|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
16.12.2008 9:34:12   
mama_milchy
Dobro jutro,

tako pa zlgedam jaz zdajle

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
16.12.2008 9:34:44   
Dan

Tasa hvala za zajtrkuser posted image user posted image user posted image ...

Glede pregledov jaz jih imam tudi na 4 tedne na začetku ko sem krvavela sem bila pa kr naprej tam pr G bi bilo bolje da bi takrat kr tam spalauser posted image user posted image user posted image ...jaz pravim sam da je sedaj vse ok trkam na les...drugače ni danes moj dan sem taka čudna lena ko ****sa kuhat mi ni treba že imam kosilo tako da bom lenarila dokler ne grem po auro v šolo potem šibam tam kjer sem bila sedaj na koncu v službi na kofetka pa grem pogledat če je božiček že dostavil božičnico upam da je bil tako priden rečeno je bilo pa bomo videli prej dobim prej zapravimuser posted image user posted image user posted image user posted image  men podobno...

Pridne bodite pa uživajte se še javim...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
16.12.2008 9:39:18   
mama_milchy
Tasa_m, hvala za zajtrk; jaz sem pa že lačna in si grem res nekaj pripravit; kavica se kuha, čajček za Žigija tudi tako da bo treba it kej še za marendo nardit.

Drugače spala sem pa en del noči tako čudno, proti jutro sem pa zaspala kot dojenčke vse dokler ni moj prišel iz nočne. Kaj bo danes pri vas za kosilo? Jaz bom nardila svinjske zrezke v gobovi omakici + testenine, nimam več idej za kuhanje

cita, jaz tudi čakam na božičnico, bomo vidli, če bo kaj dal naš direktor, imamo pa fešto v ponedeljek tako da ponavadi pred fešto nardi en mini sestanek, povzetek leta in razdeli kuverte. Bomo vidli, če tudi na njega vpliva gospodarska kriza al samo Bavčar user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
16.12.2008 9:42:29   
sončko
Lolita23, ta lupinica, ki bo zdaj v akciji je Maxi-Cosi City! Kvalitetnejša je pa Maxi-Cosi CabrioFix! Tako, da malo premisli, katero boš vzela! Vem, da marsikdo sploh ni pozoren na to!

Lp

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
16.12.2008 9:45:43   
Grahec
Lep pozdravček.

Držite pesti za mojo sestro je šla v porodnišnico in upam, da kmalu dobim nečaka ali nečakinjo. Ta velikega (no ima 2 leti) user posted image  nečaka pazim tako, da kaj več me najbrž ne bo pustil na računalniku viset. Sva zdaj printala poparvanke in sem skočila še sem gor.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
16.12.2008 9:48:14   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Lep pozdravček.

Držite pesti za mojo sestro je šla v porodnišnico in upam, da kmalu dobim nečaka ali nečakinjo. Ta velikega (no ima 2 leti) user posted image  nečaka pazim tako, da kaj več me najbrž ne bo pustil na računalniku viset. Sva zdaj printala poparvanke in sem skočila še sem gor.

Upam, da ji bo čimprej minilo in, da bo kmalu v naročju držala štručko! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
16.12.2008 9:52:39   
Ja mama upam da ne vpliva Bavčar na njega in da vas v ponedeljek razveseli in vam da polne kuverticeuser posted image user posted image user posted image  mi dobimo bone lani je bilo 400 eur pa mislim kakor sem slišala da bo letos isto tudi dober bolje kot nč...Ne govori jaz tudi ne vem več kaj naj kuham sploh nimam idej to mi najhuje ko vprašam kaj bi jedli pa rečejo men je vseeno pa sem pol jezna user posted image ...Danes bo kr faširana omaka pa testenine...zdejle pa srkam kavico kk pašeuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sončko)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
16.12.2008 9:54:07   

Lep pozdravček.

Čim lepši in čim lažji porod tvoji sestrci pa uživajta z nečakomuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
16.12.2008 10:02:40   
mama_milchy
Grahec, da bo čimhitreje to tvoja sestrica opravla user posted image user posted image user posted image  ti pa kr pridno barvaj pobarvanek z nečakom

Cita, mi smo lani dobili okoli 800,oo€ in je bilo super, letos pa iskreno dvomim da bo tako....ah, sej Bavčar je res nad njim ampak naš diretore dobro vodi firmo,vsaj zaenkrat....

Evo, zajtrk pripravljen; kruh namazan s skuto + marmelado (to jejo namreč tudi v vrtcu in je kr dobro)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
16.12.2008 10:03:23   
tasa_m

Lep pozdravček.

držim močno pesti, da bo čimprej postala ponovna mamica, ti pa teta..user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
16.12.2008 10:05:56   
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Grahec, da bo čimhitreje to tvoja sestrica opravla user posted image user posted image user posted image  ti pa kr pridno barvaj pobarvanek z nečakom

Cita, mi smo lani dobili okoli 800,oo€ in je bilo super, letos pa iskreno dvomim da bo tako....ah, sej Bavčar je res nad njim ampak naš diretore dobro vodi firmo,vsaj zaenkrat....

