kofe bo? user posted image

najaa lahko se nam pridružiš pri kofetu? Mislim da bo pr men kak naravni sok, saj to verjetno lahko ne? user posted image kako grenivko ampak tega verjetno tak nebo mel. Pol pa mu bom rekla bičikleto.. hehe, sem napisala kr tak kot se reče user posted image user posted image user posted image
kolko smo se iz tega presmejali na morju. Jaz si tega nisem mogla zapomnit pol pa sem kuj kolo rekla..user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
19.12.2008 9:16:15   
spps
a je že katera se mal pohecala s tem koledarjem?user posted image user posted image user posted image

LINK

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
19.12.2008 9:21:46   
Nina00
Spps meni je v prvo ta kitajski koledar prav napovedal, prijateljici tudi. Sedaj bomo pa videli user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
19.12.2008 9:21:55   
tasa_m

a je že katera se mal pohecala s tem koledarjem?user posted image user posted image user posted image
LINK

jaaazzzz!!
Mi pride user posted image tak da zdaj pa se naj nena hecajo da porodim kakega user posted image bo mi mal šok pa bom vpr. če so prepirčani da ma lulčka.. user posted image user posted image user posted image user posted image
(malo se hecam, saj ni važno kaj bo, bo pač fantek imel kako kiklico gor, ko bo hlač zmanjkal user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
19.12.2008 9:25:11   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Spps meni je v prvo ta kitajski koledar prav napovedal, prijateljici tudi. Sedaj bomo pa videli user posted image
men je tud prvo prav pokazal-saj jemljem bol za šalo kot zares-v drugo pa kaže pupo-če bo tako ,je našmu fantiču lulči odpadeluser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
19.12.2008 9:25:26   
Najaa
Pri nas se je pa ta koledar v prvo zmotil. Hehe, imamo user posted image  tam pa piše da bi bil user posted image .

tasa, aja, ve greste na kofe... Ma ne, sem misla zdajle če bo kofe.
Naravni sok... hja, saj veš, najbolje takoj po obroku. Ali pa pred. Jaz sem ga pred zajtrkom spila. Pomarančni plus pesin sok.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......