Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 8:20:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica sem prišla mal sem pojamrat....pa vidim,da ste vse tako dobre volje, da rajs ne povem kaj se mi je dons v sluzbi zgodil.......bolj črne misli za noseče.....pa sem drgač full pozitivka in soncek.......ne me narobe razumet..........dons sem jih v sluzbi full slisala, da sem premalo učinkovita in prepočasna......no comment..pac maš da si gurač , če na pa vozi....no tolko nosečnicah, ki delamo......kako nas lepo spodbujajo...seveda to čudivito vpliva na moje počutja..res me je potrlo..... ne sekiraj se, ker s tem škodiš le sebi in svojemu bebeku! p.s. Tudi jaz še vedno hodim v službo, pa me tudi nič ne šparajo. Tak da...malo je še treba potrpeti, pa bo...Že brojim sitno do dneva D! maloooo šeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 8:21:31
|
|
|
|
tasa_m
|
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 8:23:52
|
|
|
|
helimaša
|
ja Maša je drgač OK......sam kašlja......sej ni nč hudga.....sm jst ne spim tko k bi mogla....drgač pa je itak v vrtcu.....zadnjič k je mela tisto vročino je bla po mojem od zobkov......mislim da ji rastejo še zadnji zobki in ti so najbl problematični.....sej ni panike....sm se mal ustrašiš k ma sred noči vročino.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 8:24:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro, pa saj ne morem verjeti, da sem prva! Kaj to pomeni? Kjeeeee steeeee? Tasa, spps, ... dobro jutro! a ni tečno,če nonstop ene in iste štartamo med ta prvimi? Dobro jutro,..sem danes malo zavlekla s spanjem. Sem po dolgem času spet normalno spala in me ni nič bolelo. Zdaj pa ne vem ali sem bila tak utrujena ali me res nič ne boli.. Zunaj pa spet DEŽ, zdaj ga mam pa dovolj.. pa res dovolj,..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 8:28:16
|
|
|
|
spps
|
ma kaj mislite kaj je s tem spanjem? jaz sem pri Larisi spala do konca nosečnosti kot angelček,zdaj že pa dolgo nisem spala kot je treba-saj ni čudno,da smo potem zjamrane in še enkrat zjamrane... pri men je vse lepo in prav,dokler ne začnem sanjat,al pa dok se ne prestavim iz boka na bok
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 8:28:28
|
|
|
|
piamaria
|
Morgen po doooolgem času...sem čist polna dela.... Mi smo pridno prilezli do 26 t in bomo resnično povili še enega fanta! Bravo ati in mami, pravita moja mulca doma. Drugače pa: tudi jaz še delam in komaj čakam bolniško v februarju ja. moja tehtnica se me je malo usmilila in kaže 7,5 kg viška...uf 4 kg manj, kot prejšnjo nosečnost..pa še vseen preveč Torej rodila bom kar v LJ in sevdeda z nadzvočno, kot pri prejšnjih dveh...haha, upam no, da brez zapletov in posledic. Ja ful ste pridne, sploh ne morem vsega prebrat, bi rabila 1t dopusta... Pazite nase, lepo papcajte in počivajte....korenjački v trebuščku so že pravi lumpi/ke...pa hitro povejo, kdaj imajo dovolj ane? No moje uživajte božič in imejte se kolikor se da lepo. LP
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 8:32:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ma kaj mislite kaj je s tem spanjem? jaz sem pri Larisi spala do konca nosečnosti kot angelček,zdaj že pa dolgo nisem spala kot je treba-saj ni čudno,da smo potem zjamrane in še enkrat zjamrane... pri men je vse lepo in prav,dokler ne začnem sanjat,al pa dok se ne prestavim iz boka na bok ja ljubica, zdaj ne moreš spat kot če pa si mali . Jaz sem tud mela danes take žive sanje, da kr joj. Sem mogla zjutraj prav minutko dlje posedet na pojsli da sem k sebi prišla kaj je res pa kaj ne...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 8:37:21
|
|
|
|
anchika
|
Lep pozdrav marčevke. Sem aprilka in se opravičujem ker sm kar vdrla v debato. Malo sem vas brala in sem pri dani zasledila da ima njen mali laringitis. dana: zanima me kako se spopadate vi z lrinkitisom. Imate kakšno zdravilo..... Tudi naš sinko ima vedno ko je prehlajen ponoči napade laringitisi, in to je groza. Prvič je blo najbolj huje saj sva bila tudi 8 dni v bolnici, potem 1x sva bila samo 2 dni v bolnici. 2x pa je uspešno šlo mimo, a skoraj vedno smo morali iti k dežurnemu. Meni pediatrinja ne da nič zdravila, pravi da se ne da nič. Mene je pa groza ko je sinko prehlajen potem ponoči samo čakam al bo iml napad al ne. Zdravnica nam je kar povedale da ti napadi bodo trajali tja do 5 let in pol se laringitis neha. Prosim še za tvoje informacije. Moj simko je zdaj star 21 mesecev( bolnic sem sita).. lp aprilčica anchika
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 8:43:34
|
|
|
|
trezika
|
Kako smo kaj? Js sn tut spala dans kot me prav zanima kako bo s spanjem potem, ko bo pikec tu ...kr spim pa res lahko celo noč čist ok...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 8:49:20
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica sem prišla mal sem pojamrat....pa vidim,da ste vse tako dobre volje, da rajs ne povem kaj se mi je dons v sluzbi zgodil.......bolj črne misli za noseče.....pa sem drgač full pozitivka in soncek.......ne me narobe razumet..........dons sem jih v sluzbi full slisala, da sem premalo učinkovita in prepočasna......no comment..pac maš da si gurač , če na pa vozi....no tolko nosečnicah, ki delamo......kako nas lepo spodbujajo...seveda to čudivito vpliva na moje počutja..res me je potrlo..... Ti čisto verjamem, da te je potrlo. Ampak, če ti veš, da delaš po svojih trenutno najboljših zmožnostih, potem jim to povej ali pa "skozi eno uho noter, skozi drugo ven". Sigurno pa je deprimirajoče, če se ti trudiš, njim se pa zdi, da ne narediš dovolj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 8:49:46