Evo, zajtrk pripravljen; kruh namazan s skuto + marmelado (to jejo namreč tudi v vrtcu in je kr dobro)

To je pa kr lepa vsota mogoče pa bo kaj pa veš sej če ste bili pridni je božiček opazoval in vas bo tudi nagradiluser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1511
16.12.2008 10:09:46   
tasa_m
Grahec, mama_m: a se lahko nehata menit o božičnicah..user posted image user posted image . Mi ne dobimo nič, (ker kao slabo stojimo,a frajer si bo privoščil 14 dnevni izlet po Tajski nasl.mesec), tak da bi nam 200e prav prišlo, kaj šele 400 al pa 800e.
malu vaju MORAM jezit, zdaj ni drugih gor,pa sem se na vaju spravlauser posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
16.12.2008 10:18:05   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Grahec, mama_m: a se lahko nehata menit o božičnicah..user posted image user posted image . Mi ne dobimo nič, (ker kao slabo stojimo,a frajer si bo privoščil 14 dnevni izlet po Tajski nasl.mesec), tak da bi nam 200e prav prišlo, kaj šele 400 al pa 800e.
malu vaju MORAM jezit, zdaj ni drugih gor,pa sem se na vaju spravlauser posted image user posted image

Tasa--jaz tudi nič ne dobim...delam namreč v pravosodju....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
16.12.2008 10:19:26   
Tasa si mal spregledala kdo se pogovarja o božičnicahuser posted image user posted image user posted image

Mama in citauser posted image user posted image user posted image user posted image  

Tale vas direktor je pa res frajer za svojo rit poskrbi za druge pa ko ga šljivi takih ljudi pa ne prebavljamuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
16.12.2008 10:19:29   
KOKICA32
UUUUUUUUUU pa kako bi LETOS pasala božičnica!!!!user posted image user posted image user posted image Saj veste zakaj, ne? Ne pa je ne bo, saj je nikoli ni!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
16.12.2008 10:22:28   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Tasa si mal spregledala kdo se pogovarja o božičnicahuser posted image user posted image user posted image

Mama in citauser posted image user posted image user posted image user posted image  

Tale vas direktor je pa res frajer za svojo rit poskrbi za druge pa ko ga šljivi takih ljudi pa ne prebavljamuser posted image user posted image

ups, popravljam!!
cita in mama_m. user posted image  te pa se vidve nehajta o božičnicah menit..user posted image user posted image  zdaj pa bom glasna..hehe
Grahec OPROSTI..user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
16.12.2008 10:27:26   
Najaa
tasa, katero mleko pa kupuješ?
Jaz imam mercatorjevega od linije Zdravo življenje. Ti povem, da ko se navadiš, je prav dobro to mleko. user posted image

mama_milchy, tud jaz zgledam takole s kofetom zjutraj. user posted image  Ne rata se mi odlepit od ekrana, pa toliko dela imam! Joj, sam ponavljam se, namesto da bi šla kaj naredit!!

Kosilo - še ne vem. Pravzaprav bi morala v trgovino, ker nimam nič zelenjave doma. user posted image  Pa ne morem sama v nabavo, ker je treba še ful drugega nabavit, kar pa ne smem dvigovat (npr.šteka mleka). user posted image  Tako da bo kosilo bolj na izi, popoldan pa nabava.

Grahec, držim pesti, da sestra hitro rodi!! Sem hotla napisat hitro in neboleče, ampak ne vem, če bo imela tako srečo. user posted image  V glavnem, hitro, pa bo super.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
16.12.2008 10:30:29   
NoBady
Dobro jutro user posted image
punce js mam pa enoo uprašanje... a katero kdaj kej boli al pa špika v prsih? mene zele že od sobote tk boli na levi strani, pa ne vem al je to od tega ko tko kej prtiska kam, al me je kej uščenil, se je to zataknal kam kej...ne vem, me pa mal skrbi ko ne vem kaj je narobeuser posted image
Drugače pa za on seznam sem se končno zmerila trebuh, okol pooka ne? no je blo 94cm... slike bušija pa nekak ne znam prlimat tule notr...se bom še mal trudla, mogoč mi rata...user posted image

grahec-vse lepo tvoji sestri pri poroduuser posted image naj bo na hitro in na lahko user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
16.12.2008 10:34:47   
tasa_m
Najaa jaz imam pa kar Alpsko.., ker ponavadi mi mleka zmanjka glih ko mi ni najbolj v Mercator za hodit in grem kar v trgovinco, tu pod nama v bloku.. Tu pa držijo samo Alpsko mleko.. Saj sem se nekako že navadla in mi ni panike, malo mi je bil na začetku smešen okus, tak pust, ampak zdaj pa že gre..

