|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
12.12.2008 16:57:57   
drevozivljenja
res lep video,kar na jok mi je šlouser posted image

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 851
12.12.2008 16:58:58   
jjasna85
Booo.. ni nobene... allora grem tudi js brat knjigo naprej...
sama za računalnikom je res smotano bit user posted image

drevozivljenja js nimam teh problemov tako da na zalost bi ti tezko kaj povedala...upam, da bo vse okuser posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 852
12.12.2008 17:00:49   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

lp čveke....mene neki muči...danes sem opaztila na sp hlačah izcedek-prozoren,kot voda...nič sluzi...malo me skrbi kaj če je plodna voda?ni bilo veliko...kot bi se malo polulala ampak je bilo brez vonja.a se kateri to dogaja....meni ja ,ampak redkokdaj...user posted image
jaz imam tud včasih tak voden izcedekuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 853
12.12.2008 17:01:26   
jjasna85

IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

ej punce a kira kej ve kaj se dogaja z Zasanjano......se tud že ful dolg cajta ni oglasila....pa Priuri tud....

Za zasanjano ne vem...ma piruri se vsako tolko oglasi kej na zs in kolker vem je use ok...
samo težko vam je sledit tle na forumu pa je ratalo včasih malo ''čudno''- se ne moreš vklopit not, če ne sodeluješ v celi debati... sej veš kako je, ko pogledaš forum po enem dnevu... malo ti rata slabouser posted image (ma nism misnla nič negativnega!!!... samo razumem, če katera nič ne napiše...)

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 854
12.12.2008 17:01:36   
spps
če še bo katera božičke printala   LINK

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 855
12.12.2008 17:07:53   
Pupa7

lp čveke....mene neki muči...danes sem opaztila na sp hlačah izcedek-prozoren,kot voda...nič sluzi...malo me skrbi kaj če je plodna voda?ni bilo veliko...kot bi se malo polulala ampak je bilo brez vonja.a se kateri to dogaja....meni ja ,ampak redkokdaj...user posted image

jaz bi na tvojem mestu klicala G, če ne drugega da te pomiri, če ni nič ... držim pesti da je vse vredu!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 856
12.12.2008 17:11:31   
Pupa7
ma kaj zdaj, kje ste???

pa nič grem pa delat darilca za novo leto... pa vam bo še žal, ker te me dolgo ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 857
12.12.2008 17:12:23   
helimaša
kakšna darilca boš pa delala

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 858
12.12.2008 17:14:48   
Pupa7
hehe sej sm vedla, sam zagrozit vam je treba, da grem pa pišete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nakit bom delala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 859
12.12.2008 17:15:13   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

ma kaj zdaj, kje ste???

pa nič grem pa delat darilca za novo leto... pa vam bo še žal, ker te me dolgo ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem tuuser posted image user posted image user posted image user posted image  me že dolgo ni bilouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 860
12.12.2008 17:16:07   
spps

kakšna darilca boš pa delala
helimaša kaj pa ti počneš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 861
12.12.2008 17:26:11   
helimaša
jst sm zdele mal Mapi podkupla....in ji dala čokolado in risanke da mam mal miru....je šu moj še neki v Medvode iskat....tko da sva spet sami....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 862
12.12.2008 17:29:56   
spps

jst sm zdele mal Mapi podkupla....in ji dala čokolado in risanke da mam mal miru....je šu moj še neki v Medvode iskat....tko da sva spet sami....
user posted image user posted image user posted image  znajdi seuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 863
12.12.2008 17:31:03   
helimaša
ej punce....men se je včer neki nenavadnega zgodil....čisto iz lepega mi je odpadu noht na nogi....spod ga je izrinu nov.....a ni to čudn....pa nč se nism udarla da bi bil črn noht....in tud bolel me ni nč....včer sm bla čist šokirana....a kira kej ve zakva

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 864
12.12.2008 17:34:23   
spps

ej punce....men se je včer neki nenavadnega zgodil....čisto iz lepega mi je odpadu noht na nogi....spod ga je izrinu nov.....a ni to čudn....pa nč se nism udarla da bi bil črn noht....in tud bolel me ni nč....včer sm bla čist šokirana....a kira kej ve zakva
mogoč razpadaš?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ž

drugač pa ne vem zakaj bi ti zdrav noht odpadu??

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 865
12.12.2008 17:35:23   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: spps

mogoč razpadaš?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ž

user posted image user posted image user posted image kaj pa če res....sm zaenkrat je vse ostalo celouser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 866
12.12.2008 17:36:17   
drevozivljenja
saj sem bila 10. na pregledu pa je vse vredu....zaprta sem in je vse ok....zanima me pa ali plodovnica odteka ko si odprt?

Neposredna povezava do sporočila: 867
12.12.2008 17:37:55   
spps

saj sem bila 10. na pregledu pa je vse vredu....zaprta sem in je vse ok....zanima me pa ali plodovnica odteka ko si odprt?
tega pa nee vemuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 868
12.12.2008 17:38:26   
spps

user posted image user posted image user posted image kaj pa če res....sm zaenkrat je vse ostalo celouser posted image
te bom juutr vprašala,če še ti je kaj stran padlouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 869
12.12.2008 17:38:52   
helimaša

mislim da ne....nism pa zihr

Neposredna povezava do sporočila: 870
12.12.2008 17:39:55   
helimaša

te bom juutr vprašala,če še ti je kaj stran padlouser posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 871
12.12.2008 17:41:12   
helimaša
naša tamala je pa toook na hudičev tečna.....tud na skret ne morm it v miru.....takoj v jok in za mano.....pa to je noro

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 872
12.12.2008 17:41:44   
mama_milchy
ojla,
kako je kaj?
Jjasna, ti odgovorim pol na zs.
Najaa, kako je sTijo?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 873
12.12.2008 17:48:18   
spps

naša tamala je pa toook na hudičev tečna.....tud na skret ne morm it v miru.....takoj v jok in za mano.....pa to je noro
polna luna-moja je pa danes pri taščiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 874
12.12.2008 17:49:24   
helimaša

polna luna-moja je pa danes pri taščiuser posted image user posted image user posted image

uuuu....kva bo luštn.....se bota lahko mal pocrkljala

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?