|
|
|
|
tasa_m
|
babnice jaz sem rezervirala Ilicha.. očitno imajo kr gužvo,..je reko da nas bodo nekam stisnili..upam da ne v kak kot
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 8:54:27
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nina, tudi Tija ima spet vročino. Kljub AB... jadrnica, en objemček zate! Ne sekiraj se veliko, ker ni vredno. Jaz sem pa tako utrujena... za Tijo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 8:56:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pozdravljene marčevke Nekaj bi vas prosila. Če je katera že kupila Maxi Cosi lupinico, jo lahko prosim poslika in pripopa fotko gor. Rada bi v živo videla barve. Midva greva kupovat v soboto. Hvala , aprilčica *Junona* pozdravljena.. Midva imava Maxi Cosi lupinico in imava čist sv. roza z rožicami Bi ti jo rade volje poslikala ampak nisem doma, da bi jo lahko. Pridem komaj v sob. in takrat ti bo verjetno že prepozno.. A na spletno stran Baby center si pogledala kaj? Lp,
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 8:58:06
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m babnice jaz sem rezervirala Ilicha.. očitno imajo kr gužvo,..je reko da nas bodo nekam stisnili..upam da ne v kak kot Kaj si mu povedla da smo bolj "velike"? Drugače pa se danes vidimo a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 8:59:30
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m babnice jaz sem rezervirala Ilicha.. očitno imajo kr gužvo,..je reko da nas bodo nekam stisnili..upam da ne v kak kot tasa obvlada
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 9:07:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m babnice jaz sem rezervirala Ilicha.. očitno imajo kr gužvo,..je reko da nas bodo nekam stisnili..upam da ne v kak kot Kaj si mu povedla da smo bolj "velike"? Drugače pa se danes vidimo a ne? hehe, ma se me je htel na hitro rešit pa se nisem dala..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 9:08:02
|
|
|
|
felix7
|
čao, punce, samo da se javim, sem v službi, ponoči sem morala ob 3h vstat, ker me je spet šraufalo po trebuhu... Zdaj pa napadam banane in temno čokolado, če bo kaj zaleglo. Helimaša, kje pa je bila tista nesreča, tle okrog mene noben Grosupeljčan nič ne ve.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 9:08:24
|
|
|
|
Najaa
|
Dobro jutro. Sanje... ufa, tud mene že nekaj noči spremljajo neke čudne sanje... ne vem, kaj naj si mislim. Včeraj sem kar sanjala eno znanko, da je na invalidskem vozičku???? Danes pa, da mi je ena druga znanka kar pripeljala svojega sinčka in mi ga pustila. Na sedežu na kolesu. Ma, raje ne spim kot da take sanjam! Zdaj sem se pa najedla kosmičev z veliko sadja. Včeraj sva z mojim šla zvečer na pico in sem jo celo noč čutila v želodcu. Bljak, ne smem več ful jest zvečer! Danes mi pa nič "težkega" ne paše za zjutraj. In? Kofe bo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 9:10:18
|
|
|
|
tasa_m
|
felix7 samo da se javim, sem v službi, ponoči sem morala ob 3h vstat, ker me je spet šraufalo po trebuhu.. ti pa si preveč pridna.. a si mene menjavala danes, da si bla tak hitro gor? (malo se hecam), ne skrbi sem se jaz naspala zate..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 9:13:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa In? Kofe bo? najaa lahko se nam pridružiš pri kofetu? Mislim da bo pr men kak naravni sok, saj to verjetno lahko ne? kako grenivko ampak tega verjetno tak nebo mel. Pol pa mu bom rekla bičikleto.. hehe, sem napisala kr tak kot se reče kolko smo se iz tega presmejali na morju. Jaz si tega nisem mogla zapomnit pol pa sem kuj kolo rekla..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 9:16:15
|
|
|
|
spps
|
a je že katera se mal pohecala s tem koledarjem? LINK
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 9:21:46
|
|
|
|
Nina00
|
Spps meni je v prvo ta kitajski koledar prav napovedal, prijateljici tudi. Sedaj bomo pa videli
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 9:21:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a je že katera se mal pohecala s tem koledarjem? LINK jaaazzzz!! Mi pride tak da zdaj pa se naj nena hecajo da porodim kakega bo mi mal šok pa bom vpr. če so prepirčani da ma lulčka.. (malo se hecam, saj ni važno kaj bo, bo pač fantek imel kako kiklico gor, ko bo hlač zmanjkal )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 9:25:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Spps meni je v prvo ta kitajski koledar prav napovedal, prijateljici tudi. Sedaj bomo pa videli men je tud prvo prav pokazal-saj jemljem bol za šalo kot zares-v drugo pa kaže pupo-če bo tako ,je našmu fantiču lulči odpadel
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 9:25:26
|
|
|
|
Najaa
|
Pri nas se je pa ta koledar v prvo zmotil. Hehe, imamo tam pa piše da bi bil . tasa, aja, ve greste na kofe... Ma ne, sem misla zdajle če bo kofe. Naravni sok... hja, saj veš, najbolje takoj po obroku. Ali pa pred. Jaz sem ga pred zajtrkom spila. Pomarančni plus pesin sok.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......