Jaz pa sem perilo oprala in dala sušit. Upam, da se posuši do večera, ko pride domov moj, da ga lahko že zlži. Moram mu neko delo dat, če mene nebo doma user posted image

kosilo- ker kuham sam zase, bom nardila kar riž z graškom, pa še nekaj iz skrinje zraven, samo ne vem še kaj..user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
16.12.2008 10:37:32   
mama_milchy
ja, drage moj, če smo pa res letos bli pridni, pa bo Božiček tudi nama kej prinesel, je res cita?  bom poročala v ponedeljek čeprav sem jaz letos bla tudi na bolniški kr nekaj časa, to tudi vpliva na višino in seveda tiste mesečne nagrade, ki sem jih pobirala - ne vem kolko bo dal; javim drug teden...

Najaa, pol sva pa na istem, jaz sem rekla, da bom danes manj sedela za računalnikom ampak ne kaže ne vem kako manj od včeraj.

Jaz bi tudi mogla it po nakupih; zmanjkuje mleka, zelenjave in ostalih drobnarij ampak mora it moj z mano, ker je treba res ogromno nakupit user posted image  se mi zdi, da zdaj ki sem doma, porabim več kot prej ko sem delala, pa Žiga v vrtcu; nekaj malega sem skuhala pa je blo, zdaj pa kr 3obroki dnevno so potrebni; ajej, ajej;

NoBady, mene šika v prsih, sem pa včeraj opazla, da me nekaj priteka iz desne cice ven user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
16.12.2008 10:40:43   
lejca
Dobro jutro vsem skupaj...

Sem se ze spravla kopalnico spucat ,je blo tak,da za nikamor...dans morm bit mal pridna, popoldne mam predavanje in moram it..ni sans da ne bi sla...

Grahec drzim pesti za tvojo sestro,da bi mela cim lazji porod...To ni tista,ki studira, al ja?

Hvala Spps in Dali za dodatne informacije glede 4D. Verjetno bom sla na Doberno...bom se vidla..

Pri nas je danes kar toplo zunaj,ceprav je malo megleno in turobno,pa veter je tud nehal pihat..user posted image

Se malo pa potujem...jupi...komaj cakam ,da vidim domace!!!

En lep dan vsem skupaj
Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
16.12.2008 10:43:07   
Pupa7
dobro jutro pupe moje,

jaz sem šele dobro vstala, nevem kaj je to, očitno se me nekaj prijemlje... se slabo počutim user posted image to da me vse boli ni nič novega to pa da sem spala ko ubita do 10 je pa zlo čudno..

no zdaj grem nekaj v usta dat, mogoč dobim malo energije... sicer pa ni čudno če pa mamo že več kot 1 teden tako gnilo vreme user posted image danes moram zavit darilca, kuhala pa ne bom, ker se mi ne da... user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

Neposredna povezava do sporočila: 1522
16.12.2008 10:44:43   
Najaa
NoBady, mene je nekaj dni nazaj tudi špikalo kot da bi me nekje pri srcu. user posted image  Sam ko sem spremenila položaj, je bilo boljše. Me ja pa ful zabolelo, če sem kašljala.
Kuhala ne bom bič, ker mi je moj ravno sporočil, da ga ne bo na kosilo! user posted image user posted image  Popoldna pa sva se zmenila, da greva v šoping. mama_milchy, bom pogledala za tiste stekleničke v Obiju!user posted image

lejca, ti prideš 21., a ne? No, jaz bom pa po božiču nekaj dni v Celju in se lahko takrat kaj vidimo.

O, Pupa, pogrešamo te. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 16.12.2008 10:45:04 >

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
16.12.2008 10:51:04   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

mama_milchy, bom pogledala za tiste stekleničke v Obiju!user posted image

aja, imeli so jih včasih tam, kjer so kozarci za vlaganje, če jih sploh še imajo; drugače pa v agrariji-agrocentru imajo take stekleničke; če misliva seveda iste.

Pupa, vreme pa tudi pri nas ni kaj dosti boljpe; sedaj piha kao burja pri nas, je kr frišo zunaj;

Zgaga; mene peče za znoret, pa ne vem kaj naj dam v usta, da me mine. Ko sem bla user posted image  z Žigcem, so mi vsi rekli, da pač otroku rastejo laski in da je to zato; no, se niso niče zmotili, ker je rodil s pravo čupico
user posted image
morda pa temu user posted image  tudi rastejo laski;

a ime ste že zbrali? http://www.otroska-imena.si/

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 16.12.2008 10:53:02 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
16.12.2008 10:53:03   
tasa_m
o Pupa si se le skobacala z pojsle? user posted image

Jaz pa sem sem šla z kg. dol za - 1kg.. user posted image , že pomaga očitno dieta.. user posted image

NoBady mene večrat špika, sploh ko sem na boku.. pol pa se da na hrbet in je ok..pa lahko dalje lenarim..user posted image

mama_m: kak je bil cotkan, čupico pa je res imel pravo ja..user posted image . kaj a pol bo moja pupa brez las, ker nimam glih problemov z zgago?? user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 16.12.2008 10:54:40 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......